Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Палестина

Featured Replies

преди 18 минути, Profruit написа:

По този повод Бен Гурион е казал:
"Не е важно какво ще ни казват гоите да правим, а е важно какво евреите сами ще решат за себе си!"

Ти вече за евреин ли се взе?

• Отговори 2,8k
  • Прегледи 164,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Другарката Урсула се изказа в X, но един ирландски член на Европейския парламент много добре я затапи:      

• Основаването на Хамас дискутирахме в частта му, когато ти написа, че е създаден от евреите. Не. Не е. И няма смисъл да се дискутира повече. Но, ясно посочих грешките на Нетаняху. Той се предовери на Х

Публикувани изображения

преди 6 минути, M.Николов написа:

Вие ме направихте такъв. Колкото и да повтарям, че съм българин, колкото и да повтарям, че ще се върна все се намира някоя тарамбука и по емпиричен път ми докаже, че съм обрязън. Това е моя избор къде да живея. Това че съм цитирал основателя на Израел и научихте нещо ново не е важно.

Истински случай от разговор с Исраел. Майка му е еврейка от Ирак. Баща му евреин от Португалия. Познаваме се от отскоро и на вид ми прилича на Чекатило. Очилата и каскета затвърдяват тази асоциация. Владее перфектно арабски, защото станах свидетел на дълъг разговор с местен бедуин. Неговата мечта е да си купи апартамент на брега на океана в Португалия. Приготвил е 1млн шекела (500к лв в превод). Разведен, мрази да работи. Докато не го посветих в детайли за моята особа, той ме считаше за 100% руснак  (това също адски ме дразни, а и не ипзитвам вина, че се дипломирах в Москва).
И вчера Исраел ми зададе тъп въпрос. След като съм гой обичам ли евреите. Що за въпрос! А значи ти си троянски кон! Като напуснеш Израел ще режеш глави на евреи! Да! Какви глави? Като ал кайда ли? Да, като тях. Хайде иди доказвай, че нямаш сестра, ако си нямаш друга работа.

Ако Русия е 17.2 млн кв. км Плоската земя е осмия континент! Разбираш ли? Там ходят с джапанки от Кремиковци.
Българин на милион процента се чувствам само в Чили. Там ме имат за Бог. Бял човек сред метиси. Запознаството там не е ръкостискане на подадена длан, а почти интимна прегръдка и целувка. Необременени хора, никаква завист, никакъв език на омразата. Когато узнаят, че всеки път прелитам при тях от Израел ме слагат в двоен флакон - милионер от земята на Исус. За тях глобуса свършва с Испания и за България е все едно да им разказвам за Буркина Фасо.

преди 7 минути, Profruit написа:

И вчера Исраел ми зададе тъп въпрос. След като съм гой обичам ли евреите. Що за въпрос! А значи ти си троянски кон! Като напуснеш Израел ще режеш глави на евреи! Да! Какви глави? Като ал кайда ли? Да, като тях. Хайде иди доказвай, че нямаш сестра, ако си нямаш друга работа.

Ако всички евреи мислят така,  има нещо объркано в тях, не смяташ ли?

Иначе разбрах, какво ми казваш.

Това горе е издевателско видео на хамас. Зад кадар говори заложница Ноа Аргомани.
хамас се надавя по този начин да въздейства на роднини и близки, а те на свой ред да вдигат градус срещу Биби за отстъпки.
Много циничен план.

Преди малко цензурата разреши за публикуване на друго видео.
ЦАХАЛ, ШАБАК и "Ямам" в съвместна операция под име “Операция Арнон" спасяват Ноа Аргомани.
Тя оцеля от ада.

Става ясно, че операцията завършва с освобождаване на още три заложнички, които вече са настанени в израелска  болницата.
ООН да си купи билет за влака Свиленград до Варна. Лицемери!

преди 22 часа, M.Николов написа:

Българин е! Заявявал го е много пъти, но ти си поредния чукча, обременен  и израстнал по коридорите на един отживял за времето си строй. Строй, който пропъди много читави българи. Някои, даже не пожелаха да се завърнат и мъртви, за да бъдат погребани  в държавата ви. Дълги години техните наследници ви преценяват предимно с това "фили" и "фоби", българи за които българският интерес винаги е бил кривоглед. С лекота приемате всяка една мъжка или женска балерина да се кълчат из политиката , из форуми и социални платформи. Един път се хилите, друг път плачете. Относно Профрут/когото съвсем не можете да обвините в симпатии към Валкирия и в много отношения и към евреите/ приложихте вредната привичка да оплювате всичко и всеки, който прояви съчувствие и разбиране към болката, страданието,  мъката на един народ и огъня който гори в държавата му. Огън, който го пречиства, сплотява и в който ще оцелее, за кой ли път напук на всичко и всички.  Има гигантска несъвместимост между вас и него. В тази тема, към това събитие, вие сте лилипути, той е гигант. Видяхме ви, преценихме ви. И поотделно и заедно, не ставате за нищо!

преди 20 часа, Profruit написа:

Преди малко цензурата разреши за публикуване на друго видео.
ЦАХАЛ, ШАБАК и "Ямам" в съвместна операция под име “Операция Арнон" спасяват Ноа Аргомани.
Тя оцеля от ада.

Става ясно, че операцията завършва с освобождаване на още три заложнички, които вече са настанени в израелска  болницата.
ООН да си купи билет за влака Свиленград до Варна. Лицемери!

Само да допълня, операцията носи името на загиналия по време на освобождаването, капитан от полицейския спецназ Арнон Земора. Да бъде благословена паметта му!

Заложничката Ноа, стана един от символите на теракта от 7-ми октомври. Тя беше показана, как я отвличат в сектора Аза, качена на мотор и притисната от всички страни от терористите.  Нейната майка е онкоболна в последен стадий на болестта си. Преди около месец, тя излезе във видеообръщение към Хамас с молба да освободи дъщеря и, за да я види преди да умре. Адонай се смили над майката и тя прегърна единственото си дете. Кадрите са покъртителни. Пред болницата с исраелския флаг в ръцете се беше стекъл народ,който се радваше на освободените от плен исраелтяни.Am Yisrael Chai!!!!

Леле, леле, леле, какви високомерни слова, какво самочувствие, каква наглост струи от тебе само. Ако бях еврейка, щях да потъна в земята от срам заради такива като тебе.

Я да те питам нещо теб. Ти, като толкова мразиш България и българското, какво правиш в този форум?Защо използваш български език? Какво удоволствие ти носят обидите? Грозно е твоето поведение, ама много! Ако всички евреи ционисти бяхте прочели поне "Задната къща" и се бяхте смирили малко, сега нямаше отношението към вас да е такова лошо! вие сами си го направихте с вашите крайности и откачени идеи. Неприемането на критика от ваша страна само показва колко сте се самозабравили.

Да напуснеш родината си и да плюеш по нея, когато тя ти е дала безплатни здравеопазване и образование е мега отвратително. Поведението ти би било разбираемо, ако плюеше държава като Нацистка Германия.

След като животът ти е в САЩ, спокойно можеш да си пишеш по форуми там на английски език. Твоето поведение грам не е богоугодно. Вземи се замисли над това. И не, евреите нито сте богоизбрани, нито сте нещо повече от другите.

Върви си обсъждай вашите предстоящи геронтофилски избори.

Как се държат истинските евреи ли? Ето как:

France Animation GIF by TIFF

1MQ2.gif

d4efcfb73a84d3a77370e6f0c663b3a3c2ffc97e

tumblr_mvwowhHvW01s7gupao2_500.gifv

преди 23 часа, Profruit написа:

Това не е новост, а ежедневие на чантаджиите от ООН. Месец не минава без да се чоплят по Израел. Някъде 2018г дотолкова се бяха зациклили с разни декларации и осъждания, че правителството на Израел сериозно обмисляше да напусне тази болшевишка организация.
По този повод Бен Гурион е казал:
"Не е важно какво ще ни казват гоите да правим, а е важно какво евреите сами ще решат за себе си!"

Честито на Карим Асад Ахмад Хан и неговата колегия.  САЩ ги вкара в черния си списък и им налага санкции.
Сега това антисемитче с чиста съвест може да се изтъпани на Червения площад и да крещи "Гойда!".

Дообре.Donald Duck Lol GIF

преди 21 минути, Anneliese написа:

Леле, леле, леле, какви високомерни слова, какво самочувствие, каква наглост струи от тебе само. Ако бях еврейка, щях да потъна в земята от срам заради такива като тебе.

Я да те питам нещо теб. Ти, като толкова мразиш България и българското, какво правиш в този форум?Защо използваш български език? Какво удоволствие ти носят обидите? Грозно е твоето поведение, ама много! Ако всички евреи ционисти бяхте прочели поне "Задната къща" и се бяхте смирили малко, сега нямаше отношението към вас да е такова лошо! вие сами си го направихте с вашите крайности и откачени идеи. Неприемането на критика от ваша страна само показва колко сте се самозабравили.

Да напуснеш родината си и да плюеш по нея, когато тя ти е дала безплатни здравеопазване и образование е мега отвратително. Поведението ти би било разбираемо, ако плюеше държава като Нацистка Германия.

След като животът ти е в САЩ, спокойно можеш да си пишеш по форуми там на английски език. Твоето поведение грам не е богоугодно. Вземи се замисли над това. И не, евреите нито сте богоизбрани, нито сте нещо повече от другите.

Върви си обсъждай вашите предстоящи геронтофилски избори.

Как се държат истинските евреи ли? Ето как:

France Animation GIF by TIFF

1MQ2.gif

d4efcfb73a84d3a77370e6f0c663b3a3c2ffc97e

tumblr_mvwowhHvW01s7gupao2_500.gifv

Дообре.Donald Duck Lol GIF

пий си западните медикаменти:)

преди 1 час, M.Николов написа:

Не помня да съм те питал нещо!

Няма и нужда. И този ти въпрос  потвърди"качеството" на  форумното ти участие в тази тема.

Освен едни тъпи линкове,които нито можеш да коментираш, нито разбираш от езици, история и пр..относно разглеждането в тази тема, дитирамби за перспективния комунистическо-диктаторски рай в други теми , друго не си показал. Има и по-дълга версия, но не си струва да я нищим, защото през годините си доказал, че не си способен да водиш дискусия.

преди 16 минути, Мечо Хубавеца написа:

Не са ли само срещу "палестинците"?

А бре човек,това е правно понятие от международното наказателно право..."Престъпления срещу човечеството" ...Защо го интерпретираш,че засяга само палестинците ?! 

преди 3 минути, Лудият Учен написа:

А бре човек,това е правно понятие от международното наказателно право..."Престъпления срещу човечеството" ...Защо го интерпретираш,че засяга само палестинците ?! 

Така е.  Има го и в нашето НК.

Чл. 79. (1) Наказателното преследване и изпълнението на наказанието се изключват:
1. когато деецът умре;
2. когато е изтекла предвидената от закона давност;
3. когато е последвала амнистия.
(2) (Изм. - ДВ, бр. 74 от 2015 г. (*)) Не се изключват по давност наказателното преследване и изпълнението на наказанието по отношение на:
1. престъпления против мира и човечеството;

А не засяга ли само тях?  
преди 21 минути, Мечо Хубавеца написа:

А не засяга ли само тях?  

Еми,не...Би засегнало всички в тяхната ситуация...Поздрави !!!

преди 1 час, Лудият Учен написа:

Еми,не...Би засегнало всички в тяхната ситуация...Поздрави !!!

Би, би, но засега не би...значи засега не е престъпление срещу човечеството...като стане, ще го обсъдим...

преди 3 минути, M.Николов написа:

А палестинците не са ли част от човечеството?

Част, но много малка част от цялото човечество. То и убитите евреи от Хамас са част от човечеството. Ами убитите украинци и руснаци? 

Преди 48часа геолокацията на супер-талибан бе засечена. Как си стоял в канцеларията и отдавал поредни директивни за атака го навестил безпилотник с ракети hellfire. Събу потурите и изпъна жартиерите. На свой ред насраллата изригна с люти клетви за вендета, мъст и реки от кръв.

Преди 24часа завърши поредния еврейски празник "Шавуот". Мъжете може да се бръснат, а момите омъжват. Празника на млечните изделия.
Но не и за Севера.
насралата пушка цял ден и развали празника. Запали гората, запали овошки, запали цитроси. Сума ти кокошарници и краварници избуши.  Цели се в жилищни комплекси. Над 200 ракети, камикадзе и прочие ирано-рушняшка железария. Даже информира, че разполагал с арсенал от 100 000 ракети. Не играе по правилата. Биби не ги дразни цял месец по време на рамазан-байрама, а насралата един ден не издържа. И не е нужно, да си гросмайстор, за да зацепиш гнойната идея на кремълския Хаяско. Той също имал приятели и имал какво да им подари. Истината е, че пети безпилотник на ЦАХАЛ загина над Ливан, а до скоро пърхаха безгрижно. Хаяско не блефува.

Империята отвръща на удара!
Директно от бетонната стена на Обетованата земя с требушет по насралата!
Темп на въздуха +34'С. Влажност 82%.

Шнела, шнела юнгс!
На лос, нох айн шус!

Журналист от "Канал-13" попита сериозно: къде са лъковете и по колко стрели на боец?

• 4 седмици по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.