Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Това софтуерна корупция ли е? При обновяване на началната страница, тези надписи потрепват. (Google Chrome)

Featured Replies

преди 8 часа, Rudy M. написа:

Обяснението е много просто:

Ползваш корумпирана точка на достъп. Тя ти корумпира пакетите с интернет, и така ти ги праща на компютъра и телефона. И тези корумпирани пакети ти причиняват всички останали проблеми.

Ясно ли е?... 

Явно се е натрупала критична маса корупция на това място. Не е ли добре някой да се обади в ДАНС най-накрая и да престанат тия мъки.

• Отговори 85
  • Прегледи 5,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Хм, на мен повече ми прилича на интракраниална полюция, следствие от флуктуации на вихрови въздушни маси в интерауралния тунел - auris sinistra<->auris dextra.

• teo-glavata
    teo-glavata

Чиста корупция е, И то в най гадна форма - искат да им плащаш, за да не треперят иконките ......

• Няма за какво да се извиняваш. Само ми напомня какво пише в Еклесиаст, И който увеличава знание увеличава и печал.   И според мен печелят хората, които искат да се учат и четат дискусия

• Автор

След проведено допълнително разследване от моя страна, стана ясно, че промяната на цветовете на дадени приложения не е в резултата на софтуерна корупция, а е в резултата на Google Dynamic Colors, което прави така, че дадени приложения на Гугъл да придобиват отенък според цвета на wallpaper-a.

Казусът се изясни.

току-що, royalpiggy написа:

След проведено допълнително разследване от моя страна, стана ясно, че промяната на цветовете на дадени приложения не е в резултата на софтуерна корупция

Шедьовър!:D

преди 21 минути, royalpiggy написа:

След проведено допълнително разследване от моя страна, стана ясно, че промяната на цветовете на дадени приложения не е в резултата на софтуерна корупция, а е в резултата на Google Dynamic Colors, което прави така, че дадени приложения на Гугъл да придобиват отенък според цвета на wallpaper-a.

Казусът се изясни.

Или с две думи измислям си проблеми хихи

преди 1 час, petie1 написа:

Или с две думи измислям си проблеми хихи

Кога за последен път си имал проблеми? :) 

По спомен си инвалид, но тук какво ти пречи да споделиш  в какво е???

Или се срамиш??? Шо???? 

преди 3 часа, dioib написа:

Кога за последен път си имал проблеми? :)

Преди месец два строших Дебиан 10 опитах се да туря 12 но получих пак 10... Голяма корупция ма е налазила явно :)

преди 3 часа, dioib написа:

По спомен си инвалид, но тук какво ти пречи да споделиш  в какво е???

Да такъв съм но не съм тук да си разказвам житието и битието който трябва знае тва ми е достатъчно :)

преди 1 час, petie1 написа:

Преди месец два строших Дебиан 10

Преди ден реших да оправя сузи. Счупих я. :) 

Много пъти съм се борил с ОС. ;) В момента се боря с "мрежата". ;) 

"Мечо" ил този де постави темата има един проблем: Не знае какво има!

п.п. Докато не се оправи с биосъ (основната ОС) няма как да му помогнем! :) 

= Като се наложи да свали чипът и го даде на някой от тук, но без да дава пари, то едва ли ще разбере в какво е корупция. :) 

преди 21 часа, fitterman написа:

След като тези всички "корупции" Ви притесняват, защо просто не спрете да ги ползвате?

Ти пак се шегуваш! Човекът е интернет зависим наркоман! Ако спре интернет и той ще умре! И това не е коментар шега! 

преди 3 часа, lebel написа:

Предполагам, че причината да не споделя (и е прав) е неуместното любопитство, с което се сблъсква.

Да така е но има и друго не смятам форума за толкова важен че да споделям кой съм и какъв съм и затва и много хора тук са с грешна представа за мен и знанията ми...

• Автор

Извърших проверка с друг компютър. Оказа се, че същия този ефект с потрепването го има и там. Изглежда, че въпросното потрепване не е в резултат на софтуерна корупция, а е част от нормалната функционалност на браузъра.

И имам един въпрос, все пак. При вас има ли го този ефект? Може ли някой да прове и да ми каже?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.