Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Форумен новговор

Featured Replies

• Автор
току-що, superiority написа:

Разбирам те, но същият коментар можеше да го напишеш без онази думичка и тогава никой нямаше да те предупреждава.

Виж, много си се объркал, като ми зашлевят едната буза, да обърна и другата. 

Като искаш - на тебе да викам обратен, при това постоянно и у всички теми, да видиш хубаво ли е?

• Отговори 495
  • Прегледи 26,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Айде запри се !!! Всички са свидетели на твоите обиди, основно към @АСПЕКТ. Искаш ли да те цитирам ?! Като развалена грамофонна плоча си. Чухме ти житието и битието, видяхме ти ориентациите. Нищо

• Избиваш го на мазохизъм ,хем не ти харесва мястото тук ,хората които пишат също не харесваш пък имаш същевременно желанието да си в този форум и сред тези същите хора Имаш големи претенции за зн

• Темата ти не е политическа за да е в този раздел като начало. Спрете да се обиждате в темите и няма да ви наказват - толкова е просто.

Публикувани изображения

Разбирам те, но същият коментар можеше да го напишеш без онази думичка и тогава никой нямаше да те предупреждава.

Каква думичка е написал толкова?

• Автор
току-що, Гражданин написа:

Каква думичка е написал толкова?

Свързана е с професионалната кариера на @АСПЕКТ, и по-точно с материалите, които почиства. 

Чисто профи отношение му показах. 

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Свързана е с професионалната кариера на @АСПЕКТ, и по-точно с материалите, които почиства. 

Чисто профи отношение му показах. 

Ама той си е нужникар, това от кога е обида? И какви материали за почистване толкова пък имат обидна конотация? Парца ли си му казал?

Седи си коментара сега видях.

Видях че е написал думата лайнарче. То пък и тя една обида... Какво се обиждат хората толкова в някакъв форум? Ако е застанал със снимка и име окей, но тук са виртуални личностите. Аз ако обиждам или ме обиждат ми е все тая, форумната ми личност съм я отделил от тази в реалния свят. Това не ми влияе на самочувствието. И да ме изтрият утре от тук също няма да страдам. Като аспект толкова страда, да си направи нов профил и да не се представя с професията си или да коригира начина, по който се представя на света. Очевидно обаче си има цял отбор дружки, в чиято среда се валидара. Отбора на стотинкаджиите. Те всички до един са смешни, даже и без имената, които им се поставят. Като е решил да е в тази трупа, тогава трябва да носи и на епитетите, които сами си просят.

гражданина дето е с мръсната писалка. Пише се инженер-хигиенист. Ясно ли е. 

Забежките на пазара в Илиянци, много правилно го казва Гражданин, и аз не се обиждам но се дразня на такъв речник.

Ожени се за гражданина, щом си на нейното мнение.

• Автор

Вижте хора, хора сме, нищо човешко не ми е чуждо. 

Като ми лепят под всяко мнение гей намеци, нормално е да реагирам. 

Вие като сте много християни - обърнете и другата буза да ви зашлевят. Като имате предвид, че в Библията гей изпълненията се водят содомия, и са от най-тежките смъртни грехове. Содом и Гомор, сещате се. Содо-мия оттам идва. 

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Вижте хора, хора сме, нищо човешко не ми е чуждо. 

Като ми лепят под всяко мнение гей намеци, нормално е да реагирам. 

Вие като сте много християни - обърнете и другата буза да ви зашлевят. Като имате предвид, че в Библията гей изпълненията се водят содомия, и са от най-тежките смъртни грехове. Содом и Гомор, сещате се. Содо-мия оттам идва. 

Мъжки страсти според теб какво значи?

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Страст

https://rechnik.chitanka.info/w/страст

преди 7 минути, Sliderum2 написа:

гражданина дето е с мръсната писалка. Пише се инженер-хигиенист. Ясно ли е. 

Не разбирам каква е тая мръсна писалка и ква е тая работа инженер-хигиенист. Виждам само че си яко простоват. Тъжна работа е твоята личност, аз за тва не се и занимавам да ти правя психоанализа. Едно щото не си заслужава да слизам на нивото ти, второ че вече животът здраво те е подредил, а аз не съм садист.

преди 16 минути, Гражданин написа:

Видях че е написал думата лайнарче. То пък и тя една обида... Какво се обиждат хората толкова в някакъв форум? Ако е застанал със снимка и име окей, но тук са виртуални личностите. Аз ако обиждам или ме обиждат ми е все тая, форумната ми личност съм я отделил от тази в реалния свят. Това не ми влияе на самочувствието. И да ме изтрият утре от тук също няма да страдам. Като аспект толкова страда, да си направи нов профил и да не се представя с професията си или да коригира начина, по който се представя на света. Очевидно обаче си има цял отбор дружки, в чиято среда се валидара. Отбора на стотинкаджиите. Те всички до един са смешни, даже и без имената, които им се поставят. Като е решил да е в тази трупа, тогава трябва да носи и на епитетите, които сами си просят.

Имам си име, избрал съм си във форума да се обръщат към мен като АСПЕКТ. Няма нужда ми се напомня какво работя. Аз знам много добре, какво работя.

• Автор
преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Мъжки страсти според теб какво значи?

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Страст

Страсти Христови има каноничен изказ, ама остави Библията. 

Страст е от мъж към жена, каквото съм преживявал неведнъж. 

Явно за теб страст има контекст еднополова любов. Ти ги пишеш тия неща постоянно, не аз. 

Оръжието за мен е страст, автомобилът е страст, в контекст на хоби. 

Турбо мизерията на Ристу не е страст. 

Сещаш ли се? И да знаеш, че в казармата гееве не пускат. Поне при нас нямаше такива, ни един. Ни в учебния център, ни в бойното поделение. 

За твое инфо. ТИ си живей в дъгоцветния рай, стига си го навирал в носа на всички. 

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Имам си име, избрал съм си е форума да се обръщат към мен като АСПЕКТ. Няма нужда ми се напомня какво работя. Аз знам много добре, какво работя.

Колко пъти ми каза предател бе мой, колко пъти ми викате иванка? Ей тъй с малка буква. Аз съм служил и ми викаш предател, щото не ща да връщат казармата, ти не си служил. Сещаш ли се какво е наглост? И оня даскал терориста, и той неслужил, клепате от хиляди километри нас, дето сме в БГ. 

Или за едни може за други не може! Нещо по-равни ли се имате, или стана тука ЛГБТ форум официално?

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Явно за теб страст има контекст еднополова любов. Ти ги пишеш тия неща постоянно, не аз. 

Сещаш ли се? И да знаеш, че в казармата гееве не пускат. Поне при нас нямаше такива, ни един. Ни в учебния център, ни в бойното поделение. 

За твое инфо. ТИ си живей в дъгоцветния рай, стига си го навирал в носа на всички. 

Колко пъти ми каза предател бе мой, колко пъти ми викате иванка? Ей тъй с малка буква. Аз съм служил и ми викаш предател, щото не ща да връщат казармата, ти не си служил. Сещаш ли се какво е наглост?

Или за едни може за други не може!

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Колко пъти ми каза предател бе мой, колко пъти ми викате иванка? Ей тъй с малка буква. Аз съм служил и ми викаш предател, щото не ща да връщат казармата, ти не си служил. Сещаш ли се какво е наглост?

Или за едни може за други не може!

Страст значи страдание. В контекстът с Библията.  Значи да разбирам. Мъжки страдания. Добре. И престани да ми слагаш твои думи в моята уста.

току-що, АСПЕКТ написа:

Имам си име, избрал съм си е форума да се обръщат към мен като АСПЕКТ. Няма нужда ми се напомня какво работя. Аз знам много добре, какво работя.

Никой не ти напомня без причина какво работиш. Освен това си страшен лъжец, което много пъти е доказано, така че кво се обиждаш на това какво работиш като вероятно лъжеш? Има си скрийншотове как каза, че си бил за 800 лв в Германия, че роднините ти те издържат и т.н., което хич не се връзва и така и не стана ясно за толкова време нито на колко години си, нито каква ти е схемата, ако наистина си в чужбина, нито други работи. Само се разбра че си от отбора на стотинкаджиите и участваш с някаква неявна но все пак тролска цел, за да им вдигаш рейтинга във всяка тема. Ласкаеш соца, искаш казарма ама за другите и не за себе си и т.н. и т.н. Или си нещо с отклонения в психиката ако си вярваш на нещата, които пишеш или си трол. Аз не знам, кажете вие.

• Автор
преди 1 минута, superiority написа:

Не е вярно, тази дума има и други значения. Зависи как се използва в изречението.

Думата "вълна" също, между вълна в морето и вълна от животно има разлика.

Мъжка страст е да си вкарам младата колежка в леглото, примерно. 

Тебе какво ти се привижда?

преди 5 минути, Гражданин написа:

Никой не ти напомня без причина какво работиш. Освен това си страшен лъжец, което много пъти е доказано, така че кво се обиждаш на това какво работиш като вероятно лъжеш? Има си скрийншотове как каза, че си бил за 800 лв в Германия, че роднините ти те издържат и т.н., което хич не се връзва и така и не стана ясно за толкова време нито на колко години си, нито каква ти е схемата, ако наистина си в чужбина, нито други работи. Само се разбра че си от отбора на стотинкаджиите и участваш с някаква неявна но все пак тролска цел, за да им вдигаш рейтинга във всяка тема. Ласкаеш соца, искаш казарма ама за другите и не за себе си и т.н. и т.н. Или си нещо с отклонения в психиката ако си вярваш на нещата, които пишеш или си трол. Аз не знам, кажете вие.

Нямам нито една лъжа. Всичко е истина.

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Мъжка страст е да си вкарам младата колежка в леглото, примерно. 

Тебе какво ти се привижда?

Не знам. Затова те попитах. Какво значи това мъжка страст.

• Автор

И още нещо, хигиенистче...

Геевете освобождаваха от казарма, и знаеш колко ги мразя. 

Ако бях обратен нямаше ли да се възползвам?

Ама не съм обратен. 

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Не знам. Затова те питах.

100 пъти ти казах, че съм нормален хетеросексуален. Спри да ме питаш, и да мерзавстваш по соц образец. Модовете разбрали неразбрали, шарят с бановете, да ви уйдисват и да ви прокарват гей линията. 

Волно или не. 

преди 2 минути, IvanKirov написа:

И още нещо, хигиенистче...

Геевете освобождаваха от казарма, и знаеш колко ги мразя. 

Ако бях обратен нямаше ли да се възползвам?

Ама не съм обратен. 

100 пъти ти казах, че съм нормален хетеросексуален. Спри да ме питаш, и да мерзавстваш по соц образец. Модовете разбрали неразбрали, шарят с бановете, да ви уйдисват и да ви прокарват гей линията. 

Волно или не. 

И аз къде твърдя обратното, сиреч че не си хетеро?

• Автор
току-що, АСПЕКТ написа:

И аз къде твърдя обратното?

У всяко мнение клепаш на гей тема .

Спри се вече! Не е забавно. Целия форум осра! 

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Нямам нито една лъжа. Всичко е истина.

И я ми обясни какво правиш в Германия за 800 лв? И тук да беше нужникар им дават стартово поне по 1000 - 1200 лв на ромките дето чистят в мола. Че даже можеш и повече, в някои магазини дават по 2 к и т.н., ти там стоиш, а даже не е да имаш жена или друга мотивация там. Защо?

преди 2 минути, IvanKirov написа:

У всяко мнение клепаш на гей тема .

Спри се вече! Не е забавно. Целия форум осра! 

Къде виждаш гей.ове? Сигурно същото както виждаш и комунисти. Откога е това чувство? Да виждаш гей.ове? Гейове комунисти?

преди 2 минути, Гражданин написа:

И я ми обясни какво правиш в Германия за 800 лв? И тук да беше нужникар им дават стартово поне по 1000 - 1200 лв на ромките дето чистят в мола. Че даже можеш и повече, в някои магазини дават по 2 к и т.н., ти там стоиш, а даже не е да имаш жена или друга мотивация там. Защо?

Къде съм писал, че взимам 800 лв?

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Къде виждаш гей.ове? Сигурно същото както виждаш и комунисти. Откога е това чувство? Да виждаш гей.ове?

Къде съм писал, че взимам 800 лв?

Бях го сметнал. Каза че зимаш по 20 евро на ден за 2 часа, ако щеш да рАботиш и повече, толкова щял да даде шефа независимо. Това прави 5 дни в седмицата по 20 = 100 евро на седмица. 4 седмици по 100 евро са 400 евро = 800 лв. Скрийншотовете са налице, даже и цитатите ги има. Няма ся да ги ровя пак. Аз няколко пъти те питах да изясниш това "недоразумение" и същите сметките ти показвах и ти любезно не отразяваше коментара ми няколко пъти. Значи си долен лъжец. 

преди 5 минути, superiority написа:

Изкараха ти коментари от преди една година, там пишеш против комунистите.

Как реши че сега вече ги обичаш?

Никога не съм ги обичал. Как ще ги обичам? Аз съм от пролетариата.  Просто изтъквам очевидното.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Пролетариат

преди 8 минути, Гражданин написа:

Бях го сметнал. Каза че зимаш по 20 евро на ден за 2 часа, ако щеш да рАботиш и повече, толкова щял да даде шефа независимо. Това прави 5 дни в седмицата по 20 = 100 евро на седмица. 4 седмици по 100 евро са 400 евро = 800 лв. Скрийншотовете са налице, даже и цитатите ги има. Няма ся да ги ровя пак. Аз няколко пъти те питах да изясниш това "недоразумение" и същите сметките ти показвах и ти любезно не отразяваше коментара ми няколко пъти. Значи си долен лъжец. 

Не съм казвал такова нещо.

преди 2 минути, superiority написа:

Кой ви плаща на теб и бушона?

Колко ви дават?

Чакай да попитам бушонът, той е до мен и на бюрото. ....

Каза, че ни дават по 1000 рубли.

978_001.jpg

току-що, АСПЕКТ написа:

Не съм казвал такова нещо.

Защо лъжеш? @IvanKirov може да покаже скрийншотовете с цитатите ти. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.