Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Форумен новговор

Featured Replies

• Автор
преди 19 минути, ostavime написа:

@IvanKirov

Поразгледах ги. 

Когато има нещо такова - докладвай го незабавно, за да се вземат мерки. 

А и когато някой е наказан в следствие на ваш доклад, вие няма как да разберете за това. Наказанията наложени на потребителите не се виждат от другите потребители. 

Скъсах се да докладвам бе човек, поне 20 доклада пуснах, вкл. за псувните на майка, сестра, ман гали и каквото там. Нищо, седи си юзера, продължава да псува и заплашва с убийство. 

Лично ти ме банна 3 месеца за ЕДНА псувня. 

Просто няма смисъл от системата ви за доклади. 

• Отговори 495
  • Прегледи 26,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Айде запри се !!! Всички са свидетели на твоите обиди, основно към @АСПЕКТ. Искаш ли да те цитирам ?! Като развалена грамофонна плоча си. Чухме ти житието и битието, видяхме ти ориентациите. Нищо

• Избиваш го на мазохизъм ,хем не ти харесва мястото тук ,хората които пишат също не харесваш пък имаш същевременно желанието да си в този форум и сред тези същите хора Имаш големи претенции за зн

• Темата ти не е политическа за да е в този раздел като начало. Спрете да се обиждате в темите и няма да ви наказват - толкова е просто.

Публикувани изображения

преди 48 минути, IvanKirov написа:

Лично ти ме банна 3 месеца за ЕДНА псувня. 

Просто няма смисъл от системата ви за доклади. 

И явно не си взел поука. Отново обиждаш и псуваш.

• Автор
преди 29 минути, АСПЕКТ написа:

И явно не си взел поука. Отново обиждаш и псуваш.

Последно кога съм те напсувал? 

Нужникар не е обида. Съдба и професия е, поради липса на други качества. 

преди 35 минути, IvanKirov написа:

Последно кога съм те напсувал? 

Нужникар не е обида. Съдба и професия е, поради липса на други качества. 

Откога професията е съдба? Аз мислих, че е право на избор. Ти твоята професия си я наследил и са те сложил на стола, разбираемо е. Затова не съди другите. Не всички са като теб, насила сложени да вършат някаква дейност, която не я разбират.

преди 46 минути, IvanKirov написа:

Нужникар не е обида

Айде стига си се гърчил да обясняваш кое е обида и кое не. Не виждаш ли, че всички се отнасят с теб реципрочно на държанието и писанията ти?!

Професията може и да не е обидна, но ти я ползваш точно като обида към конкретния потребител.

Орева всички теми, а не се усещаш, че причината за всичко е в тебе!

преди 2 часа, ostavime написа:

@IvanKirov

Поразгледах ги. 

Когато има нещо такова - докладвай го незабавно, за да се вземат мерки. 

А и когато някой е наказан в следствие на ваш доклад, вие няма как да разберете за това. Наказанията наложени на потребителите не се виждат от другите потребители. 

Мен също ме са ме обиждали тези хора и не само те ами и останалите. Казвал съм ти, че са една групичка от няколко човека които се наговарят срещу някой. Първо беше @Гражданин, след него аз, сега @IvanKirov има и други. Също има и такива, които вече не пишат заради тях! 

Лошото е, че няма да престанат и ще продължат по същия начин. Няма какво друго да очакваме от възрастни хора, които са недоволни от живота и затова по цял ден са кисели. Изкарват си го на нас потребителите, които не сме им виновни.

Когато напишем някой коментар който знаят, че е истина започват да се дразнят защото не могат да го оборят и започват да ни нападат и обиждат. Гадно е! 

• Автор
преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Откога професията е съдба? Аз мислих, че е право на избор. Ти твоята професия си я наследил и са те сложил на стола, разбираемо е. Затова не съди другите. Не всички са като теб, насила сложени да вършат някаква дейност, която не я разбират.

Сам каза, при теб е съдба, не ти е било мечта, да подриваш чуждо ако. 

преди 1 час, Joss Bomon написа:

Айде стига си се гърчил да обясняваш кое е обида и кое не. Не виждаш ли, че всички се отнасят с теб реципрочно на държанието и писанията ти?!

Професията може и да не е обидна, но ти я ползваш точно като обида към конкретния потребител.

Орева всички теми, а не се усещаш, че причината за всичко е в тебе!

Айде стига ми се обяснява, как  да се държа, копейка!

Ако си имал акъл да си ми станал колега. Подсмърчате край баничките с менте сирини, оплаквате се, че не стигнали сандвичите на Костя до вас, цял ден кибичите да си пускате музика в някаква тъпа тема. 

Не си ми равен, не си от мойто тесто... казал Ердоган на...

Ходи да се правиш на селските баби! Ходил си на жълтите павета, возили те без пари, че и сандвич ти дали. Почти да видиш и фюрер си, ей за толкоз малко се разминахте!

преди 48 минути, Звяра! написа:

Когато напишем някой коментар който знаят, че е истина започват да се дразнят защото не могат да го оборят и започват да ни нападат и обиждат. Гадно е! 

И се хилят, като изоглавени. Примерно, давам им, доказателство - линк от Търговския регистър. То се хили, като няма кво да каже. 

После се сърдят, като ги неглижирам. 

:drum2:

преди 28 минути, IvanKirov написа:

Айде стига ми се обяснява, как  да се държа, копейка!

Що, какво ще направиш, барабанчик?! Ще ми напишеш магически код и ще ми счупиш компютъра ли?! 

Няма по-голяма гротеска от наказан от природата барабанчик!

Кажи пак за сириниту, копейките, баничките, казармата и международните ти работодатели, да се посмеем на твой гръб!

:drum2::drum2::drum2:

• Автор
току-що, Joss Bomon написа:

Що, какво ще направиш, барабанчик?! Ще ми напишеш магически код и ще ми счупиш компютъра ли?! 

Няма по-голяма гротеска от наказан от природата барабанчик!

Кажи пак за сириниту, копейките, баничките, казармата и международните ти работодатели, да се посмеем на твой гръб!

Ми кажи ти нещо за себе си. Как мина поредният ден като пъдар? Има ли предизвикателства работата, дава ли кариерно развитие, получаваш ли предложения за други входни врати?

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Ми кажи ти нещо за себе си

Ти нали каза, и какъв беше резултата - всички ти се подиграват. Извода какъв е?! Извади ли си такъв или още не можеш да се осъзнаеш?!

А, барабанчик?! :drum2:

• Автор
току-що, Joss Bomon написа:

Ти нали каза, и какъв беше резултата - всички ти се подиграват. Извода какъв е?! Извади ли си такъв или още не можеш да се осъзнаеш?!

А, барабанчик?! :drum2:

Аз и не съм разчитал на друго. В селската кръчма ако си поръчаш оригинално шампанско, ВСИЧКИ ще те подиграват, много ясно. Дори за пакетиран хляб ще се изсмеят. Не, че е по-скъп. 

В кочина правиш като прасетата. 

преди 1 минута, IvanKirov написа:

В селската кръчма ако си поръчаш оригинално шампанско, ВСИЧКИ ще те подиграват, много ясно.

Естествено, че ще ти се подиграват. Какъв човек трябва да е това, който си поръчва оригинално шампанско в кръчма?! Само тъ пак би го направил...

преди 7 минути, Joss Bomon написа:

всички ти се подиграват.

Кои са тези всички?

Назови ги по имена? 

• Автор
току-що, bioid написа:

Естествено, че ще ти се подиграват. Какъв човек трябва да е това, който си поръчва оригинално шампанско в кръчма?! Само тъ пак би го направил...

Туй ти казвам бе, нормално е да се подигравате, наясно съм къде и с какви съм попаднал. Неслучайно пиша през половината свят, щото дори въздухът дето дишате не е здравословен!

преди 1 минута, Звяра! написа:

Кои са тези всички?

Назови ги по имена? 

Целия форум, барабар с тебе. Забрави ли, че организираше боксови мачове и се лигавеше на негов гръб?!

• Автор
преди 18 минути, bioid написа:

Ами не го дишай...

Само минавам да напомня, че аз съм автор на темата. На всяко мое мнение горе в дясно ти се напомня. Това тук е моята кръчма, с шампанското дето е, тука ти си дошъл при мен.

За администрацията е темата, не е за тебе. Не съм те калесвал тук. Дори може да ме игнорираш, уж, като Ристу навремето. И бат ти Сашо, дето си пият ракията, ама винаги е осведомен за последният ми пост. 

И какво като си автор на темата? Имаш някакви права, които другите нямат?!

Отново ще ти го повторя. Ти си едно тъ по парче и това нищо не може да го промени.

• Автор
току-що, bioid написа:

И какво като си автор на темата? Имаш някакви права, които другите нямат?!

Стига с тия права, като не може да вденеш какво ти казвам, може и да не се обаждаш. Няма да тръгна на всеки поотделно, да обяснявам иносказателна фОрма. Както каза навремето проф. Христов. 

преди 4 минути, bioid написа:

Ти си едно тъ по парче 

Знаем, че искаш да е като теб! :grimace:

преди 2 часа, Звяра! написа:

Знаем, че искаш да е като теб! :grimace:

620_491663ea827a3063250eafcb2e035c6e.jpg

Аз знам, че той знае, че не само аз, и много други вече знаят.

• 1 месец по-късно...
  • Автор

Тоя форум окончателно изгуби смисъла си. За брутални псувни към мен ostavime категорично отказа да вземе отношение. За къде по-дребни неща - месец и нещо бан. 

Тролчетата на Копейкин празнуват! Гледам и Гражданин баннат...

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Тоя форум окончателно изгуби смисъла си. За брутални псувни към мен ostavime категорично отказа да вземе отношение. За къде по-дребни неща - месец и нещо бан. 

Тролчетата на Копейкин празнуват! Гледам и Гражданин баннат...

Добре дошъл! 🙂

• Автор
току-що, Звяра! написа:

Добре дошъл! 🙂

Май няма да ми се занимава с политически мотивирани тролове. Калин e станал соц пропагандатор. Aко може да чете моите ЛС - да погледне как един от модовете му категорично отказаха да вземат отношение за вулгаризми. За едни нищо за други месец и нещо бан. Няма смисъл вече...

@Kalin Karaboychev

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.