Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Величие и новите месии

Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков? 58 гласували потребители

1. 1. Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

• Да!
      20%
    • Не!
      36%
    • Може би
      6%
    • Шегуваш ли се?
      36%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 1 минута, В. Велев написа:

Това за Ивелин Михайлов ли е?

Пак ли пратиха тъп трол? Свършиха ли кадрите на соросоидите?

Тролове са твойте хора-манекена Ивелин и попфолкпевеца Марков /без Снежина/

• Отговори 5,7k
  • Прегледи 258,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Аз лично съм гласувал за Възраждане, а това което се случва с Величие е или една голяма измама и сцена на глупост, или сценарий, за който трябва да се изгледа представлението до края, за да се коменти

• инж. lebel
    инж. lebel

Знам, знам. Отивам. Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.   едит: Те са. Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха

• Истината е важно да се чува и разпространява, независимо кой е стигнал до нея пръв или се е осмелил да я изкаже от свое име.

Публикувани изображения

преди 1 минута, Веси Филипова написа:

Тролове са твойте хора-манекена Ивелин и попфолкпевеца Марков /без Снежина/

Охо, много смело взе да действаш по темата.

Очаквах с нетърпение да пратят още някой като тебе.

Това ме успокоява, че сме на прав път.

преди 7 часа, Gift написа:

Пародия на партия и хора са

Каква партия? :mad:

Продажници! И тия щели да работят за народа, за нас Българите! :angry: 

В русия няма ли свободна територия за да си изградите там паркче? 

преди 3 минути, В. Велев написа:

Това ме успокоява

А така думкай още първак да се успокоиш

преди 5 минути, В. Велев написа:

Това за Ивелин Михайлов ли е?

Пак ли пратиха тъп трол? Свършиха ли кадрите на соросоидите?

Веси, стегни се малко. И твоя език ми прилича на каруцарски, а не на невинна девойка.

Признавам си , не разбирам от политика, но се вбесявам, че сулю и пулю се прави ,че ще ни спаси, а ни тъпчат все повече и повече. Надяваш се на тези идиоти, Велев, както едно време народът се надяваше на Царя, после и на Бойко. Дано да не съжаляваш след време, че си държал за тия Бандюги ВЕЛИЧИЕ!

преди 4 минути, Веси Филипова написа:

Дано да не съжаляваш след време, че си държал

Техен платен трол е

току-що, Веси Филипова написа:

Не мога да повярвам, че избираме такива хора. 

Проблема на нас Българите е, че сме много доверчиви хора. Склонни сме да се подведем на добре обмислени лъжи, които в последствие разбираме. Надявам се, че гласувалите за тази новосъздадена партия следващия път ще си помислят преди да отидат да гласуват! 🙂

Не е нужно да се гадае какви са от Величие. Ще се покаже при избора на правителство. Ако подкрепят по някакъв начин ГЕРБ и ДПС, всичко е ясно. На следващите избори отиват на бунището на историята.

Казвам се Марина Иванова и участвам в репортажа на БТВ.
Държа да споделя огорчението си от представянето на думите ми в избрана посока и непоказване на други откъси, които не обслужват тази теза и не могат да подкрепят внушенията на авторите на репортажа!
Екипът на БТВ дойдоха добронамерени с идеята да отразят какво притегля младите хора да живеят тук. Ивайло каза толкова стойностни неща, които изобщо не показаха. Аз разказах за начина ни на живот, който ми дава свобода да съчетавам модерното и
традиционното. Разказвах за това как като млад човек мога да живея тук заради това, че има благоприятна и спокойна среда за децата ни, имаме приятели наблизо и как в същото време имам удобствата на града на 30 минути разстояние.
Бях много огорчена как извадиха думите ми от контекста, за да разкажат такава история. Заболя ме най-вече, че го направиха през най-съкровеното ми - допуснах ги в дома си, семейството си и това , в което вярвам.
Марина Иванова
May be an image of 1 person and smiling

преди 17 минути, Miusuka написа:
Казвам се Марина Иванова и участвам в репортажа на БТВ.
Държа да споделя огорчението си от представянето на думите ми в избрана посока и непоказване на други откъси, които не обслужват тази теза и не могат да подкрепят внушенията на авторите на репортажа!
Екипът на БТВ дойдоха добронамерени с идеята да отразят какво притегля младите хора да живеят тук. Ивайло каза толкова стойностни неща, които изобщо не показаха. Аз разказах за начина ни на живот, който ми дава свобода да съчетавам модерното и
традиционното. Разказвах за това как като млад човек мога да живея тук заради това, че има благоприятна и спокойна среда за децата ни, имаме приятели наблизо и как в същото време имам удобствата на града на 30 минути разстояние.
Бях много огорчена как извадиха думите ми от контекста, за да разкажат такава история. Заболя ме най-вече, че го направиха през най-съкровеното ми - допуснах ги в дома си, семейството си и това , в което вярвам.
Марина Иванова
May be an image of 1 person and smiling

Чак сега ли се сещате за манипулацията на медиите? 

преди 33 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Има ли манипулирани? Има ли "въшльовци"? :chinese:

Бащите на нашите революционери са въшльовци, а самите те са турски граждани, въпреки че Турция е създадена след Османската империя. Думата турци идва след Османската империя.

Думата гражданин също се появява много по-късно. Поданици, рая, роби... по-скоро такива думи.

1396 + 600 колко ли прави? 🤔 Ботев е роден значи 1396 плюс 600???

Те стигнаха там, където искаха. Така хем са във властта (законодателната/Народното събрание), хем не носят отговорност (не са в изпълнителната)...

И сега ще има кавър на стария рефрен "никой не може да направи толкова за теб, колкото аз мога да ти обещая"...

преди 25 минути, Веси Филипова написа:

като гледам, няма да стигнат доникъде тези. Щом отсега се заканват. 

Те си знаят че няма да стигнат никъде и да искат. На тях им трябват празни кратуни които да ги хранят с гласовете си.

Интересно но от всички партии(Без ДПС) само Величие са оставили вратата отворена за разговори с ГЕРБ с условието да се води разговор директно с тиквата.

преди 51 минути, Miusuka написа:

по прицип идеите на Ивелин не са лоши, но предвиждам, че покрай Марков- бай Шушан, ще се развали и той като повечето, навлезли в политиката.

преди 5 часа, АСПЕКТ написа:

Бащите на нашите революционери са въшльовци, а самите те са турски граждани, въпреки че Турция е създадена след Османската империя. Думата турци идва след Османската империя.

Думата гражданин също се появява много по-късно. Поданици, рая, роби... по-скоро такива думи.

1396 + 600 колко ли прави? 🤔 Ботев е роден значи 1396 плюс 600???

Тоя Тото е изтрещял тотално, какви турци са Левски и Ботев. То и за ТЕБЕ, ТОТО, ЕДНА дизайнерка каза, че си второ поколение индиец, ама ние обиждаме ли те, както ти обиждаш нашите борци за свобода!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.