Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да се разреши ли на полицаите да застрелват в гръб всеки, който не могат да настигнат?

Featured Replies

преди 17 часа, Филипов написа:

Огледайте се в кравария. Там дори само да посегнеш към джоба за документи след като са ти ги поискали могат да те гръмнат. Неслучайно по всички филми са на сенника и да им виждат ръцете.

Идеален пример, където разстреляха клошар на спирката.

И тук не е по-различно при едно ПТП се появява някакъв прошляк и го отстреляха. Забележи само как празни пистолета, докато не го приключи да го убие.

МАШИНЕН ПРЕВОД: На кръстовището на улица 32 и Сан Педро в Лос Анджелис, Калифорния, банда убийци на граждани, реагиращи на пътнотранспортно произшествие, не можеха да понесат идеята да приключат смяната, без да екзекутират някой случаен човек, така че когато човек без риза тръгна към тях, те се възползваха от възможността и го разтовариха в него.

Преди да бъде екзекутиран, докато е до кемпера, жертвата разтрива тила си. Има нещо, което прилича на нож в ръцете му. Преди да се разтовари (изпразни) в него, щастливото женско ченге казва: "Покажи ми ръцете си...", което предполага, че и тя не е видяла нищо в тях. Но тя се нуждаеше от извинение, за да го убие, и докато извикването на линията по подразбиране "Спрете да се съпротивлявате" няма да работи, тя прибягна до ръката, показваща трик. Разбира се, тя щеше да открие огън, дори ако го помоли да й покаже задника си.

• Отговори 93
  • Прегледи 4,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Няма нужда от допълнителни мандати, а си има процедура как и кога се използва оръжие. В случая полицая е я спазил, а престъпника не е имал късмет понеже е бил ранен смъртоносно.

• Защо всичките сте се загрижили за евентуални права на хайдуците? Колко още регистрации трябва да има, като броят на престъпленията е десеторно по-голям? Защо по дебилизора се дава само думата на хайду

• В гръб, в лице, с лично, със служебно оръжие - няма значение. Оръжието се носи за да се използва! Няма да бяга като кон да го гони,я

преди 4 часа, dioib написа:

Има клише: Не вади пистолет, ако не смяташ да го ползваш. ;) Вероятността да ти го отнемат и ползват срещу теб от голяма. 

"Не вади без повод, не прибирай без чест"

Това не е клише!

• Автор

Полицаите не били убийци, ами част от системата каквато сме я направили всички ние*. Мога да се опитам да поспоря, дали ние сме си я направили системата, или са ни я заповядали сащ/есср. Макар че ме мързи доста. Още не мога да разбера логиката на този опит да се оневини убиецът в униформа, който не е действал в условия на непосредствена заплаха за живота си, или живота на околните от страна на бягащият заподозрян.

преди 23 часа, Sliderum2 написа:

МВР можеше да даде там колко е не знам наема на общински апартамент, да заплати някой лев и пребиваването му да стане законно. Щото това е бил основния проблем, че не е плащал. Троши се много, много по-голяма сума за изхвърляне му и цял цирк безсмислени действия. Вижте ни, ние мвр работим.

Ахаааа, значи МВР (демек всички ние с нашите данъци) да му платим наема на този бездомник? Е, що не се заемеш ти лично с твои средства, а искаш и ние да плащаме?

Както и да е. Възникват обаче и други въпроси:

Въпрос №1: само един наем ли да му платим, или да му плащаме доживот? Не за друго ама следващият месец к'во правим?

Въпрос №2: само на този бездомник ли, или на всички (шото другите като научат ще искат и те)?!?

преди 22 часа, Sliderum2 написа:

Не съм се загрижил за хайдуците, а те също имат човешки права и в закона не е разписано, че полицаите са  съдии и палачи.

В случая закона е спазен. Коя точка е нарушена според теб?

• Автор
преди 10 минути, ivottoshev написа:

Ахаааа, значи МВР (демек всички ние с нашите данъци) да му платим наема на този бездомник? Е, що не се заемеш ти лично с твои средства, а искаш и ние да плащаме?

Не мисли като гейпросащесср трололинка, или ставаш част от тях! За акцията по изхвърляне вероятно е изразходван бюджет колкото би струвал наемът за останалата част от живота на човека, ако не и повече. Кой начин е по-добрият, мирният, или насилственият, ако струват еднакво в пари, или дори насилственият е по-скъп? Ето докъде ме принудиха гейпросащесср трололинките да пропадна, да пресмятам човешките отношения финансово. Изгнили мозъци са капиталистите!

преди 5 минути, Sliderum2 написа:

Кой начин е по-добрият, мирният, или насилственият, ако струват еднакво в пари, или дори насилственият е по-скъп?

Начинът е само един - законният! Всичко останало води до анархия.

• Автор
преди 43 минути, ivottoshev написа:

Начинът е само един - законният! Всичко останало води до анархия.

Законният е както е разписано. Предполагам, че си назубрил всяка буква от закона и си бил свидетел на място, уверил се с очите си, че всичко описано ни в медиите е вярно и че е действано законно. Законът не се състои от единствената алинея, която е цитирана в защита на ченгето.

преди 9 минути, Sliderum2 написа:

Законният е както е разписано. Предполагам, че си назубрил всяка буква от закона и си бил свидетел на място, уверил се с очите си, че всичко описано ни в медиите е вярно и че е действано законно. Законът не се състои от единствената алинея, която е цитирана в защита на ченгето.

Говорехме за бездомника, а ти намеси случая с ченгето...

И по-горе те питах: Коя точка от закона е нарушил полицая? 

• Автор
преди 5 минути, ivottoshev написа:

Говорехме за бездомника, а ти намеси случая с ченгето...

И по-горе те питах: Коя точка от закона е нарушил полицая? 

Ще те оставя да си отговориш сам. 

Ето оценка на това, че сащ полицейската система се проваля на всички нива(в края на видеото), а ние се опитваме да ги копираме тук, екшън да става:

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Ще те оставя да си отговориш сам. 

Що, ти не можеш ли? Сложен ли е въпросът ми?

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Ето оценка на това, че сащ полицейската система се проваля на всички нива(в края на видеото), а ние се опитваме да ги копираме тук, екшън да става:

Предполагам че на тази оценка има поне десет оценки, които са на коренно различно мнение. Не ли?

на 27.09.2023 г. в 14:44, JohnTRIVOLTA написа:

Няма нужда от допълнителни мандати, а си има процедура как и кога се използва оръжие. В случая полицая е я спазил, а престъпника не е имал късмет понеже е бил ранен смъртоносно.:newspaper:

+1

• Автор
преди 9 минути, ivottoshev написа:

Що, ти не можеш ли? Сложен ли е въпросът ми?

Предполагам че на тази оценка има поне десет оценки, които са на коренно различно мнение. Не ли?

О, несъмнено има и различни мнения. Колкото повече разделение, толкова повече мнения. Обаче видимо се обединяват в някои неща. Като в желанието си да извратят нормалността. Как става извращаването, ти ми кажи. Как успя да оцениш човешкия живот в пари, как оценяваш дори законите над живота, те са там да го поддържат, а не да позволяват да се отнема за щяло и нещяло. Тактиката "като твърдиш нещо докажи го" не работи. Ти какво доказа в тая тема. Освен да си влязъл да се заяждаш?

преди 3 минути, Sliderum2 написа:

О, несъмнено има и различни мнения. Колкото повече разделение, толкова повече мнения. Обаче видимо се обединяват в някои неща. Като в желанието си да извратят нормалността. Как става извращаването, ти ми кажи. Как успя да оцениш човешкия живот в пари, как оценяваш дори законите над живота, те са там да го поддържат, а не да позволяват да се отнема за щяло и нещяло. Тактиката "като твърдиш нещо докажи го" не работи. Ти какво доказа в тая тема. Освен да си влязъл да се заяждаш?

Aми застреляния манго, да си търси правата в съда, бе! Да видим как ще стане, като зад полицая стои цялата държавна машина!

• Автор
преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Aми застреляния манго, да си търси правата в съда, бе! Да видим как ще стане, като зад полицая стои цялата държавна машина!

Как да си ги търси умрял? Ти в това състояние можеш ли? Ако те гони озверял за кръв ченгесар, ти няма ли да бягаш?

току-що, Sliderum2 написа:

Как да си го търси умрял? Ти в това състояние можеш ли?

Toва не е мой проблем! Да не е бягал от плицията! Пак казвам - оръжието го носиш за да го използваш, когато има се налага!

• Автор

Я да видим дали сме напреднали дори най-малко в моралното си развитие. Които имат нещо някакво такова в тиквите си.

Преди дузина години...В една далечна галактика.

преди 5 минути, Sliderum2 написа:

Я да видим дали сме напреднали дори най-малко в моралното си развитие. Които имат нещо някакво такова в тиквите си.

Преди дузина години...В една далечна галактика.

Баце, изобщо не ме интересува! Купил съм си оръжие, дал съм пари за разрештелни, курсове, почерпки и т.н. Ще го ползвам по свое усмотрение!

За полицай - да не говорим. Той изпълнява задълженията, за които получава заплата - а това включва употребата на оружие

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Баце, изобщо не ме интересува! Купил съм си оръжие, дал съм пари за разрештелни, курсове, почерпки и т.н. Ще го ползвам по свое усмотрение!

За полицай - да не говорим. Той изпълнява задълженията, за които получава заплата - а това включва употребата на оружие

Да не ти се налага да го използваш с тия закони в момента! 

преди 17 минути, Sliderum2 написа:

О, несъмнено има и различни мнения. Колкото повече разделение, толкова повече мнения. Обаче видимо се обединяват в някои неща. Като в желанието си да извратят нормалността.

Общи приказки. Имало различни мнения обаче се били обединявали в някои неща.

преди 19 минути, Sliderum2 написа:

Как става извращаването, ти ми кажи.

Аз да ти казвам? Що? Ти пак ли не можеш да кажеш нищо?

преди 21 минути, Sliderum2 написа:

Как успя да оцениш човешкия живот в пари

Къде е станало това?

преди 22 минути, Sliderum2 написа:

Ти какво доказа в тая тема. Освен да си влязъл да се заяждаш?

Липсата на ясен и конкретен отговор от твоя страна, доказва че въпросите ми оборват тезата ти. Ако имаше аргументи да защитиш мнението, а не само едно голо убеждение че си прав - щеше да си ми отговорил.

преди 4 часа, Sliderum2 написа:

непосредствена заплаха за живота си

Каква е разликата, ако е потенциална заплаха за други в бъдеще, а не за теб??? 

Какво, трябва да повтори нападението ли??? 

Уви, това да е урок за други които посягат!!! => Преди да извършиш престъпление си спомни:

;) 

Трябва да подчертая: Саморазправата не е начина!!! 

Доволно вече ни "отнеха" отбраната на държавата, но поне в държавата да има отбранително звено!!!

• Автор
току-що, dioib написа:

Каква е разликата, ако е потенциална заплаха за други в бъдеще, а не за теб??? 

Залавя се, съди се, вкарва се в затвора и така. Там е проблема, гейпросащесср трололинките са толкова все в крайностите и по лесното, че направо бързат да разрешат на ченгетата да са съдии и палачи. Даже се чудя. Абе що направо да не уволним всички други власти, само разходваме бюджет за тях. Пък и без ченгета също може. Да се върнем в най-дивата част на дивия запад, всеки да си носи пищова и да се стреля с който нещо не го кефи. А за ушевите ясновидци, които провиждат престъпления в бъдещето. Аз откъде да знам, че ти в други ден няма да удариш някой с тръба, че да го ограбиш?

п.п. Престъпниците трябва да ги е страх, а не обикновеният човек!!! 

преди 10 минути, Sliderum2 написа:

Залавя се, съди се, вкарва се в затвора и така.

И после става рецидивист. :) И то квалифициран и умен в обирите и т.н. :)  

Аз съм за "Крумови закони"!!!

п.п. Лъжа е да си даваш "другата буза", за плесница!!! ;) Ко да направим сигинка ..... полицайката го целилъ фо г-з, а ... нацелилъ ... вжно нещо .. :)  

преди 3 минути, Sliderum2 написа:

Залавя се, съди се,

Ами ето - мангото е заловен, осъден и присъдата е изпълнена! Къде е проблема?

Да, има проъски във вашия закон - в частта за реципрочност особено. Ти посягаш на ЧАСТНАТА МИ СОБСТВЕНОСТ - застрелвам те и не ми пука!

преди 8 минути, NewRedDragon написа:

Ами ето - мангото е заловен, осъден и присъдата е изпълнена! Къде е проблема?

Да, има проъски във вашия закон - в частта за реципрочност особено. Ти посягаш на ЧАСТНАТА МИ СОБСТВЕНОСТ - застрелвам те и не ми пука!

Пак да повторя: Саморазправата не е изхода!!! ;) => По-добре полицията да го стрелне по ду пе то.  ;) 

п.п. Не е лесно да застреляш човек!!! Гадно е!!! После трябва да ходиш на психоаналитик. А, те, ако знаеш какви са ...... :) 

преди 14 минути, dioib написа:

п.п. Не е лесно да застреляш човек!!! Гадно е!!!

Не е!

преди 15 минути, dioib написа:

После трябва да ходиш на психоаналитик. А, те, ако знаеш какви са ...... :)

Че то това не е специалност - това си е диагноза

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.