Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Величие и новите месии

Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков? 58 гласували потребители

1. 1. Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

• Да!
      20%
    • Не!
      36%
    • Може би
      6%
    • Шегуваш ли се?
      36%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 12 часа, parmobil написа:

Това ли са работните места и добавената стойност за страната НИ?

Явно ваксината е започнала да ти действа.

Ти да не искаш да ти изредя всичките професии и работни места в Исторически парк? Толкова ли си зле?

Исторически парк носи добавена стойност като туристически обект. Освен това покрай него се развива и останалия туризъм най-вече около черноморието.

И не на последно място е сплотяващ българите обект, който пресъздава нашето минало, за да има с нещо да се гордеем, ама не само като четем, но и да го видим в реални размери.

Не случайно изредих предимно тия професии, за да ми покажеш кой друг дава работа на такива професии тук в България?

Видял ли си картините например? Всички величаят славното ни минало, но досега имаше само 3-4 картини на тая тема. А сега са стотици. И това ли не можа да разбереш?

• Отговори 5,7k
  • Прегледи 258,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Аз лично съм гласувал за Възраждане, а това което се случва с Величие е или една голяма измама и сцена на глупост, или сценарий, за който трябва да се изгледа представлението до края, за да се коменти

• инж. lebel
    инж. lebel

Знам, знам. Отивам. Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.   едит: Те са. Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха

• Истината е важно да се чува и разпространява, независимо кой е стигнал до нея пръв или се е осмелил да я изкаже от свое име.

Публикувани изображения

преди 1 минута, В. Велев написа:

И не на последно място и сплотяващ българите обект, който пресъздава нашето минало, за да има с нещо да се гордеем, ама не само като четем, но и да го видим в реални размери.

:lol6:

404899335_327789423313690_173530932061607712_n.jpg

Започва борбата за народа! Трябва да се премахне феодализма в някои общини.

преди 12 минути, В. Велев написа:

Започва борбата за народа! Трябва да се премахне феодализма в някои общини.

Троловете на Възраждане и те папагалстват същото, ти защо ги имитираш

2024-06-24-13-56.png

Още колко време ще се правят на клоуни тия от Величие.

Като знаем, че вече е договорен кабинет между ГЕРБ, ДПС и Величие. 

Сигурно, са получили и кодовете от ГЕРБ, за да влязат в парламента.

Сигурно чакат да дадат мандата на ГЕРБ.

преди 51 минути, АСПЕКТ написа:

Още колко време ще се правят на клоуни тия от Величие.

Като знаем, че вече е договорен кабинет между ГЕРБ, ДПС и Величие. 

Сигурно, са получили и кодовете от ГЕРБ, за да влязат в парламента.

Сигурно чакат да дадат мандата на ГЕРБ.

Прокопи колко ти плаща да пишеш така лошо срещу Техни Величества? 

преди 7 минути, N1K17Y написа:

Прокопи колко ти плаща да пишеш така лошо срещу Техни Величества? 

Кой това? Не го познавам, не беше ли твоят човек? Тия там твоите от ПППП. Партията на Пудела.

преди 12 минути, Gift написа:

:giggle1:

Може да бъде изображение с 2 души и текстово съобщение

Те вече обичат САЩ и НАТО. Россия - не.

преди 14 минути, АСПЕКТ написа:

На мен ми е интересно кога най-сетне ще се появи партия която да обича България, не САЩ, не Русия, не Китай не Патагония а България, КОГА?

преди 16 минути, АСПЕКТ написа:

Кой това? Не го познавам

преди 16 минути, АСПЕКТ написа:

не беше ли твоят човек?

А реши се де :giggle1:
И за лъжец не ставаш. 

преди 28 минути, АСПЕКТ написа:

Така ли те инструктираха да казаваш

Може да бъде изображение с 2 души, брада и текстово съобщение

преди 11 часа, Bubbles написа:

На мен ми е интересно кога най-сетне ще се появи партия която да обича България

Появи се! ПП "Величие".

Явно не си гледнал но в няколко клипа (интервюта) Ивелин и Полковника точно това казаха. Журналистите ги питат къде се позиционират в лядо-дясно, към САЩ или Русия и двамата кратко отговаряха: "към България". Казаха че са Българофили.

Основното им становище е че проблемите ни не са външни толкова, колкото са вътрешни. И че трябва да си оправим държавата и най-вече икономиката. Но не с чужди инвестиции.

преди 13 минути, В. Велев написа:

Появи се! ПП "Величие".

Явно не си гледнал но в няколко клипа (интервюта) Ивелин и Полковника точно това казаха. Журналистите ги питат къде се позиционират в лядо-дясно, към САЩ или Русия и двамата кратко отговаряха: "към България". Казаха че са Българофили.

Основното им становище е че проблемите ни не са външни толкова, колкото са вътрешни. И че трябва да си оправим държавата и най-вече икономиката. Но не с чужди инвестиции.

Велке рано рано си се наквасила с спирт

преди 5 часа, В. Велев написа:

Появи се! ПП "Величие".

През годините толкова партии и политически личности са ги дрънкали тия неща, че не може да се преброят, и като влязат в парламата им лъсва задника наклонен я към Русия я към САЩ...
Така че не лозунгите са важни а действията.

на 24.06.2024 г. в 12:20, В. Велев написа:

Явно ваксината е започнала да ти действа.

Ти да не искаш да ти изредя всичките професии и работни места в Исторически парк? Толкова ли си зле?

Исторически парк носи добавена стойност като туристически обект. Освен това покрай него се развива и останалия туризъм най-вече около черноморието.

И не на последно място е сплотяващ българите обект, който пресъздава нашето минало, за да има с нещо да се гордеем, ама не само като четем, но и да го видим в реални размери.

Не случайно изредих предимно тия професии, за да ми покажеш кой друг дава работа на такива професии тук в България?

Видял ли си картините например? Всички величаят славното ни минало, но досега имаше само 3-4 картини на тая тема. А сега са стотици. И това ли не можа да разбереш?

Въх, Манчо, уби ма! Чистачки, IT специалисти, художници. Това ли ви е ДДС-то?

преди 48 минути, parmobil написа:

Въх, Манчо, уби ма! Чистачки, IT специалисти, художници. Това ли ви е ДДС-то?

В село Неофит Рилски работят от чистачки до IT специалисти.

В Исторически парк работят творците. И създават изкуство.

Самия Исторически парк е туристически обект освен всичко друго.

току-що, В. Велев написа:

Мислиш ли, че Величие биха се съгласили на идеята на Костадинов за широкоподкрепено правителство без ГЕРБ и ДПС?
Преди малко прочетох за тази идея и ми стана интересно.

преди 4 минути, В. Велев написа:

Аз питам за добавената стойност, друже, Чистачката е на минимална. IT-то може да декларира каквото си иска, както и занаятчиите и "творците".

edit и във фирма на о. Ман, примерно.

преди 1 минута, Bubbles написа:

Мислиш ли, че Величие биха се съгласили на идеята на Костадинов за широкоподкрепено правителство без ГЕРБ и ДПС?
Преди малко прочетох за тази идея и ми стана интересно.

От "Величие" казаха, че основната и първа задача е да не се пратят българи в Украйна. Да не се включваме във войната.

За тях ГЕРБ и ДПС и ПП искат да ни вкарат във войната. Защото ръководителите им са зависими и така са манипулируеми.

Така че ще са съглани за правителство без тия три партии. Но не зная дали може да стане. 

преди 2 минути, В. Велев написа:

От "Величие" казаха, че основната и първа задача е да не се пратят българи в Украйна. Да не се включваме във войната.

За тях ГЕРБ и ДПС и ПП искат да ни вкарат във войната. Защото ръководителите им са зависими и така са манипулируеми.

Така че ще са съглани за правителство без тия три партии. Но не зная дали може да стане. 

ПП трябва да участва иначе няма мнозинство.

преди 4 минути, parmobil написа:

Аз питам за добавената стойност, друже, Чистачката е на минимална. IT-то може да декларира каквото си иска, както и занаятчиите и "творците".

edit и във фирма на о. Ман, примерно.

Не те разбирам напълно. Ако все пак съм те разбрал добавената стойност е от исторически парк.

Аз ти говоря в селото какви професии има и не мога да те разбера за каква добавена стойност говориш.

Например да кажеш колко професии има в София и ти да ме питаш "и какво от това къде е добавената стойност".

току-що, Bubbles написа:

ПП трябва да участва иначе няма мнозинство.

С тях в никакъв случай. Те са най-зависимите и тъй като идват от чужбина не им пука за народа и веднага ще го вкарат във войната. То ГЕРБ и ДПС по-може да не ни вкарат във война.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.