Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Форумен новговор

Featured Replies

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Че съм измел няколко пъти офиса, не значи хигиенист. 

По твойта логика всички са хигиенисти, дето сме ходили войници. 

За разлика от нас - тебе не те бива за нещо по-смислено. Дори езика не си научил, на биотопа в който живееш. Нещо като май мун в град, в Бали е така с тия животни. Отмъкват очила, чанти, квото докопат от човек, после ги разменят със собственика в сделка  за банани. 

Кога съм ти казал, че не разбирам или не съм научил езика? И ако не знаеш, до края на живота си човек учи езика си, да не говорим пък и за чуждия език. Няма такова нещо като 100 процента научен език.

• Отговори 495
  • Прегледи 26,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Айде запри се !!! Всички са свидетели на твоите обиди, основно към @АСПЕКТ. Искаш ли да те цитирам ?! Като развалена грамофонна плоча си. Чухме ти житието и битието, видяхме ти ориентациите. Нищо

• Избиваш го на мазохизъм ,хем не ти харесва мястото тук ,хората които пишат също не харесваш пък имаш същевременно желанието да си в този форум и сред тези същите хора Имаш големи претенции за зн

• Темата ти не е политическа за да е в този раздел като начало. Спрете да се обиждате в темите и няма да ви наказват - толкова е просто.

Публикувани изображения

• Автор
преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Кога съм ти казал, че не разбирам или не съм научил езика? И ако не знаеш, до края на живота си човек учи езика си, да не говорим пък и за чуждия език. Няма такова нещо като 100 процента научен език.

С такова впечатление останах. Тарамбука в берлинско гето, в конкуренция с още 200 такива себеподобни. Сам го написа. 

Тамошните тарамбуки трето поколение им цоцат от пенс. система, и пак не знаят езика. 

преди 19 минути, IvanKirov написа:

С такова впечатление останах. Тарамбука в берлинско гето, в конкуренция с още 200 такива себеподобни. Сам го написа. 

Тамошните тарамбуки трето поколение им цоцат от пенс. система, и пак не знаят езика. 

И каква е връзката с мен? Каква е връзката или допирателната точка между мен и тарамбуките? Аз съм от България. Какво общо имам с тях?

• Автор
току-що, АСПЕКТ написа:

И каква е връзката с мен? Каква е връзката или допирателната точка между мен и тарамбуките?

За швабата си поредната тарамбука чистач без образование, не всички знаят дори где е България.

преди 3 минути, IvanKirov написа:

За швабата си поредната тарамбука чистач без образование, не всички знаят дори где е България.

Ми, техен проблем. И те знаят, но не искат да казват, че знаят.

Чистач с образование. Едва ли има човек, който да няма образование.

• Автор
преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Ми, техен проблем. И те знаят, но не искат да казват, че знаят.

Чистач с образование. Едва ли има човек, който да няма образование.

17 години си учил, ако може да ти се вярва, че да чистиш нужници...

преди 14 минути, IvanKirov написа:

17 години си учил, ако може да ти се вярва, че да чистиш нужници...

Повече. Повече от 17 години. И все още уча.

• Автор
преди 26 минути, АСПЕКТ написа:

Повече. Повече от 17 години. И все още уча.

След още 17 може да се изучиш дори за градинар.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Форум с ИТ насоченост, клетви от двама шапкари старшини, тоя де се бара чичо Скруч и ходи на почивка  в ЕС, докато плюе ЕС. Кара дъщеря си да му качи картинката с изолираните от него самия съфорумци. 2 страници с юзери, блокирани. 

Това е по въпрос, че чат ботът на А1 не е достатъчно добър. Все едно е направил по-добър. 

ИТ хлебарки...

large.9.png.2d22044dd906e1770fe8484dc7b54bb0.png

преди 44 минути, IvanKirov написа:

Получих медал от форума, за заработени БАН-ове. 

large_9898.png.56a2e9bff1fef46bf064b7c950b36a79.png

Браво Ванчо! :yanim:

Opera_2024-01-02_135833_www.kaldata_com.png.86c0182d749286f1a322d1374a5ec473.png

• Автор
преди 10 минути, Звяра! написа:

Браво Ванчо! :yanim:

Opera_2024-01-02_135833_www.kaldata_com.png.86c0182d749286f1a322d1374a5ec473.png

Ко ми се фалиш бе, 190 мнения, че си и платил.  

Калин ви трепери на вас, не като низвергнатите клети IT хлебарки. Друго си е горд шапкар, де не ги пипа с пръст, дори след директни заплахи в подписа си. Чета ги у всеки пост. 

large.20_12.2023_17_54.47_REC.png.e0724834ed232fed3a227129885ba06d.png

преди 7 минути, IvanKirov написа:

Ко ми се фалиш бе, 190 мнения, че си и платил.  

Калин ви трепери на вас, не като низвергнатите клети IT хлебарки. Друго си е горд шапкар, де не ги пипа с пръст, дори след директни заплахи в подписа си. Чета ги у всеки пост. 

large.20_12.2023_17_54.47_REC.png.e0724834ed232fed3a227129885ba06d.png

Не се хваля, исках да покажа, че това почти всеки го е получавал от редовните потребители. На един друг профил без да съм плащал нищо имаше един период в който всеки ден бях на първо място. При всеки активен потребител се случва това!

• Автор
преди 6 минути, Звяра! написа:

Не се хваля, исках да покажа, че това почти всеки го е получавал от редовните потребители. На един друг профил без да съм плащал нищо имаше един период в който всеки ден бях на първо място. При всеки активен потребител се случва това!

Не се хваля бе, не съм в първи клас да се надувам с пчелички на ревера, за послушание. 

В почти всеки мой пост има ирония. Като погледнеш между редовете и пикселите, и се вижда. 

преди 2 часа, Звяра! написа:

Не се хваля, исках да покажа, че това почти всеки го е получавал от редовните потребители. На един друг профил без да съм плащал нищо имаше един период в който всеки ден бях на първо място. 

Е те там се крие ключа от палатката. Когато имаш двайсетина пъти по "един друг профил", и от всичките двайсетина други профили се лайкваш сам себе си...

Както и да е, няма значение. Чудя се обаче дали такова поведение е охарактеризирано в учебниците по психиатрия, или ти си уникален и все още неизучен случай :speak:

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Е те там се крие ключа от палатката. Когато имаш двайсетина пъти по "един друг профил", и от всичките двайсетина други профили се лайкваш сам себе си...

Както и да е, няма значение. Чудя се обаче дали такова поведение е охарактеризирано в учебниците по психиатрия, или ти си уникален и все още неизучен случай :speak:

Сега пробвах това което каза.

Липсва бутона за лайкове на моите коментари.

Във профила ми на "Цялата активност" се виждат всички лайкове и кой ги е сложил. Еми няма мой лайк на мой коментар!

Нямам нищо против развитото ти ваобръжение, но не е нужно всичко което измислиш за мен да го споделяш със нас.

• Автор

Мдааа, БАН-овете все при нас. Подхванах по едно време, на всеки 10 обиди по мой адрес да пускам по един донос. То инак няма оцеляване тука. Отказах се, то тряя да мерзавствам на всеки час и половина. 

large.06_01.2024_23_39.49_REC.png.b36eeffd85b04a20284e993b2b9ba85f.pnglarge.07_01.2024_00_21.44_REC.png.ed6ad16b5005dc9919345a55036a13bf.png

преди 7 минути, IvanKirov написа:

Мдааа, БАН-овете все при нас. Подхванах по едно време, на всеки 10 обиди по мой адрес да пускам по един донос. То инак няма оцеляване тука. Отказах се, то тряя да мерзавствам на всеки час и половина. 

large.06_01.2024_23_39.49_REC.png.b36eeffd85b04a20284e993b2b9ba85f.pnglarge.07_01.2024_00_21.44_REC.png.ed6ad16b5005dc9919345a55036a13bf.png

Защо не показа провокацията от твоя страна довела до този отговор който си снимал и е редно да бъдете двамата наказани ти за провокацията и обида към него и той за не сдържане и обида към теб.

Ето ти постовете в случай че си забравил:

преди 11 часа, IvanKirov написа:

large.xxxxx(8).jpg.6dfdd5ebfd3c414142ba925c7f81613e.jpg

преди 11 часа, IvanKirov написа:

Копейка (паразит).

large.xxxxx(11).jpg.07622006431d7dba0168f70d54369327.jpglarge.121212121212121212121(5).jpg.3de6abe91820bb42af3428e766465636.jpg

Screenshot_2024-01-07-11-33-34-516.jpeg

Screenshot_2024-01-07-11-34-12-367.jpeg

• Автор
преди 3 минути, AAUUXX написа:

Защо не показа провокацията от твоя страна довела до този отговор който си снимал и е редно да бъдете двамата наказани ти за провокацията и обида към него и той за не сдържане и обида към теб.

Ето ти постовете в случай че си забравил:

Screenshot_2024-01-07-11-33-34-516.jpeg

Screenshot_2024-01-07-11-34-12-367.jpeg

Е къде видя провокация?

Ако се разпознаваш в някоя картинка - това е твое решение. 

Както вече казах - не съм светец. 

Дори съм против БАН-овете, случва се на човек да му се препсува, хора сме. 

Само че по някаква причина все при нас свети червеното, 'амеба дето ни викате. 

Имате го в реда на нещата. Щото сме ИТ-та, значи сме амеби. И тука за ИТ форум се бара. Не намерих и една тема, да ми е интересна. Давам ви решение за адблокер - хилите се като деб или. Кво, да ви се радвам ли? На оная лелка, дето ми се зъби вчера, за военна музика. Вие соц дядките ще биете украинци, голямата работа сте! 2 лева му била скъпа баничката. Брейка вика - държали ни на климатизирано, плащат ни огромните заплати, да ни унищожат. На строежа било истината, на открито зимата, за 1500 лева месечно. 

Те такие вот дядки, снощи го цитирах Брейка на точна секунда. По някаква случайност той не е на строежа. 

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Е къде видя провокация?

Ако ще играем така, то тогава ти къде видя обида ? Ако се разпознаваш си е твое решение.

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Е къде видя провокация?

Както вече казах - не съм светец. 

Дори съм против БАН-овете, случва се на човек да му се препсува, хора сме. 

Само че по някаква причина все при нас свети червеното, 'амеба дето ни викате. 

Имате го в реда на нещата. Щото сме ИТ-та, значи сме амеби. И тука за ИТ форум се бара. Не намерих и една тема, да ми е интересна. Давам ви решение за адблокер - хилите се като деб или. Кво, да ви се радвам ли? На оная лелка, дето ми се зъби вчера, за военна музика. Вие соц дядките ще биете украинци, голямата работа сте! 2 лева му била скъпа баничката. Брейка вика - държали ни на климатизирано, плащат ни огромните заплати, да ни унищожат. На строежа било истината, на открито зимата, за 1500 лева месечно. 

Те такие вот дядки, снощи го цитирах Брейка на точна секунда. По някаква случайност той не е на строежа. 

И ти къде се припозна?

Ако се разпознаваш в някой пост - това е твое решение. 

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Ако ще играем така, то тогава ти къде видя обида ? Ако се разпознаваш си е твое решение.

Да.

Meme Reaction GIF

преди 20 минути, IvanKirov написа:

Който сее ветрове, ще жъне бури.

• Автор

И ти къде се припозна?

Ако се разпознаваш в някой пост - това е твое решение. 

Еми в директен цитат до мене ме псува на сестра. Кво имам да разпознавам!

Който сее ветрове, ще жъне бури.

Мене псувате, после бановете пак при мене. Затова е тая тема. 

Дори не съм го мерзавствал. Бутонът "докладвай" ми боде очите всеки път, като посегна да оправя правописна грешка. 

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Еми в директен цитат до мене ме псува на сестра. Кво имам да разпознавам!

Мене псувате, после бановете пак при мене. Затова е тая тема. 

Дори не съм го мерзавствал. Бутонът "докладвай" ми боде очите всеки път, като посегна да оправя правописна грешка. 

И ти го цитираш директно, и му казваш че е деби.л. Докладът не работи ли? Трябваше още 1 БАН да получиш.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.