Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Величие и новите месии

Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков? 58 гласували потребители

1. 1. Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

• Да!
      20%
    • Не!
      36%
    • Може би
      6%
    • Шегуваш ли се?
      36%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 17 минути, parmobil написа:
преди 27 минути, В. Велев написа:

В тия села в момента работят от чистачки до ИТ специалисти. Правят се да има всичките удобства и на града. И т.н. Почти идеално място за живеене. Пробвали са го там и виждат, че става и сега искат в цяла България. Могат да го направят и без да са в парламента, но ако са там ще стане по-бързо.

******************************************************************************************************

Ама какво се произвежда? Какви работни места се разкриват? На IT -тата им трябва само интернет, а другите какво правят?

Най-добре иди и виж. Каквото и да ти напиша, зная че няма да ми повярваш и си мислиш, че само ги хваля.

Отиди, разходи се, разпитай и разбери какво работят другите. Доколкото зная около 4000 работни места има в тия села и Исторически парк.

Сетих се че има работа и за много художници, скулптури, композитори, дърворезбари и др. Има 4 печатници отделно и за детски книги и комикси, вестници, ресторанти, храна за вкъщи, досега са засели минимум 40 000 дървета...

Разпитай и колко са били приходите в община Ветрино преди Ивелин и сега.

Зная че е трудно да се повярва, че има такова място в България. Те затова и крадливите политици им пречат. Не искат народа да види, че и без държавни и европейски средства могат да се направи и в запустели села и общини да има нормален и достоен живот.

преди 21 минути, Bubbles написа:

Абе те много викаха не и накрая се отметнаха, е, дано да си прав. 🙂

Голямата разлика сега е че тия са направили нещо, станали са милиардери дори и тогава влизат в парламента и то за да направят така, че да не им пречат. И то не да не им пречат да крадат, а на не им пречат да създават и градят.

Лично съм възхитен и естествено учуден, че милионер го казва, че е разбрал, че за да забогатее още повече трябва да направи и другите около него богати!!!!!!!

Представяш ли си това???????? Не да окраде околните, за да стане богат, а да ги направи богати и така той щял да стане още по-богат покрай тях.

Същото си го мисля и аз, но не мога да го осъществя, защото не съм богат.

• Отговори 5,7k
  • Прегледи 258,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Аз лично съм гласувал за Възраждане, а това което се случва с Величие е или една голяма измама и сцена на глупост, или сценарий, за който трябва да се изгледа представлението до края, за да се коменти

• инж. lebel
    инж. lebel

Знам, знам. Отивам. Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.   едит: Те са. Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха

• Истината е важно да се чува и разпространява, независимо кой е стигнал до нея пръв или се е осмелил да я изкаже от свое име.

Публикувани изображения

Едни бедни селски тарикати построяват един боклук с кредити и след това на базата на това правят партия с която набират бавноразвиващи се комуняги които с гласовете си ще преплатят тарикатлъка на селските комунистически тарикати. Елементарна комунистическа схема за много пари на хитрите комунисти. Разбира се това не става без одобрението на партията майка БКП която ще си получава процентите от гласувалите.

И бедния платен трол Велка се опитва да зарибява шарани

преди 3 минути, Gift написа:

Едни бедни селски тарикати построяват един боклук с кредити и след това на базата на това правят партия с която набират бавноразвиващи се комуняги които с гласовете си ще преплатят тарикатлъка на селските комунистически тарикати. Елементарна комунистическа схема за много пари на хитрите комунисти. Разбира се това не става без одобрението на партията майка БКП която ще си получава процентите от гласувалите.

Така е. Не се ядосвай, да не се разболееш от яд.

преди 1 минута, В. Велев написа:

Така е. Не се ядосвай, да не се разболееш от яд.

Ти гледай да зарибиш някой ама не можеш. Не си учила и те прескачат. Мене не ме мисли беден соц трол

преди 3 минути, В. Велев написа:

Голямата разлика сега е че тия са направили нещо, станали са милиардери дори и тогава влизат в парламента и то за да направят така, че да не им пречат. И то не да не им пречат да крадат, а на не им пречат да създават и градят.

Лично съм възхитен и естествено учуден, че милионер го казва, че е разбрал, че за да забогатее още повече трябва да направи и другите около него богати!!!!!!!

Представяш ли си това???????? Не да окраде околните, за да стане богат, а да ги направи богати и така той щял да стане още по-богат покрай тях.

Чакай ся, Марков, този дето бил треньор по ски и другия са милиардери? Тука ме уби, аз за толкова години като даскал и милион нямам, да бях почнал да преподавам ски, баси.
И това мисля че го коментирахме, но не смятам, че финансовото състояние е фактор за това дали един управник ще е добър или не, щото ако погледнеш тия всичките дето са там до един са милионери или милиардери. 

преди 11 минути, Bubbles написа:

Чакай ся, Марков, този дето бил треньор по ски и другия са милиардери? Тука ме уби, аз за толкова години като даскал и милион нямам, да бях почнал да преподавам ски, баси.

Говоря за Ивелин Михайлов. То не могат всички да са милиардери.

преди 11 минути, Bubbles написа:

И това мисля че го коментирахме, но не смятам, че финансовото състояние е фактор за това дали един управник ще е добър или не, щото ако погледнеш тия всичките дето са там до един са милионери или милиардери. 

Явно не обяснявам правилно.

Става въпрос кое е първо - да си беден и да станеш политик, а то е ясно, че отиваш за да забогатееш от политиката, ИЛИ си първо богат и тогава отиваш да ставаш политик, не за да забогатяваш от това.

преди 12 минути, Gift написа:

Ти гледай да зарибиш някой ама не можеш. Не си учила и те прескачат. Мене не ме мисли беден соц трол

Аз съм зарибил много хора. И не беше трудно, защото като видяха какво е направил Ивелин Михайлов и разбраха че не говори празни приказки.

И не става дума само за Исторически парк, а за запустелите села, които е възродил и сега една къща там е по-скъпа от апартамент в София!

преди 3 минути, В. Велев написа:

Аз съм зарибил много хора. И не беше трудно,

Пак си прекалила с спирта бедна тролке 

414468810_122133543158080292_5904706025740037806_n.jpg

Цитат
Приятели, поради огромния интерес от граждани на Казанлък за срещата, се наложи да се преместим в по-голяма зала.
От там ще можем да излъчваме на живо!!!
Молим за малко търпение - местим оборудването и започваме в YouTube на Свободен глас.

EF0DIfG.png

преди 7 минути, В. Велев написа:

да си беден и да станеш политик, а то е ясно, че отиваш за да забогатееш от политиката, ИЛИ си първо богат и тогава отиваш да ставаш политик, не за да забогатяваш от това.

Е какво искаш да ми кажеш ся, че Боко, Киро, Кокорчо, Пеевски, Костадинов и Слави са влзезли в политиката като бедняци?

преди 7 минути, Bubbles написа:

Е какво искаш да ми кажеш ся, че Боко, Киро, Кокорчо, Пеевски, Костадинов и Слави са влзезли в политиката като бедняци?

Да! Или бяха бедни като Боко, Киро и Кокорчо или са зависими като Пеевски и Слави, което е по-лошо.

Освен това ти написах каква е разликата м/у един богаташ как мисли да забогатява и друг богаташ как мисли да забогатява.

Да! Или бяха бедни като Боко или са зависими, което е по-лошо.

Освен това ти написах каква е разликата м/у един богаташ как мисли да забогатява и друг богаташ как мисли да забогатява.

:giggle1:

375875292_292532770190600_4405508805915806264_n.jpg

преди 6 минути, В. Велев написа:

Да! Или бяха бедни като Боко, Киро и Кокорчо или са зависими като Пеевски и Слави, което е по-лошо.

Не знам нещо бъркаш нещата, но както и да е.
Ся послушах малко от живото излъчване и определено не смятам че тия хора знаят какво правят. Този младеж Ивелин ли там как се казва, седнал да обяснява че ако не приемем еврото и решим да строим АЕЦ белене можело да си напечатим пари под формата на дълг за да се осъществи проекта, само че човека май пропуска че България не е САЩ и не може да си печати колкото си ще левчета щото ако го направи ще има Виденова зима 2.

преди 50 минути, В. Велев написа:

Най-добре иди и виж. Каквото и да ти напиша, зная че няма да ми повярваш и си мислиш, че само ги хваля.

Отиди, разходи се, разпитай и разбери какво работят другите. Доколкото зная около 4000 работни места има в тия села и Исторически парк.

Сетих се че има работа и за много художници, скулптури, композитори, дърворезбари и др. Има 4 печатници отделно и за детски книги и комикси, вестници, ресторанти, храна за вкъщи, досега са засели минимум 40 000 дървета...

Разпитай и колко са били приходите в община Ветрино преди Ивелин и сега.

Зная че е трудно да се повярва, че има такова място в България. Те затова и крадливите политици им пречат. Не искат народа да види, че и без държавни и европейски средства могат да се направи и в запустели села и общини да има нормален и достоен живот.

Колко дава партията?

току-що, Bubbles написа:

Ко ти да не влзезе в редиците на "Новия месия"?

Защо ми отоваряш ти времесто другаря ти?

преди 6 минути, Гoст написа:

Защо ми отоваряш ти времесто другаря ти?

Кой този другар?
Гледам че нещо предходния ми коментар ти е смешен, та реших, че си станал привърженик на Марков.

преди 11 минути, Гoст написа:

Колко дава партията?

Само от това ли се интересуваш и подобните ти?

преди 6 минути, В. Велев написа:

Само от това ли се интересуваш и подобните ти?

Просто ми е любопитно вярно ли е за 10 лв?

преди 35 минути, Bubbles написа:

Този младеж Ивелин ли там как се казва, седнал да обяснява че ако не приемем еврото и решим да строим АЕЦ белене можело да си напечатим пари под формата на дълг за да се осъществи проекта, само че човека май пропуска че България не е САЩ и не може да си печати колкото си ще левчета щото ако го направи ще има Виденова зима 2.

"Този младеж" Ивелин е най-добрия предприемач в България. Разбира повече от икономика и финанси от повечето "величия" по тая тема в България. Не гледай, че не е с костюм. Много е чел и практикувал най-важното. Само че трябва да изгледаш доста неща за него и тогава да се дава оценка.

Приемем ли еврото вече нищо няма да зависи от нас! За справка виж гърците. А от скоро и хърватите. Но гърците са идеалния и печален пример.

преди 1 минута, В. Велев написа:

"Този младеж" Ивелин е най-добрия предприемач в България. Разбира повече от икономика и финанси от повечето "величия" по тая тема в България. Не гледай, че не е с костюм. Много е чел и практикувал най-важното. Само че трябва да изгледаш доста неща за него и тогава да се дава оценка.

Приемем ли еврото вече нищо няма да зависи от нас! За справка виж гърците. А от скоро и хърватите. Но гърците са идеалния и печален пример.

Гърците са друга работа.
А това момче съм далеч от идеята да го съдя,, само коментирам конкретната му идея.

Защо беше за Възраждане, които искат да излизем от НАТО и ЕС, а сега си за Величие, които Марков разправя, че нямат цел да ни вадят от никъде?

преди 1 час, В. Велев написа:
преди 1 час, Bubbles написа:

Явно не обяснявам правилно.

А, много добре си обясняваш, но нали все пишеш, че другите сме прости и функционално неграмотни. И @Bubbles ли е от тези?

преди 1 минута, Гoст написа:

Защо беше за Възраждане, които искат да излизем от НАТО и ЕС, а сега си за Величие, които Марков разправя, че нямат цел да ни вадят от никъде?

Защото се съобразих с тебе, че не искаш да излизаме от НАТО и ЕС.

преди 4 минути, В. Велев написа:

Защото се съобразих с тебе, че не искаш да излизаме от НАТО и ЕС.

Радвам се, че сме се разбрали така хубаво по този въпрос.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.