Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Величие и новите месии

Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков? 58 гласували потребители

1. 1. Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

• Да!
      20%
    • Не!
      36%
    • Може би
      6%
    • Шегуваш ли се?
      36%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 23 минути, В. Велев написа:

Гледай тука и се учи:

jm8PKcN.png

Защо не си учила

• Отговори 5,7k
  • Прегледи 258,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Аз лично съм гласувал за Възраждане, а това което се случва с Величие е или една голяма измама и сцена на глупост, или сценарий, за който трябва да се изгледа представлението до края, за да се коменти

• инж. lebel
    инж. lebel

Знам, знам. Отивам. Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.   едит: Те са. Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха

• Истината е важно да се чува и разпространява, независимо кой е стигнал до нея пръв или се е осмелил да я изкаже от свое име.

Публикувани изображения

Не знаех, че Василева е от партия Величие, преди беше в ИТН.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Виктория_Василева

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Тя е може би единственият политик в партията. 😀

преди 1 минута, Звяра! написа:

Много е добра и беше дясната ръка на Слави Трифонов. Учудих се, че е там. Знае всички партии и е била в различни партии. Ако не се лъжа, беше и в ОДС.

jm8PKcN.png

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Но тя каза, че не мисли да влиза в политиката и затова се изненадах.

И затова напуснала ИТН. Аз поне това разбрах. 

🤔

🤔

Много грешно беше да покажеш Киро Брейка след коментара на Аспект за Василева.

преди 11 минути, АСПЕКТ написа:

Но тя каза, че не мисли да влиза в политиката и затова се изненадах.

И затова напуснала ИТН.

Полковника каза че са състуденти били или той и е преподавал и че наистина е много добра и начетена и много ще му трябва в бъдещата работа.

преди 13 минути, parmobil написа:

Велев, моля те, не пускай Кирчо! Олеквате с него. Добронамерено ти го казвам.

Как може да се присмивате на някой на който му е крив носа, дебел корема или говори мьеко?

Не гледате какво говори, а как. Ти олекваш по тоя начин!

преди 14 минути, Bubbles написа:

Еха и този ли ще е депутат? Поне ще е весело в парламента.

Няма.

П.П. Който иска и търси истината, и иска да е обективен, трябва да си намери информацията и от двете страни. А не само едната. Вярно, че всеки търси и се поддава на жълтите новини и клюките.

"Някой казал че сестра ти е к... и ходи доказвай, че нямаш сестра". Явно сте забравили това.

Вие ми показвате информация само която плюе и осмива Полковника и Ивелин. Ако бяхте обективни трябваше да покажете и другата страна на монетата.

преди 2 минути, В. Велев написа:

Полковника каза че са състуденти били или той и е преподавал и че наистина е много добра и начетена и много ще му трябва в бъдещата работа.

Как може да се присмивате на някой на който му е крив носа, дебел корема или говори мьеко?

Няма.

Е, да де, но не искала да влиза в политиката, а сега след 1 година виждаме, че е в партия Величие? Както и да е, странно е. Какво е накарало да размисли?

🤔

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Е, да де, но не искала да влиза в политиката, а сега след 1 година виждаме, че е в партия Величие? Както и да е, странно е. Какво е накарало да размисли?

🤔

Тя е политик със много опит, всички я познават и не напразно беше във групата на ИТН Слави Трифонов!

току-що, Звяра! написа:

Тя е политик със много опит, всички я познават и не напразно беше във групата на ИТН Слави Трифонов!

Ми, какво да кажа. Щом е размислила след 1 година.

Дано да е полезна на новата група! 👍

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

🤔

Явно Полковника може да убеждава. И Етиен Леви се е дърпал, но Полковника и него е навил.

На Полковника му трябват честни и работливи хора.

Тя и затова Виктория Василева на времето влезе в ИТН. Повярва, че те наистина искат да направят нещо истинско за България. Като разбра, че ДПС са ги създали и ги напусна. Какво толкова конспиративно има тука?

Сега вече тя ще има истинска и независима партия "Величие" с която най-после ще може да направи нещо добро за България.

преди 1 минута, В. Велев написа:

Явно Полковника може да убеждава. И Етиен Леви се е дърпал, но Полковника и него е навил.

На Полковника му трябват честни и работливи хора.

Тя и затова Виктория Василева на времето влезе в ИТН. Повярва, че те наистина искат да направят нещо истинско за България. Като разбра, че ДПС са ги създали и ги напусна. Какво толкова конспиративно има тука?

Сега вече тя ще има истинска и независима партия "Величие" с която най-после ще може да направи нещо добро за България.

Тоя ли бе ??? 

Как всички крастави магарета се надушват не знам....  или е напушен с  неизвестни стимуланти

Както бях казал също ... Никога не е късно да станеш за резил.

преди 4 часа, БаалБек написа:

Ти да видиш...Ами сега...?!?!? Кой от двама ви казва истината?

Не знам истината. Знам само, че както се опитаха да ядат Възраждане преди години официозите, така сега се опитват да ядат и Величие. Не ме е яд, че го правят официозите гербаджии, пепейки и всякакви други отрепки. Яд ме е че го правят по абсолютно същия начин и моите хора. Коце го нападнаха че си е купил къща за 200 бона, марков пак по същия начин неква къщичка! Абе хора, сина ми си купи оня ден апартаменче мизерно за 500 бона, вие виете за некви дребни пари? Давате ли си сметка, че всеки втори или трети с по-добра професия си купува имоти за половин милион ей така, вие се дивите тия как са си купили некви сиромашки имоти за смешни пари или 50 фирми са си забавили данъци за смешни левчета? Бе вие нормални ли сте? Или сте толкоз бедни и 50 лева са ви цифра?

Аз казах ли ви, Миро следи темата? :)

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Ми, какво да кажа. Щом е размислила след 1 година.

Значи всички са маскари?

А Полковника е подПолковник.

И му е дебел корема.

Ивелин не е платил 300 000 лева данъци. Те били текущи задължения, ама кой ще гледа. Важно е да се омаскари.

Исторически парк е пирамида. Акционерите били излъгани. Само да ви предупредя, че на последното събрание на акционерите от Исторически парк преди 2 месеца избраха 2 човека от тях (икономист и адвокат), които ще завеждат дела срещу всеки, който пише че Исторически парк е пирамида и че акционерите са излъгани.

Киро Брейка говорел селски.

....................................

преди 3 минути, Toto2 написа:

Не знам истината. Знам само, че както се опитаха да ядат Възраждане преди години официозите, така сега се опитват да ядат и Величие. Не ме е яд, че го правят официозите гербаджии, пепейки и всякакви други отрепки. Яд ме е че го правят по абсолютно същия начин и моите хора. Коце го нападнаха че си е купил къща за 200 бона, марков пак по същия начин неква къщичка! Абе хора, сина ми си купи оня ден апартаменче мизерно за 500 бона, вие виете за некви дребни пари? Давате ли си сметка, че всеки втори или трети с по-добра професия си купува имоти за половин милион ей така, вие се дивите тия как са си купили некви сиромашки имоти за смешни пари или 50 фирми са си забавили данъци за смешни левчета? Бе вие нормални ли сте? Или сте толкоз бедни и 50 лева са ви цифра?

Тото, виж на предната страница съм показал клипа от България24. Дето казвам на бълбукащата да гледа от 32-та минута. Там Ивелин обяснява. Те били текущи задължения, ама разчитат, че простите оФце няма да се Осетят.

преди 21 минути, В. Велев написа:

Няма.

Аз помня как пламенно говореше и интервюираше Костадинов същий този Киро. И защо намеси фигура и диалект? То и полковник Марков е като сумист, ама ти сега и по този повод ме караш да го кажа.

Само да не ми се обиди и да ме прати по каналите в Москва.

преди 34 минути, Звяра! написа:
преди 37 минути, АСПЕКТ написа:

Стара политическа к'''рва  или казано културно - "политически номади "

https://breaking.bg/mneniya/urodlivo-dvulichie-viktoriya-vasileva-poema-partiyata-na-stefan-yanev/

Цитат

Неприятно съм изненадана, че военен, генерал и бивш служебен министър-председател е така нечувствителен към предателството. Какво имам предвид? Говорих с лидера на “Български възход”, който ми потвърди, че се обсъжда главен секретар на партията да стане Виктория Василева.

Наричат ги партийни номади – доста мило определение за партийните ренегати.

Виктория Василева беше депутат от СДС, председател на младежката организация на СДС, ученичка на Христо Бисеров, сивият кардинал на СДС, мигрирал в ДПС.

Виктория Василева беше организационен секретар на “Има такъв народ”, беше подбрала повечето депутати, нейни съученици и приятели от Русе, както и новоизлюпени верни фенове – като Радостин Василев в Плевен, който прекара през листите най-добрите си приятели Александър Тодоров и Венцислав Петков, които по-късно назначи за изпълнителни директори на Българския спортен тотализатор и Национална спортна база, където нейният съпруг Иван Василев получи работа като озвучител на националния стадион “Васил Левски”… Халваджията за бозаджията, както се казва. (Добре, че служебният министър Весела Лечева разтури тази алчна дружинка и даде на прокурор техни договори.)

Преди няколко месеца написах, че Виктория Василева разговаря със свои колеги от ПГ на ИТН дали биха се откъснали от групата, за да се присъединят към новия проект на ген.Стефан Янев, който подаде оставка като министър на отбраната в кабинета “Петков”.

Как всички крастави магарета се събират, наистина епоказателно .

Важното е че е против помощ за Украйна, т.е. пак се издигат и просперират рашистки подлоги .

преди 8 минути, Звяра! написа:

Аз казах ли ви, Миро следи темата? :)

Да, колкото и другите.

Но не винаги ми се коментират особенно такива тъпаци като "величие" .

:) 

преди 3 минути, miro20 написа:

Стара политическа к'''рва  или казано културно - "политически номади "

https://breaking.bg/mneniya/urodlivo-dvulichie-viktoriya-vasileva-poema-partiyata-na-stefan-yanev/

Как всички крастави магарета се събират, наистина епоказателно .

Важното е че е против помощ за Украйна, т.е. пак се издигат и просперират рашистки подлоги .

Ееее, може ли така грубо. Тома Биков тогава какъв е?

преди 9 минути, Toto2 написа:

Последно с величие ли сте или против ?  Да, много отрепки както се изразяваш, но това сте вие изрожденците копейкаджии  с тия от "величие" .

преди 5 минути, miro20 написа:

Последно с величие ли сте или против ?  Да, много отрепки както се изразяваш, но това сте вие изрожденците копейкаджии  с тия от "величие" .

https://www.flagman.bg/article/49356

И се обиждат защото коментирали против тях! :lol6:

Те засега са никой, ами представете си , че станат водеща партия в България? Сега разбирате ли колко им е приятно на лидерите, които ни управляват? И как приемат всичко което се коментира за тях??? 🙂 

П.П. Абе ще ви кажа и още неща, но не знам дали си струва! 🤔

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.