Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Величие и новите месии

Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков? 58 гласували потребители

1. 1. Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

• Да!
      20%
    • Не!
      36%
    • Може би
      6%
    • Шегуваш ли се?
      36%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 11 минути, parmobil написа:

То и полковник Марков

Подполковник е, но фантазира като всеки комунист демек "знаеш ли кой съм аз"

Може да бъде изображение с квитанция за билет и текстово съобщение

• Отговори 5,7k
  • Прегледи 258,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Аз лично съм гласувал за Възраждане, а това което се случва с Величие е или една голяма измама и сцена на глупост, или сценарий, за който трябва да се изгледа представлението до края, за да се коменти

• инж. lebel
    инж. lebel

Знам, знам. Отивам. Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.   едит: Те са. Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха

• Истината е важно да се чува и разпространява, независимо кой е стигнал до нея пръв или се е осмелил да я изкаже от свое име.

Публикувани изображения

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:
преди 6 минути, miro20 написа:

Последно с величие ли сте или против ?  Да, много отрепки както се изразяваш, но това сте вие изрожденците копейкаджии  с тия от "величие" .

https://www.flagman.bg/article/49356

в хАмерика пък бият негрите.  :) :)

Много ви боли , нали ? щото сте рашистки подлоги .

не се срамувайте, Както при гейовете... направете "комингаут" .

:giggle1:

преди 6 минути, miro20 написа:

в хАмерика пък бият негрите.  :) :)

Много ви боли , нали ? щото сте рашистки подлоги .

не се срамувайте, Както при гейовете... направете "комингаут" .

:giggle1:

Тома Биков. Това ми е любимата статия от неговите. Смях.

https://www.lentata.com/page_18148.html

Автор: Тома Биков

Борисов няма изход – или още един мандат премиер, или да бъде силно разследван. Има шанс той да бъде първият премиер, който ще лежи в затвора. По честен път няма как ГЕРБ да спечелят втори мандат.

Ако това се получи, то изборът ще бъде с фалшификация, а това ще доведе до една същинска революция. Борисов не е диктатор. Той е карикатура на диктатор. Второто не е по-малко вредно от първото. Този човек дотолкова си е повярвал, че е забравил кой е и от къде идва. По-лошото е, че сякаш и ние започваме да забравяме…

😁😁😁😁😁

Обещавам ви, че ще направя каквото зависи от мен, Бойко Борисов никога повече да не седне в креслото на министър-председателя.

преди 18 минути, parmobil написа:

Аз помня как пламенно говореше и интервюираше Костадинов същий този Киро. И защо намеси фигура и диалект? То и полковник Марков е като сумист, ама сега и по този повод го споменавам.

Само да не ми се обиди и да ме прати по каналите в Москва.

Ейййй, и тебе те мислех за умен!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

Не гледаш клиповете и повече няма да ти се обяснявам.

И Киро, и Ивелин казаха в няколко клипа, че много са помагали преди на Костадинов. Костадинов имаше и клип с Ивелин пак за някаква кауза беше преди 5-6 години. Киро показа и в последния си клип, (който ти като изтънчен и правилно говорещ гражданин ти е гнусно да го гледаш) показа как Костадинов направо бягал към Велико Търново, когато Киро го поканил. Киро и пари е събирал за каузи на Костадинов и по друг начин му е помагал.

Та поради това:

Двамата са страшно разочаровани и меко казано учудени от Костадинов. И естествено това се е случило след като влязал в политиката.

Отделно от това Ивелин няколко пъти обяснява, че е търсил помощ от "Възраждане" или ИТН в началото. И забележи: НЕ да му дават пари, а да помогнат да не му пречат на бизнеса като слагат ветрогенератори, а се оказа че и газова тръба трябвало да минава точно през село Неофит Рилски. Не можело да се заобиколи.

И след като не са му помогнали и надменно са го гледали, Ивелин решил сам да си помогне. Както в приказката.

И за какво да си помага? Да осъществи мечтата си и да направи България, а не само община Ветрино мечтано място за живеене (Най-общо казано, да не изброявам пак какво е направено там.)

@Toto2, знаеш ли че в с. Неофит Рилски където живее Ивелин има имоти за по 500 бона?

А сега го обвиняват, че преди 10-15 години бил купил имоти за 8-10 хиляди. Ама не казват, че тогава в селото живеели само 3-4 баби и запустявало. Че сега в сума ти села можеш да си купиш за 2-3 хиляди къщи. Ама те са запустяли и отдалечени. Ще искате ли да живеете там?

Представяш ли какво е направил Ивелин, как е облагородил всичко наоколо, как е купил ниви които не му трябват, за да засади дървета, които да пазят от наводнения селото, и т.н., за да скочи цената от 8 на 500 бона?

преди 1 минута, В. Велев написа:

Ейййй, и тебе те мислех за умен!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

Не гледаш клиповете и повече няма да ти се обяснявам.

И Киро, и Ивелин казаха в няколко клипа, че много са помагали преди на Костадинов. Костадинов имаше и клип с Ивелин пак за някаква кауза беше преди 5-6 години. Киро показа и в последния си клип, (който ти като изтънчен и правилно говорещ гражданин ти е гнусно да го гледаш) показа как Костадинов направо бягал към Велико Търново, когато Киро го поканил. Киро и пари е събирал за каузи на Костадинов и по друг начин му е помагал.

Та поради това:

Двамата са страшно разочаровани и меко казано учудени от Костадинов. И естествено това се е случило след като влязал в политиката.

Отделно от това Ивелин няколко пъти обяснява, че е търсил помощ от "Възраждане" или ИТН в началото. И забележи: НЕ да му дават пари, а да помогнат да не му пречат на бизнеса като слагат ветрогенератори, а се оказа че и газова тръба трябвало да минава точно през село Неофит Рилски. Не можело да се заобиколи.

И след като не са му помогнали и надменно са го гледали, Ивелин решил сам да си помогне. Както в приказката.

И за какво да си помага? Да осъществи мечтата си и да направи България, а не само община Ветрино мечтано място за живеене (Най-общо казано, да не изброявам пак какво е направено там.)

@Toto2, знаеш ли че в с. Неофит Рилски където живее Ивелин има имоти за по 500 бона?

А сега го обвиняват, че преди 10-15 години бил купил имоти за 8-10 хиляди. Ама не казват, че тогава в селото живеели само 3-4 баби и запустявало.

Представяш ли какво е направил Ивелин, как е облагородил всичко наоколо, как е купил ниви които не му трябват, за да засади дървета, които да пазят от наводнения селото, и т.н., за да скочи цената от 8 на 500 бона?

Пак си недоразбрал!!! Не набутвай Кирчо в постовете си! Магураджии и сводници не ви правят услуга.

преди 1 минута, parmobil написа:

Пак си недоразбрал!!! Не набутвай Кирчо в постовете си! Магураджии и сводници не ви правят услуга.

Съдя за хората по последните им постъпки.

Защото по твоята логика може и да е обратно - изтънчен, честен и много умен младеж през мутренските времена, сега да е станал сводник и Магураджия. И аз ще гледам последното.

А последно ако беше гледал клиповете на Киро щеше да видиш, че първо учеше младите на упражнения, тренировки, съветваше ги да не вземат наркотици, стероиди, анаболи и подобни. Когато телевизиите през ковида ужасяваха гражданите че болниците са пълни, той показа празната Великотърновска болница. 

В клиповете си винаги засяга че няма вече кадри и най-вече в медицината, че образованието ни е на плачевно ниво и децата ни са функционално неграмотни и така...

Кой видял-видял, кой разбрал-разбрал.

Аз разбрах, защо България е на тоя хал.

Много простотия има в Родината ни!

преди 1 минута, В. Велев написа:

Съдя за хората по последните им постъпки.

Защото по твоята логика може и да е обратно - изтънчен, честен и много умен младеж през мутренските времена, сега да е станал сводник и Магураджия. И аз ще гледам последното.

А последно ако беше гледал клиповете на Киро щеше да видиш, че първо учеше младите на упражнения, тренировки, съветваше ги да не вземат наркотици, стероиди, анаболи и подобни. Когато телевизиите през ковида ужасяваха гражданите че болниците са пълни, той показа празната Великотърновска болница. 

В клиповете си винаги засяга че няма вече кадри и най-вече в медицината, че образованието ни е на плачевно ниво и децата ни са функционално неграмотни и така...

Кой видял-видял, кой разбрал-разбрал.

Аз разбрах, защо България е на тоя хал.

Много простотия има в Родината ни!

По кои постъпки? Че води селски момичета в Испания, защото им е купил дърва?

Не го изкарвай апостол! 

преди 42 минути, Toto2 написа:

Не знам истината. Знам само, че както се опитаха да ядат Възраждане преди години официозите, така сега се опитват да ядат и Величие. Не ме е яд, че го правят официозите гербаджии, пепейки и всякакви други отрепки. Яд ме е че го правят по абсолютно същия начин и моите хора. Коце го нападнаха че си е купил къща за 200 бона, марков пак по същия начин неква къщичка! Абе хора, сина ми си купи оня ден апартаменче мизерно за 500 бона, вие виете за некви дребни пари? Давате ли си сметка, че всеки втори или трети с по-добра професия си купува имоти за половин милион ей така, вие се дивите тия как са си купили некви сиромашки имоти за смешни пари или 50 фирми са си забавили данъци за смешни левчета? Бе вие нормални ли сте? Или сте толкоз бедни и 50 лева са ви цифра?

@Bubbles да чете, че си мисли, че тука 2/3 взимат по 1000 лева и не могат на една почивка да идат :wub:

преди 22 минути, N1K17Y написа:

@Bubbles да чете, че си мисли, че тука 2/3 взимат по 1000 лева и не могат на една почивка да идат :wub:

Брей че то значи сте ги задминали Хамериканците, за какво ви е да вървите на запад?

преди 1 час, Toto2 написа:

Не знам истината. Знам само, че както се опитаха да ядат Възраждане преди години официозите, така сега се опитват да ядат и Величие. Не ме е яд, че го правят официозите гербаджии, пепейки и всякакви други отрепки. Яд ме е че го правят по абсолютно същия начин и моите хора. Коце го нападнаха че си е купил къща за 200 бона, марков пак по същия начин неква къщичка! Абе хора, сина ми си купи оня ден апартаменче мизерно за 500 бона, вие виете за некви дребни пари? Давате ли си сметка, че всеки втори или трети с по-добра професия си купува имоти за половин милион ей така, вие се дивите тия как са си купили некви сиромашки имоти за смешни пари или 50 фирми са си забавили данъци за смешни левчета? Бе вие нормални ли сте? Или сте толкоз бедни и 50 лева са ви цифра?

Хаха добре, обаче пропускаш една мъъъничка подробност : Все с някаква професия си купува имоти обаче преди това тегли кредит който после ще изплаща 30 годин', такива дето си купуват 'партаменти за по пополовин милион със собствени средства не са мнозинство.

Сина ти да е жив и здрав да си изплати кредита. 🙂

преди 57 минути, Bubbles написа:

Брей че то значи сте ги задминали Хамериканците, за какво ви е да вървите на запад?

Хаха добре, обаче пропускаш една мъъъничка подробност : Все с някаква професия си купува имоти обаче преди това тегли кредит който после ще изплаща 30 годин', такива дето си купуват 'партаменти за по пополовин милион със собствени средства не са мнозинство.

Сина ти да е жив и здрав да си изплати кредита. 🙂

На Хамериканеца средната заплата е 6000, не те знам ти в какви филми живееш. Простата касиерка в лидл в БГ взима над 1000. 

преди 10 минути, N1K17Y написа:

Простата касиерка в лидл в БГ взима над 1000. 

И простата касиерка как си кукува 'партамент за половин милион със заплата "Над 1000"?

преди 8 минути, Bubbles написа:

И простата касиерка как си кукува 'партамент за половин милион със заплата "Над 1000"?

Апартамент няма да си купи, има си наследствен, ама едно-две "морета" ще удари през лятото, няма да си "губи" времето да ходи да гласува ;)

Ако се окаже, че В. Велев фино троли "Величие", каквито съмнения определено имам, ще призная, че е виртуоз и че това изкуство е още живо... първото - с уважение, второто - с радост... не заради обекта, а че не е изчезнало!

Някъде попаднах на интервю с Ивелин Николов и каза че знаел два езика, руски и български :giggle1: (съвсем сериозно)

преди 10 минути, Звяра! написа:

Ето това е политическо изказване!

Твърдо заявява позиция! :yanim:

Еми да, точно както го мислих! 😀

Това го казаха и Полковника и Ивелин:

"Няма да участваме в кабинет с ГЕРБ-СДС и ДПС"

преди 2 часа, В. Велев написа:

Това го казаха и Полковника и Ивелин:

"Няма да участваме в кабинет с ГЕРБ-СДС и ДПС"

Пак ли започнаха фантазиите от паралелната вселена "знаеш ли кой съм аз " за пред простия и неграмотен комунистически електорат.

преди 1 час, В. Велев написа:

Велке ма той другаря Марков не беше ли с звание Генерал в интерната :giggle1:

А горкия дисциплинарно уволнен като Подполковник    :halloween10:

Може да бъде изображение с квитанция за билет и текстово съобщение

Българинът бяга от фалшивото говорене и попада на въдици за шарани и клапани за отпушване на напрежението. „Величие“ е типичен продукт на недостатъците на социалните мрежи, а именно, че всеки човек може да бъде медия, без ограничения, без изисквания за знания или отговорност за някаква стойност на това, което предлага на зрителите си. Достатъчно е да им въвежда емоции, да им обещава, че ще арестува всички, които са били във властта досега. Със сигурност зад „Величие“ стои конкретен фактор. И няма значение дали е руски или англосаксонски, маскирал се като руски. Има значение, че политическите проксита са начин за присъствие на някакво задкулисие в политиката. Има значение, че партийният инженеринг е основно лост за разтурване, а не за изграждане. Има значение, че който и да стои зад „Величие“, той няма да решава проблемите на България, а своите собствени задачи. Възможно е една такава задача да е отново взривяване на политическото пространство за издигане върху пепелищата на нов президентски или друг вид проект. „Величие“ са лост, лимонка (ръчна граната). 

/Калина Андролова/

преди 2 часа, В. Велев написа:

Има ли риба в тоя гьол? ... извън гьола разбрах, че има веч :ski4:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.