Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Величие и новите месии

Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков? 58 гласували потребители

1. 1. Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

• Да!
      20%
    • Не!
      36%
    • Може би
      6%
    • Шегуваш ли се?
      36%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

От сума време на сайта на ЦИК седят данните от 11:00, при обработени 99.71% СИК протоколи - съответно 4.01%... Сигурно се чудят как да ви одърпат с още две стотни... 

Дано не съм прав.

• Отговори 5,6k
  • Прегледи 247,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Истината е важно да се чува и разпространява, независимо кой е стигнал до нея пръв или се е осмелил да я изкаже от свое име.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Аз лично съм гласувал за Възраждане, а това което се случва с Величие е или една голяма измама и сцена на глупост, или сценарий, за който трябва да се изгледа представлението до края, за да се коменти

• Знам, знам. Отивам. Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.   едит: Те са. Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха

Публикувани изображения

преди 52 минути, lebel написа:

От сума време на сайта на ЦИК седят данните от 11:00, при обработени 99.71% СИК протоколи - съответно 4.01%... Сигурно се чудят как да ви одърпат с още две стотни... 

Дано не съм прав.

Ще ги одърпат. Сутринта бяха с 4,6%

Бъркаш ги с МЕЧ. Те бяха толкова. Величие беше някъде с 4,13%.

Възможно е и да паднат под бариерата. При обработени 99,03% ППДБ имаше 14,31%. При 99,71% имат 14,23%. Разлика от 0,08%. А при Величие разликата е само 0,02%.

преди 1 час, lebel написа:

Дано не съм прав.

Писах още вчера. че ще го сготвят. 

преди 7 часа, В. Велев написа:

От тези протоколи имаш ли?

WY0KYER.png

От къде разбра, че е умишлено сбъркан? Щом има гласове за великите, а и по бройките е ясно, че е от секция с 90% неграмотно население. Освен това, когато в РИК видят несъответствието ще проверят съответните бюлетини

преди 36 минути, Мечо Хубавеца написа:

Писах още вчера. че ще го сготвят. 

Е, те мастър шефовете сготвиха Борисов, с последния необработен процент, при едната от двете му парламентарни загуби в последните 4 години, та... не е кой знае какво постижение пророчеството ти... Постижение ше е, ако оцелеят.

преди 14 минути, lebel написа:

Е, те мастър шефовете сготвиха Борисов, с последния необработен процент, при едната от двете му парламентарни загуби в последните 4 години, та... не е кой знае какво постижение пророчеството ти... Постижение ше е, ако оцелеят.

Туй е нещо ново за мен. я разкажи как е бил сготвен Борисов.

Не претендирам за постижение. 

преди 1 час, Емил Костов написа:

Ще ги одърпат. Сутринта бяха с 4,6%

Чакам да стане 15 процента. Експертът @Реджеп Иведик каза 15 процента.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Чакам да стане 15 процента. Експертът @Реджеп Иведик каза 15 процента.

Ивелин даже преди малко каза, че са им отредили 3.9% и официално приключва с всичко.

преди 3 минути, Емил Костов написа:

Ивелин даже преди малко каза, че са им отредили 3.9% и официално приключва с всичко.

Ми... ето 

на 27.10.2024 г. в 15:42, Реджеп Иведик написа:

15 %, аз ви азах, написаното стои

Хе хе хе, психодесните и Израждане от една крава сучат.

Що тъй. Помня Христо Иванов като ни освобождаваше от турско робство в Росенец като дебаркира.

Ха ха ха !!!

преди 10 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Защо уж цакат величие, а не меч пример или и тях?

Това е въпросът. Можеш ли сам да си отговориш?

Защото "Величие" не се вписват и не играят с другите системни партии, които всички са навързани и оплетени като свински черва. И които унищожават България.

Ако Ивелин беше приел на предните избори предлаганите му 200 милиона сега щеше да е много над 15%. Но Ивелин не предава България за няколко сребърника!

Само че войната не е приключила. Засега мафията повежда само по точки.

преди 3 минути, В. Велев написа:

Защото "Величие" не се вписват и не играят с другите системни партии, които всички са навързани и оплетени като свински черва. И които унищожават България.

Ако Ивелин беше приел на предните избори предлаганите му 200 милиона сега щеше да е много над 15%. Но Ивелин не предава България за няколко сребърника!

Как па всички са от мафията, само Ивелин е най-чист. Играе заедно с ГЕРБ и с ДПС, пък бил чист. Когато е бил шофьор на компаньонки, чий са били тия компаньонки? Не са ли били на мафията?

преди 2 минути, MZ/X написа:

Току-що казаха - Величие - 3.99%
Това вече е гавра на съдбата. 

https://dnes.dir.bg/politika/tsik-s-okonchatelni-danni-velichie-izpadna-ot-parlamenta-8-partii-vlizat

😀

преди 1 минута, В. Велев написа:

Абе то хипотетични неща има всякакви, колко е истина един Бог знае, ама двама да пишат на една дъска 15% имаме и хората да си мислят, че е реалност ... не го разбирам :ski4: направо се почувствах умствено осакатен :ski7:

преди 6 минути, MZ/X написа:

Току-що казаха по БНР - Величие - 3.99%
Това вече е гавра на съдбата. 

Всъщност са го дали до хилядна 3.999%

https://results.cik.bg/pe202410/rezultati/index.html

преди 2 минути, В. Велев написа:

Радвайте се!

И вие потъвате, ама сте весели.

Като всичко свързано с Ивелин. Сектантът. Сега нека да продължат да се занимават с далаверите му. И да го видим в затвора. Вече май е ненужен. Не можа да разцепи вота. И затова не става.  Тъй, че ... в затвора.

преди 8 минути, В. Велев написа:

Радвайте се!

Аз не се радвам. Безразлично ми е. Макар че, признавам, много ми беше трудно да игнорирам премятаните в темата проценти. Но за министър-председателя не устисках. Може би щото си мислех, че е eбaвка. Иначе... щеше да ми дожалее. На стари години нешо съм се размекнал.

преди 1 минута, lebel написа:

Аз не се радвам. Безразлично ми е.

Още по-зле. Заради такива безразлични България е на тоя хал.

преди 15 минути, В. Велев написа:

Радвайте се!

Не се радвам, просто още като го видях ИМ и 'полковника интуитивно ги усетих, че са измамници. 
Мнението ми се  се затвърди, като влязоха през задната врата в парламента, без програма, без всякакви идеи какво да правят в парламента.
И после селските скандали и разцепления в тая измислена партия. Ивелин си бил назначил външен политик - полковника- да му представлява партията - това е уникална простотия!!
Помниш ли че отказах тогава да споря с теб, за да няма  дразги  помежду ни. Беше твърде заслепен да видиш реалността около величие.
Ако има все пак за нещо да ме радва, е че простакът Брейка се компрометира завинаги като политически влогер.

преди 1 минута, В. Велев написа:

Още по-зле. Заради такива безразлични България е на тоя хал.

Моля за извинение, изразих се неясно. Безразлични сте ми вие, свидетелите на Ивелин.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.