Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Величие и новите месии

Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков? 58 гласували потребители

1. 1. Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

• Да!
      20%
    • Не!
      36%
    • Може би
      6%
    • Шегуваш ли се?
      36%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Россия е винаги е била наш враг. 

Това ми е достатъчно! :)

• Отговори 5,6k
  • Прегледи 247,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Истината е важно да се чува и разпространява, независимо кой е стигнал до нея пръв или се е осмелил да я изкаже от свое име.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Аз лично съм гласувал за Възраждане, а това което се случва с Величие е или една голяма измама и сцена на глупост, или сценарий, за който трябва да се изгледа представлението до края, за да се коменти

• Знам, знам. Отивам. Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.   едит: Те са. Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха

Публикувани изображения

преди 37 минути, В. Велев написа:

Харесва ли ви сегашното положение в България?

идеално няма никъде.

Можеше и да е по зле. Например комунделите и рашистите от Израждане да спечелят повече % и да съсипят още повече държавата и проевропейския път.

преди 38 минути, В. Велев написа:

Слагат перки и волтаици на плодородни земи, внасят боклуците на западна европа за горене, тия, които преди ги пращаха в Китай и Индия, но те ги отказват вече.

Които земи ако не бе европейските принципи и програми щяха да пустеят заради соц съсипията , приватизации и др простотии проведени изцяло под контрола на комунделите .

преди 39 минути, В. Велев написа:

Обезлюдяват селата и къщите там са по 2000-3000 хиляди лева с 3 декара дворове. 

Урбанизацията започна много преди '89-та.

Постоянно се стимулираше преместването в градовете, индустриализацията, не повече от 2 деца в семейство и т.н.

Подобно положение е сега и в ГДР , която бе водеща соц страна пък страда от същите като нас, симптоми .

преди 40 минути, В. Велев написа:

Децата ни масово приемат наркотици.

Купуват се безогледно изборите.

Не знам дали е масово, но в матушката ви например, това също си е пандемия.

Но  в съчетание и с масов алкохолизъм.

Найс , а ?

Всъщност, сега фитнес центровете са винаги пълни и печеливш бизнес с младите.

ама нещо си сляп ?

преди 42 минути, В. Велев написа:

Вече не болестта е страшна, а влизането ни в болница.

И каквото друго се сетите...

И всичко това ви харесва и сте безразлични.

Как може да има такива хора като вас?

П.П. Като ни вкарат във войната или ни направят втора Украйна пак се обадете да си поговорим.

Ако не бе НАТО, щяхме да сме като Украйна или Грузия.

И то инициирано от твоята "матушка" , която е била винаги против българските интереси.

и аз ти се чудя и се питам като ти гледам малоумщините и лъжите... - Как може да има толкова промити лоботомирани хора като вас ?

току-що, MZ/X написа:

Не, но ако погледнеш прагматично величие са най-некадърните да променят нещо - и визионерски, и икономически обосновано, и финанссово подсигурено.
С една дума - въздухари.

Мислех, че можеш да разсъждаваш.

Защо се изказваш неподготвен след като не си изгледал клиповете, които са създадени много преди партия "Величие"?

преди 7 минути, В. Велев написа:

Z327XSZ.png

хахаха :) Добра спекулация, наистина. Да свържеш думите на ББ за последните секунди и измамниците от Величие.

:)

преди 7 минути, отот2 написа:

Е ако имаш в предвид Ивелин, той като обикновен член няма досег до тези пари.

Тъй ли ? Не знаех.

че аз освен измамника, друг от Величие не знам.

:)   не съм се и старал да се интересувам де.

За да съм справедлив, ще изключа от последната използвана квалификация Тото2... не му следя толкова отблизо мненията, за да съм категоричен, но в сравнение с изживяващите се като будители тук, ми изглежда като олицетворение на адекватността. Може да си е такъв, а може и да се дължи на суровата школа на Възраждане. Които също преди всякакви избори са убедени, че печелят и взимат властта. Напоследък май леко поизтрезняха. Леко.

преди 5 минути, БаалБек написа:

Видеото, заради което Сводника докладва филма е 0.001% от цялата му дължината. Сеш се… 0.001 е добро число…  ;)  / Любо Жечев / 

Вярно много странно съвпадение!!
видеото беше 2:45 мин, откъсът на простака беше 13 сек.
13 / (165*60) = 13/9900 = 0.001313131

преди 2 минути, В. Велев написа:

не си изгледал клиповете, които са създадени много преди партия "Величие"?

А защо са правени такива клипове? Каква му е била целта? Е то се видя каква. Всеки политически проект не започва от вчера. Сега е ред на Радев, когато слезе от президентския пост.

преди 16 минути, Емил Костов написа:

Ами явно им харесва!  Само за пример България е от над 6 месеца на воден режим. Никой не мръцна. След още някоя година ще почнат и режим на тока. 

Туй ще е само у дъгето де смучат от Черни Осъм и дръпнаха на хората водата.

Величие изпадна от място в парламента, темата се изчерпва с това! 

преди 1 минута, lebel написа:

За да съм справедлив, ще изключа от последната използвана квалификация Тото2... не му следя толкова отблизо мненията, за да съм категоричен, но в сравнение с изживяващите се като будители тук, ми изглежда като олицетворение на адекватността. Може да си е такъв, а може и да се дължи на суровата школа на Възраждане. Които също преди всякакви избори са убедени, че печелят и взимат властта. Сега май леко поизтрезняха. Леко.

Интересното е че с интерес започвам да ти чета постовете и още на края на първото изречение си проличава, че искаш да кажеш нещо умно, ама нещо не ти достига и завършваш в добрия случай с нещо ялово и сиво, граничещо с глупост. И в повечето случаи за капак изтърсиш някой виц за който в повечето случаи трябва да отбелязваш къде трябва да се смеем.

преди 13 минути, В. Велев написа:

Мислех, че можеш да разсъждаваш.

Защо се изказваш неподготвен след като не си изгледал клиповете, които са създадени много преди партия "Величие"?

Още си заслепен по общите приказки на твоя кумир.
Какво точно има на тези клипове - едно големо НИЩО.
А най-прозаичната истина е, че ИМ не се е борил срещу ветрогенараторите въобще, а срещу тези които ще му развалят в близост пейзажа до великия му парк!
Но се бара за поборник срещу всички ветрогенератори.
А балъците го гледат възторжено.

преди 14 минути, БаалБек написа:

Видеото, заради което Сводника докладва филма е 0.001% от цялата му дължината. Сеш се… 0.001 е добро число…  ;)  / Любо Жечев / 

Тебе съм те изтървал. Кога дофтаса и тук?

Защо да не му докладва филма, след като не му е разрешил да използва кадри от негови видеа?

преди 6 минути, FBI-International написа:

Величие изпадна от място в парламента, темата се изчерпва с това! 

Тепърва започва...

преди 3 минути, MZ/X написа:

Как може да пишеш така?

Кога ги изгледа?

преди 19 минути, FBI-International написа:

Това ми е достатъчно! :)

Кое да ти достатъчно? България е оградена от врагове. Сърбия, Гърция, Турция, Румъния, Малорусия, Россия. Отвъд океана САЩ, Западна Европа... 

преди 2 минути, В. Велев написа:

Тепърва започва...

Как може да пишеш така?

Кога ги изгледа?

Не е необходимо да гледам дърветата едно по едно, за да видя цялата гора.

преди 4 минути, MZ/X написа:

А най-прозаичната истина е, че ИМ не се е борил срещу ветрогенараторите въобще, а срещу тези който ще му развалят в близост пейзажа! Но се бара за поборник срещу всички ветрогенератори.
А балъците го гледат възторжено.

Бе ти наред ли си? Кога Ивелин се е обявявал въобще генерално срещу перки и солари? Против е някой да идва и да разваля и взема бизнеси. Е ти си дигнал един голям туристически проект и някой ти се натриса да ти слага перки, които ще ти убият бизнеса. От къде накъде? Прав си е. От къде на къде ще слагат солари на хиляди декари плодороден чернозем?

преди 2 минути, MZ/X написа:

Не е необходимо да гледам дърветата едно по едно, за да видя цялата гора.

Трябва да се гледат и двете. Ако искаш да си обективен и да се ориентираш в ситуацията.

преди 1 минута, отот2 написа:

Бе ти наред ли си? Кога Ивелин се е обявявал въобще генерално срещу перки и солари? Против е някой да идва и да разваля и взема бизнеси. Е ти си дигнал един голям туристически проект и някой ти се натриса да ти слага перки, които ще ти убият бизнеса. От къде накъде? Прав си е. От къде на къде ще слагат солари на хиляди декари плодороден чернозем?

Въпросът е как го е издигнал този турически проект и защо има 1000 фирми. И как фризьорка се оказа най-богатата и имотна фризьорка в България.

"На финала да кажа нещо извън темата. Вчера, според народния ни фолклор, беше Мишкин ден - празника на мишките. Вчера един милион мишки продадоха мишия си живот за по 100-200 лева на калпак. Още 4 милиона пък си останаха по дупките и оставиха престъпници и продажници да се разпореждат с бъдещето им. На този фон още веднъж искам да благодаря на тези 325 000 свободни и достойни човеци, които заявиха на висок глас, че е време за "Възраждане!", добави Костадинов.

Костадинов: Вчера 1 милион мишки продадоха мишия си живот - България - Vesti.bg

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Въпросът е как го е издигнал този турически проект и защо има 1000 фирми. И как фризьорка се оказа най-богатата и имотна фризьорка в България.

Всичко това ти е обяснено 1000 пъти в темата.

Пак ли да започваме. Толкова ли си кух.

То простотия, простотия, ама идва в повече.

преди 2 минути, отот2 написа:

Бе ти наред ли си? Кога Ивелин се е обявявал въобще генерално срещу перки и солари?

Дали?
Затова ли глашатаят му Брейка се обяви тотално? Не мисля че ще е без съгласието на ИМ.

Величествено отпадане. Когато ви е лошо, се сетете за Ивелин.

Не харесвам Величие, но при такава малка разлика ще се учудя ако не оспорват резултатите. 

Аз залагам на това, че Някой реши да жертва Величие. В 11.00 часа бяха преброени 99,71% протоколи и Величие имаха 4,010%. После броенето "замръзна"  за доста часове и сега изведнъж паднаха на 3,999%. От което другите партии разпределят цели 10 мандата. Много удобно! 

С отпадането на Величие ГЕРБ получават още три мандата и така влиза Теменужка Петкова. От Величие (Красимира Катинчарова) говорят, че е свързано с Търговище - Теменужка Петкова от ГЕРБ не е успяла да събере подкрепа и точно там е проблемът на Величие, откъдето ще изпаднат. 

Множество анализи в тези "замръзнали" часове какви коалиции са възможни и какви не са, така че беше взето решение Величие да бъдат отсвирени.

А защо в ЦИК се забавиха така с броенето на последните няколко секции?! Лесно може да се сметне за колко време са преброени другите 99,71% и за колко време тези 0,29% протоколи.

Сега гледах новините. Пак играе химикалка по хартиените бюлетини, а 223 секции въобще не са излъчвали преброяването.

Само си представям какви машинации са били щом не се свенят да драскат по бюлетините дори при включени камери. 

преди 1 минута, MZ/X написа:

Дали?
Затова ли глашатаят му Брейка се обяви тотално? Не мисля че ще е без съгласието на ИМ.

Ужас! Какво невежество. Нищо не си гледал, ама тук правиш генерални заключения. Нямам думи. Ще трябва да гледаш и дърветата, ако ще спориш обективно.

преди 1 минута, В. Велев написа:

Ужас! Какво невежество. Нищо не си гледал, ама тук правиш генерални заключения. Нямам думи. Ще трябва да гледаш и дърветата, ако ще спориш обективно.

Брейй, ужас ужас!
Що ли се занимавам да дискутирам вашите измамници?
Получихте си го! Заслужено!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.