Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да се разреши ли на полицаите да застрелват в гръб всеки, който не могат да настигнат?

Featured Replies

преди 21 минути, dioib написа:

Пак да повторя: Саморазправата не е изхода!!! ;) => По-добре полицията да го стрелне по ду пе то.  ;) 

п.п. Не е лесно да застреляш човек!!! Гадно е!!! После трябва да ходиш на психоаналитик. А, те, ако знаеш какви са ...... :) 

Верно ли? А ако този човек тръгне да те убива, заплашва или искате да те унижава и гаври тогава какво?1 Ще се молиш на мръшлявия си бог ли? Ами ако тръгне да се гаври със семейството или близките ти? Ще му се огъзиш ли бе господин вярващ. Смърт трябва да има за такива дето не знаят къде отиват и какво правят! Иначе няма да има ред и дисциплина, както няма и в момента.

• Отговори 93
  • Прегледи 4,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Няма нужда от допълнителни мандати, а си има процедура как и кога се използва оръжие. В случая полицая е я спазил, а престъпника не е имал късмет понеже е бил ранен смъртоносно.

• Защо всичките сте се загрижили за евентуални права на хайдуците? Колко още регистрации трябва да има, като броят на престъпленията е десеторно по-голям? Защо по дебилизора се дава само думата на хайду

• В гръб, в лице, с лично, със служебно оръжие - няма значение. Оръжието се носи за да се използва! Няма да бяга като кон да го гони,я

преди 6 минути, Емил Костов написа:

ако

Ако цапа и мирише!!! :) За пореден път изпадаш в "интимност"!!! :) = Казах ти: И теб те обичам, но само тук!!! :) 

пп. Сега  би следвало да разбереш защо те наричам НоСърче .... 

преди 2 минути, dioib написа:

Ако цапа и мирише!!! :) За пореден път изпадаш в "интимност"!!! :) = Казах ти: И теб те обичам, но само тук!!! :) 

пп. Сега  би следвало да разбереш защо те наричам НоСърче .... 

НЕ ми пиши глупости ами вземи вкарай малко мисъл в тъпия си мозък. Ако ти спра интернета ще се самоубиеш сам. Дори от уважение не разбираш като ти казвам сър! Срамота и ти си вярващ! 

преди 2 минути, Емил Костов написа:

вкарай малко мисъл в тъпия си мозък

Мозък нямам вече, та в какво да фкървам??? :) 

image.jpeg.20bd1975e045a544f4dd47003138d654.jpeg

преди 1 минута, dioib написа:

Виж сега - "ако" (допустима вероятност) само си помислиш да ме нападнеш с тръба - застрелвам те, като вреден дивеч! Защо ли? Ами защото съм бил под стрес и в това състояние, съм предположил, че тръбата е дългоцевно оръжие! Точка! Делото минава за 24-48 часа - поне в нормалните Държави.

Да не говорим, ако това ми е служебно задължение! 

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

Виж сега - "ако"

"Ако" сутрин ... хм ... = "Утрото е по-мъдро!!! :) 

Да сме живи и здрави, а останалото = продължаваме да сме живи!!! ;) Е, не толокова здрави, но моее още!!! :) 

преди 2 минути, dioib написа:

Мозък нямам вече, та в какво да фкървам??? :) 

image.jpeg.20bd1975e045a544f4dd47003138d654.jpeg

Ти ли нямаш бе! Не те е срам да ми се правиш на шматка. То бива може многократно да ти се говори! Ти си уникален непукист, но ще ядеш уя заради простотията си. Спирам да комуникирам с ............ такива както теб!

преди 5 минути, Емил Костов написа:

Не те е срам да ми се правиш на шматка.

Не разбра ли, че тук почивам!!! :) ю

п.п. Не съм починал, а почивам!!! :) 

преди 1 минута, dioib написа:

Не разбра ли, че тук почивам!!! :) 

Твоите деца и внуци са в тия лайна. Наистина ли ти е толкоз смешно или си верно олигоф,,,ен?!

преди 5 минути, Емил Костов написа:

Твоите деца и внуци са в тия лайна. Наистина ли ти е толкоз смешно или си верно олигоф,,,ен?!

Ий . затова носърско разбиране на нещата те обичам, но ..., и ти явно вече си дигитален, а не харт или хард. :) 

Прави Любов, а не се занимавай с мен!!! = Младите казват, че мириша на мърша. :) = Изгнил човек който е се разпада и е гадно да вони по този начин един труп. :) 

току-що, dioib написа:

Ий . затова носърско разбиране на нещата те обичам, но ..., и ти явно вече си дигитален, а не харт или хард. :) 

Прави Любов, а не се занимавай с мен!!! = Младите казват, че мирише на мърша. :) 

Аз не съм дигитален и никога няма да бъда, Но ти СИ зависим! И това е повече от ясно. Продължавай да е убиваш. То си е твое право.

преди 2 минути, Емил Костов написа:

Аз не съм дигитален и никога няма да бъда, Но ти СИ зависим! И това е повече от ясно. Продължавай да е убиваш. То си е твое право.

Вече си!!! Споко!!! Не си признаваш, т.е. отричаш, но си с тази "зависимост" като наркоманите!! 

преди 22 минути, dioib написа:

Вече си!!! Споко!!! Не си признаваш, т.е. отричаш, но си с тази "зависимост" като наркоманите!! 

Не сън  дигитален и ако искаш мога да го докажа! Ще направим с теб опит и ще има хора да снимат! 

преди 42 минути, Емил Костов написа:

Не сън  дигитален и ако искаш мога да го докажа! Ще направим с теб опит и ще има хора да снимат! 

Нямам възможност да мина през Плевен утре. Може да дойдеш в Гложене, хм по някое време или в София за вечерта. 

Ще ти платя доказателството!!!  :) (Има къде жена ми да те настани.... ще си и като син.) :) = Ще спиш в "детската" ... :) 

• Автор

Другари, другата лоша страна на гейпросащесср трололинките е, че много предполагат. Мотивират се от предположения. Ами ако утре има голямо затопляне, да похарчим 600 милиарда, които нищо няма да поправят, освен че ще ги откраднем и така ще измрат много хора, на които иначе с тези пари може да се помогне. Чудя се, що не застреляте тези крадящи политици, може вие да сте тези, или някой ваш роднина, които ще умрете, поради техните действия. Може и още да не успявате да го осъзнаете, ама не е невъзможно.

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Другари, другата лоша страна на гейпросащесср трололинките е, че много предполагат. Мотивират се от предположения. Ами ако утре има голямо затопляне, да похарчим 600 милиарда, които нищо няма да поправят, освен че ще ги откраднем и така ще измрат много хора, на които иначе с тези пари може да се помогне. Чудя се, що не застреляте тези крадящи политици, може вие да сте тези, или някой ваш роднина, които ще умрете, поради техните действия. Може и още да не успявате да го осъзнаете, ама не е невъзможно.

Проблема на давещия се, е проблем на самия давш се! Да си плати и няма да се удави!

• Автор
преди 8 минути, NewRedDragon написа:

Проблема на давещия се, е проблем на самия давш се! Да си плати и няма да се удави!

Да бе, ето пример от една от страните мечти на гейпросащесср трололинките. холандия. Там всичко е ок. И наркотиците легални и всички "полове" имат права и да се бракуват и да си сменят половете и т.н. Всички би трябвало да са доволни и щастливи и да няма конфликти. 

Да разведрим обстановката с...

Две трололинки (гейпросащесср и гейпрорусфедер) като балеринки

Две трололинки като балеринки /2 
Под дъжда вървели, песнички си пеели/2 
Трoлoлoлоли нека да вали/2 
От дъждеца ах, нас не ни е страх/2 

Две трололинки като балеринки/2 
Под дъжда танцували, пеели, лудували/2 
Трoлoлoлоли нека да вали/2 
От дъждеца ах, нас не ни е страх/2 

Две трололинки като балеринки /2 
Под дъжда вървели, песнички си пеели /2 
Трoлoлoлоли нека да вали /2 
От дъждеца ах, нас не ни е страх /2

на 27.09.2023 г. в 14:17, Sliderum2 написа:

Да дадем ли на политиците мандат да разрешат ползване на оръжието да е напълно свободно.

Не е добра идея. Иначе за конкретния случай - един боклук по-малко...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.