Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Величие и новите месии

Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков? 58 гласували потребители

1. 1. Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

• Да!
      20%
    • Не!
      36%
    • Може би
      6%
    • Шегуваш ли се?
      36%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 1 час, Gift написа:

Комунистическите човекоподобни се събират :giggle1:

Може да бъде изображение с 2 души, усмихнати хора и текстово съобщение

Благодаря ти за помощта!

Тъкмо щях да го пускам.

• Отговори 5,7k
  • Прегледи 258,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Аз лично съм гласувал за Възраждане, а това което се случва с Величие е или една голяма измама и сцена на глупост, или сценарий, за който трябва да се изгледа представлението до края, за да се коменти

• инж. lebel
    инж. lebel

Знам, знам. Отивам. Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.   едит: Те са. Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха

• Истината е важно да се чува и разпространява, независимо кой е стигнал до нея пръв или се е осмелил да я изкаже от свое име.

Публикувани изображения

преди 1 час, В. Велев написа:

Благодаря ти за помощта!

Тъкмо щях да го пускам.

Човекоподобните сте известни

преди 8 минути, Gift написа:

Човекоподобните сте известни

Киро Брейка ще прави отново клип за Исторически парк. Абонирай се за Пейтриън канала му и го гледай.

Другите само плюят без да са отишли и видели каква всъщност е истината.

П.П. Не се хили, ами минавай на правилната страна докато е време. После да не кажеш, че не съм ти казал.

преди 3 минути, В. Велев написа:

Киро Брейка ще прави отново клип за Исторически парк. Абонирай се за Пейтриън канала му и го гледай.

Другите само плюят без да са отишли и видели каква всъщност е истината.

На никой не му пука за комунистически глупости. Ти си им платен трол и всеки те прескача.

преди 11 минути, В. Велев написа:

П.П. Не се хили, ами минавай на правилната страна докато е време. После да не кажеш, че не съм ти казал

Ма ти верно си от тия съветско комунистическите болни тролове които си мислят че могат да зарибят някой. Велке напъвай ефтиния спирт и не се затормозявай, не си учила за друго

NVHnNTd.png

@БаалБек на 5-ти са в Казанлък. Иди да има зададеш някой неудобен въпрос.

преди 2 часа, В. Велев написа:

NVHnNTd.png

@БаалБек на 5-ти са в Казанлък. Иди да има зададеш някой неудобен въпрос.

Кои бяха тези?

преди 1 час, БаалБек написа:

Кои бяха тези?

Ще разбереш на 10-ти.

на 17.04.2024 г. в 21:37, Gift написа:

:giggle1:

434333012_412579514852591_3632482620142135259_n.jpg

На Марков бих му казал да си оправи телосложението, тъй като е отпуснат тулуп. Да иска съвет от Ивелин и Киро как да изглежда като тях. 

vdFr1FF.png

EL8bs3f.png

5h0NFlF.png

nVFhFJo.png

Аз съм там. А вие?

Тръгвам за Асеновград...

На мен ми е интересно тези ако влязат в НС дали биха станали патерица на ГЕРБ и ДПС, въпреки че като гледам прогнозните резултати ако излязат наистина такива то тия две партии ще си имат мнозинство.

преди 4 часа, Bubbles написа:

На мен ми е интересно тези ако влязат в НС дали биха станали патерица на ГЕРБ и ДПС,

Не!

Те казаха, че влизането им в НС ще им помогне по-бързо да осъществят нещата, които и сега правят. Ако не влязат просто ще се забавят. Сега държавата (разбирай ГЕРБ, ДПС и ПП) им пречат.

Казаха още, че ще работят с отделни хора, а не с партии. И сега Ивелин Михайлов работи много добре с кмета на община Ветрино, който е от ГЕРБ.

Крайната им цел е да направят цяла България като тия села, които сега са направили в община Ветрино, а и още някои се правят в момента наоколо. Т.е. без наркотици, насилие, пияни шофьори, с работа за всички особено за млади семейства, които повечето са с 3-4 деца и т.н. В тия села в момента работят от чистачки до ИТ специалисти. Правят се да има всичките удобства и на града. И т.н. Почти идеално място за живеене. Пробвали са го там и виждат, че става и сега искат в цяла България. Могат да го направят и без да са в парламента, но ако са там ще стане по-бързо.

******************************************************************************************************

Срещата в Казанлък:

BbqQUOA.png

преди 4 минути, В. Велев написа:

Не!

Те казаха, че влизането им в НС ще им помогне по-бързо да осъществят нещата, които и сега правят. Ако не влязат просто ще се забавят. Сега държавата (разбирай ГЕРБ, ДПС и ПП) им пречат.

Казаха още, че ще работят с отделни хора, а не с партии. И сега Ивелин Михайлов работи много добре с кмета на община Ветрино, който е от ГЕРБ.

Крайната им цел е да направят цяла България като тия села, които сега са направили в община Ветрино, а и още някои се правят в момента наоколо. Т.е. без наркотици, насилие, пияни шофьори, с работа за всички особено за млади семейства, които повечето са с 3-4 деца и т.н. В тия села в момента работят от чистачки до ИТ специалисти. Правят се да има всичките удобства и на града. И т.н. Почти идеално място за живеене. Пробвали са го там и виждат, че става и сега искат в цяла България. Могат да го направят и без да са в парламента, но ако са там ще стане по-бързо.

******************************************************************************************************

Срещата в Казанлък:

Абе те много викаха не и накрая се отметнаха, е, дано да си прав. 🙂

преди 6 минути, В. Велев написа:

В тия села в момента работят от чистачки до ИТ специалисти. Правят се да има всичките удобства и на града. И т.н. Почти идеално място за живеене. Пробвали са го там и виждат, че става и сега искат в цяла България. Могат да го направят и без да са в парламента, но ако са там ще стане по-бързо.

Ама какво се произвежда? Какви работни места се разкриват? На IT -тата им трябва само интернет, а другите какво правят?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.