Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Величие и новите месии

Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков? 58 гласували потребители

1. 1. Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

• Да!
      20%
    • Не!
      36%
    • Може би
      6%
    • Шегуваш ли се?
      36%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 39 минути, В. Велев написа:

ПП "Величие" са за мир и неутралитет на България! Кое от това не разбра?

ПП "Величие" засега не искат да излизаме от НАТО и ЕС, защото нито имаме армия и оръжия както при социализма, за да се защитим, нито сме икономически силни и независими. Кое от това не разбра?

ПП "Величие" искат първо да си оправим държавата и тогава да гледаме навън. С български инвеститори и предприемачи! Политиците да не пречат на малкия и средния бизнес. Когато някой бизнес натрупа определена сума, да не го рекетират няколко от крадливите ни сега политици, които прилагат приомите от времето, когато са били мутри. Кое от това не разбра?

Да не се крадат евро-средства от същите тия няколко политици, а всички да се влагат за благото на народа. Например за по-дебел асфалт.

ПП "Величие" заявиха, че първото с което ще се заемат е "Зелената сделка". Пак тия няколко крадливи политици (много им стана вече!) искат 30% от енергията, които изисква Европа да я усвоят само те. Да направят техни фотоволтаични паркове или ветрогенератори. И да ни продават енергията на 8 кратно по-високи цени. ПП "Величие" предлагат тия 30% да се разпределят по друг начин. Всеки който иска да си сложи фотоволтаици на покриви, гаражи, големи сгради на магазини и подобни и така не да купуват енергия, а да им паднат наполовина разходите за еленергия. И пак изискването на европа за 30% е спазено. Кое точно от това не разбра?

ПП "Величие" заявяват, че второто нещо, което ще направят е като влезеш в болница да не плащаш и стотинка допълнително. Както е в Германия например. И това ли не разбра или не си го чул?

******************************************************************************************************************

******************************************************************************************************************

Изборите за 50 НС в Република България бяха фалшифицирани от "Информационно обслужване" АД по поръчка, което е държавна структура. Причината за блокирането на преброяването през нощта и създадения невиждан досега хаос са ВИСОКИТЕ ПРОЦЕНТИ ПОДКРЕПА ЗА ПП "ВЕЛИЧИЕ". Ще разкрия цялата схема на измамата, поръчителите, изпълнителите и логистиката - засечени по време и място. Това деяние е съставомерно по смисъла на Наказателния Кодекс. Освен тази отговорност замесените лица ще поемат и другата, за която предупредих. Няма да отстъпя нито крачка от Истината, дори това да ми струва живота. Обещах на последователите си Справедливост и те ще я получат, защото никой повече не иска да бъде заложник на мафиоти. И няма да бъде.
--------------------------------------------
Цялата измама ще чуете лично от мен от трибуната на Народното събрание, съвсем скоро! Обявявам нулева толерантност към замесените.
--------------------------------------------
С това престъпление срещу избирателните права на гражданите беше извършен организиран държавен преврат чрез пълна фалшификация на изборите резултати. Последващата хистерия от страна на политици, политолози и социолози е подготовка за следващ удар срещу избирателите и естествените лидери на ПП "Величие"- Марков и Михайлов. В такава агресивна среда ние имаме само един правилен ход - да призовем избирателите ни в страната и чужбина да излязат по улиците, за да бъдат преброени поименно.
Бъдете готови за обявяване на гражданско неподчинение в защита на Истината! В защита на вашия вот.
Председател на партията: Н.Марков

Като четеш програмите на партиите, някоя иска ли нещо различно?

• Отговори 5,7k
  • Прегледи 258,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Аз лично съм гласувал за Възраждане, а това което се случва с Величие е или една голяма измама и сцена на глупост, или сценарий, за който трябва да се изгледа представлението до края, за да се коменти

• инж. lebel
    инж. lebel

Знам, знам. Отивам. Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.   едит: Те са. Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха

• Истината е важно да се чува и разпространява, независимо кой е стигнал до нея пръв или се е осмелил да я изкаже от свое име.

Публикувани изображения

преди 4 минути, В. Велев написа:

Прави си майтап, кое не съм разбрал. Ти да не излезе тънкообиден?

Сега трябва да ти търся клипа когато бяха в Нова ли? И това ли за теб е легитимната телевизия?

Не търси никакви видео клипове! И без това нямам време за такива... :)

Забелязах, че ти е трудно, много трудно да отговориш/отговорите! 😃 

Успех!

преди 18 минути, Звяра! написа:

Не търси никакви видео клипове! И без това нямам време за такива... :)

Забелязах, че ти е трудно, много трудно да отговориш/отговорите! 😃 

Успех!

Нали ти написах една част от най-важните на първо време. Въобще не ми е трудно. Просто ти не искаш да повярваш, че има хора, които не само мислят за България, но и действат по въпроса. И са го направили дори.

преди 23 минути, parmobil написа:

Като четеш програмите на партиите, някоя иска ли нещо различно?

Точно така! 

И къде според теб е разликата?

Просто не действат и не си спазват обещанията.

А Ивелин Михайлов е направил мини модел, който действа в 1-2 общини и сега иска да го направи в България. Ама сега като не си запознат с това ще ме питаш какво е направи. И трябва да започвам да ти обяснявам и да ти търся клипчета.

В горния запис по Дарик радио май беше, каза, че ако друга партия направи нещо добро за България, политиците и не крадат и т.н. то ПП "Величие" се оттегля от политиката. Влизането им не е самоцел. Не отиват в политиката за пари. Искат да не им пречат да направят села, общини, градове в които да няма наркотици, престъпления, да има работа високо платена, щастливи малди семейства с по 3-4 деца и т.н. Точно както са го направили в село Неофит Рилски.

Те и затова им пречат. Не искат крадливите политици народа да види, че може да се направи място в което се живее нормално и щастливо. Защото тоя пример ще е заразен.

преди 30 минути, АСПЕКТ написа:

Вият либералите.

Киро Брейка каза, че тоя събирал 40 000 лева от абонатите си, за да правел филм за Исторически парк. Не зная дали това е този филм.

А Киро Брейка направи 2 филма за Исторически парк без да събира пари от абонатите си.

Та какъв е тоя филм да снимаш някакъв обект, да направиш интервюта и това да струва 40 000 лева. Ясно е къде са отишли парите. С един куршум 2 заека. ПАри и клевета по Ивелин.

преди 36 минути, В. Велев написа:

Нали ти написах една част от най-важните на първо време. Въобще не ми е трудно. Просто ти не искаш да повярваш, че има хора, които не само мислят за България, но и действат по въпроса. И са го направили дори.

Точно така! 

И къде според теб е разликата?

Просто не действат и не си спазват обещанията.

А Ивелин Михайлов е направил мини модел, който действа в 1-2 общини и сега иска да го направи в България. Ама сега като не си запознат с това ще ме питаш какво е направи. И трябва да започвам да ти обяснявам и да ти търся клипчета.

В горния запис по Дарик радио май беше, каза, че ако друга партия направи нещо добро за България, политиците и не крадат и т.н. то ПП "Величие" се оттегля от политиката. Влизането им не е самоцел. Не отиват в политиката за пари. Искат да не им пречат да направят села, общини, градове в които да няма наркотици, престъпления, да има работа високо платена, щастливи малди семейства с по 3-4 деца и т.н. Точно както са го направили в село Неофит Рилски.

Те и затова им пречат. Не искат крадливите политици народа да види, че може да се направи място в което се живее нормално и щастливо. Защото тоя пример ще е заразен.

Страшна работа значи! А не може да каже дали подкрепя действията на Путин и войната му??????? :lol6:

Ши гледаме клипове и ще гадаем!!! :giggle1:

Отговор - НЯМА

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Вият либералите.

Особено тоя либерал, направо на умрело вие

на 10.06.2024 г. в 12:32, АСПЕКТ написа:

Ясно, кой ще бъде смокиновият лист и златния пръст. Много се чудихте.

Ето, че се появи.

Абе, тия от САЩ всичко знаят и подготвят. 

Много ме съмняват тези. Какви са тия изказвания? Бащите на нашите възрожденци са въшльовци?

Поредните глупости, които нямат нищо общо със политиката! 

Много лесно се говорят неща за които предварително си помислил какво да кажеш. Не видях някой да им задава въпроси? 😃 

Партията която няма конкретни цели. :D Щели да оправят държавата като спрат да вземат парите които ни се дават за различни проекти и пуснат пети и шести блок на......😃

https://eurocom.bg/new/markov-ot-velichie-poluchikh-zakana-za-ubiystvo

66695221b05ad.png

преди 30 минути, Звяра! написа:

Поредните глупости, които нямат нищо общо със политиката! 

Много лесно се говорят неща за които предварително си помислил какво да кажеш. Не видях някой да им задава въпроси? 😃 

Партията която няма конкретни цели. :D Щели да оправят държавата като спрат да вземат парите които ни се дават за различни проекти и пуснат пети и шести блок на......😃

Нищо не те си разбира, гербер. Започни с прости изречения с по 1 глагол.

преди 34 минути, Звяра! написа:

Партията която няма конкретни цели. :D 

Разбрах те. Само се опитваш да дразниш.

По-конкретни цели от тия на ПП "Величие" никоя друга партия не е заявила.

И най-важното, че ПП "Величие" е доказала целите си с конкретни дела. Показала е как хората в България могат да живеят нормално и в истински рай - с. Неофит Рилски, община Ветрино.

Идете и вижте и тогава пишете.

току-що, В. Велев написа:

Разбрах те. Само се опитваш да дразниш.

По-конкретни цели от тия на ПП "Величие" никоя друга партия не е заявила.

И най-важното, че ПП "Величие" е доказала целите си с конкретни дела. Показала е как хората в България могат да живеят нормално и в истински рай - С. Неофит Рилски, община Ветрино.

Идете и вижте и тогава пишете.

414468810_122133543158080292_5904706025740037806_n.jpg

Заплашвали са под-полковника. 

преди 3 минути, Звяра! написа:

Заплашвали са под-полковника. 

Да. Успокои ли се?

преди 1 минута, В. Велев написа:

Да. Успокои ли се?

Защо не скачаш Велке за вожда си !? Нали беше Полковник 

преди 4 минути, Gift написа:

Защо не скачаш Велке за вожда си !? Нали беше Полковник 

За да те дразня.

Той каза, че е генерал-майор по Евроком.

PWsbRq9.png

Под полковник!

Каква ще е изненадата? 

преди 19 минути, В. Велев написа:

За да те дразня.

Изгледай видеото!

Ще се убедиш, че се казва всичко, което и аз казах! :wink12:

https://www.vesti.bg/bulgaria/lideryt-na-velichie-zaplashiha-me-s-ubijstvo-vyv-facebook-6201054

преди 27 минути, Звяра! написа:

Ще се убедиш, че се казва всичко, което и аз казах! 

Не е вярно!

Ти каза че не са казали как се позиционират за войната, а те казаха.

"Според разследване на "Капитал" Исторически парк бил пирамида". 

"Има сигнали за струпване на оръжия".

Аз сега ще подам сигнал че @Звяра! има оръжие. Няма значение дали е вярно или не. Важно е тая новина да я поемат телевизиите. Ходи и доказвай че нямаш сестра.

М/у другото капитал писаха, че Ивелин Михайлов е получил 300 ракети с които да бомбандира мръсните софиянци и да създаде Ветренска народна република :)

Но все пак най-важното е че Полковник Марков е подполковник. Не зная защо не го питат и колко пломби има. Това са все пак много важни въпроси за сигурността на България.

Аз се чудя, защо вашия прайд не сте много умни, а вие се информирате само от Нова и бтв.

преди 2 минути, В. Велев написа:

. Не зная защо не го питат и колко пломби има. Това са все пак много важни въпроси за сигурността на България.

Ще ти отговоря!

Защото знаят колко пломби има, затова не го питат не знаят обаче какво мисли и какви са му намеренията!

Аз някъде да съм споменал за струпване на оръжия или за "Капитал"? 

преди 3 минути, Звяра! написа:

Аз някъде да съм споменал за струпване на оръжия или за "Капитал"? 

Ами спомени го де. И Афера спомени.

"Пирамида, оръжия, пирамида, оръжия". Не е доказано и се разследва вече 5 години ама няма значение нека да се върти плочата. Балъци в България много. Щом пише във весника и се казва по телевизията значи тия не са много чисти. Няма значение вестника и телевизията на кой са собственост.

Това защо не го показват?

Тези хора не разбират от политика, но пък са надъхани за такава!

Ще видим какво ще направят, лично аз им пожелавам успех и да не се изложат. :)

Ето ги "баламите" акционери:

*********************************************************************************

**************************************************************************************************

преди 15 минути, Звяра! написа:

Тези хора не разбират от политика, но пък са надъхани за такава!

Бойко Борисов много разбираше от политика. А Пеевски си е роден политик. От малък е учил политика.

Някой друг сещаш ли се да е разбирал от политика от сегашните ни управници?

преди 1 час, В. Велев написа:

За да те дразня.

Не си учил а само думкаш спирт, платена копейка мекере

преди 41 минути, В. Велев написа:

Бойко Борисов много разбираше от политика. А Пеевски си е роден политик. От малък е учил политика.

Някой друг сещаш ли се да е разбирал от политика от сегашните ни управници?

Глупави сравнения правиш! И аз съм разсъждавал като теб когато бях ученик и започнах да посещавам фитнес зала гледах плакати на Арнаулт Шварценегер. Казваха ми, че и той е бил като мен в началото.:D 

Сравнения между успели и доказали се политици със такива, които дори не знаят какво е политика..... 

Опита ти да се опиташ да ме убедиш, че стават и ще успеят не мина! :nono: Пробвай се с друго. :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.