Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Величие и новите месии

Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков? 58 гласували потребители

1. 1. Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

• Да!
      20%
    • Не!
      36%
    • Може би
      6%
    • Шегуваш ли се?
      36%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Щом тео главата от Калдата казва, няма какво да се добави. Моля някой модератор да заключи темата.

• Отговори 5,7k
  • Прегледи 258,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Аз лично съм гласувал за Възраждане, а това което се случва с Величие е или една голяма измама и сцена на глупост, или сценарий, за който трябва да се изгледа представлението до края, за да се коменти

• инж. lebel
    инж. lebel

Знам, знам. Отивам. Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.   едит: Те са. Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха

• Истината е важно да се чува и разпространява, независимо кой е стигнал до нея пръв или се е осмелил да я изкаже от свое име.

Публикувани изображения

преди 2 минути, Тoни написа:

Щом тео главата от Калдата казва, няма какво да се добави. Моля някой модератор да заключи темата.

Разсъждаваш срванително правилно!

преди 4 минути, Тoни написа:

Комуне, както винаги всичките ти разсъждения са пиле с зеле. 

Ти па кой си, та чак обобщаваш? На тео главата жената?

преди 4 минути, Gift написа:

пиле с зеле. 

🤣

преди 4 минути, Тoни написа:

Ти па кой си, та чак обобщаваш? На тео главата жената?

🤣

Бъди верен на партията и не напрягай това което го нямаш

Добре, лека вечер ви пожелавам. Обичайте се свободно, месеца на прайдовете е. Живи и здрави.

Rainbow Water GIF by bubly

преди 6 минути, Тoни написа:

Добре, лека вечер ви пожелавам. Обичайте се свободно, месеца на прайдовете е. Живи и здрави.

Rainbow Water GIF by bubly

Ти сериозно ли? Кви прайдове чуек?

преди 8 часа, N1K17Y написа:

На берлинската мисирка ѝ отне 5 часа да получи плащането от ПосолствоТО :lol6:

Плачеш за Пинокио ли? Ми, пестил е млрди и сега ще си ги харчи.

images?q=tbn:ANd9GcTet0WqWC4Dj0hzyRw8NMi

преди 31 минути, АСПЕКТ написа:

Ти сериозно ли? Кви прайдове чуек?

Плачеш за Пинокио ли? Ми, пестил е млрди и сега ще си ги харчи.

images?q=tbn:ANd9GcTet0WqWC4Dj0hzyRw8NMi

Да не забравиш да провериш под леглото, може вече да е хванал самолета за повичвка в Берлин. Прокопи ко поръча последно, Полковника готин ли е или американски шпионин, реши ли се?  :D 

преди 8 часа, В. Велев написа:

Добър ден!

Има отделна тема за нея.

От къде да зная, че имало тема за тази партия? Вчера разбрах, че изобщо съществува такава партия!

Аз не чета целия форум, тоест по някога го чета, когато имам свободно време. Но това е рядко, знаете, че работя и от време на време отварям форума и пиша нещо кратко набързо. Дори не всеки път успявам да прочета отговорите. Не разполагам със свободното време, което имат повечето тук. 🙂 

Малко останахме редовните, и ако аз и още някой като мен спре да пише от време на време по някой забавен или раздранителен ако ще коментар, ще стане скучно...... Отплеснах се от темата и се извинявам за офтопик-а. :offtopic_s:

Хубава вечер на всички. Политиката утре ще я наредим! 🙂

Мисията е Изпълнена !    

Сега започваме същинската работа !  

Благодаря на Всички , които гласуваха доверие на  ПП Величие ! 

Много хитър ход, не знам дали другите разбират какво се случи, но.....

Накратко във парламента влиза още една партия, която не е за Европа, ЕС и НАТО. 😕

преди 8 часа, Звяра! написа:

Много хитър ход, не знам дали другите разбират какво се случи, но.....

Накратко във парламента влиза още една партия, която не е за Европа, ЕС и НАТО. 😕

По какви критерии не е готова, не е за Европа? Кой ти го каза? Откъде знаеш? Защо да не е за Европа?

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

По какви критерии не е готова, не е за Европа? Кой ти го каза? Откъде знаеш? Защо да не е за Европа?

@Звяра! пак се изказва неподготвен.

преди 26 минути, В. Велев написа:

@Звяра! пак се изказва неподготвен.

Ясно!!!!!

Тези не знаят къде влезнаха!

Изобщо нямат никаква подготовка за това, което ги чака и ще се сблъскват, а то е "политика"!

Успех им желая, а и да поздравите грижовния Путин! 😂

преди 6 минути, Звяра! написа:

Ясно!!!!!

Тези не знаят къде влезнаха!

Изобщо нямат никаква подготовка за това, което ги чака и ще се сблъскват, а то е "политика"!

Успех им желая, а и да поздравите грижовния Путин😂

Едно и също. Сменете си плочата, купете си DVD.

images?q=tbn:ANd9GcR-8b0M5rJJ38WODyM9mqj

Както казва и Волгин:

Между другото, исках да се въздържа от коментар за видеото, но сега размислих.

Журналистката, която разпитваше господина (а сега де, офффф, не му знам името) е много права и дори бих казал, че се въздържаше за да не го изложи тотално. Господина направи няколко опита да заяви позиция, но се отказа. 😂 По едно ввреме се оплете и започна да говори глупости, дори прекъснаха тези празни слова, които не са за пред зрители със реклами. Пълна загуба на ефирно време беше това интервю..... 🙂

преди 6 минути, Звяра! написа:

Между другото, исках да се въздържа от коментар за видеото, но сега размислих.

Журналистката, която разпитваше господина (а сега де, офффф, не му знам името) е много права и дори бих казал, че се въздържаше за да не го изложи тотално. Господина направи няколко опита да заяви позиция, но се отказа. 😂 По едно ввреме се оплете и започна да говори глупости, дори прекъснаха тези празни слова, които не са за пред зрители със реклами. Пълна загуба на ефирно време беше това интервю..... 🙂

Забелязах, че или нищо не ти е ясно и не можеш да разбереш какво казва Полковника или просто се заяждаш и се опитваш да дразниш.

преди 7 минути, В. Велев написа:

Полковника

Какъв полковник ве платен спиртен трол, не си учила и затва си беден соц трол

Подполковник е, всичко ви е фантазия от интерната

Другаря Подполковник си иска комунизма

Може да бъде изображение с 1 човек и текст, който гласи 'Николай Марков 1d Каква e Истината! Цялата. Процентите подкрепа за нас OT страната и чужбина е между 12-17%. В последните часове на изборния ден в мафиотската ни република ние не се борим за проценти, a как да съхраним подкрепата за нас! Не e честна политическа игра тези проценти да зависят от Пеевски и Борисов, лицата на световната корупция! Това ще бъде краят на парламентарната демокрация в България, бъдете убедени. Никога повече демокрация!!! Ние играхме честно! Искаме си нашето, не чуждото. 2К 239 comments 81 shares'

При 30% избирателна активност от които 24% е за първата ГЕРБ. Това няма никаква легитимност за управление на България.

За купения вот да не говорим.

Пълна анархия! Това си е вид преврат.

току-що, В. Велев написа:

При 30% избирателна активност от които 24% е за първата ГЕРБ. Това няма никаква легитимност за управление на България.

За купения вот да не говорим.

Пълна анархия! Това си е вид преврат.

Коги си без образование и те наемат срещу малко спирт 

414468810_122133543158080292_5904706025740037806_n.jpg

преди 17 минути, В. Велев написа:

Забелязах, че или нищо не ти е ясно и не можеш да разбереш какво казва Полковника или просто се заяждаш и се опитваш да дразниш.

Не се заяждам, а коментирам!

Този селски диалект и думи, които каза в интервюто ако ги каже от трибуната на Парламента знаеш ли какъв смях ще падне и как ще го бъзикат? :D

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.