Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Списък на най-неприятните българи

Featured Replies

любо от група "ТЕ" непоправим идиот angry.gif:ph34r:

• Отговори 52
  • Прегледи 8,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ей тая,казва се Ирена Кръстева. Купи още една телевизия ВВТ,а не ни е плащала от февруари месец във вестник Експрес. Пари няма...

• Съгласен съм за Кузов и Костов, ама не мога да не включа и мръсният, подмолен, задкулисен, двуличен доносник Коритаров.

Че Карбовски е неприятен спор няма.

Да видим другите:

...Що за тъпотия пък е това? Ще имам аз жена,2 момиченца и момченце и ще тръгна да умирам за България,която така и така стана една кочина в крайна сметка. Не,че не си обичам родината,ама мисля,че децата си бих обичал повече.

Ето затова сме били 5 века под робство - всеки си е пазил задника и се е криел като мишка зад заключената си врата. И извинявай ама да сравняваш родината си с кочина не говори нищо хубаво за теб ... толкова ли поне мъчнико не ти е дала??? точно с такова отношение сме заникъде.

Я пак прочети какво си цитирал.

Едно е да си пазиш СВОЯ задник,друго е да имаш 2 деца и жена,които загиват без тебе.

Като ти се родят дечица (което ти пожелавам и на теб и на себе си) ще видиш кво значи да живееш заради друг.

Просто може би аз сега имам повече фантазия и мога да си го представя.

Опитай се и ти да си представиш,че твоя живот не е само за теб,а от него зависи и нечий друг.

Сигурен съм,че ако затвориш очи и видиш как собственото ти бебенце ти се хили с беззъбата си устичка ще забравиш и за родину и за България,а няма и да си помислиш да го оставяш само без закрила,без храна,без топлина...заради някакъв трибагреник.

Вярно,имало е страхливци...Имало е много страхливци. Но това е природа,от 10 мъже,само 4-ма са мъжкари и това не е само в България. Кво са виновни останалите?

И кой е Карбовски,че да плюе по тя хора? Каква изобщо жертва той е направил за България? Това,че се съсипва да черни българите във всяка втора статия ли? Аз пък ловя бас,че и той е същия страхливец като онези,пише му го на гейската физиономия просто.

Има и друго: не е лесно да израснеш смел ако са те възпитавали с пръчка. А турците не са били тъпи.

Аз се сещам и за още един неприятен, но не му знам името - този водещият на Сделка или не - много е антипатичен...

А за Митьо Пищова и Вучков съм абсолютно съгласна :rolleyes:

• 7 месеца по-късно...

Незнам дали се зачита но - Сашка Васева!

Светослав Трифонов, Росен Петров, Анатолий Буда (СУ), Елмира Йонова, Емел Етем, Нихат Каб/т/ил, Меди Доганов (Сега му викат Ахмед Доган, абе Цялото ДПС-ама те не са българи!), Тези които продадоха парк Странджа-събирателно в лицето на министрите и кмета на Царево. Тези, които продадоха Калиакра за да може някакви гнусни араби да си построят дворците върху нашите светини и природа!

Злото Венета Райкова

То както сте тръгнали скоро няма да останат българи бре. То даже смърфчето започна да си внася псевдо българи 'та да си попълва класацията... Все едно някой е пуснал следния скрипт:

[root@bulgaria ~] cd /

[root@bulgaria /] find ./ >> "най-неприятни\ българи"

Ай поспрете се малко...

Редактирано от Arcopix (преглед на промените)

а къде са интригант/к/ите

- Албена Вулева

- Венета Райкова /и мижитурката до полата й Тишо/

а къде са онези /НЕ/известни ВИП БРАДЪРчета...

дето са толкова ВИП, че даже не им знаем имената

а също трябва да се отдели местенце и за жалките персони от БигБрадър / в всичките му серии/...

Ако питахте за досадни - аз може и да съм на челните места - има потребители дето ще потвърдят за мое съжаление :help wanted3:

Ето затова сме били 5 века под робство - всеки си е пазил задника и се е криел като мишка зад заключената си врата. И извинявай ама да сравняваш родината си с кочина не говори нищо хубаво за теб ... толкова ли поне мъчнико не ти е дала??? точно с такова отношение сме заникъде.

Експертното ти мнение изглежда страда от недостиг на експертни познания. Мога да ти препоръчам малко допълнителни теми, които е хубаво да проучиш преди да се изказваш по въпроса.

- Кой е Стоян Заимов (държал да е известен като Зевс), защо в Румъния се налага да се организира чета, и защо именно въпросният Стоян Заимов е единственият заловен ръководител на окръг, който турците не са екзекутирали, въпреки че фермана за амнистията е изключвал ръководителите и куриерите на оръжие.

- Колко души е била четата първоначално.

- Кой е Панайот Хитов, защо името му често се среща в съчетание с коментара "за едно сръбско лозе...", колко пари иска от комитета за да застане начело на четата и къде бяга с тях, след като ги получава.

- Защо когато след бягството на Панайот Хитов влизането на четата в България се отлага, а размера и намалява почти десет пъти единственият, който е достатъчно неинформиран за а я поведе е Ботев. И въобще - защо по-рано Ботев е бил изхвърлен от БТЦРК и за малко не е бил екзекутиран.

аз не понасям Волен Сидеров бахти психично болния човек е angry.gif

• 1 месец по-късно...

Всички политици,които са нагълтаха много яко,а за народа не мислят изобщо :speak::beer::angry:

• 1 година по-късно...

Юлиян Вучков

Албена Вулева

Волен Сидеров

Азис

Евгени Минчев

мога да изброявам до вечерта

Лили Иванова защото ми писна

То и на мен ми писна да слушам колко яки са Мануар ама не казвам че са най-неприятните хора, нали?

А аз като ударения от тока ще включа и комшиите. Освен тях Азис, всичките силиконки в "Байнер" май беше. Тъпия фукльо отсреща, тея "Умните", тая дето води "На 4 очи" и Хулиган Кучков ест.

Ха,хубава тема!

Макар че под "Списък на най-неприятните българи" ,аз разбирам "...най-неприятните известни българи",така че ето и моята субективна класация:

Топ 10

1. Волен Сидеров и цялото му близко обкръжение/включително и евродУпетатчето,язък че е интелигентен и е наследник на такъв велик човек,като Бай Радой Ралин/

2. Юлиян Вучков-човек работил,като цензор през комунистическо,учи новото поколение как да живее!?

3. Румен Луканов от "Сделка или не"-баси неприятният тип,при това с високо самочувствие.

4. Иван Костов-леле колко е къса народната памет.

5. Яне Янев-този поплювко ми е много неприятен.

6. Къци Вапцаров-тоже неприятник от първа класа,бута маргарин яко.

7. Хубавото Наде Михайлова-понеже съм от Търновско,ще ви кажа,че совите не са това,което са.

8. Доган и сие-лицемери от класа,но ще са непоклатими във властта още дълго време тъй като гледам.

9. Румен Овчаров-еми неприятен ми е.

10.Маргарита Михнева-бивша манекенка правеща се на журналистка,ярък пример за "обективната" ни журналистика.

Редактирано от Bat_Miro (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...
Ха,хубава тема!

Макар че под "Списък на най-неприятните българи" ,аз разбирам "...най-неприятните известни българи",така че ето и моята субективна класация:

Топ 10

1. Волен Сидеров и цялото му близко обкръжение/включително и евродУпетатчето,язък че е интелигентен и е наследник на такъв велик човек,като Бай Радой Ралин/

2. Юлиян Вучков-човек работил,като цензор през комунистическо,учи новото поколение как да живее!?

3. Румен Луканов от "Сделка или не"-баси неприятният тип,при това с високо самочувствие.

4. Иван Костов-леле колко е къса народната памет.

5. Яне Янев-този поплювко ми е много неприятен.

6. Къци Вапцаров-тоже неприятник от първа класа,бута маргарин яко.

7. Хубавото Наде Михайлова-понеже съм от Търновско,ще ви кажа,че совите не са това,което са.

8. Доган и сие-лицемери от класа,но ще са непоклатими във властта още дълго време тъй като гледам.

9. Румен Овчаров-еми неприятен ми е.

10.Маргарита Михнева-бивша манекенка правеща се на журналистка,ярък пример за "обективната" ни журналистика.

Миглена Ангелова,Глория, Ивана,Татяна,безличната Алисия.Правят се на богини-ама са жив зян.

• 2 седмици по-късно...

1.Всички политици,като Доган води колоната.

2. Вучков...и Кучков му подхожда.

3.Славчето Трифоновото.

4.Кака Венито Райковата.

5.Митенцето Пищова.

6.Здравко и Хрисито(Биг Брадър)

7.Съседката от 3-ти етаж,от която временно съм се отървала.

п.п. За сега не се сещам за други ама има....

Редактирано от Тамио (преглед на промените)

• 1 година по-късно...

Ей тая,казва се Ирена Кръстева.

Купи още една телевизия ВВТ,а не ни е плащала от февруари месец във вестник Експрес.

Пари няма...

irena_krasteva.jpg

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.