Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Форумен новговор

Featured Replies

• Автор
преди 1 час, Sliderum2 написа:
преди 3 часа, Гражданин написа:

Значи, предпочиташ да си парче месо, което условно е заплатено по-добре, та ако ще за целта да нямаш идеали и да си войник на който плаща и да убиваш хора за него. Да, уважавам това за семейството и то винаги е било на първо място...Обаче количеството пари и лукс, не са мерило за това, дали се грижиш добре за тях.

Е като е насила заставени със заплаха, че и аз да платя за което, това ли е решението?Ще ме завлече Ристу насила, ще ме принуди да се закълна, и хоп готово, вече имат фанатизиран добитък, който ще си дава живота за тия отрепки!

Туй ли ти е решението? Алтернативата на доброволния платен войник? Да го завлечеш безплатно, да се отнасяш с него като с животно, да го лишиш от елементарни условия за живот, и хоп дълг и чест било да мра за вас?

Моли се да не си жив като почнем да губим България, щото това време неминуемо идва. Който е жив ще бъде унижаван както нас унижаваха и гърбиха,  и няма да има ентусиасти като пра-дядовците ми, единият се върнал от Америка доброволно, и отишъл на фронта. 

Няма да намерите кой да си хвърли цифка за вас, не капка кръв, ни пот дори!

преди 57 минути, Bubbles написа:

Няма да отговарям 200 пъти на един и същи въпрос, особено пък на хлапета невръстни които още не знаят далли им се пикае или им се..

Казах ти легай утре си на даскало.

Много елементарно се мъчиш да излъжеш собствената си съвест, ама няма да мине. В китайските бойни изкуства, именно това е посланието, най-трудно е да победиш себе си. 

Сам виждаш, като Ристу шапкара и ти, виждаш, че съм прав. Затуй беснеете, патриоти тип II. Виждаш, че камък върху камък не си оставил за клета майка, Родина дето му викаш. Mърсиш понятието. Някой е инвестирал цял живот в тебе, накрая си пик ал в мизерния нужник на Терминал 1, тогава Т. 2 още нямаше. Обърнал ги гърба, и негретата от Ф. Полинезия, Сенегал и Кот д ' Ивоар, са получили съмнителната чест, да ги учиш на патриотизъм. 

Като ходиш да се бръснеш  виждаш мишок страхливец. Един ден не си дал за тая Родина, за която ни проглуши ушите с големите приказки. Само си взел!

Аз дали съм на 12 или 112 не променя нещата, щото става въпрос за тебе, и го виждаш сам. И смеете да се снимате до даскал Ботю, и Левски, все едно имате нещо общо с тия Българи. Колкото Недялко Хаджипенчович, или както там се казваше българинът, осъдил Левски на смърт. Те толкова българи сте. Срам ме е от вас!

• Отговори 495
  • Прегледи 26,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Айде запри се !!! Всички са свидетели на твоите обиди, основно към @АСПЕКТ. Искаш ли да те цитирам ?! Като развалена грамофонна плоча си. Чухме ти житието и битието, видяхме ти ориентациите. Нищо

• Избиваш го на мазохизъм ,хем не ти харесва мястото тук ,хората които пишат също не харесваш пък имаш същевременно желанието да си в този форум и сред тези същите хора Имаш големи претенции за зн

• Темата ти не е политическа за да е в този раздел като начало. Спрете да се обиждате в темите и няма да ви наказват - толкова е просто.

Публикувани изображения

преди 14 минути, IvanKirov написа:

Е като е насила заставени със заплаха, че и аз да платя за което, това ли е решението?Ще ме завлече Ристу насила, ще ме принуди да се закълна, и хоп готово, вече имат фанатизиран добитък, който ще си дава живота за тия отрепки!

Туй ли ти е решението? Алтернативата на доброволния платен войник? Да го завлечеш безплатно, да се отнасяш с него като с животно, да го лишиш от елементарни условия за живот, и хоп дълг и чест било да мра за вас?

Моли се да не си жив като почнем да губим България, щото това време неминуемо идва. Който е жив ще бъде унижаван както нас унижаваха и гърбиха,  и няма да има ентусиасти като пра-дядовците ми, единият се върнал от Америка доброволно, и отишъл на фронта. 

Няма да намерите кой да си хвърли цифка за вас, не капка кръв, ни пот дори!

иванке, вече разбрахме че имаш параноя към казармата, която си служил трагично кратко и то през демонокрацията, в която извращенията вече бяха ни проводени от краварската агентура. Разбрахме и че още си на пет и тичаш да се оплакваш наляво и надясно ако някой поиска да си близне от твоята близалка, 1-2 кирливи процента повече данък. През социализма хората отиваха да служат с желание. Не бяха насилвани. Може и да е имало някакви изключения. Но изключения винаги и навсякъде има.

• Автор
преди 9 минути, Sliderum2 написа:

и тичаш да се оплакваш наляво и надясно ако някой поиска да си близне от твоята близалка, 1-2 кирливи процента повече данък.

7%

През социализма хората отиваха да служат с желание. Не бяха насилвани.

Е как не те е срам да лъготиш чак толкова нагло бе, като дрът... ром ли беше политкоректно. 

То бива наглост ама вашето изкърти тъпомера. С желание ходели молим ти са, жена му с 2 деца на ръце седи 2,3 години самА, или пък гаджето, дето да не е луда да те чака пак толкова време. Тя биологията не чака да му мине на Ристу дерта, зачерняха ви от най-младите ви активни години, че да бръснете портрети и да мерите поделението с кибритена клечка. 

С желание ходели, айсиктир и наглите лъжи, като на оня нег ърския даскал, дето ги учи на родолюбие. 

Подвърлиха му с 2 пробити евро повече, зае ба и Родина, и майка и Дълг. Парите не миришели, Аспект ще ти обясни!

и то през демонокрацията, в която извращенията вече бяха ни проводени от краварската агентура.

Краварската агентура няма задължителна казарма. Едно е доброволно да се завлечеш, с някакви си твои мотиви. Отношението е друго. 

Съвсем друго е да ме държат като животно, да смърдя на животно, да ми забраняват да чета книги освен Устав (не се шегувам), да ме хранят като улично куче. 

преди 10 минути, Sliderum2 написа:

През социализма хората отиваха да служат с желание. Не бяха насилвани.

потвърждавам - това е обикновена лъжа. Толкова е голяма мъката по отминалото... само на хора, които са т.н. "консервативна типология". Въпросът е - че точно тия са "отмиращ вид" и нямат никакво отношение към бъдещето, вкл и към "близкото" такова. Така, че тия брътвежи са без всякакво значение.

• Автор
току-що, Sliderum2 написа:

иванка нещо се превъзбуди. Не може да уцели клавишите. Хи-хи-хи.

Някоя грешка ли съм изтървал?

Хилиш се сега, ама ония с брадите ще се хилят последни. Гледай Газа, те така ще ви държат като животни, в природата празно няма. Няма кой да търпи 5 милиона бесни старчоци, да се ширят на 111 000 кв. км, с що годе приличен климат и природа, много по-добри от Германия и UK да речем. Няма кой да ви чака. Ще минат през вас като с парен валяк. Който народ не си уважава младото поколение, ще изчезне от лицето на Планетата. Не са прости младите, както все се опитвате да си бършете краката с тях. Ще ви пикат на ценностите и дълговете, и ще ви оставят на произвола. И един не познавам около мене, който няма да дезертира, ако почнат повиквателните. Всички са на моя акъл. Тия дето не принуждавате да се кълнат, пък съвсем не ги е еня за старините ти. 

преди 12 минути, IvanKirov написа:

5 милиона бесни старчоци

Значи и на теб са ти изкопали дупката. 

• Автор
току-що, Sliderum2 написа:

Значи и на теб са ти изкопали дупката. 

Някои стареят като катедрали, някои вехтеете като цървули!

large_0192.jpg.5114d8e8f9eb119d1a075d95291a93f1.jpglarge_0180.jpg.a3bd22a168b501c52000c028a4283dbf.jpg

• Автор
преди 35 минути, Нушо написа:

Ами, пада си по Кокорчо .

преди 1 час, Hristo52 написа:

Много си просТ Иванкеее...

преди 32 минути, АСПЕКТ написа:

За пари всичко дава. Тяло, къща, кола.

Преди да посегнете към БАН-овете, имайте предвид какво съм принуден да търпя, и според вас да не им отговарям. Предните банове без един, бяха точно такива. Отговор на лъжи и обиди по мой адрес.

И то за какво? Щото не харесах как нарицателният Ристу се опита да убие всичко човешко в мен, вкл. къпането и усамотението в тоалетната.

Поделение 46240, който не вярва да види авто ротата, да не речете, че е лъжа. Из кашимериите почти навсякъде е така.

преди 8 минути, IvanKirov написа:

Преди да посегнете към БАН-овете, имайте предвид какво съм принуден да търпя, и според вас да не им отговарям. Предните банове без един, бяха точно такива. Отговор на лъжи и обиди по мой адрес.

И спрямо мен.

Само един пример. И не съм докладвал. 

на 14.11.2023 г. в 10:51, IvanKirov написа:

Алоу, на острото обратното, аз съм го инсталирал това, за разлика от тебе.

Гледай си кенефите ти казах, не ми се репчи на занаята, дето съм 20 години в него. Ти още разчиташ на някой да ти плаща папото.  Има бе, само дето ти си в най най дъното на социалната пирамида.  И в Манхатън да отидеш, пак за нужниците ще питаш, да се наядеш! Матрялът ти е такъв, тейко ти още го е яд, че те е създал такъв нищо неможещ.  Като на СОП се налага да те издържат на дърти години. Финансова дупка на роднините!

• Автор
преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

И спрямо мен.

Само един пример. И не съм докладвал. 

Не отива на хигиенист, не живял по соца, не служил. Да се зъби и обижда по тия теми, и то хора, дето са го живели.

За ИТ областта да не отварям приказка. Ако разбираше от ИТ нямаше да работиш най-мръсната неквалифицирана работа.

Редно е да си траеш, не да докладваш като ти сипят.

Кво друго да те правим? Какво уважение очакваш? Аз съм служил, ти не си.

Не се обаждай!

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Не отива на хигиенист, не живял по соца, не служил. Да се зъби и обижда по тия теми, и то хора, дето са го живели.

За ИТ областта да не отварям приказка. Ако разбираше от ИТ нямаше да работиш най-мръсната неквалифицирана работа.

Редно е да си траеш, не да докладваш като ти сипят.

Кво друго да те правим? Какво уважение очакваш? Аз съм служил, ти не си.

Не се обаждай!

А, на теб отива ли ти да се обръщаш към български войник и то с чин с такова отношение? С гнусни думи, обиди, псувни, жаргон.

• Автор
преди 12 минути, АСПЕКТ написа:

А, на теб отива ли ти да се обръщаш към български войник и то с чин с такова отношение? С гнусни думи, обиди, псувни, жаргон.

Ъъъъ кой бил войник, че нещо съм пропуснал? Крадливите неуки тюфлеци ли?

Войниците викат на волнонаемниците - диви шапкари.

Волнонаемници е термин на зековете, ЗЕК - Заключённьi, или както там се пише. Да са доволни, че не им викаме така. Щото си бяхме точно затворници.

преди 20 минути, АСПЕКТ написа:

Ти още разчиташ на някой да ти плаща папото.

Стига квича бе, сам го написа!

large._02_10.2023_13_27.03_REC.png.efc70ee9d7cd9fcbaf78ebedac35fa88.png

преди 28 минути, IvanKirov написа:

И то за какво? Щото не харесах как нарицателният Ристу се опита да убие всичко човешко в мен, вкл. къпането и усамотението в тоалетната.

Поделение 46240, който не вярва да види авто ротата, да не речете, че е лъжа. Из кашимериите почти навсякъде е така.

хаахахаах това е Щръклево ?

Имахме един ЗКТЧ, като ме видеше и почваше - Ей д`ге, мръсно д`ге, никва отпуска за тебе.

преди 14 минути, IvanKirov написа:

Стига квича бе, сам го написа!

Още една обида. После се чудиш, защо имаш БАН.

• Автор
преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Още една обида. После се чудиш, защо имаш БАН.

Келеме дето не видяло ни соц, ни войнишки чепик, ни студентска скамейка.

Не заслужава капка уважение, от някой, дето ги е живял.

И не спира животът до точката на инж. И сега разучавам нов занаят.

Ти си спрял до квалификация, дето маймуна може да се научи да я върши!

Просто не ти отива да ни се звериш. Ходи слугувай на шапкарите, после ще те питам с какво уважение ще се отнасяш към тях.

Особено след месец некъпане лятото. Просто не може да си представиш такава гняс, аз и хемороиди хванах.

Не е смешно. Разболяха ме от мизерия, в буквалния смисъл.

преди 13 минути, Lee Sin написа:

хаахахаах това е Щръклево ?

Имахме един ЗКТЧ, като ме видеше и почваше - Ей д`ге, мръсно д`ге, никва отпуска за тебе.

Eдин тука дори го потвърди, и той ги видял. Да, Щръклево е.

Дивата фуражка се прави, че не ги видял.

Искаха да убият всички човешки чувства в нас.

После се чудят що ги презират хората. Той сам го каза.

преди 7 минути, IvanKirov написа:

Разболяха ме от мизерия, в буквалния смисъл.

Да го изтъпаня две седмици с въшкарника, да му свали космите и кожата...

преди 17 минути, IvanKirov написа:

Келеме дето не видяло ни соц, ни войнишки чепик, ни студентска скамейка.

Не заслужава капка уважение, от някой, дето ги е живял.

И не спира животът до точката на инж. И сега разучавам нов занаят.

Ти си спрял до квалификация, дето маймуна може да се научи да я върши!

Просто не ти отива да ни се звериш.

Ходи слугувай на шапкарите, после ще те питам с какво уважение ще се отнасяш към тях.

Особено след месец некъпане лятото. Просто не може да си представиш такава гняс, аз и хемороиди хванах.

Не е смешно. Разболяха ме от мизерия, в буквалния смисъл.

Eдин тука дори го потвърди, и той ги видял. Да, Щръклево е.

Дивата фуражка се прави, че не ги видял.

Искаха да убият всички човешки чувства в нас.

После се чудят що ги презират хората. Той сам го каза.

При следваща обида те докладвам. 

Ето коя дума е обида, ако още се чудиш. Къде е обидата? Ето я обидата.

https://bg.m.wiktionary.org/wiki/келеме

• Автор
току-що, Lee Sin написа:

Да го изтъпаня две седмици с въшкарника, да му свали космите и кожата...

Имаше някакво странно заболяване при нас, сърби ни вътрешната част м/у бедрата, не в просташкия смисъл разбира се. В болестния смисъл го казвам. Видимо нищо ни няма, ама се чешем като крастави. С години го носих това, много народ се оплакахме, тъй и не разбрахме какво е.

преди 15 минути, IvanKirov написа:

Eдин тука дори го потвърди

Тоя един, съм аз.

• Автор
преди 15 минути, АСПЕКТ написа:

При следваща обида те докладвам. 

Не е обида бе хигиенистче, факти са това. Виждал ли си едни клипчета, маймуна нацъква по тъчскрийна цифрички от 1 до 10, много бързо и в правилния ред. Човек не го може това.

Това са фактите, не е обида. Толкоз ти бил акъла, това работиш, няма лошо. Само не очаквай поклон и уважение. Аз нужници не съм чистил, ама офиса чистех, за да се отъркам в реалния бизнес.

Не седя на маймунско ниво цял живот.

Уважение се завоюва, не като съсели да се оплаквате на админите да ви бършат секретите.

Вчера се скъсали да ме докладват, щото им не ща соца! Сержант шапкара си го призна, в мишата тема дето се крият.

Смятай, 71 годишен полковник по думите му, църкат в скрита тема, оплакват се на админите, заплашва с правописни грешки.

Жалка работа, кви войници са това? Ние сме по войници, дето чистехме след тях.

преди 7 минути, Lee Sin написа:

Тоя един, съм аз.

Понечих да му го кажа, но се спрях.  Реших, че ако искаш, ще му го кажеш сам.

Иначе... и синът ми беше в Щръклево до клетвата... Изглежда всички сте били там... Само извънземните не дойдоха.

преди 6 минути, IvanKirov написа:

Не е обида бе хигиенистче, факти са това. Виждал ли си едни клипчета, маймуна нацъква по тъчскрийна цифрички от 1 до 10, много бързо и в правилния ред. Човек не го може това.

Това са фактите, не е обида. Толкоз ти бил акъла, това работиш, няма лошо. Само не очаквай поклон и уважение. Аз нужници не съм чистил, ама офиса чистех, за да се отъркам в реалния бизнес.

Не седя на маймунско ниво цял живот.

Уважение се завоюва, не като съсели да се оплаквате на админите да ви бършат секретите.

Вчера се скъсали да ме докладват, щото им не ща соца! Сержант шапкара си го призна, в мишата тема дето се крият.

Продължаваш да обиждаш и после се чудиш. Оправдаваш се с незнание. Кой е сега маймуната?

• Автор
преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Продължавай да обиждаш и после се чудиш. Кой е сега маймуната?

Къде ти се привиждат обиди постоянно? Писах за маймуни, не за тебе. Ако си се припознал то си е твоя работа.

Просташкия език беше единственото, дето научих при Ристу. Не ми се сърдете, зорлем ме обучиха на това.

Никой не е съвършен, не съм Шекспир. Да пиша само за дворцови страсти.

преди 7 минути, IvanKirov написа:

Къде ти се привиждат обиди постоянно? Писах за маймуни, не за тебе. Ако си се припознал то си е твоя работа.

Просташкия език беше единственото, дето научих при Ристу. Не ми се сърдете, зорлем ме обучиха на това.

Никой не е съвършен, не съм Шекспир. Да пиша само за дворцови страсти.

Как ще съм се припознал, след като ти ясно ме посочваш и цитираш.

Тогава защо ме цитираш? Сам ли си говорил? Наричаш себе си маймуна ли? При тебе в твоето съзнание 2ма индивида ли живеят? Единият говори на другия?Защо не посочиш себе си?

Тези малоумни неща тип в детска градина сме,  съм ги изживял и няма да ме впечатлиш. 

Ще ме впечетлиш, ако един път не използваш обидни думи и наистина покажеш, че пиша с някаква форма на живот. С признаци на някаква интелектуална собственост. Поне минимална.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.