Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Величие и новите месии

Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков? 58 гласували потребители

1. 1. Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

• Да!
      20%
    • Не!
      36%
    • Може би
      6%
    • Шегуваш ли се?
      36%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 18 часа, miro20 написа:

Псхиатриите трябва да заработят :sobbing:

• Отговори 5,7k
  • Прегледи 258,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Аз лично съм гласувал за Възраждане, а това което се случва с Величие е или една голяма измама и сцена на глупост, или сценарий, за който трябва да се изгледа представлението до края, за да се коменти

• инж. lebel
    инж. lebel

Знам, знам. Отивам. Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.   едит: Те са. Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха

• Истината е важно да се чува и разпространява, независимо кой е стигнал до нея пръв или се е осмелил да я изкаже от свое име.

Публикувани изображения

преди 1 час, Веси Филипова написа:

Този вляво наистина прилича на Наско Ментата, да не му е роднина . Неслучайно са го объркали на оная снимка с Бойко, видели Ментата и го помислили за полковника.

Пародия на партия и хора са

преди 3 часа, В. Велев написа:

И това е най-важното нещо в живота за теб? Само такива неща ли те интересуват?

Колко книги си прочела?

Велев, книги четох до 8 ми клас. След 8-ни вече писах книги и имах публикации в доста вестници и списания, ако не знаеш. Въпросът е как съмнителни хора ще ни управляват. Щом са помислили един мургавел за полковника, трябва да се замислим как може такива хора да вървят напред и от ТЯХ ДА ЗАВИСИ СЪДБАТА НИ.

преди 5 минути, Веси Филипова написа:

Велев, книги четох до 8 ми клас. След 8-ни вече писах книги и имах публикации в доста вестници и списания, ако не знаеш. Въпросът е как съмнителни хора ще ни управляват. Щом са помислили един мургавел за полковника, трябва да се замислим как може такива хора да вървят напред и от ТЯХ ДА ЗАВИСИ СЪДБАТА НИ.

Не ти личи да си писала книги и вестници.

Не се ли оправяш с търсачката в интернет? Толкова клипове и информация има за Исторически парк, Ивелин Михайлов, Полковник Марков, че да ги наричаш съмнителни хора показва, че го правиш тенденциозно.

преди 5 минути, Веси Филипова написа:

Щом са помислили един мургавел за полковника, трябва да се замислим как може такива хора да вървят напред и от ТЯХ ДА ЗАВИСИ СЪДБАТА НИ.

Ти по външния вид ли съдиш дали хората са съмнителни? Много странно за писател като теб.

Мургавел лошо нещо ли е?

П.П. Ти мъж ли си или жена?

преди 19 минути, В. Велев написа:

информация има за Исторически парк

Този "парк" съществува /за сега/, само благодарение на милостта на Бате и Г-н Пеевски. Може да бъде ликвидиран във всеки един момент, ако се налага

преди 22 минути, В. Велев написа:

Ивелин Михайлов,

е обикновен селски тарикат. ПОгледни горното!

преди 23 минути, В. Велев написа:

Полковник Марков

не е полковник. Уволнен е структурите на НСО, като подполковник! Освен това е осъден и срещу него има издаден изпълнителен лист

преди 1 час, teo-glavata написа:

Този "парк" съществува /за сега/, само благодарение на милостта на Бате и Г-н Пеевски. Може да бъде ликвидиран във всеки един момент, ако се налага

Но не се налага. Паркът сплотява българите и им показва какви са били дворците на нашите ханове и царе в реални размери.

е обикновен селски тарикат. ПОгледни горното!

Външния вид лъже! Не съди по него.

Изчел е много книги.

Води курсове и изнася лекции по финанси. Над 20 000 човека е обучил. Над десетина от тях са станали милионери.

Освен това той сам търси трудности и понякога даже си ги създава, защото при тях работи по-добре и е по-успешен.

Това го е впечатлило и е научил (сам той го каза в едно интервю) от следното стихотворение на Лермонтов:

Парус

Белеет парус одинокой

В тумане моря голубом!..

Что ищет он в стране далекой?

Что кинул он в краю родном?...

Играют волны — ветер свищет,

И мачта гнется и скрыпит...

Увы! Он счастия не ищет

И не от счастия бежит!

Под ним струя светлей лазури,

Над ним луч солнца золотой...

А он, мятежный, просит бури,

Как будто в бурях есть покой!

И Ивелин намира покой и сила в бурите и трудностите, а не в спокойствието.

Така че не можете да го уплашите. Просто ще го накарате да работи повече и с повече настроение.

не е полковник. Уволнен е структурите на НСО, като подполковник! Освен това е осъден и срещу него има издаден изпълнителен лист

Всичко това е обяснено и платено. "На който и каквото трябва" - това каза Полковника в една от телевизиите.

преди 13 минути, В. Велев написа:

Но не се налага.

За сега!

преди 14 минути, В. Велев написа:

сам той го каза в едно интервю

Важно е какво кзват орисов и Пеевски, а не какво казва някакъв полуидиот

Здравствуйте, товарищи, что это за новая коммунистическая партия?

Абе Вельо ти за този ли гласува?

„Байовци,
Ето, че паднах в ръцете на враговете и ще напусна пътя на борбата преди да сме видели края на нашите въжделения.
Но с моята кончина не свършва пътят, който трябва да извървите, 
така щото да не изгубят смисъл усилията ни. Моята смърт не ще да спре бъдещето ни освобождение, 
нито трябва да скове сърцата и душите ви. Знайте, 
че борбата за освобождението ни ще погълне в жертвения си олтар много от вас, 
но още повече ще погълне борбата след освобождението ни. Аз не веднъж съм ви казвал: 
“Тоз който ни освободи той ще да ни и пороби”.

преди 4 минути, В. Велев написа:

Велке пак си на първак и пусна кинопрегледите на партията:giggle1:

преди 3 минути, JohnTRIVOLTA написа:

„Байовци,
Ето, че паднах в ръцете на враговете и ще напусна пътя на борбата преди да сме видели края на нашите въжделения.
така щото да не изгубят смисъл усилията ни. Моята смърт не ще да спре бъдещето ни освобождение, 
но още повече ще погълне борбата след освобождението ни. Аз не веднъж съм ви казвал: 

Разбира се че комунистите мразят Левски, нали те са го предали на турците защото не е искал да стане слуга на ватниците

преди 30 минути, Gift написа:

Разбира се че комунистите мразят Левски, нали те са го предали на турците защото не е искал да стане слуга на ватниците

Не знаех, че по времето на Левски е имало комунисти :) И че са работили заедно с турците :)

Пий бързо хаповете. Пропуснал си часа.

преди 1 минута, В. Велев написа:

Не знаех, че по времето на Левски е имало комунисти :) И че са работили заедно с турците :)

Твоя колонел тоже :ski4:

преди 32 минути, В. Велев написа:

Мекере яд те е че не си учил а си останал неграмотен и затова си слуга на комунягите. Мръсния руснак мекере е предал Левски.

преди 11 минути, Gift написа:

Мекере яд те е че не си учил а си останал неграмотен и затова си слуга на комунягите. Мръсния руснак мекере е предал Левски.

Тоя ептен се побърка :) Избърши си пяната на устата :)

току-що, В. Велев написа:

Тоя ептен се побърка :)

Много първак са ти дали 

преди 1 час, JohnTRIVOLTA написа:

„Байовци,

За мене този човек е малко по-грамотен от двойника си, певеца> ВЕЛЕВ, недей да ме учиш кой е достоен за политик и кой не. И аз мога да почна да се правя , че спасявам исторически паметници и да си платя някъде да ме поканят да говоря и да гледам "УМНО". 

преди 3 часа, В. Велев написа:

Но не се налага. Паркът сплотява българите и им показва какви са били дворците на нашите ханове и царе в реални размери.

Външния вид лъже! Не съди по него.

Изчел е много книги.

Води курсове и изнася лекции по финанси. Над 20 000 човека е обучил. Над десетина от тях са станали милионери.

Освен това той сам търси трудности и понякога даже си ги създава, защото при тях работи по-добре и е по-успешен.

Това го е впечатлило и е научил (сам той го каза в едно интервю) от следното стихотворение на Лермонтов:

Парус

Белеет парус одинокой

В тумане моря голубом!..

Что ищет он в стране далекой?

Что кинул он в краю родном?...

Играют волны — ветер свищет,

И мачта гнется и скрыпит...

Увы! Он счастия не ищет

И не от счастия бежит!

Под ним струя светлей лазури,

Над ним луч солнца золотой...

А он, мятежный, просит бури,

Как будто в бурях есть покой!

И Ивелин намира покой и сила в бурите и трудностите, а не в спокойствието.

Така че не можете да го уплашите. Просто ще го накарате да работи повече и с повече настроение.

Всичко това е обяснено и платено. "На който и каквото трябва" - това каза Полковника в една от телевизиите.

ЩОМ ОТРИЧА ЛЕВСКИ И нарича възрожденците въшльовци, ясно ми е колко му е умствения багаж. ПО-зле е и от Сакскобурготси. Ще ни оправи и той.

преди 4 минути, Веси Филипова написа:

И аз мога да почна да се правя , че спасявам исторически паметници и да си платя някъде да ме поканят да говоря и да гледам "УМНО". 

Това за Ивелин Михайлов ли е?

Пак ли пратиха тъп трол? Свършиха ли кадрите на соросоидите?

Веси, стегни се малко. И твоя език ми прилича на каруцарски, а не на невинна девойка.

преди 1 час, JohnTRIVOLTA написа:

„Байовци,

Това ако е истина.....

Този трябва да отговаря пред държавния съд ако ги е казал тези неща! :angry22:

преди 1 минута, Звяра! написа:

Това ако е истина.....

Този трябва да отговаря пред държавния съд ако ги е казал тези неща! :angry22:

Какво се правиш на патриот.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.