Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Величие и новите месии

Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков? 58 гласували потребители

1. 1. Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

• Да!
      20%
    • Не!
      36%
    • Може би
      6%
    • Шегуваш ли се?
      36%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 14 минути, Gift написа:

Може да бъде изображение с 2 души и текстово съобщение

Как ще е излязла?

Тя си е отдавна. Президента награждава Ивелин за Исторически парк като принос към културата на България. В Исторически парк освен друго, работят художници, композитори, дърворезбари, скулптори и др.

• Отговори 5,7k
  • Прегледи 258,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Аз лично съм гласувал за Възраждане, а това което се случва с Величие е или една голяма измама и сцена на глупост, или сценарий, за който трябва да се изгледа представлението до края, за да се коменти

• инж. lebel
    инж. lebel

Знам, знам. Отивам. Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.   едит: Те са. Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха

• Истината е важно да се чува и разпространява, независимо кой е стигнал до нея пръв или се е осмелил да я изкаже от свое име.

Публикувани изображения

https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sabota-i-nedelia/silata-na-socialnite-medii-koj-e-kiro-brejka.html

С черен потник, цигара в ръка и непретенциозно говорене, той представя виждането си за бъдещето на България пред над 120 000 последователи в социалните мрежи.

преди 27 минути, В. Велев написа:

Как ще е излязла?

Тя си е отдавна. Президента награждава Ивелин за Исторически парк като принос към културата на България. В Исторически парк освен друго, работят художници, композитори, дърворезбари, скулптори и др.

Велке си си мотана от тия десет лева дето ти дават

414468810_122133543158080292_5904706025740037806_n.jpg

download.jpg.85810618f2bdfe8e950f2fba7175d14b.jpg

преди 2 часа, В. Велев написа:

Всички срещи в над 50 градове из страната са правени и плащани от по-богати симпатизанти на "Величие". Така, че кой където може да намери и осигури място на срещата в даден град, там я правят. Ивелин и Полковника просто отиват където им кажат че ще бъде.

Явно в Чирпан там са намерили място, защото другаде е било заето. А може и симпатизанта на "Величие" от Чирпан там да работи или има познати и т.н.

Не зная колко е голяма къщата, но ме съмнява, че няма да има място за всички желаещи.

Политиката не е мръсно нещо, когато се прави за благото на народа. А ПП "Величие" точно това прави. Работи само за благото на народа. Защото създателите и правят същото. Сега какво ще стане по-нататък като влязат и други хора, не се знае. Предатели има навсякъде.

Разбихте ме днеска бре, аз толкова не съм се пулил в тоя форум никога.

Каква е тая партия която сама не може да си плащаза провеждането на срещите. А и нали ти самия тръбеше че тия били милиардери и не влизали в политиката за да богатеят, ако е вярно какво са за тях няколко хиляди и защо чакат друг да им плаща масрафа?

И накрая бнез оглед кой плаща, уреждаи пр., нито за коя политическа партия/коалиция става дума, подобни места са меко казано неподходящи за полит събитя, а вашите лидери които уж се пишат българи и ценители на българското би трябвало да мислят за тези неща когато си уреждат изяви.

преди 37 минути, Bubbles написа:

Разбихте ме днеска бре, аз толкова не съм се пулил в тоя форум никога.

Каква е тая партия която сама не може да си плащаза провеждането на срещите. А и нали ти самия тръбеше че тия били милиардери и не влизали в политиката за да богатеят, ако е вярно какво са за тях няколко хиляди и защо чакат друг да им плаща масрафа?

И накрая бнез оглед кой плаща, уреждаи пр., нито за коя политическа партия/коалиция става дума, подобни места са меко казано неподходящи за полит събитя, а вашите лидери които уж се пишат българи и ценители на българското би трябвало да мислят за тези неща когато си уреждат изяви.

Без коментар.

И това за парите и защо не плащат и милиардите и т.н. - всичко е обяснено. В различни клипове. Аз вече няма да обяснявам. Кой разбрал-разбрал.

преди 6 минути, В. Велев написа:

Без коментар.

И това за парите и защо не плащат и милиардите и т.н. - всичко е обяснено. В различни клипове. Аз вече няма да обяснявам. Кой разбрал-разбрал.

Е какво значи без коментар? Досега обясняваше че били милиардери, успели ала-бала, ся излиза че една сбирка не могат да си платят, нещо няма логика.

Ох, не знам, не знам.

Варненска народна република..., а в София Ивелин иска да им пусне атомна бомба.

🤔

VETRI1.jpg

преди 2 часа, Bubbles написа:

Е какво значи без коментар? Досега обясняваше че били милиардери, успели ала-бала, ся излиза че една сбирка не могат да си платят, нещо няма логика.

В смисъл, че нямам време да търся клиповете в които и Ивелин и Полковника обясняват тия неща.

Те затова журналистите и други се чудят от къде толкова много пари за Исторически парк. И Ивелин им обяснява, че не е събрал милиони и милиарди и тогава да го строи, а продава имот или от друга дейност и строи нещо в парка, след това отново. И той обясни, че по същия начин е за кампанията. Журналистите се чудят от къде "толкова много" пари за кампанията. И Ивелин това обясни, че симпатизанти помагат по тоя начин със залите. Той няма на куп пари да дава за всичко. И затова е добър предприемач. Прави си сметка за всеки лев. Не означава че като си милионер трябва да харчиш безразборно навсякъде.

Това го преразказвам, ако не го разберете трябва да изгледате клиповете. 

преди 9 минути, miro20 написа:

Това, провокаторе, какво общо има с ПП "Величие"?

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Ох, не знам, не знам.

Варненска народна република..., а в София Ивелин иска да им пусне атомна бомба.

🤔

VETRI1.jpg

Точно това показаха пак на едно място (ама не помня вече къде беше за да го покажа) и Ивелин отговори на това. Че не е писано от него. Няма сестра, ама трябва да обяснява.

Целта на мафията е сега да ги вкарат в обяснителен режим и да нямат време за друго. Полковник ли е, пирамида ли е, имали 300 ракети да бомбандира София, текущи задължения (които има всяка една фирма), защо носи кръстче, и т.н.н. 

преди 25 минути, В. Велев написа:

В смисъл, че нямам време да търся клиповете в които и Ивелин и Полковника обясняват тия неща.

Те затова журналистите и други се чудят от къде толкова много пари за Исторически парк. И Ивелин им обяснява, че не е събрал милиони и милиарди и тогава да го строи, а продава имот или от друга дейност и строи нещо в парка, след това отново. И той обясни, че по същия начин е за кампанията. Журналистите се чудят от къде "толкова много" пари за кампанията. И Ивелин това обясни, че симпатизанти помагат по тоя начин със залите. Той няма на куп пари да дава за всичко. И затова е добър предприемач. Прави си сметка за всеки лев. Не означава че като си милионер трябва да харчиш безразборно навсякъде.

Това го преразказвам, ако не го разберете трябва да изгледате клиповете. 

Велке върви ли първака с песните на другаря Марков

Може да бъде изображение с 1 човек, читалня и текст, който гласи 'LOM NOW "3a приятели на маса" новият Mukc om песни на non фолк певеца ne Hacko Ментата'

преди 1 час, В. Велев написа:

Ами обясни ги накратко тия неща.
Просто няма логика да си милионер/милиардер а да чакаш някой друг да ти плаща масрафите.

преди 1 час, Bubbles написа:

Ами обясни ги накратко тия неща.
Просто няма логика да си милионер/милиардер а да чакаш някой друг да ти плаща масрафите.

Има логика, когато милионите си ги изкарал с труд, а не с кражба на Евро-помощи например. Освен това специално предприемачите милионите не им са в кюлчета или в гардероба. Всичко е динамично - вземат от едно място, за да вложат в друго. Има моменти в които имат повече да дават отколкото да вземат. 

Нали си чел, чувал, а и филми има, когато някой милиардер, живее в замък, басейни и изведнъж фалирали и им вземат всичко. А ние се чудим нали са милионери, къде са им милионите. Като имаме предвид кеша. Но добрия предприемач и честен бизнесмен кеш не държи. Всичко върти и влага в бизнеса.

Та и поради тая причина Ивелин не може навсякъде да плаща. Да строи Исторически парк, къщи, има 47 фирми, заплати. И всичко това му е планирано предварително къде какво да дава и да взема. И изведнъж идват изборите. За тях не са предвидени много средства. Предварително. 

И т.н.

А специално за обиколката из градовете и плащането на залите, наистина стана като народно дело. Ти просто не вярваш и не можеш да си представиш ентусиазма. И че това е заразно.

Всичко тръгна мисля че бяха 2 срещи в Сливен и Ямбол. Въобще не бяха снимани. Просто да се видят с хората. Оказа се че ги канят там и местни бизнесмени ентусиасти осигурили залите и ги канят. Какво да кажат - не искаме да дойдем, защото не сме платили залите?

И после всичко тръгна като лавина. По-богати ентусиасти плащат за зала и така. Но се оказва че залите в малки градчета, най-вече читалища са за 300 лева например.

Та кой както може помага. Това е всенародно дело. Това явно не може да се проумее и повярва. Много искат да помагат и даже финансово. Просто гледат чатовете и коментарите.

Заблудата е че ПП "Величие" е като другите партии. Затова сравнявайки ги директно се чудите защо това така, защо онова е така...

преди 17 минути, В. Велев написа:

Има логика, когато милионите си ги изкарал с труд, а не с кражба на Евро-помощи например. Освен това специално предприемачите милионите не им са в кюлчета или в гардероба. Всичко е динамично - вземат от едно място, за да вложат в друго. Има моменти в които имат повече да дават отколкото да вземат. 

Нали си чел, чувал, а и филми има, когато някой милиардер, живее в замък, басейни и изведнъж фалирали и им вземат всичко. А ние се чудим нали са милионери, къде са им милионите. Като имаме предвид кеша. Но добрия предприемач и честен бизнесмен кеш не държи. Всичко върти и влага в бизнеса.

Та и поради тая причина Ивелин не може навсякъде да плаща. Да строи Исторически парк, къщи, има 47 фирми, заплати. И всичко това му е планирано предварително къде какво да дава и да взема. И изведнъж идват изборите. За тях не са предвидени много средства. Предварително. 

И т.н.

А специално за обиколката из градовете и плащането на залите, наистина стана като народно дело. Ти просто не вярваш и не можеш да си представиш ентусиазма. И че това е заразно.

Всичко тръгна мисля че бяха 2 срещи в Сливен и Ямбол. Въобще не бяха снимани. Просто да се видят с хората. Оказа се че ги канят там и местни бизнесмени ентусиасти осигурили залите и ги канят. Какво да кажат - не искаме да дойдем, защото не сме платили залите?

И после всичко тръгна като лавина. По-богати ентусиасти плащат за зала и така. Но се оказва че залите в малки градчета, най-вече читалища са за 300 лева например.

Та кой както може помага. Това е всенародно дело. Това явно не може да се проумее и повярва. Много искат да помагат и даже финансово. Просто гледат чатовете и коментарите.

Заблудата е че ПП "Величие" е като другите партии. Затова сравнявайки ги директно се чудите защо това така, защо онова е така...

Добре, благодаря за разсяснението.

Както казах по-рано - Тепърва предстои да видим колко са велики.
Дано пък се окажат приятна изненада.

@Bubbles, ето специално за теб. Гледай и слушай ако ти е интересно. 

преди 8 минути, В. Велев написа:

@Bubbles, ето специално за теб. Гледай и слушай ако ти е интересно. 

Може да бъде изображение с 3 души

Очаква ни страхотно бъдеще с такива "християнски семейства   ":giggle1:

Може да бъде изображение с 4 души, брада, костюм и текстово съобщение

След 2019 г. България не е същата.
Група обединени обикновени българи започнаха преобразяването на родината ни и от запустяващо място, обрасло с безверие, създадоха райска градина, която се пълни с хора и надежда.
През юни 2019 г. отвори врати Исторически парк, който по уникален начин възвръща истинския, съзидателен и величествен български дух. На едно място е събрана частица от нашата велика история, която ни напомня за силата, която носим и която сме наследили от дедите ни!
Тази година, на 22-23 юни празнуваме ПЕТИЯ рожден ден на Исторически парк с общобългарски средновековен фестивал “Ново начало”!
Този събор ще направи така, че да възвърне истинската същност на българина. Този на Творец. Воин. Вярващ. Обичащ. Подкрепящ. Отборен играч.
Когато на подобен събор се срещнат десетки хиляди души с качества и ценности, това е доказателство, че заедно можем да постигнем всичко!
Празнувайте заедно с нас “Ново начало” на 22-23 юни, фестивална зона до Исторически парк!
За повече информация относно билети, настаняване, програма и т.н, проследете линковете в коментарите!
Снимки - Иван Иванов
448401225_801994742024462_4671619663157042908_n.jpg?stp=dst-jpg_s600x600&_nc_cat=1&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=V-ceK3SKoeEQ7kNvgHymyFx&_nc_ht=scontent-sof1-1.xx&oh=00_AYD-E9Unw69FNgtfacvg9ql_pXkH-VlGRYGt61MB5dMVOw&oe=66747FF4

448585880_801994782024458_6141996249458829075_n.jpg?stp=dst-jpg_s600x600&_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=bTpsaIyBdZIQ7kNvgFXxxgJ&_nc_ht=scontent-sof1-1.xx&oh=00_AYDYXlgh86ubNm5jclda3ozimZq5fum3UzXJC6wRLELqmg&oe=667468AE

448402093_801994822024454_72466851538046

Аз съм твърдо ЗА създаването на атракциони тип "парк"! В този ред на мисли се надявам така гледайки в миналото при създаването им, някой да хвърли поглед към Мезозоя в частност Креда и по-назад и да създаде нашия "Джурасик парк" :magnifier:

преди 15 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Аз съм твърдо ЗА създаването на атракциони тип "парк"! В този ред на мисли се надявам така гледайки в миналото при създаването им, някой да хвърли поглед към Мезозоя в частност Креда и по-назад и да създаде нашия "Джурасик парк" :magnifier:

Дразни те, че има Исторически парк, който пресъздава историята по нашите земи и най-вече тази от Първо и Второ Българско Царство. Тъй като всичките ни дворци от тогава са били разрушени по време на Османското робство.

Този парк е нещо като Паисиевата история, целяща да възобнови българския дух и гордост, че сме били велики. Паисий е направил това чрез писане, Ивелин Михайлов го е направил чрез изграждане в реални размери на дворците ни. Да могат да се видят реално, а не да са само в представите ни.

Ако беше българин, даже и да не ти харесва ПП "Величие", би трябвало да се гордееш и че е изграден такъв парк, а не да се присмиваш. Все едно се присмиваш на Паисиевата история славно-българска. 

преди 1 минута, В. Велев написа:

Ако беше българин,

Защо си комунистка русоробка и предателка-мекере

преди 3 часа, Gift написа:

Очаква ни страхотно бъдеще с такива "християнски семейства   ":giggle1:

Може да бъде изображение с 4 души, брада, костюм и текстово съобщение

Този вляво наистина прилича на Наско Ментата, да не му е роднина . Неслучайно са го объркали на оная снимка с Бойко, видели Ментата и го помислили за полковника.

преди 12 минути, Веси Филипова написа:

Този вляво наистина прилича на Наско Ментата, да не му е роднина . Неслучайно са го объркали на оная снимка с Бойко, видели Ментата и го помислили за полковника.

И това е най-важното нещо в живота за теб? Само такива неща ли те интересуват?

Колко книги си прочела?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.