Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Отпадат таксите за висше образование у нас

Featured Replies

@dioib Много са ти объркани мислите, от там е трудно да се разбере какво искаш да кажеш, казваш ли въобще нещо, каква ти е идеята или пишеш нещо за спорта.

И сега има практики, и сега има курсови работи, и сега има заверки на семестър, и сега има оценки на изпитите. С невзет изпит не можеш да завършиш. За какви точки говориш, кредити ли имаш предвид?

Колкото до мен, аз съм инженер и по образование, и по професия, че и с богат опит за възрастта си. 

преди 16 минути, dioib написа:

Каква заверка? :) Това завера ли е? :) 

бла бла бла

Заверките бяха на семестър! ...

бла бла бла

👌

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)

• Отговори 179
  • Прегледи 12,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Няма ли да е по - добре да е абсолютно безплатно само за тези, които подпишат предварителен договор за работа в България за срок от минимум 15 години. Ще работят по специалността си.

• Но трябва да подобрят и качеството.

• Клонинга
    Клонинга

Значи, учим ги у нас, даваме повече пари в милиони за да имаме кадри, понеже липсват такива в БГ, а като завършват, те пак изтичат навън, понеже там стандарта е друг и плащат на работниците. Демек, пл

преди 6 часа, andiay написа:

А кой е казал друго?

:offtopic_s:

Драги ми господине и/или семейство!

Ще ми е по-драго да се запознаете с мен и да видите каква личност съм. В този случай ще прецените дали ставам за ваш приятел!

До тогава сте в листата на "добри познати".

Ясно ли се изразих или трябва да ви разяснявам както Вие разяснявате на малоумници тука? -> Мен трудно може да ме впечатлите!!!

Успех в заниманията Ви!

преди 2 часа, dioib написа:

:offtopic_s:

Драги ми господине и/или семейство!

Ще ми е по-драго да се запознаете с мен и да видите каква личност съм. В този случай ще прецените дали ставам за ваш приятел!

До тогава сте в листата на "добри познати".

Ясно ли се изразих или трябва да ви разяснявам както Вие разяснявате на малоумници тука? -> Мен трудно може да ме впечатлите!!!

Успех в заниманията Ви!

Офтопик на офтопика...

Драги господине...

Тук пиша изцяло моите лични мнения, жената дори не иска да пипа лапатопа....

На нея чат пат и чета някои забавни "кореспонденции", особено когато я коментира някой...

Казах ти, че се някога ша са запознаем, оня фатьол не сам го забравил...

Много трудно е да приема някой за приятел, а и не е нужно...

Достатъчно е да уважавам някой като добър познат, в реалността, а не виртуален...

Ясно се изрази и мисля, че и аз ясно се изразявам...

Това, че на някои места мненията ни се различават, смятам че е нещо абсолютно нормално....

Това, че в някои области моите знания надвишават твоите, а в други е обратното, също е нещо нормално....

Нормално е и всеки да посочва когато другия греши....

Никога не съм искал, нито пък държа да впечатлявам когото и да било, дори и жените, мъжете пък хич...

Успех и на теб...

преди 26 минути, andiay написа:

Много трудно е да приема някой за приятел, а и не е нужно...

Въпреки, че това не го вярвам! 

Мнозина аз самият не приемам за приятели. НО, една жена направи презентация пред друга за един мъж и от тогава вси на мислят, че сме долни леви педали. :) 

От тогава наша дружба израсна. Вече не е на ниво на джендъри или дърти пе де рас мти ... , а на едни на които на прадядо му е имал паметник в Карнобат.

:

Така, че винаги съм отворен, но не очаквай нещо повече освен да срещнеш истински комунист!!! Не съм социалист!!! 

току-що, dioib написа:

Въпреки, че това не го вярвам! 

Мнозина аз самият не приемам за приятели. НО, една жена направи презентация пред друга за един мъж и от тогава вси на мислят, че сме долни леви педали. :) 

От тогава наша дружба израсна. Вече не е на ниво на джендъри или дърти пе де рас мти ... , а на едни на които на прадядо му е имал паметник в Карнобат.

:

Така, че винаги съм отворен, но не очаквай нещо повече освен да срещнеш истински комунист!!! Не съм социалист!!! 

Приятел за мен е много, много специално нещо...

Имам хиляди познати, десетки добри познати, но само четирима мога да нарека приятели....

Не ме бъркат убежденията на никой, стига да не се опитва да ми ги налага...

Аз от своя страна, нямам никакво намерение да променям чужди убеждения...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.