Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Величие и новите месии

Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков? 58 гласували потребители

1. 1. Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

• Да!
      20%
    • Не!
      36%
    • Може би
      6%
    • Шегуваш ли се?
      36%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 1 час, MZ/X написа:

И каква е икономическата и финансовата полза от това за българския народ?
Жокер - никаква.

Жокера отдавна съм го дал. Изгледай всичките клипове на Ивелин преди да влезе в политиката. В канала на "Тугедър" например. 

Ивелин е и най-добрия икономист и предприемач в България. А отделния бонус са картините и книгите.

Та финансовата полза на българския народ е че Ивелин ще премахне това, че като направиш фирма и спечелиш няколко милиона и мафията те забележи и да ти вземе бизнеса.

преди 2 часа, БаалБек написа:

Кой разбрал, разбрал...

Много си дзле.

Руската пропаганда ряпа да яде пред твоята соросоидна пропаганда.

• Отговори 5,6k
  • Прегледи 247,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Истината е важно да се чува и разпространява, независимо кой е стигнал до нея пръв или се е осмелил да я изкаже от свое име.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Аз лично съм гласувал за Възраждане, а това което се случва с Величие е или една голяма измама и сцена на глупост, или сценарий, за който трябва да се изгледа представлението до края, за да се коменти

• Знам, знам. Отивам. Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.   едит: Те са. Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха

Публикувани изображения

преди 3 минути, В. Велев написа:

Ивелин е и най-добрия икономист и предприемач в България.

А защо тогава, според CEOworld, това е Георги Домусчиев с около 2,2 млрд USD?

преди 9 минути, В. Велев написа:

Жокера отдавна съм го дал. Изгледай всичките клипове на Ивелин преди да влезе в политиката. В канала на "Тугедър" например. 

Ивелин е и най-добрия икономист и предприемач в България. А отделния бонус са картините и книгите.

Та финансовата полза на българския народ е че Ивелин ще премахне това, че като направиш фирма и спечелиш няколко милиона и мафията те забележи и да ти вземе бизнеса.

Много си дзле.

Руската пропаганда ряпа да яде пред твоята соросоидна пропаганда.

Жена му, фризьорката, е по-голям икономист. Все пак притежава повече имоти. Тя що така се крие?

преди 21 минути, Реджеп Иведик написа:

15 %, аз ви азах, написаното стои 

Transcript:

здравейте в момента вече имаме готов резултат и колегата ще го напише на дъската да го видите всички колега може ли само така това е резултатът на партия личе 13,46 в момента е 13:46 коя дата сме утре ще го чуете по телевизията след окончателното преброяване на гласовете и приключване на изборите да тук има феномени са се включили от цяла българия от света диктуват казват ни ето това е 1248 забравете социологията социологията е платена работа не върши не само че е платена те не знаят какво ще се случи ето това ще се случи
запомнете 12 48% утре отново величие ще е в абсолютно всички новини изненадата уау и такан път да социологията не ги е х и крайно време социолозите да хвърлят разрешителните за социологически проучвания и ако имат лицензи да си дават лицензите и да напускат държавата

----------------------------------------------
Това специално го запазвам да не изчезне

Ето гледайте какво е построил Ивелин.

*************************************************************************************

С нетърпение очаквам лицата на изненаданите социолози и мисирки.

преди 2 минути, В. Велев написа:

Според мен и 5 процента е много за фирма Исторически Парк АД. Но чакаме да видим, как от 3 процента ще стане изведнъж 15 процента.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Според мен и 5 процента е много за фирма Исторически Парк АД. Но чакаме да видим, как от 3 процента ще стане изведнъж 15 процента.

Един поздрав за душманите на Ивелин Михайлов:

преди 59 минути, Реджеп Иведик написа:

15 %, аз ви азах, написаното стои

Хе хе хе, психодесните и Израждане от една крава сучат.

Що тъй. Помня Христо Иванов като ни освобождаваше от турско робство в Росенец като дебаркира.

Ха ха ха !!!

Изрожденците и те така се навиваха преди няколко месеца, че ще са първи, 30% а-у, после Посолството им откраднало резултата. Утре сутрин ще те цитирам пак ;) 

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Изрожденците и те така се навиваха преди няколко месеца, че ще са първи, 30% а-у, после Посолството им откраднало резултата. Утре сутрин ще те цитирам пак ;) 

Ти искаш и се радваш съсипията в България да продължава ли?

преди 1 час, В. Велев написа:

Ето гледайте какво е построил Ивелин.

*************************************************************************************

Ти нещо за 20% говореше, нали?

edit даже над 22%

преди 4 минути, parmobil написа:

Ти нещо за 20% говореше, нали?

Да. Ама при честни избори. 

Това си е чиста форма на преврат. Не с оръжие, а чрез овладяната държава.

Според теб кой още гласува за ПП-ДБ?

Просто тия прословути 60-70% отново не гласуваха. Мислят, че наказват някой, а те ги сваряват като жабата.

преди 3 минути, В. Велев написа:

Просто тия прословути 60-70% отново не гласуваха. Мислят, че наказват някой, а те ги сваряват като жабата.

На калпавия космонафт, космоса му пречи

преди 4 минути, В. Велев написа:

Колкото и да са нечестни, 15% процента не могат да ви откраднат. Пожелавам ви с гласовете от чужбина да влезете (добри срещи в чужденеция, което не отричам), щото иначе сте на кантар.

преди 14 минути, parmobil написа:

15% процента не могат да ви откраднат.

Могат.

преди 14 минути, parmobil написа:

Пожелавам ви с гласовете от чужбина да влезете (добри срещи в чужденеция, което не отричам), щото иначе сте на кантар.

"Величие" влиза и без гласовете от чужбина. С гласовете от чужбина казах че ще са 20%. Обаче например в Берлин са гласували малко спрямо на предишните избори.

преди 19 минути, teo-glavata написа:

На калпавия космонафт, космоса му пречи

Не ми пречи. Просто днес са гласували около 27%. Половината, че и повече от тях са купените и корпоративните

преди 23 минути, В. Велев написа:

Никой не гласува. Всички, които познавам гласуват за "Величие" или не гласуват за никого.

Аз никога не съм гласувал за комунисти или психодесни, защото се срамуват да са българи.

Да живей България.

преди 2 минути, В. Велев написа:

Могат.

"Величие" влиза и без гласовете от чужбина. С гласовете от чужбина казах че ще са 20%. Обаче например в Берлин са гласували малко спрямо на предишните избори.

Откъде? 

преди 18 минути, parmobil написа:

Колкото и да са нечестни, 15% процента не могат да ви откраднат. Пожелавам ви с гласовете от чужбина да влезете (добри срещи в чужденеция, което не отричам), щото иначе сте на кантар.

Ти на чия страна си ?

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Никой не гласува. Всички, които познавам гласуват за "Величие" или не гласуват за никого.

Аз никога не съм гласувал за комунисти или психодесни, защото се срамуват да са българи.

Да живей България.

Никой не гласува за ПП, а пак ги дават че са на 2-ро място. Ба'си подигравката с народа.

преди 1 минута, parmobil написа:

Откъде? 

Кое?

преди 5 минути, В. Велев написа:

Никой не гласува за ПП, а пак ги дават че са на 2-ро място. Ба'си подигравката с народа.

Имаш право да оспориш резултатите в независимия съд на Г-н Пеевски!

преди 16 минути, В. Велев написа:

Кое?

Откъде ще ви дойдат тези 20%? При активност 45-50% ще има не повече от 4 партии/коалиции в парламента. И не смятам, че вие ще сте там. И това не го пиша, за да се заяждам и обиждам някого.

преди 33 минути, parmobil написа:

Откъде ще ви дойдат тези 20%? При активност 45-50% ще има не повече от 4 партии/коалиции в парламента. И не смятам, че вие ще сте там. И това не го пиша, за да се заяждам и обиждам някого.

И защо мислиш че при активност 50% тия от 25% до 50% няма да гласуват за "Величие"?

П.П. Току що Ивелин Михайлов каза че мафията ще ни отпусне 7-8%. От тях да мине.

преди 19 минути, В. Велев написа:

И защо мислиш че при активност 50% тия от 25% до 50% няма да гласуват за "Величие"?

П.П. Току що Ивелин Михайлов каза че мафията ще ни отпусне 7-8%. От тях да мине.

Алллоооууу!?! Излезте от филма и живейте в реалността. Какво ще отпуска мафията, нали коня, коня ... катъра, катъра .... магаренцето :ski4:

преди 1 час, В. Велев написа:

Никой не гласува за ПП, а пак ги дават че са на 2-ро място. Ба'си подигравката с народа...

Къв тоя сън бря и то мокър. От десет познати 3ма гробаря, 3 пепета, 1 камунист, един чеймтрейлс, един за сабя и един няма да глсува ... де сте вие де е реалността:chinese:

Идват все повече и повече протоколи....за съжаления, няма шанс за правителство. историческия измамник и гела падат....всъшност, дори с гласовете от чужбина величието остава извън арената. руди гела има шанс за 10 калпака

преди 28 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Алллоооууу!?! Излезте от филма и живейте в реалността.

Като те гледам си заспал дълбок сън. Само мъгла около тебе.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.