Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Величие и новите месии

Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков? 58 гласували потребители

1. 1. Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

• Да!
      20%
    • Не!
      36%
    • Може би
      6%
    • Шегуваш ли се?
      36%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 12 минути, В. Велев написа:

Нали се досещаш, че това ще е най-трудното. Да се подберат точните хора.

На няколко места Ивелин Михайлов каза, че не всеки има дар слово. По-важно е да може да работи и върши това, за което е изпратен. А оратори има много, ама повечето само са оратори.

И предатели ще има естествено.

Все пак става дума за "Основни акценти....". Подробности няма как сега да се дадат. А и в повечето случаи умишлено не казват всичко. И това го казаха. Трябва всичко да се изгледа. Някои партии започнали да повтарят техни идеи и така...

Не смяташ ли че трябва да има тотална реформа в образованието? Тя не може да се опише накратко.

Според мен, като гледам и какъв родолюбец е специално Ивелин Михайлов трябва основно образованието да подготвя родолюбци и след това и специалисти.

Родолюбците са малко в България.

Най-ме притеснява "Зелената енергия". Слагат ветрогенератори по черноморието и убиват туризма, и слагат фотоволтаици на плодородни земи. А и да не са плодородни, поне дървета да се засадят там. Така ли от ЕС се борят с въглеродните емисии като секат горите и слагат фотоволтаици на тяхно място.

П.П. Най-много вярвам на Ивелин Михайлов. Защото е доказал, че действа, не се плаши пред трудности и най-важното е почти фанатичен РОДОЛЮБЕЦ. Каквото и да направи ще е за доброто на България. Дори това да му коства парите и рахатлъка. Запознах се с него и погледът му е уникален. От видеата не се вижда, не е същия. Само на живо. Хора с такова излъчване не могат да те излъжат и подведат.

Ще поживеем пък ще видим, желая им успех.

• Отговори 5,7k
  • Прегледи 258,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Аз лично съм гласувал за Възраждане, а това което се случва с Величие е или една голяма измама и сцена на глупост, или сценарий, за който трябва да се изгледа представлението до края, за да се коменти

• инж. lebel
    инж. lebel

Знам, знам. Отивам. Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.   едит: Те са. Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха

• Истината е важно да се чува и разпространява, независимо кой е стигнал до нея пръв или се е осмелил да я изкаже от свое име.

Публикувани изображения

преди 16 минути, Bubbles написа:

Ще поживеем пък ще видим, желая им успех.

Една от целите на системните партии хората да се объркат и да си викат, че "всички са маскари".

Те затова пускаха досега по-дребни партии, а накрая и по-едра като ПП. Целта беше да ги разбият и подкупят и малките да започнат да "работят" като тях. И така стана, че всички са маскари.

Само че сега има насреща нещо свършено, изградено. Може да се види и пипне. И то за доброто на България.

И не влизат бедняци, които да забогатеят от политиката, а богаташи в парламента. Ивелин Михайлов е милиардер с Исторически парк.

И тоя милиардер ми стисна ръката с усмивка и разговаря с мен. Обикновения. Заради 1-2 гласа ли, че ще спечели от мен? Че той ако беше като другите маскари, нямаше да обикалят с полковника из България, а щеше да си напазарува гласове.

преди 4 минути, В. Велев написа:

Една от целите на системните партии хората да се объркат и да си викат, че "всички са маскари".

Те затова пускаха досега по-дребни партии, а накрая и по-едра като ПП. Целта беше да ги разбият и подкупят и малките да започнат да "работят" като тях. И така стана, че всички са маскари.

Само че сега има насреща нещо свършено, изградено. Може да се види и пипне. И то за доброто на България.

И не влизат бедняци, които да забогатеят от политиката, а богаташи в парламента. Ивелин Михайлов е милиардер с Исторически парк.

И тоя милиардер ми стисна ръката с усмивка и разговаря с мен. Заради 1-2 гласа ли, че ще спечели от мен? Че той ако беше като другите маскари, нямаше да обикалят с полковника из България, а щеше да си напазарува гласове.

Е то е ясно че свините имат всякакви практики за да се застраховат от това някой да не им вземе кокала, нооо и тези трябва да се гледат под лупа че не се знае. То и преди години един обикаля България маса време, пъчи се по всички медии, избраха и се оцвъка до ушите, затова винаги едно на ум.

Успешно преминаха срещите ни с българите в Мюнхен! 🇧🇬
Очаквайте ни утре 31 май - Австрия, Инсбрук - Stiegl-Brаu-Restaurant Innsbruck/ от 18:00ч и на 1 юни - Австрия, Виена - ARCOTELKaiserwasser Wien/ 12:00ч.
39CTO74.png
преди 2 минути, В. Велев написа:
Успешно преминаха срещите ни с българите в Мюнхен! 🇧🇬
Очаквайте ни утре 31 май - Австрия, Инсбрук - Stiegl-Brаu-Restaurant Innsbruck/ от 18:00ч и на 1 юни - Австрия, Виена - ARCOTELKaiserwasser Wien/ 12:00ч.
39CTO74.png

И те като тебе за по 10 лева тия 20 комуниста  са готови на сичко. 

:giggle1:

Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

:giggle1:

Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

преди 1 час, Bubbles написа:

Е то е ясно че свините имат всякакви практики за да се застраховат от това някой да не им вземе кокала, нооо и тези трябва да се гледат под лупа че не се знае. То и преди години един обикаля България маса време, пъчи се по всички медии, избраха и се оцвъка до ушите, затова винаги едно на ум.

Хора разни. Но виж кой е ръководителя на ПП "Величие" в Пловдив. 

И все общи неща като Ивелин, кой ги е отгледал и възпитавал.

cSmk8jR.png

"

След среща в Тиролския парламент и пред него!
Надписът над тази арка е на руски език и с благодарност към Русия за освобождението от хитлерофашизма. Австрия поддържа своята памет, а в България паметта се нарязва с флекс. И всички мълчат като риби.
Мислете."

Н.Марков

445013929_372441145822145_89785871063421171_n.jpg

преди 1 минута, Inana.. написа:

"

След среща в Тиролския парламент и пред него!
Надписът над тази арка е на руски език и с благодарност към Русия за освобождението от хитлерофашизма. Австрия поддържа своята памет, а в България паметта се нарязва с флекс. И всички мълчат като риби.
Мислете."

Н.Марков

445013929_372441145822145_89785871063421171_n.jpg

434333012_412579514852591_3632482620142135259_n.jpg

ZCyVZOU.png

***********************************************************************************************************

EOO0sPK.png

току-що, В. Велев написа:

EOO0sPK.png

И той като тебе е готов на всичко да каже срещу 10 лева

преди 11 минути, Gift написа:

И той като тебе е готов на всичко да каже срещу 10 лева

Благодаря, че само ти следиш темата.

Благодаря, че само ти следиш темата.

Защо другите те прескачат така

преди 2 часа, Gift написа:

Защо другите те прескачат така

Не зная.

Чакат ако партия "Величие" влезе в парламента тогава да се присъединят.

Не зная.

Чакат ако партия "Величие" влезе в парламента тогава да се присъединят.

Прескачат те защото си платен-трол и никой не се интересува от пропагандата ти.

преди 6 минути, Gift написа:

Прескачат те защото си платен-трол и никой не се интересува от пропагандата ти.

Това не е пропаганда, а информация.

aT7Smdd.png

преди 1 час, В. Велев написа:

Това не е пропаганда, а информация.

Платения комунист русороб трол давал "информация" Много ви е сложно на платените мекерета

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.