Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Величие и новите месии

Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков? 58 гласували потребители

1. 1. Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

• Да!
      20%
    • Не!
      36%
    • Може би
      6%
    • Шегуваш ли се?
      36%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 32 минути, Звяра! написа:

Между другото, исках да се въздържа от коментар за видеото, но сега размислих.

Журналистката, която разпитваше господина (а сега де, офффф, не му знам името) е много права и дори бих казал, че се въздържаше за да не го изложи тотално. Господина направи няколко опита да заяви позиция, но се отказа. 😂 По едно ввреме се оплете и започна да говори глупости, дори прекъснаха тези празни слова, които не са за пред зрители със реклами. Пълна загуба на ефирно време беше това интервю..... 🙂

Това, което искаше да каже Марков е в стил девизът на Турция.

https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Yurtta_sulh,_cihanda_sulh

Yurtta Barış, Dünyada Barış ("Мир в страната, мир в света“).

Cumhuriyet Halk Fırkası'nın müstakar umumî siyasetini şu kısa cümle açıkça ifadeye kâfidir zannederim: Yurtta sulh, cihanda sulh için çalışıyoruz.

Но, откъде ще го разбереш. И как? 

• Отговори 5,7k
  • Прегледи 258,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Аз лично съм гласувал за Възраждане, а това което се случва с Величие е или една голяма измама и сцена на глупост, или сценарий, за който трябва да се изгледа представлението до края, за да се коменти

• инж. lebel
    инж. lebel

Знам, знам. Отивам. Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.   едит: Те са. Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха

• Истината е важно да се чува и разпространява, независимо кой е стигнал до нея пръв или се е осмелил да я изкаже от свое име.

Публикувани изображения

преди 5 минути, Звяра! написа:

Не се заяждам, а коментирам!

Този селски диалект и думи, които каза в интервюто ако ги каже от трибуната на Парламента знаеш ли какъв смях ще падне и как ще го бъзикат? :D

Повече ме притеснява финия и забаламостващ граждански диалект, с който в прав текст ти казват че си нищожество, ама го казват с финесс.

И все пак ако не си разбрал Полковника каза, че първо трябва да си оправим държавата, а след това да гледаме навън.

преди 15 минути, Звяра! написа:

Не се заяждам, а коментирам!

Този селски диалект и думи, които каза в интервюто ако ги каже от трибуната на Парламента знаеш ли какъв смях ще падне и как ще го бъзикат? :D

Той затова ли Борисов не идва в парламента и не говори от трибуната.

Защото ще падне голям смях. Смешен плач.

преди 6 минути, JohnTRIVOLTA написа:

К'ъв полковник бря или просто е вид прякор?

Има ли значение? Какъв академик или доцент е Денков? Кой му е дал титлата? Каква му е дисертацията? Къде е завършил? Или е просто прякор? Академик Денков? Бря?

А този феникс кой го измисли? :D

Прилича ми на дело, на което е способна една наша много известна съфорумка! :wink12:

Усещам, че има замесени хора от форума във този проект? 😂

преди 37 минути, АСПЕКТ написа:

Има ли значение? Какъв академик или доцент е Денков? Кой му е дал титлата? Каква му е дисертацията? Къде е завършил? Или е просто прякор? Академик Денков? Бря?

За вас знам , че няма значение дали ви води някой академик или селския пъдар! Важното е че виждате сянката от размятана тояга в тил :ski4:

преди 11 минути, Звяра! написа:

А този феникс кой го измисли? :D

Прилича ми на дело, на което е способна една наша много известна съфорумка! :wink12:

Усещам, че има замесени хора от форума във този проект? 😂

Това е традиционна населяваща нашите земи птица! Всеки я отглежда, приготвят ястия от нея и яйцата и:ski4:

Интересното е как сега тея дърпат на коцко електората :santa5:

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Гугъл няма ли за теб? 

Фениксът е митологична огнена птица, легенди за която могат да се открият в персийската, гръцката, римската, египетската, китайската, японската, корейската, индийска, славянска и други митологии.

Класическият Феникс (въпреки че самото име най-вероятно е с асирийски произход) е роден от гръцки мит, който до голяма степен обединява елементи от всички изброени дотук култури, като в по-голямата си част стъпва върху египетската легенда.

Всички митологии гласят, че птицата може да се преражда в жив човек, който може да изживее цял един живот, без тя да се „активира“. На Земята винаги може да има само един Феникс, едва когато той избухне в пламъци и се прероди от пепелта се появява нов.

преди 5 часа, JohnTRIVOLTA написа:

За вас знам , че няма значение дали ви води някой академик или селския пъдар! Важното е че виждате сянката от размятана тояга в тил :ski4:

Това е традиционна населяваща нашите земи птица! Всеки я отглежда, приготвят ястия от нея и яйцата и:ski4:

Интересното е как сега тея дърпат на коцко електората :santa5:

Ми, Ивайло как го наричат? А, да забравих, вий от ПППП не познавате българската история.

Ето цар Ивайло.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Ивайло

wzzBDnJ.png

Ивелин Михайлов пред Дарик: В този парламент няма с кого да работим

„Ако се появи партия, която да се справя с нашия проблем, ние ще оттеглим „Величие“ от властта. Ние нямаме желание за самоцел. Идеята ни е да вдигнем нивото, да създадем един български политически елит, който да работи от името на хората."

"Защо не да го създадем ние?“, попита риторично Ивелин Михайлов.

Той отбеляза, че „Величие“ ще е защитник на малкия и средния бизнес и ще работи по вътрешните проблеми на страната. Обяви още, че ще започнат да осветляват порочни модели за извършени огромни злоупотреби в страната.

„Нашите предци – по време на Първата и Втората българска държава, са мислили на глобално ниво. Днес сме много свити и мислим по-скоро на квартално ниво, отколкото на глобално. Това нещо искам да го върна в българина. Аз съм за глобална България, но с много силно развит народностен елемент.“ 

Войниците на светлината и белите вълци!

Честито! 😀

преди 4 минути, Звяра! написа:

Войниците на светлината и белите вълци!

Честито! 😀

Благодаря!

Абе, оставете хората.

Едни и същи неща. Само рекет.

https://dnes.dir.bg/politika/nap-proveryava-ivelin-mihaylov-i-horata-koito-stoyat-zad-velichie

Трябва да заявите ясна позиция, хората не харесват догадките и неизвестното! Рано или късно това ще ви навреди.

На интервюто затова задаваха тези въпроси, права е жената въпреки, че и казваха какво да пита. 

Никой няма нищо против народа на дадена държава, той няма вина за политическите решения които се взимат. В Русия народа няма различен вариант за избор на управление. Затова не носи отговорност за решенията на лидера и другите които се взимат.

И друго много важно е, че никой не харесва войната. Тя е много страшна защото умират млади хора и много цивилни и има такива които остават инвалидни за цял живот..... Хората имат близки и далечни роднини и приятели които страдат от тази война, затова е необходимо да заяви партия "Величие" позиция..... Оф, уж щях да бъда кратък.🙂

Звяра е много в нещата и е готов за политически лидер. Внимателно прочетете поста му и си записвайте в тетрадка.

Редактирано от Тoни (преглед на промените)

Ето и кратката версия на предния ми коментар.

Хората искат мир! Народна на всяка една държава предпочита мира пред войната. 🙂 

Звяра също иска мир! Всичко останало го има. :)

преди 8 минути, Звяра! написа:

Ето и кратката версия на предния ми коментар.

Хората искат мир! Народна на всяка една държава предпочита мира пред войната. 🙂 

Звяра също иска мир! Всичко останало го има. :)

ПП "Величие" са за мир и неутралитет на България! Кое от това не разбра?

ПП "Величие" засега не искат да излизаме от НАТО и ЕС, защото нито имаме армия и оръжия както при социализма, за да се защитим, нито сме икономически силни и независими. Кое от това не разбра?

ПП "Величие" искат първо да си оправим държавата и тогава да гледаме навън. С български инвеститори и предприемачи! Политиците да не пречат на малкия и средния бизнес. Когато някой бизнес натрупа определена сума, да не го рекетират няколко от крадливите ни сега политици, които прилагат приомите от времето, когато са били мутри. Кое от това не разбра?

Да не се крадат евро-средства от същите тия няколко политици, а всички да се влагат за благото на народа. Например за по-дебел асфалт.

ПП "Величие" заявиха, че първото с което ще се заемат е "Зелената сделка". Пак тия няколко крадливи политици (много им стана вече!) искат 30% от енергията, които изисква Европа да я усвоят само те. Да направят техни фотоволтаични паркове или ветрогенератори. И да ни продават енергията на 8 кратно по-високи цени. ПП "Величие" предлагат тия 30% да се разпределят по друг начин. Всеки който иска да си сложи фотоволтаици на покриви, гаражи, големи сгради на магазини и подобни и така не да купуват енергия, а да им паднат наполовина разходите за еленергия. И пак изискването на европа за 30% е спазено. Кое точно от това не разбра?

ПП "Величие" заявяват, че второто нещо, което ще направят е като влезеш в болница да не плащаш и стотинка допълнително. Както е в Германия например. И това ли не разбра или не си го чул?

******************************************************************************************************************

******************************************************************************************************************

Изборите за 50 НС в Република България бяха фалшифицирани от "Информационно обслужване" АД по поръчка, което е държавна структура. Причината за блокирането на преброяването през нощта и създадения невиждан досега хаос са ВИСОКИТЕ ПРОЦЕНТИ ПОДКРЕПА ЗА ПП "ВЕЛИЧИЕ". Ще разкрия цялата схема на измамата, поръчителите, изпълнителите и логистиката - засечени по време и място. Това деяние е съставомерно по смисъла на Наказателния Кодекс. Освен тази отговорност замесените лица ще поемат и другата, за която предупредих. Няма да отстъпя нито крачка от Истината, дори това да ми струва живота. Обещах на последователите си Справедливост и те ще я получат, защото никой повече не иска да бъде заложник на мафиоти. И няма да бъде.
--------------------------------------------
Цялата измама ще чуете лично от мен от трибуната на Народното събрание, съвсем скоро! Обявявам нулева толерантност към замесените.
--------------------------------------------
С това престъпление срещу избирателните права на гражданите беше извършен организиран държавен преврат чрез пълна фалшификация на изборите резултати. Последващата хистерия от страна на политици, политолози и социолози е подготовка за следващ удар срещу избирателите и естествените лидери на ПП "Величие"- Марков и Михайлов. В такава агресивна среда ние имаме само един правилен ход - да призовем избирателите ни в страната и чужбина да излязат по улиците, за да бъдат преброени поименно.
Бъдете готови за обявяване на гражданско неподчинение в защита на Истината! В защита на вашия вот.
Председател на партията: Н.Марков

Звяра не е от тези, които не разбират! 😃 

Не видях да заявите позицията си за войната в Украйна. 

преди 14 минути, Звяра! написа:

Звяра не е от тези, които не разбират! 😃 

Не видях да заявите позицията си за войната в Украйна. 

Не слагам тук клиповете за агитация, а за ти покажа и това каква им е позицията за войната в Украйна. Ти не ги гледаш, аз ти пиша каква им е позицията, ама ти не ми вярваш. Аз откъде да си измисля каква им е позицията за войната. Гледал съм от клиповете им.

Сега ме караш да си губя времето само за да покажа на Тома Неверни кой какво казал.

Извинявай ама си ги намери позициите им по много въпроси. Аз по-горе ти ги написах. Провери дали лъжа.

П.П. Айде от мен да мине. Ама не е само тук:

Ивелин Михайлов пред Дарик: В този парламент няма с кого да работим (darik.bg)

Слушай от 16 минута.

Знаеш много добре, че позицията на "Величие" спрямо войната в Украйна може да се отрази в новинарската емисия на НоваТВ. 🙂 Кое не разбра? 🤔

преди 1 минута, Звяра! написа:

Знаеш много добре, че позицията на "Величие" спрямо войната в Украйна може да се отрази в новинарската емисия на НоваТВ. 🙂 Кое не разбра? 🤔

Прави си майтап, кое не съм разбрал. Ти да не излезе тънкообиден?

Сега трябва да ти търся клипа когато бяха в Нова ли? И това ли за теб е легитимната телевизия?

преди 2 минути, В. Велев написа:

Прави си майтап, кое не съм разбрал. Ти да не излезе тънкообиден?

Сега трябва да ти търся клипа когато бяха в Нова ли? И това ли за теб е легитимната телевизия?

Велке ти пак ли се спиртоса и се опитваш да лъжеш

преди 13 минути, В. Велев написа:

Ти не ги гледаш, аз ти пиша каква им е позицията, ама ти не ми вярваш. Аз откъде да си измисля каква им е позицията за войната. Гледал съм от клиповете им.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.