Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Величие и новите месии

Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков? 58 гласували потребители

1. 1. Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

• Да!
      20%
    • Не!
      36%
    • Може би
      6%
    • Шегуваш ли се?
      36%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 22 минути, В. Велев написа:

Ама мен повече ме тревожи ниската избирателна активност, а не че ПП "Величие" може и да не влязат в парламента.

UFItv.thumb.jpg.48b5acf21aa9eb8a8eecbde5245007c9.jpg

• Отговори 5,7k
  • Прегледи 258,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Аз лично съм гласувал за Възраждане, а това което се случва с Величие е или една голяма измама и сцена на глупост, или сценарий, за който трябва да се изгледа представлението до края, за да се коменти

• инж. lebel
    инж. lebel

Знам, знам. Отивам. Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.   едит: Те са. Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха

• Истината е важно да се чува и разпространява, независимо кой е стигнал до нея пръв или се е осмелил да я изкаже от свое име.

Публикувани изображения

преди 13 минути, Flashback написа:

UFItv.thumb.jpg.48b5acf21aa9eb8a8eecbde5245007c9.jpg

Моята <партия> победи, ще има оод една трета активност и това е директно основание за протести и касиране на изборите, както и <мек> преврат и сериозна промяна в демократичната система. Аз спечелих!

преди 1 минута, Киро Иванов написа:

Честито.

Честито да е. Ако след протести няма измитане на старите боклуци, то на есен и под 25 процента активност!  Запрещение на Системата по всички нива и протести............... излизане от евроатлантическата прегръдка на либерал тотал зеления фашизъм и поемане към Доктрината Българска Глобална Държава.

преди 1 минута, laplandetza написа:

Честито да е. Ако след протести няма измитане на старите боклуци, то на есен и под 25 процента активност!  Запрещение на Системата по всички нива и протести............... излизане от евроатлантическата прегръдка на либерал тотал зеления фашизъм и поемане към Доктрината Българска Глобална Държава.

414468810_122133543158080292_5904706025740037806_n.jpg

преди 45 минути, laplandetza написа:

Моята <партия> победи, ще има оод една трета активност и това е директно основание за протести и касиране на изборите, както и <мек> преврат и сериозна промяна в демократичната система. Аз спечелих!

Протестите се купуват по-лесно и от изборите.

Полковника и Величие ги моля да подкрепят идеята другите избори на есен или догодина началото , да обяват , че застават за сериозно реформиране на демократичната система. Да обявят техни депутати ще оставят празни места и така ще намалят още повечче легитимноста на Парламента.

преди 2 минути, В. Велев написа:

Протестите се купуват по-лесно и от изборите.

Протестите се копуват, но човежката ярост е без пари и за всички преяли от власт  продажни душици🙂

преди 3 минути, Gift написа:

:giggle1:

Може да бъде изображение с 5 души и текстово съобщение

Сладкарница ли ши отваря Полковника, нпо ли ши прави и продава хранителни добавки, гледай го какъв е напращял кът биволица😀

Имаше един триволтов с три нашмъркани клетки, разбягани по парапета на ленените кристални пици..............

преди 27 минути, В. Велев написа:

Полковника не ме послуша, ние сме приятели. Предупредих го, че проекта не буди доверие и ако ще правим нещо се налага да работим извън правилата на Тяхната игра.

Моята оценка за Велиие е <инжинеринг> и бизнесначинание, няма лошо така почват доста добри проекти- като бърз път към Ада, но по някое време се утежняват със смисъл и ................истинско величие.

Лицето И.Михайлов бих го наритал в пандиза, той е лесен за отстрелване............... прокуратурата спи......... а дебелян му плющят ушиччките от смех😀

"Галъп", 65% паралелно преброяване: Партия "Величие" влиза в парламента. ДПС са втори

https://glasove.com/media/2024/06/09/151207/1010x570.jpg?_=1717964802

• 09 Юни 2024
  •  
  • 0
  •  
  • 0

На снимката: Николай Марков, лидер на "Величие"

При 65% паралелно преброяване на гласовете, по данни на "Галъп интернешънъл", партия "Величие" прескача 4-процентната бариера и влиза в Народното събрание с 4.4%. На второ място излиза ДПС, а ПП-ДБ остават трети.

Според данните ГЕРБ-СДС печели националните избори с 24,5%, ДПС - 15,8%, ПП-ДБ - 15,0%. На четвърто място остава "Възраждане" с 14,3%. Следват БСП със 7,8%, ИТН с 5,9%.

Бариерата минава и партия "Величие" с 4,4 на сто от гласовете.

При това разпределение ГЕРБ-СДС печелят 67 места в парламента, ДПС - 43, ПП -ДБ - 41, "Възраждане" - 39, БСП - 22, ИТН - 16, "Величие" - 12.

Мдаа Величие минали бариерата, браво, обаче ДПС втори това не го очаквах, Възраждане пък трети а подмяната четвърти, явно до последно ще е интересно.

преди 2 минути, Bubbles написа:

Мдаа Величие минали бариерата, браво, обаче ДПС втори това не го очаквах, Възраждане пък трети а подмяната четвърти, явно до последно ще е интересно.

Най-важното и носител на политически смисъл, под една трета гласували на изборите, Делегитимация на Олигокрацията!

преди 24 минути, laplandetza написа:

Най-важното и носител на политически смисъл, под една трета гласували на изборите, Делегитимация на Олигокрацията!

Е, аз какво да направя? Гласувах, жена ми също щеше да гласува, ако не беше в чужбина, каквото можахме, направихме... Явно това което предлагат партиите, не задоволява избирателите...

преди 1 минута, Мечо Хубавеца написа:

Е, аз какво да направя? Гласувах, жена ми също щеше да гласува, ако не беше в чужбина, каквото можахме, направихме... Явно това което предлагат партиите, не задоволява избирателите...

Не партиите , самите Правила на Играта и самата Политическа Игра под формата на псевдо Евроатлант. Демокрация не задоволяват Интересите на Хората.

преди 1 минута, laplandetza написа:

Не партиите , самите Правила на Играта и самата Политическа Игра под формата на псевдо Евроатлант. Демокрация не задоволяват Интересите на Хората.

Е, то на тебе не мое ти се угоди....Да имахме свестни политици като Стамболов, дали нямаше всичко да се промени....

преди 5 минути, Мечо Хубавеца написа:

Е, то на тебе не мое ти се угоди....Да имахме свестни политици като Стамболов, дали нямаше всичко да се промени....

Стамболов не е свестен човек.  Доказано вербуван агент  на султана и на австроунгария, вероятно и англия.

преди 32 минути, laplandetza написа:

Стамболов не е свестен човек.  Доказано вербуван агент  на султана и на австроунгария, вероятно и англия.

Кое доказва, че е вербуван агент? За мен е свестен щом България дръпва толкова много при неговото управление.

Честито на партия Величие и всичко добро желая, да не разочаровате гласоподаватели. 

👍

Пускам си Нова телевизия и горките мисирки. Възраждане, ИТН и сега Величие. Няма да им лесно. Да се разпръснат на всички фронтове.

Живеят в някаква паралелна Вселена и аз се измъчих да ги слушам, как се нагърбят със задачата, да очернят новата партия в парламента. И с ИТН така направиха и все още правят, и с Възраждане правят даже в момента с момента.

Сега се усложняват с още една партия.

Представям си, ако гостуват и 3те партии. Какво ще стане.

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Честито на партия Величие и всичко добро желая, да не разочаровате гласоподаватели. 

👍

Пускам си Нова телевизия и горките мисирки. Възраждане, ИТН и сега Величие. Няма да им лесно. Да се разпръснат на всички фронтове.

Живеят в някаква паралелна Вселена и аз се измъчих да ги слушам, как се нагърбят със задачата, да очернят новата партия в парламента. И с ИТН така направиха и все още правят, и с Възраждане правят даже в момента с момента.

Сега се усложняват с още една партия.

Представям си, ако гостуват и 3те партии. Какво ще стане.

Мога да предположа, че величие ще бъдат ползвани за гласове при определени гласувания, а защо не и разцепване , бягане на депутати и сделането на поредната нетрайна сглобка, но това вероятно в не този нов парламент , а следващия път. Няма да са достатъчни и ако няма други патерици- итн. -недостатчни , възможно е и възраждане да е донор на отлюспени депутати.
  Величие е инжинеринг осребрен през кръговете фирми и зависимости на боковите авери, част от дпс и активно контролиран от Посолството, Полковника е известно, че е на <заплата> от амеиканското резиденство. Но , той си прави нещата често по <негов си начин> и това ме кара да очаквам позитивни изненади. Като цяло величие  е Лъжовна надежда.
 Възраждане ги държат като по-дълготраен проект, под контрола, макар и непряк на Посолството, дърпат му конците на копейкина чрез местните зависимости с Боко,Дебелян , бсп-милионерите и групировките с лените букви.

преди 10 часа, laplandetza написа:

Лицето И.Михайлов бих го наритал в пандиза, той е лесен за отстрелване............... прокуратурата спи......... а дебелян му плющят ушиччките от смех😀

Ивелин Михайлов е единствения бизнесмен предприемач, който мисли доброто за България. Не е избягал в чужбина да си харчи милионите. Стои тук, прави Исторически парк, който не е пирамида, защото така не се прави пирамида, засажда дървета, бори се с незаконните сметища и много други. Не ходи на курорти и почивки. Работохолик.

Бори се с наркоразпространението специално във Варненска област.

Създал е истинско желано място за живеене в община Ветрино и т.н.

Само добро може да се каже за него.

преди 6 минути, В. Велев написа:

..., прави Исторически парк, който не е пирамида,...

и аз не съм <ченге>........😀

преди 13 минути, В. Велев написа:

Ивелин Михайлов е единствения бизнесмен предприемач, който мисли доброто за България. Не е избягал в чужбина да си харчи милионите. Стои тук, прави Исторически парк, който не е пирамида, защото така не се прави пирамида, засажда дървета, бори се с незаконните сметища и много други. Не ходи на курорти и почивки. Работохолик.

Бори се с наркоразпространението специално във Варненска област.

Създал е истинско желано място за живеене в община Ветрино и т.н.

Само добро може да се каже за него.

Бабо колко първак изпи от сутринта

преди 2 минути, laplandetza написа:

и аз не съм <ченге>........😀

Щом си ченге трябва да знаеш, че никоя уважаваща себе си пирамида не си харчи парите да строи такива мащабни неща. Просто събира пари и най-много до 2 години изчезва с парите.

Исторически парк се строи от 2019 година. Не може да си го вземе Парка и да избяга с него.

Явно не си запознат и пишеш ей така.

Не видя ли че беше направено миналия месец събрание с акционерите. И всички застанаха на страната на Ивелин и решиха да съдят всеки, който лъже че имало ощетени или излъгани.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.