Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Величие и новите месии

Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков? 58 гласували потребители

1. 1. Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

• Да!
      20%
    • Не!
      36%
    • Може би
      6%
    • Шегуваш ли се?
      36%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 2 минути, В. Велев написа:

Като сте прости....ще ви измамят

• Отговори 5,6k
  • Прегледи 247,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Истината е важно да се чува и разпространява, независимо кой е стигнал до нея пръв или се е осмелил да я изкаже от свое име.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Аз лично съм гласувал за Възраждане, а това което се случва с Величие е или една голяма измама и сцена на глупост, или сценарий, за който трябва да се изгледа представлението до края, за да се коменти

• Знам, знам. Отивам. Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.   едит: Те са. Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха

Публикувани изображения

преди 8 минути, teo-glavata написа:

Като сте прости....ще ви измамят

Не сме прости, а наивни. Мислим, че живеем в демокрация.

преди 14 минути, В. Велев написа:

Като те гледам си заспал дълбок сън. Само мъгла около тебе.

Аха, на крива ракета космоса виновен :ski7:

преди 18 минути, В. Велев написа:

Като те гледам си заспал дълбок сън. Само мъгла около тебе.

Американския проект на САЩ Величие не разцепи вота на Възраждане? Ми, ... Трябваше да се закрепите към ДПС или към ГЕРБ. Тъй тъй си работите заедно и нямате проблеми с тях.

Чакам да видя как от 5 процента ще стане 15.

преди 4 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Аха, на крива ракета космоса виновен :ski7:

Никога не си казвал нещо смислено. И от космоса се вижда огромната манипулация, която се прави. И то от години, не само сега. И преди да се появи "Величие" съм го твърдял. 

Дори и ти го виждаш и знаеш, но не разбирам, защо го приемаш?

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Американския проект на САЩ Величие не разцепи вота на Възраждане? Ми, ... Трябваше да се закрепите към ДПС или към ГЕРб.

Чакам да видя как от 5 процента ще стане 15.

Ти защо не отиде да гласуваш в Берлин?

Никога не си казвал нещо смислено. И от космоса се вижда огромната манипулация, която се прави. И то от години, не само сега. И преди да се появи "Величие" съм го твърдял. 

Отидох. Както винаги за ИТН. Номер 7. Аз за Ивелин казах, че няма да гласувам. Човек, който плюе Левски и Ботев, аз не гласувам за такъв човек.

икога не си казвал нещо смислено. И от космоса се вижда огромната манипулация, която се прави. И то от години, не само сега. И преди да се появи "Величие" съм го твърдял. 

Би ли обяснил технологията на "манипулацията"? Да, ниска активност, но .....така пише в закона! Нали СИК в селцата и паланлиет бяха на измамника?

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Отидох. Както винаги за ИТН. Номер 7. Аз за Ивелин казах, че няма да гласувам. Човек, който плюе Левски и Ботев, аз не гласувам за такъв човек.

Гласуваш за хора, които не плюят Левски и Ботев, ама съсипват България. Коя е по-малката злина? ИТН няма да направят така че България да стане добро място за бизнес и живеене и ти да се върнеш.

преди 11 минути, В. Велев написа:

Мислим, че живеем в демокрация.

Я кой се е загрижил за демокрацията. Нали сънуваш за твърда ръка. За силна държава. А сега не те устройва силната държава и цвилиш за демокрация. Наближава момента, където олинклузива ще свърши. Ще дойде едно диктаторче и така още 45 години. Май нищо не си разбрал от това:

преди 6 часа, БаалБек написа:

armoxon.png

Кой разбрал, разбрал...

току-що, teo-glavata написа:

Би ли обяснил технологията на "манипулацията"? Да, ниска активност, но .....така пише в закона! Нали СИК в селцата и паланлиет бяха на измамника?

Мисля че можеш да намериш канали в които да разбереш каква ужасна манипулация става в секциите.

преди 1 минута, В. Велев написа:

Кое манипулацията, що така се надахте не знам? Видяли сте 20 зали по 100 човека и си мислите че сте първенци ... бъдете реалисти бря!

Мисля че можеш да намериш канали в които да разбереш каква ужасна манипулация става в секциите.

Какво АЗ знам, няма значение! Твърдението за манипулации е твое. Докажи го!

преди 2 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Кое манипулацията, що така се надахте не знам? Видяли сте 20 зали по 100 човека и си мислите че сте първенци ... бъдете реалисти бря!

Не зная, защо ти отговарям.

Казах ти че това, което става сега с манипулацията на гласовете, купуването, купените председатели на секции и т.н. са много преди "Величие" да се появи.

За това те питам ти съгласен ли си с това? Въобще виждаш ли го и одобряваш ли го?

преди 2 минути, teo-glavata написа:

Какво АЗ знам, няма значение! Твърдението за манипулации е твое. Докажи го!

Въпроса е че знаеш манипулациите. Така че точно на теб няма какво да ти ги доказвам. Или поне докато независимата прокуратура работи за един човек, а не за народа.

преди 5 минути, В. Велев написа:

Не зная, защо ти отговарям.

Казах ти че това, което става сега с манипулацията на гласовете, купуването, купените председатели на секции и т.н. са много преди "Величие" да се появи.

За това те питам ти съгласен ли си с това? Въобще виждаш ли го и одобряваш ли го?

Възнагражденията на членовете на СИК и т.не се определят оt партиите. 

Дано вкарате 10 човека, че да си напазаруваме "in app"

преди 1 минута, teo-glavata написа:

Възнагражденията на членовете на СИК и т.нне се определят ор партиите. 

Дано вкарате 10 човека, че да си напазаруваме "in app"

Най-фрапантно днес е било в Симитли.

Трудна ще е борбата, но ще победим!

преди 16 минути, В. Велев написа:

Гласуваш за хора, които не плюят Левски и Ботев, ама съсипват България. Коя е по-малката злина? ИТН няма да направят така че България да стане добро място за бизнес и живеене и ти да се върнеш.

Е, поне не изкупуват на намалени цени с помощта на общинари земи и после да ги продават на чужденците. Също така не ми е известно Слави да е бил шофьор на компаньонки.

На мен една ми каза, че в тяхната секция няма гласували за величие, а накрая в протокола писали 10 гласа! Туй ся какво е, манипулация ли е?

преди 21 минути, В. Велев написа:

Не ми е известно, също така Слави да играе с ГЕРБ и да прави далавери с тях във Ветрино.

5449d359dc8a5b09683bdf2ebbaccaa1.jpeg

Величие вече управлява с ГЕРБ във Ветрино...

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Е, поне не изкупуват на намалени цени с помощта на общинари земи и после да ги продават на чужденците.

Продължаваш да лъжеш. Ама мисля, че не защото си умен, а защото си глупав и елементарен.

Ако имаш 2000-3000 хиляди лева ела и ще ти покажа десетина къщи с 2-3 декара в села за тая сума, които ще купиш без помощта на никакви общинари.

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Не ми е известно, също така Слави да играе с ГЕРБ и да прави далавери с тях във Ветрино.

5449d359dc8a5b09683bdf2ebbaccaa1.jpeg

Величие вече управлява с ГЕРБ във Ветрино...

Това е друга далавера....няма отношение. Просто нашия човек /кмет/ там взе грешно решение. Този кмет.....вече е никой. Бате ще назначи нов кмет там

преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

Не ми е известно, също така Слави да играе с ГЕРБ

Разбрах! Тотално не си в час. Първо мислех, че дразниш като пишеш глупости, ама явно това си можеш само.

преди 2 минути, teo-glavata написа:

Този кмет.....вече е никой. Бате ще назначи нов кмет там

Бате вече не важи.

Ивелин ще ги разбие един по един. Нали знаеш кой му помага?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.