Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Величие и новите месии

Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков? 58 гласували потребители

1. 1. Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

• Да!
      20%
    • Не!
      36%
    • Може би
      6%
    • Шегуваш ли се?
      36%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 11 минути, Митко Вълчев написа:

Какво общо има това, че не са милионери с това че са въшльовци, ве? Продажник мизерен.

Пич, виж се каква глупост написа.  Посочил съм факти, това дори не е русофобия. И е МНОГО малка част от всичко доказващо , че тия са модел какви никога не трябва да бъдем, ако обичаме децата и близките си.

Пич, виж се каква глупост написа.  Посочил съм факти, това дори не е русофобия. И е МНОГО малка част от всичко доказващо , че тия са модел какви никога не трябва да бъдем, ако обичаме децата и близките си.

Какви територии са заграбили руснаците?  Къде има руски военни бази? Или да пращат постоянно войски и да си налагат своето управление като САЩ.  ЕС налага санкции на България, защото България е приема наложените от ЕС норми и правила. Къде тук е суверинитета? И всяка държава да си преценя? Ми, за България приемането на бежанци е пагубно. Ако Франция или Германия може да си го позволи, България е бедна държава и малка и няма възможности да издържа и бежанци.

• Отговори 5,7k
  • Прегледи 258,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Аз лично съм гласувал за Възраждане, а това което се случва с Величие е или една голяма измама и сцена на глупост, или сценарий, за който трябва да се изгледа представлението до края, за да се коменти

• инж. lebel
    инж. lebel

Знам, знам. Отивам. Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.   едит: Те са. Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха

• Истината е важно да се чува и разпространява, независимо кой е стигнал до нея пръв или се е осмелил да я изкаже от свое име.

Публикувани изображения

преди 18 минути, Митко Вълчев написа:

Не можеш да гледаш филма, щото си умствено ограничен.

Не, защото ми стана жал как българи го бият, а турци му помагат.

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Какви територии са заграбили руснаците?  Къде има руски военни бази? Или да пращат постоянно войски и да си налагат своето управление като САЩ.  ЕС налага санкции на България, защото България е приема наложените от ЕС норми и правила. Къде тук е суверинитета? И всяка държава да си преценя? Ми, за България приемането на бежанци е пагубно. Ако Франция или Германия може да си го позволи, България е бедна държава и малка и няма възможности да издържа и бежанци.

Мамин Митко няма да те разбере. Много на висок език му говориш. Той е с посредствен интелект.

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Боядиса ли мустачките за парада. Мекере на другаря Колев

От нея става ясно, че е придобил военно звание "подполковник" от Въоръжените сили.

другаря Марков полу-полковник :giggle1:

преди 28 минути, В. Велев написа:

Той е с посредствен интелект.

За тебе и мустачко от парада е ясно

преди 43 минути, Митко Вълчев написа:

Мустачко е от розовата част на русия и мисли че дразни някой като всеки друг от интерната

преди 36 минути, АСПЕКТ написа:

На коя улица си 

378824311_10159558511371709_7304885818386489267_n.jpg

преди 1 час, В. Велев написа:

Така трябва. Как може Полковник Марков да ги лъже, че е генерал-майор

:giggle1:

280033207_1720402294984766_3932490103621831102_n.jpg.a90950c49d75bba1f090df7561caa067.jpg

Забележете какви хора!

https://dnes.dir.bg/politika/kiril-petkov-izbra-boyko-rashkov-pred-nastimir-ananiev-za-ns-korneliya-ninova-vkarva-kaloyan-metodiev

Със съпругата ми имаме бизнес, средствата ни са достатъчни за семейството и не отивам в парламента за пари. Дори съпругата ми не е съгласна да се местим в София. Но съм благодарен, че ме подкрепи. Поел съм отговорност и ще я спазя", обяснява Карабельов пред "Бг вести Смолян".

преди 3 часа, В. Велев написа:

Ботев и Левски имат "късмет" да загинат преди освобождението. Справка - гледай филма за Капитан Петко Войвода. Ако бяха го убили преди освобождението сега щяхме да го почитаме наравно с Ботев и Левски.

Скоро пак повтаряха филма и направо не мога да гледам последните серии в които "българи" го биеха и измъчваха, а турци му помагаха. А тогавашните "български" управници бяха жестоки и алчни и продажни като сегашните ни.

Ама, как ще е вярно. Всички са били от милионер нагоре.

Не могат да разберат Полковника и това си е. Трябва да говори на много прост език. Или го разбират, ама сега трябва да го злепоставят. Това е истината.

Та във въпросното интервю за "въшльовците", Полковника искаше да възвеличае още повече подвига на Опълченците на Шипка и Възрожденците с това, че са били ОБИКНОВЕНИ и бедни хора (въшльовци), и че бащите им също са били такива, но въпреки това са победили.

Гледал съм го още през 1980 г. когато излезе. Капитан Петко реално е направил повече от Левски и Ботев, защото не се е провалил като тях, но не е участвал в Априлското въстание, тъй като късно е разбрал за него. Има участие обаче през Руско-турската Освободителна война, както и след нея в Родопите. Общо-взето си прав.

Не е съвсем така Тодор Каблешков и Георги Бенковски са били доста заможни. 

Ей тука бърка. Не го разбират или се правят, че не го разбират и го атакуват.

преди 2 часа, Gift написа:

"Велики"  щяха да бъдат ако можеха да управляват тези ресурси които са в земята, а те не могат защото са комуняги и искат всичко само за себе си а не за блатото на държавата си. При арабите е същото освен една две държави, които разбира се не са в близки отношения с русия. Относно ядрените ракети които разбира се откраднаха от Америка при разработването им, тази бройка 6000 от соца  с която парадират и лъжат вас бедните тролове от последните редици като бройка отдавна не могат да я поддържат защото имат годност а и струва страшно много годишната поддръжка на всяка една от тях. Нещата са коренно различни от соц спомените с които са ви закърмили а и продължават да ви карат да вярвате.

Явно ти имаш секретна информация или главата ти е родила поредната глупост. Бих заложил на второто.

Ето тук пише, аз не с измислям. https://bg.wikipedia.org/wiki/Ядрени_сили#:~:text=По хронологичен ред на ядрените,Индия%2C Пакистан и Северна Корея.

Те ги управляват, но почти всичко отива в шепа хора, за да не се развращават с много кинти масите. И да, БВП им е малко по-голям от този на Италия. Пазят си ресурсите да има за поколения напред тарикатите...

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Ся да ми обясниш как се става най голямата страна в света, може ли? Или са купували територия, както са правили САЩ поне два пъти? Окупационни съвеъски войски имаше в много държави, разпада и фалита стана причина да си ги прибират. Базите на САЩ и НАТО са по покана от законни правителства от честни избори. Не като монтираните колаборационисти от БКП, заграбили властта и избили хиляди българи. Тези норми са приети от народното ни събрание и са валидни за всички в ЕС. Ако не ги спази която и да е от големите ще получи също санкции. Къде тук има липса на суверенитет? Колко бежанци пожелаха да останат тук? Какъв статистически доказуем негатив донесоха бежанците?

преди 1 час, В. Велев написа:

Не, защото ми стана жал как българи го бият, а турци му помагат.

Мамин Митко няма да те разбере. Много на висок език му говориш. Той е с посредствен интелект.

Тоест, жал ти е да гледаш как едни актьори "бият" друг актьор, щото сценариста го е написал по нареждане на партията?

преди 12 минути, АСПЕКТ написа:

Забележете какви хора!

https://dnes.dir.bg/politika/kiril-petkov-izbra-boyko-rashkov-pred-nastimir-ananiev-za-ns-korneliya-ninova-vkarva-kaloyan-metodiev

Със съпругата ми имаме бизнес, средствата ни са достатъчни за семейството и не отивам в парламента за пари. Дори съпругата ми не е съгласна да се местим в София. Но съм благодарен, че ме подкрепи. Поел съм отговорност и ще я спазя", обяснява Карабельов пред "Бг вести Смолян".

Ти вярваш на човек от партията на Ивелин пирамидалния, недополковника и киро сутеньора? Не я чака добро България.

преди 1 час, Митко Вълчев написа:

Почваме. 1. Велики щото са заграбили територии? Не ве, големи, не велики. И доказано МНОГО глупави. При над 20 процента от ресурсите, под два от световната икономика. За човек на бакалските сметки от днес за утре, като тебе, това трябва да говори много.2. Имали най много ракети? То има значение след първата стотица колко имаш? Но виж в коя република на СССР са правени и обслужвани. 3. Не са им лоши жените, пожелавам ти да си вземеш за жена. Украинките са средно по хубави. 4. Водката, сигурно не е лоша, но нито е измислена от тях. Нито повечето големи брандове са техни.  "Каза, че бащите на нашите възрожденци са били въшльовци, което може би е вярно " ти приемаш руското величие, заради ядрени ракети в ръцете на олигофрени, заради водката и заради жени които ставали? И си готов, да приемеш че бащите на хората с които всеки нормален българин се гордее са били въшльовци, щото го е заявил донасящия сведения на обявила ни за вражеска държава недополковник? Не очаквах да срещна нормален русофил, но феновете на величие са си готова клиника.

Петко киряков е купен от Русия. Прочети за имението което му е дадено от царя в Украйна. Би ли посочил как е помагал за съединението. Заради това филма е за него , не за Ботев и Левски. Не можеш да гледаш филма, щото си умствено ограничен. Филма е поръчково създаден да представи по такъв начин управниците на България по това време. 

Те не са били големи в началото и са видели много зор от татарите. Успели са да се разширят и станат империя. не е малко. Ами има, едно е да изстреляш двеста, а друго две хиляди. имал съм много връзки с рускини навремето, а и сега с тези които контактувам съвсем не са лоши. Ти май като  лисицата и гроздето. Украинките също важат, исках да си вземем една вкъщи, но жената не даде...Ами да, измислена е в Полша, но тогава Полша къде е била? Белуга не е ли руска? Ами не са били повечето бедняци? Бедняците не са ли въшльовци? Ако е шпионин Марков, отдавна да са го закопчали...

Очаквам президентът Радев да го повиши в звание полковник. 

Чел съм за това имение преди повече от 30 години. Бил е руски офицер и русофил, това е всеизвестно. Петко го продава и се връща в България, където яде дървото.

преди 18 минути, Митко Вълчев написа:

Ти вярваш на човек от партията на Ивелин пирамидалния, недополковника и киро сутеньора? Не я чака добро България.

Според колко може да изкара една "пирамида"? Година, две, три, пет, десет, колко? Само не отговаряй, че колкото Хеопсовата. :) 

преди 22 минути, Митко Вълчев написа:

Аз не ги познавам, че да им вярвам. Къде да ги видя? По никоя национална медия не ги показаха на хората. А, сега ги канят, да им се надсмиват и да ги унижават. Откъде да ги знам? Делата и времето ще покаже, какви са.  Дотук говорят правилно.

преди 31 минути, Мечо Хубавеца написа:

Явно ти имаш секретна информация или главата ти е родила поредната глупост. Бих заложил на второто.

Ето тук пише, аз не с измислям. https://bg.wikipedia.org/wiki/Ядрени_сили#:~:text=По хронологичен ред на ядрените,Индия%2C Пакистан и Северна Корея.

Те ги управляват, но почти всичко отива в шепа хора, за да не се развращават с много кинти масите. И да, БВП им е малко по-голям от този на Италия. Пазят си ресурсите да има за поколения напред тарикатите...

Мечо комАниста защо така те лъжат навсякъде

279380762_1196326147861965_4884232522216907378_n.jpg.56aad66034ff5be68e62b46ce2736af7.jpg

преди 17 минути, Gift написа:

Мечо комАниста защо така те лъжат навсякъде

279380762_1196326147861965_4884232522216907378_n.jpg.56aad66034ff5be68e62b46ce2736af7.jpg

Кой и за какво ме е излъгал?

Теб те е излъгал някой, че съм комунист. Виж какво съм писал в темата за соца.

Аз не съм комунист и никога няма да бъда...

преди 1 час, Мечо Хубавеца написа:

Защо си комунист-русороб с раздвоение

преди 1 час, Мечо Хубавеца написа:

Нямаш необходимите качества, затова.

Трябва да си честен, морален, доблестен и други подобни.

преди 29 минути, Gift написа:

Защо си комунист-русороб с раздвоение

А ти защо задаваш тъпи въпроси?

Не харесвах онова време, много пъти съм го писал. 

А ти защо не си се записал доброволец на фронта?

Организираната престъпност, която се е вплевала насякъде в държавата и ние като хора вече не знаем кой е свой и кой е чужд. Сега ще ви покажа нещо, което на 100% ще ви помогне да видите малко отвъд нещата, които ви показват.

преди 23 минути, В. Велев написа:

Нямаш необходимите качества, затова.

Трябва да си честен, морален, доблестен и други подобни.

Виж ти, заради какво било....добре, че ми отвори очите. 

Хайде сега разкажи на русофобите, че не съм комунист защото не ми вярват. На теб ще хванат вяра, щото си от другата страна...

преди 1 минута, Мечо Хубавеца написа:

Виж ти, заради какво било....добре, че ми отвори очите. 

Хайде сега разкажи на русофобите, че не съм комунист защото не ми вярват. На теб ще хванат вяра, щото си от другата страна...

Ти си най-големия комунист от всички във форума! :D Много си зле човек. Изяде ли поне гълъба? :lol6:

преди 4 минути, Звяра! написа:

Ти си най-големия комунист от всички във форума! :D Много си зле човек. Изяде ли поне гълъба? :lol6:

Я се разберете и решете какъв съм, щото и аз вече се обърках. :)

Ако аз съм комунист, то баба ти е марсианец. Ако съм зле ти трябва да си умрял. :) 

преди 2 минути, Мечо Хубавеца написа:

Я се разберете и решете какъв съм, щото и аз вече се обърках. :)

Ако аз съм комунист, то баба ти е марсианец. Ако съм зле ти трябва да си умрял. :) 

Така е - баба ми е марсианец!

Не съм умрял, жив съм все още, но това не променя теб, че си зле! :)

преди 1 минута, Звяра! написа:

Така е - баба ми е марсианец!

Не съм умрял, жив съм все още, но това не променя теб, че си зле! :)

Сигурен ли си, че не си умрял? Щото това е по-вероятно отколкото това, че аз съм зле? :) 

Когато съм слушал радио Свободна Европа, ти не си бил още роден сигурно.

преди 1 минута, Мечо Хубавеца написа:

Сигурен ли си, че не си умрял? Щото това е по-вероятно отколкото това, че аз съм зле? :) 

Когато съм слушал радио Свободна Европа, ти не си бил още роден сигурно.

Зле си човече! Съвсем сериозно ти го казвам!

Днес навсякъде предлагат на частно психологични прегледи и лечение, възползвай се! :)

Комунизма няма да успеят да ти излекуват, но все пак .....

преди 1 минута, Звяра! написа:

Зле си човече! Съвсем сериозно ти го казвам!

Днес навсякъде предлагат на частно психологични прегледи и лечение, възползвай се! :)

Комунизма няма да успеят да ти излекуват, но все пак .....

Жена ми е психиатър. Ако имаш нужда от помощ, мога да я питам да ти даде съвет.

На Анадей чрез мен му помогна. Ще помогне и на теб. Не е срамно, не се притеснявай да споделиш проблемите си. Тук си анонимен, кво ти дреме. ;) 

току-що, Мечо Хубавеца написа:

Жена ми е психиатър. Ако имаш нужда от помощ, мога да я питам да ти даде съвет.

Тя на теб не може да помогне, ти я предлагаш на мен! :lol6:

Може ли да си обмените телефоните и да си говорите по тях?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.