Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Това софтуерна корупция ли е? При обновяване на началната страница, тези надписи потрепват. (Google Chrome)

Featured Replies

преди 10 минути, teo-glavata написа:

Може би самата недомислица на FlexType.... Помниш Генади Атанасов (инжИнера), нали.... светла му памет - каква борба води тогава.....

Гената беше повратна точка в историята. Бог да го прости!

• Отговори 85
  • Прегледи 5,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Хм, на мен повече ми прилича на интракраниална полюция, следствие от флуктуации на вихрови въздушни маси в интерауралния тунел - auris sinistra<->auris dextra.

• teo-glavata
    teo-glavata

Чиста корупция е, И то в най гадна форма - искат да им плащаш, за да не треперят иконките ......

• Няма за какво да се извиняваш. Само ми напомня какво пише в Еклесиаст, И който увеличава знание увеличава и печал.   И според мен печелят хората, които искат да се учат и четат дискусия

Не се отклонявайте от темата, а кажете нещо за софтуерната корупция.

преди 2 минути, В. Велев написа:

Не се отклонявайте от темата, а кажете нещо за софтуерната корупция.

Точно FlexType беше истинска софтуерна корупция! Да не кажа,,,,,по тежка дума

преди 13 минути, teo-glavata написа:

Да се върнем на термина "полюция"?

преди 2 часа, Rammkopf написа:

"П*дерас" ли?

Не, тук се водят едни кръгове, а иначе са гадни израелци. Правели добри презентации.

преди 30 минути, teo-glavata написа:

И аз имам такива спомени.

По ония времена който можеше да сложи кирилица се гледаше като на Бог. (ако правилно съм разбрал темата)

преди 4 часа, royalpiggy написа:

Имам съмнение за налична корупция по софтуера на програмата Гугъл Хром.

Когато обновя началната страница през бутона за обновяване, хиперлинковете и иконката, асоциирани с акаунта ми в Гугъл, потрепват (появяват се, изчезват, пак се появяват). Ето .gif изображения, да видите за какво става въпрос:

20240303-150717.gif

20240303-150824.gif

20240303-151018.gif

Това софтуерна корупция ли е или е част от нормалната работа на самия браузър, тоест хиперлинковете и иконката потрепват при всички останали потребители, не само при мен?

Едно от обясненията е, че това е refresh функция, която проверява, примерно, дали иконата или други данни са подменени, за да може да покаже новите икона и данни. С други думи, иконата и хиперлинковете са просто временни данни (cache файлове), и затова при обновяване, старите файловете са изтривани се подменят с нови, което причинява въпросното потрепване. Правилно ли съм разбрал?

И може ли една услуга? Ако имате Гугъл Хром инсталиран, може ли да обновите началната страница няколко пъти и да ми кажете дали и при вас е така? Само имайте предвид, че не абсолютно всеки път задължително има потрепване, и вероятно ще и нужно да обновите страницата 2-3 пъти, да се появи потрепването.

Благодаря предварително за отделеното внимание. 😉

Аз снимки не виждам, а ти че си изперкал и си за лудницата е повече от очевадно! 

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

На човека му се обясни повече от 1000 пъти, че корупция и corupted, са две различни неща.

В този ред на мисли остават два извода:

1.Човека е пълен идиот и не може да осмисли казаното.

2.Човека се ебава с всички, като пуска тема след тема .

преди 3 часа, Rammkopf написа:

Спокойно, авторът е просто трол, който от години ви гледа сеира. :) 

Щото така са го научили тук за това си позволява всякакви волности

Тук му е позволено всичко...

Що не се пробва по-същия начин да им гледа сеира на колегите в https://hardwarebg.com/forum/, толкова бързо ще му теглят шута от там че свят ще му се завие направо...

преди 7 минути, fitterman написа:

На човека му се обясни повече от 1000 пъти, че корупция и corupted, са две различни неща.

Над този въпрос си блъскам главата толкова време. Към идиот ще добавя и заслужил, народен параноик.

преди 9 минути, grizly написа:

Що не се пробва по-същия начин да им гледа сеира на колегите в https://hardwarebg.com/forum/, толкова бързо ще му теглят шута от там че ще се почуди от кадя му е дошло...

А, те там на всичко теглят шута - а си се оказал от ранга на "светилата", а си номиниран за изгонване. :D Аз що не пиша там от 15 години, мислиш? Инквизицията им не спи.

Тук поне имаш правото на свободен избор, кого да толерираш и кого - не.

преди 12 минути, fitterman написа:

То е то, ама явно Kaldata-джии са насъбрали много негативна енергия в реалното си ежедневие и тук използват инерцията да го "нахранят" тоя "мазньо". А той си седи излегнат на стола и се самозабавлява. Някакъв вид натурална симбиоза между него и гнева на участниците. :D Всеки път неговите теми стават по 100 куприлиона мнения и 67 страници. Ако някой пусне смислена, стойностна тема, почти никой не пише в нея, тя потъва надълбоко, затрупана под тонове теми от тоя олигофрен (и подобни нему такива) и форумът просто се обезличава.

преди 1 минута, Rammkopf написа:

А, те там на всичко теглят шута - а си се оказал от ранга на "светилата", а си номиниран за изгонване. :D Аз що не пиша там от 15 години, мислиш? Инквизицията им не спи.

преди 10 минути, grizly написа:

Що не се пробва по-същия начин да им гледа сеира на колегите в https://hardwarebg.com/forum/, толкова бързо ще му теглят шута от там че свят ще му се завие направо...

Тези там не у ред с главата!

Мен ме наказаха шест месеца защото попитах за едни слушалки. :lol6: Дори не съм им нарушавал правилата. :D

преди 16 минути, fitterman написа:

Първото е! Ако беше второто нямаше да има над 100 теми с глупости. 

преди 1 минута, Звяра! написа:

Тези там не у ред с главата!

Мен ме наказаха шест месеца защото попитах за едни слушалки. :lol6: Дори не съм им нарушавал правилата. :D

Евал съм ги. На мен ми редактираха темата и я напълниха с правописни грешки, за да я осмеят останалите, само защото открих и описах математическата зависимост между такт и напрежение за току-що излезлият Core i5-750 - нещо, което нямаше никъде в мрежата към момента. И това, точно след като "старейшините" официално обявиха, че цокъл 1156 не позволявал тактове над 3,8GHz стабилно и бил боклик, истината ила в 1366. Открих и формулирах как се изчислява едно нещо по шините, което ги опроверга тотално и това беше последният път, в който не им харесах. И последната тема, която отворих в късопишковия им форум.

преди 1 минута, Емил Костов написа:

Първото е! Ако беше второто нямаше да има над 100 теми с глупости. 

Напротив, да допуснем, че човека е средно-интелигентен, осъзнава какво пише и го пише за да дразни и да му се обръща внимание.

Ся аз ако пусна тема:"Комшийката е корумпирана, и не ми дава да я бъфна", ще се посмеем, ама ако почна да го правя постоянно явно ще е за да получа внимание.

преди 10 минути, fitterman написа:

Напротив, да допуснем, че човека е средно-интелигентен, осъзнава какво пише и го пише за да дразни и да му се обръща внимание.

Ся аз ако пусна тема:"Комшийката е корумпирана, и не ми дава да я бъфна", ще се посмеем, ама ако почна да го правя постоянно явно ще е за да получа внимание.

Смяташ ли, че нормален човек ще си смени ника 10 пъти и ще напише над 100 теми питайки за глупости?! 

• Автор
преди 4 часа, цър-вул написа:

Кешът на Хрома забранил ли си го от съображения за сигурност? Ако да - е ти го те отговорът - няма кеш, презарежда от нета, а не от кеша.

Откакто преинсталирах Гугъл Хром, не съм пипал нищо по настройките. Не съм пипал настройки, свързани с кеша.

преди 1 минута, royalpiggy написа:

Откакто преинсталирах Гугъл Хром, не съм пипал нищо по настройките. Не съм пипал настройки, свързани с кеша.

Защо не си пипал настройките?

• Автор
преди 4 часа, цър-вул написа:

Колко да са бързи споделените от телефон мобилните данни на 3G (😎)?

Мрежата, която използвам, е 4G, а не 3G.

• Автор
преди 4 часа, В. Велев написа:

Animation.gif

Това от Гугъл Хром ли е или при друг браузър? И какво причинява това нещо, подобно на glitch?

преди 3 часа, Звяра! написа:

И ти имаш корупция в браузера!

Вместо да се подиграваш, защо не опиташ да помогнеш и да дадеш разумно обяснение на това какво би могло да причинява такива графични гличове?

преди 5 минути, royalpiggy написа:

Вместо да се подиграваш, защо не опиташ да помогнеш и да дадеш разумно обяснение на това какво би могло да причинява такива графични гличове?

А ти направи ли новият БИОС и сега със него ли си?

преди 33 минути, royalpiggy написа:

Обяснението е много просто:

Ползваш корумпирана точка на достъп. Тя ти корумпира пакетите с интернет, и така ти ги праща на компютъра и телефона. И тези корумпирани пакети ти причиняват всички останали проблеми.

Ясно ли е?... 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.