Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Форумен новговор

Featured Replies

преди 7 минути, IvanKirov написа:

Цялото пирпилене за 18 (ОСЕМНАДЕСЕТ) човека, с тия у ФБ на едно.

И всичките тези твои усилия и часове изтекли очи пред монитора, за някакви си 18 пенсионера ли ?!

Това ли наричаш кауза ?! Да се пенявиш на стари хора, вместо да си търсиш булка и да се множиш за благото на България ?!

• Отговори 495
  • Прегледи 26,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Айде запри се !!! Всички са свидетели на твоите обиди, основно към @АСПЕКТ. Искаш ли да те цитирам ?! Като развалена грамофонна плоча си. Чухме ти житието и битието, видяхме ти ориентациите. Нищо

• Избиваш го на мазохизъм ,хем не ти харесва мястото тук ,хората които пишат също не харесваш пък имаш същевременно желанието да си в този форум и сред тези същите хора Имаш големи претенции за зн

• Темата ти не е политическа за да е в този раздел като начало. Спрете да се обиждате в темите и няма да ви наказват - толкова е просто.

Публикувани изображения

• Автор
преди 3 минути, Joss Bomon написа:

И всичките тези твои усилия и часове изтекли очи пред монитора, за някакви си 18 пенсионера ли ?!

Това ли наричаш кауза ?! Да се пенявиш на стари хора, вместо да си търсиш булка и да се множиш за благото на България ?!

Не ми се бъркай в личния живот! Не си упълномощен.

Кво правя и с коя си лягам изобщо не е ваша работа!

Кефи ме - качвам си снимки за Копейкин, колекция. Не ги рисувам аз. Хората и по-тъпи неща колекционират.

Да има за поколенията.

Друга тема е, че множенето изобщо не е в полза на поколението. Това, дето правите с България е като да си запалиш къщата, да изгори на Вуте плевнята. Ама не е за тая тема.

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Не ми се бъркай в личния живот! Не си упълномощен.

Кво правя и с коя си лягам изобщо не е ваша работа!

Него не го интересува лягаш ли си с някоя вечер и колко често го правиш. Това го пише с цел да те обиди и засегне.

Номерата им край нямат.

• Автор
току-що, А.Навални написа:

Него не го интересува лягаш ли си с някоя вечер и колко често го правиш. Това го пише с цел да те обиди и засегне.

Номерата им край нямат.

Знам бе човек. Заплашва, обижда, да не изтърпя накрая и да избухна. Щото и ние сме хора. Да ми докара БАН, че да си прави пропагандата, за пустото депутатско местенце. Ето, оня бакшишът от Пловдив ми се хили от червения килим. Това им е въжделението.

преди 1 час, IvanKirov написа:

Aйде Калине виж с какво ме бомбардираш.

large.Samolet(1).png.89e50adbd3fc9aa89e0da82f4688a31c.png

large.Samolet(2).png.a4fee73bdda6eef047ff1a654c86e62c.png

large.Samolet(3).png.1c063aecfd63ca733c2d81845d4e62c4.png

large.Samolet(4).png.73ccc6230a63ec9db8be1be69e1c8093.png

Калин едва ли е рекламодател или да прави реклами.

А, относно рекламите, всеки знае, а и ти сигурно, щом си АЙТИ ГУРУ, че рекламите се базират на това, което си търсил преди или си посещавал такива сайтове.

Примерно, аз си купих обувки онлайн и навсякъде има реклами за обувки. При теб, явно е това горе.

• Автор
преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Калин едва ли е рекламодател или да прави реклами.

Не бе, светец е.

Просто не разбирам по каква схема омаловажава заплахи за убийство, и баня по 1 месец за безобидна северозападна шега.

Ако е решил да прави пенс клуб, или Копейкин ако му плаща - бих го разбрал. Сега просто не ми е ясно.

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Не бе, светец е.

Просто не разбирам по каква схема омаловажава заплахи за убийство, и баня по 1 месец за безобидна северозападна шега.

Ако е решил да прави пенс клуб, или Копейкин ако му плаща - бих го разбрал. Сега просто не ми е ясно.

Ми, ти си посочил такива реклами да ти идват.

Ето при мен, как изглежда. 

АЙТИ ГУРУ!

ads.png

• Автор
преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Ми, ти си посочил такива реклами да ти идват.

Ето при мен, как изглежда. 

АЙТИ ГУРУ!

ads.png

Явно праща реклами какъвто не си. Рекламите в Тубата не са да рекламират нещо, ами да те наказват, че не им плащаш. Една и съща ми върти, докато ъпдейтнат адблока.

преди 10 минути, IvanKirov написа:

Явно праща реклами какъвто не си. Рекламите в Тубата не са да рекламират нещо, ами да те наказват, че не им плащаш. Една и съща ми върти, докато ъпдейтнат адблока.

Не и при мен. Ти се интересуваш от пенсионери, вдигане на самолет и затова ти идват такива реклами.

• Автор
преди 16 минути, АСПЕКТ написа:

Ти се интересуваш от пенсионери, вдигане на самолет и затова ти идват такива реклами.

Само преди няколко поста, макар и назад във времето, ми разправяше, че съм малък и не помня соца.

Тъй като излъжеш по-хубаво ли ти става, не мога да го разбера туй ващо! Не спираш да лъжеш и да засягаш по всякакъв възможен начин. Гугъл отдавна стана мазало като микромеките. Понеже съм с руския браузър - Яндекс в пъти по-добре се ориентира какво ме интересува. Гугъл рекламират за наказание и назидание. Просто да ти е гадно. Като се насложат с рекламите от авторите на клиповете, и става негледаемо. Като телевизията в момента, за нея почти няма адблокер.

Само преди няколко поста, макар и назад във времето, ми разправяше, че съм малък и не помня соца.

Тъй като излъжеш по-хубаво ли ти става, не мога да го разбера туй ващо! Не спираш да лъжеш и да засягаш по всякакъв възможен начин. Гугъл отдавна стана мазало като микромеките. Понеже съм с руския браузър - Яндекс в пъти по-добре се ориентира какво ме интересува. Гугъл рекламират за наказание и назидание. Просто да ти е гадно. Като се насложат с рекламите от авторите на клиповете, и става негледаемо. Като телевизията в момента, за нея почти няма адблокер.

Може и да си малък, млад.  Това не пречи да си геронтофил. Аз засега с рекламите на Гугъл нямам. Ще ти дам едно демо след малко да видиш. Защото имам тук едни неща да пиша.

Ето, никакви дъртаци не ми излизат.

Никакви самолети.

Animation.gif

• Автор

Да знаеш, че почвам да ви клепам на Калин.

Явно за да пишеш тук тря'я да си мерзавец.

Да види той колко едностранчива модерация прави.

Липсва му досег с шапкари и соц.

• Автор
Цитат

Bubbles
Като цяло дълга към род и родина не се изчерпва само тези три точки, това не се обяснява с няколко

реда, но тоя дето го защитаваш с лека ръка се отрича от родината си, така че грам не разбирам защо

го защитаваш. Това е плевел, такива стават само да чукат камъни някъде по африка вместо децата които

го правят там.

............

Цитат

Bubbles
Мизерията си е мизерия, но да кажеш че си се клел насила, моля, плюс това той и като цяло си се

отрича от страната си не само от казармеите работи.

@Bubbles Лъжа, лъжа и пак лъжа. Неслужил ме праща да съм ставал плевел в Африка, да чукам камъни, щото аз съм служил, той не. Не се отричам от страната си, отричам се от дьонмета като него. Отхранили го, изучили го, отишъл  у френското гето да учи децата на бившите колонии. Така им се пада, такива да ги учат. Няколко стотин хиляди лева струва да вдигнеш дете и да го изучиш, после да емигрира и да лае българите отдалеч. Ден не служил, лев данък не платил, аз да съм чукал камъни, не съм бил достатъчно българин, според него.

Човешко е, нормално и логично е такъв да го натириш дето слънце не изгрява. Войнишки чепик не помирисал, праща мене дето се разправях половин година в ман галста рота с пандизчии.

Не е нормално на такива да им мълчиш, само защото Калин не знае за какво става въпрос, в смисъл ни соц видял ни циг ани са го тровили, ни на бригада са го ритали в 5.30 сутринта. За цяла седмица робски труд се изкарва колкото за плат за едни гащи, пазя си ги до ден днешен.

Родина не е шапкар Ристу, не е Копейкин, не са плюещите му зарзаватчийки в парламента, с тъпи физиономии. Не е пишман патриотите у гетото Франция, Германия и ЮАР. Именно от вас се отричам. Вие сте плявата и плевела, макар да се имате за патриоти тип II. Потъвам в земята от срам, още от таксито ми правят асоциация с вас, посрамили сте род и Родина, изкривихте понятие патриот и българин. Имат ни за мургави, за мафия, за просяци и джебчии. От вас се отричам!

large.(4).jpg.39d5747ab236ac2f974b84d806

• Автор

Хайде сега някой да ми обясни, защо бановете са все при нас, при това по цял месец, за просташка, но безобидна шега. Дори маскирана със звездички, не написана в прав текст.

преди 8 минути, чичо Сашо написа:

Защо се нервиш? Нямах предвид тебе! Отбор "амеба"  младите дихатели (въздухарите) както ги нарече сполучливо Христо!

защо бановете са все при нас

Айде стига си мрънкал бре! Не остана ненацвъкана от тебе тема! Като развалена плоча си и повтаряш едно и също навсякъде. Добре, разбрахме и няма нужда да трупаш едно и също навсякъде и постоянно! Ти и "гражданина" се скъсахте да обиждате @АСПЕКТ безнаказано и във всеки свой пост, а после мрънкаш!

Ето ти и опровержение, че само "вас" ви били санкционирали:

banani.thumb.png.c3756c7c517ed6a5eec3c0313aa3b3db.png

• Автор
преди 27 минути, Joss Bomon написа:

Не остана ненацвъкана от тебе тема! Като развалена плоча си и повтаряш едно и също навсякъде.

На какво викаш оцвъкана? Знам колко много ти се иска копейкин да те тури депутат, до другите зарзаватчии и таксисти. Таксист м/у другото не е обида, на правоверен руски е същата професия таксиджия. Нямам лично против вас, но правите колосални мизерии, с незнанието и некадърността си. Вече ни нахлузихте менте дрегерите, чудите се как да съсипете и бизнеса ни. Дори ИТ сферата е в стагнация, само вие плюещите, безхаберни камили, ни липсвате. И да, не ви ща соц "придобивките". 6 ст. боза, 3 години казарма, 2 години по разпределение. Не, мерси!

преди 27 минути, Joss Bomon написа:

Ти и "гражданина" се скъсахте да обиждате @АСПЕКТ безнаказано и във всеки свой пост, а после мрънкаш!

Аспект освен предател, който ми се лендзи   от Берлинското гето, щото не ща казарма за него. И той я неще, затуй ми вика предател. Явно викате патриотизъм да набутате на другите мизериите, дето ги не щете за себе си. Знаеш - казарма, данъци, визи, менте дрегери... Полицаите не се подлагат на тях, набутахте ги на нас.

Чистач без квалификация, вика ми неграмотен, вика ми иванка, от вчера почна и геронтофил. Кво да го правя такъв? Ако ще се храним да се храним, ако ще е църква да е църква. Шапкар Ристу да ме заплашва с пистолет и да обижда, щото не ща да му слугувам - еми не сте познали! В казармата достатъчно ги търпях тия мерзавци. Че и платих си, по дебелата тарифа, кеш. Точно тия кърлежи ни сте ми род ни родина, ни дълг имам към вас. Потъвам в земята от срам, да кажа че съм българин, именно заради такива като вас! Още от таксито ме почват! Не се майтапя.

А, да, и не пиша едно и също. 50 и няколко нови картинки съм ви донесъл, просто ги включвам в контекст на темата. Може да ги разгледаш в галерията ми снимки, имат пълен достъп до всички.

• Автор

Открийте 1 смъртна заплаха, една с осакатяване, и една с общ контекст. Една обида, и една правописна грешка в подпис. Само в едно мнение това!

Да му тупаш одеалата на такъв, да му викаш "слушам" и "заповядайти"!

Поколението му отиде на мин. заплата за чужди хора, вместо да му слугува на него. Както мен ме принуждаваха, макар и за няколко месеца. 

large.20_12.2023_17_54.47_REC.png.e0724834ed232fed3a227129885ba06d.png

преди 3 минути, IvanKirov написа:

на такъв, да му викаш "слушам" и "заповядайти"!

Довечера кой ще споходи съня ти, бай ти Ристо или бай ти Сашо? Преди сън не влизай във форума /не е заплаха/, за твоето здраве се тревожа, щом още се стряскаш и изпълняваш команди...

• Автор
преди 3 минути, Joss Bomon написа:

Довечера кой ще споходи съня ти, бай ти Ристо или бай ти Сашо? Преди сън не влизай във форума /не е заплаха/, за твоето здраве се тревожа, щом още се стряскаш и изпълняваш команди...

Забелязваш ли, че като гризач ми се набутваш в личното пространство, без да си поканен. С коя съм спал, кога ще се женя, кого ще сънувам...

Нямате ли си тема за турски сапунки, там съм отписан! Няма да ви се бъркам. 

преди 7 минути, IvanKirov написа:

в личното пространство

А ти не коментираш никого персонално, нали?! 

Стой си в личното пространство и не го вади пред всички, щом искаш да ти е "лично"!

• Автор
преди 1 минута, Joss Bomon написа:

А ти не коментираш никого персонално, нали?! 

Стой си в личното пространство и не го вади пред всички, щом искаш да ти е "лично"!

Не съм достатъчно светец, съжалявам. 

Да НИ плюете и заплашвате денонощно, в подписа си написал, как щял да ни унищожава, и че имам късмет, че не ме познава. 

Кво искаш, да обърна и другата буза? 

Повечето време тука, съм бил в бан. 

Докога така? Докога ще търпя неслужили емигранти да ми викат на мене предател, дето съм служил, и плащам данъци, вместо тях?

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Не съм достатъчно светец, съжалявам. 

Не ме интересува какъв си, но си неадекватен с отговорите си.

Да не забравиш да докладваш и да си сложиш извинението, че друг те накарал!

• Автор
преди 6 минути, Joss Bomon написа:

Не ме интересува какъв си, но си неадекватен с отговорите си.

Обосновавам се с цитати и линкове, за разлика от тебе. Кое ми е неадекватното? Имаш ли обяснение за фюрер ви, как Америка била най-великата, снимка от вестник ти дадох. Как цига ните били подчовеци, как напомни на немците, че сме били съюзници с Хитлер. И после мене плаши с Белене, фашист съм бил, че не искам още нови 7 % данък за вашите паразити. Да ми гласуват конфискация на колата, и загуба на работа, заради менте дрегерите им. 

преди 9 минути, Joss Bomon написа:

Да не забравиш да докладваш и да си сложиш извинението, че друг те накарал!

Да си мерзавец е единственото състояние да пишеш тук, и да не си в БАН. 

Другото е да си светец, да търпиш обиди и заплахи от всяко мнение, вкл. от подписите на някои от вас. Е, не съм светец, за технически форум - толкоз. 

преди 9 часа, IvanKirov написа:

............

@Bubbles Лъжа, лъжа и пак лъжа. Неслужил ме праща да съм ставал плевел в Африка, да чукам камъни, щото аз съм служил, той не. Не се отричам от страната си, отричам се от дьонмета като него. Отхранили го, изучили го, отишъл  у френското гето да учи децата на бившите колонии. Така им се пада, такива да ги учат. Няколко стотин хиляди лева струва да вдигнеш дете и да го изучиш, после да емигрира и да лае българите отдалеч. Ден не служил, лев данък не платил, аз да съм чукал камъни, не съм бил достатъчно българин, според него.

Човешко е, нормално и логично е такъв да го натириш дето слънце не изгрява. Войнишки чепик не помирисал, праща мене дето се разправях половин година в ман галста рота с пандизчии.

Не е нормално на такива да им мълчиш, само защото Калин не знае за какво става въпрос, в смисъл ни соц видял ни циг ани са го тровили, ни на бригада са го ритали в 5.30 сутринта. За цяла седмица робски труд се изкарва колкото за плат за едни гащи, пазя си ги до ден днешен.

Родина не е шапкар Ристу, не е Копейкин, не са плюещите му зарзаватчийки в парламента, с тъпи физиономии. Не е пишман патриотите у гетото Франция, Германия и ЮАР. Именно от вас се отричам. Вие сте плявата и плевела, макар да се имате за патриоти тип II. Потъвам в земята от срам, още от таксито ми правят асоциация с вас, посрамили сте род и Родина, изкривихте понятие патриот и българин. Имат ни за мургави, за мафия, за просяци и джебчии. От вас се отричам!

Я къде си бре дневалния, полагаема ли беше?

преди 2 часа, IvanKirov написа:

С коя съм спал, кога ще се женя, кого ще сънувам...

Ми ти още сънуваш някой старшина. Не те знам навремето спал ли си или не си спал с него, ама всеки твой втори пост е свързан с тази твоя психологическа травма и по този начин осираш и темите в които пишеш. Лекувай се бре, пич. Потърси помощ :angry:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.