Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Величие и новите месии

Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков? 58 гласували потребители

1. 1. Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

• Да!
      20%
    • Не!
      36%
    • Може би
      6%
    • Шегуваш ли се?
      36%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 2 минути, Гoст написа:

Защо беше за Възраждане, които искат да излизем от НАТО и ЕС, а сега си за Величие, които Марков разправя, че нямат цел да ни вадят от никъде?

Е как защо?! Заради финансирането. Толкова го е закъсал, че където му предложат парички и кълве здраво и лапа лакомо.

• Отговори 5,7k
  • Прегледи 258,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Аз лично съм гласувал за Възраждане, а това което се случва с Величие е или една голяма измама и сцена на глупост, или сценарий, за който трябва да се изгледа представлението до края, за да се коменти

• инж. lebel
    инж. lebel

Знам, знам. Отивам. Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.   едит: Те са. Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха

• Истината е важно да се чува и разпространява, независимо кой е стигнал до нея пръв или се е осмелил да я изкаже от свое име.

Публикувани изображения

току-що, БаалБек написа:

А, много добре си обясняваш, но нали все пишеш, че другите сме прости и функционално неграмотни. И @Bubbles ли е от тези?

Ти какво правиш тука? Отивай да ги слушаш в залата.

@Bubbles е умен, но просто не е запознат с всичко около Ивелин Михайлов и сега около ПП "Величие". А аз не мога тук с няколко поста да обясня всичко.

Знаете ли кога и с каква цел е била създадена ПП "Величие"?

Освен това не смятам никой за прост. Всички сте умни, но едни работим за България, а други против България работите. И то чрез чужди (американски) НПО-та.

Знаеш ли че Полковник Марков и Ивелин Михайлов освен всичко правят най-после и българска НПО. Искали да я кръстят България за България, ама познай твоите началници ангажирали това име и не може. Не го ползват, но и не го дават на друг. Та се наложило да я кръстят "Родолюбци за България".

И сега. Вместо да пращат и обучават политици и тролове в америка, които като дойдат тук познай за кого ще работят и слугуват, та "Родолюбци за България" ще създава собствени, РОДОЛЮБИВИ политици и управленци, които да слугуват само на България и народа си. А не на чужди посолства.

Усещаш ли "леката" разлика.

преди 5 минути, Гoст написа:

Радвам се, че сме се разбрали така хубаво по този въпрос.

То както знаеш винаги има едно "НО".

Полковника и Ивелин казаха че от НАТО ще излезем, когато създадем силна и независима армия. А от ЕС ще излезем, когато създадем силна и независима българска икономика.

току-що, В. Велев написа:

Знаете ли кога и с каква цел е била създадена ПП "Величие"?

Да!

За патерица на ГЕРБ и ДПС.

А знаеш ли защо все реват, че искат всички да работят само в български компании, м? Защото 80% от българските фирми са собственост или са хранилка на ДПС и ГЕРБ.

Чуждите трудно могат да ги контролират.

преди 15 минути, БаалБек написа:

Да!

За патерица на ГЕРБ и ДПС.

Като казах, че си умна, защо бързаш да ме опровергаеш?

преди 1 час, В. Велев написа:

Полковника и Ивелин казаха че от НАТО ще излезем, когато създадем силна и независима армия. А от ЕС ще излезем, когато създадем силна и независима българска икономика.

За десет лева си готова да ни продадеш на русия 

xFtIodr.png

jgYLDz0.png

m4u6GdS.png

QQvGXYw.png

Нека се Обединим и да Строшим Мафията !!! За България и децата на България ! Това е последният ни шанс ! Тези двама доблестни и Достойни Мъже днес пишат Новата Българска История ! Тази , която след няколко години ще влезе в учебниците по История ! Това е новата Българска приказка за Възраждането на България от Пепелта към Слънцето ! Нека я напишем Заедно ! Нека възвърнем Величието на България и събудим Българският Непобедим Дух ! Нека покажем на Света кои сме Ние - БЪЛГАРИТЕ ! Събудете се Лъвове !

447764396_122146863908055201_2819173684116633677_n.jpg

veAbKlK.png

Y6BFAJn.png

62TN3dV.png

преди 5 минути, Киро Иванов написа:

Пусни си телевизора или отвори някой сайт. Там я има обстановката.

Кирчо длъжен си да изпълняваш заръките на партията майка БКП и да браниш всяко комунистическо разклонение. 

преди 1 минута, Киро Иванов написа:

Я си гледайте живота...

38891157_2106711312983120_7967541569647542272_n.jpg.66c6f74f350928873168ed0bdd2d23ee.jpg

преди 16 минути, parmobil написа:

Велев, сезирайте ни с обстановката, моля!

Ще чакаме вота от чужбина.

Ама мен повече ме тревожи ниската избирателна активност, а не че ПП "Величие" може и да не влязат в парламента.

преди 1 минута, В. Велев написа:

Ама мен повече ме тревожи ниската избирателна активност, а не че ПП "Величие" може и да не влязат в парламента.

Толко си хитра, взеха и ти повярваха . Казах ти че не си учила и не можеш да зарибиш баламурници за комунистите. Думкай спирта докато не са те изгонили 

414468810_122133543158080292_5904706025740037806_n.jpg

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.