Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Величие и новите месии

Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков? 58 гласували потребители

1. 1. Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

• Да!
      20%
    • Не!
      36%
    • Може би
      6%
    • Шегуваш ли се?
      36%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 1 минута, В. Велев написа:

Не те разбирам напълно. Ако все пак съм те разбрал добавената стойност е от исторически парк.

Аз ти говоря в селото какви професии има и не мога да те разбера за каква добавена стойност говориш.

Например да кажеш колко професии има в София и ти да ме питаш "и какво от това къде е добавената стойност".

Разбираш ме много добре. Съобщаваш ни за "огромен" обем работни места от чистачки и компютърни специалисти, да не забравя и художниците, които носели голЕм данък на държавата. И ние трябва да захълцаме възторжено?

Да използвам ли помагала като клечки и глина, за да стоплиш, че това е нищо като добавена стойност за татковината?

• Отговори 5,7k
  • Прегледи 258,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Аз лично съм гласувал за Възраждане, а това което се случва с Величие е или една голяма измама и сцена на глупост, или сценарий, за който трябва да се изгледа представлението до края, за да се коменти

• инж. lebel
    инж. lebel

Знам, знам. Отивам. Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.   едит: Те са. Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха

• Истината е важно да се чува и разпространява, независимо кой е стигнал до нея пръв или се е осмелил да я изкаже от свое име.

Публикувани изображения

преди 14 минути, В. Велев написа:

Не те разбирам напълно. Ако все пак съм те разбрал добавената стойност е от исторически парк.

Аз ти говоря в селото какви професии има и не мога да те разбера за каква добавена стойност говориш.

Например да кажеш колко професии има в София и ти да ме питаш "и какво от това къде е добавената стойност".

С тях в никакъв случай. Те са най-зависимите и тъй като идват от чужбина не им пука за народа и веднага ще го вкарат във войната. То ГЕРБ и ДПС по-може да не ни вкарат във война.

Аз досега не чух, не четох, някои от партията да каже, няма да правим коалиция, няма да си даваме депутатите както Бойко предложи, за да има правителство.

https://www.dnevnik.bg/izbori_2021/2021/04/08/4195636_borisov_dava_10_dejurni_deputati_na_slavi_vduhnovi/

https://www.marica.bg/tema-v-razvitie/parlamentarni-izbori-2021/oferta-na-denq-borisov-dava-na-slavi-10-deputati-nazaem

92e0a148bc891b576389bcdf6dcf1864.jpeg

преди 7 минути, parmobil написа:

Разбираш ме много добре. Съобщаваш ни за "огромен" обем работни места от чистачки и компютърни специалисти, да не забравя и художниците, които носели голЕм данък на държавата. И ние трябва да захълцаме възторжено?

Да използвам ли помагала като клечки и глина, за да стоплиш, че това е нищо като добавена стойност за татковината?

Ти в ред ли си?

Кой ти говори че някакво село носи голяма печалба на държавата.

Темата е че Ивелин е направил от запустяло село с 3-4- баби в него, село в което живеят много млади хора с по 3-4 деца, уредено с училище и детска градина и предлагащо на младите семейства работа. Къщите от 3 хиляди лева сега достигат до 500 хиляди.

Каква добавена стойност? Какви глупости пишеш?

И с този модел Ивелин показва и доказва, че може да се създаде такова селище от нищото и то без държавана помощ и евросредства. И този модел като действащ, той иска да го приложи в цяла България. Населените места да станат чисти, да няма наркотици, да има работа за всички, хората да са дружелюбни, да няма пияници и т.н.

Каква добавена стойност те гони?

преди 11 минути, АСПЕКТ написа:

Аз досега не чух, не четох, някои от партията да каже, няма да правим коалиция, няма да си даваме депутатите както Бойко предложи, за да има правителство.

Казаха, че ще работят с отделни депутати, които споделят техните идеи. Т.е. ако имат общи идеи.

Примера е че Ивелин работи с кмета от община Ветрино, но тоя човек въпреки че е от ГЕРБ явно иска реално да работи за общината и хората и затова и работи ис Ивелин и не му пречи безмислено.

преди 37 минути, В. Велев написа:

Ти в ред ли си?

Кой ти говори че някакво село носи голяма печалба на държавата.

Темата е че Ивелин е направил от запустяло село с 3-4- баби в него, село в което живеят много млади хора с по 3-4 деца, уредено с училище и детска градина и предлагащо на младите семейства работа. Къщите от 3 хиляди лева сега достигат до 500 хиляди.

Каква добавена стойност? Какви глупости пишеш?

И с този модел Ивелин показва и доказва, че може да се създаде такова селище от нищото и то без държавана помощ и евросредства. И този модел като действащ, той иска да го приложи в цяла България. Населените места да станат чисти, да няма наркотици, да има работа за всички, хората да са дружелюбни, да няма пияници и т.н.

Каква добавена стойност те гони?

Ама ти ми говориш за тези работни места, нали? И аз ти казвам, че са НИЩО като добавена стойност. Да давам ли пример, че художник може да си рисува с години, за да покаже и продаде нещо? И като колко ще декларира работата си е съвсем друго нещо, нали? Чистачката я оставяме, тя е на минималнална. Нещо неверно? ИТ може да работи отвсякъде, трябва само интернет. И какви работни места са създадени, които да добавят стойност?

преди 13 минути, parmobil написа:

Ама ти ми говориш за тези работни места, нали? И аз ти казвам, че са НИЩО като добавена стойност. Да давам ли пример, че художник може да си рисува с години, за да покаже и продаде нещо? И като колко ще декларира работата си е съвсем друго нещо, нали? Чиатачката я оставаме, тя е на минималнална. Нещо неверно? ИТ може да работи отвсякъде, трябва само интернет. И какви работни места са създадени, които да добавят стойност?

Аз ти обясних, защо ги давам примера за тия работни места. Не че носят приход. А какво е направил Ивелин от едно запустяло село.

И то покрай многото други неща и това с работните места. 

Сега за художници и творци като цяло не ги слагай в общия куп на капитала.

Виж колко и какви картини са нарисувани. За славното ни минало. А за него има много малко картини. Това не може да се сравнява с пари. То Ивелин им плаща даже да е "на загуба" ама от материална гледна точка. Идеята му е да се обогати духовната. Ако може да разбереш това.

https://web.telegram.org/a/#-1001684474446

преди 22 минути, В. Велев написа:

Казаха, че ще работят с отделни депутати, които споделят техните идеи. Т.е. ако имат общи идеи.

Примера е че Ивелин работи с кмета от община Ветрино, но тоя човек въпреки че е от ГЕРБ явно иска реално да работи за общината и хората и затова и работи ис Ивелин и не му пречи безмислено.

Не искат партии, които ще пратят войски в Украйна като ГЕРБ, ДПС и ПППП. Пък са за такова правителство и дори работят с ГЕРБ в общините.

Аз ли нещо не мога да схвана ли? Нещо логика?

No Way Wtf GIF by Harlem

преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

Не искат партии, които ще пратят войски в Украйна като ГЕРБ, ДПС и ПППП. Пък са за такова правителство и дори работят с ГЕРБ в общините.

Аз ли нещо не мога да схвана ли? Нещо логика?

No Way Wtf GIF by Harlem

Ами като не си гледал клиповете с тях така ще е. Не че те упреквам. Аз не мога всичко да ти напиша и кажа.

Но помня точно Полковника, а и Ивелин даде примера с тоя кмет. И беше по въпрос с кои партии ще работят. И те казаха, че няма да работят с партии, а с хора, които споделят техните идеи.

Имаше и клип с кмета на община Ветрино. Там човека много добре каза всичко. И това много преди партия "Величие". Кмета дори е влязал в пререкание със собствените съпартийци. Но явно човека е честен и е видял че и Ивелин е такъв и ще донесе само ползи за общината. Не помя точно но от 30 милиона сега бюджета е нарастнал на 300 милиона за общината благодарение на всичко това което прави Ивелин. И в селата и в Исторически парк.

Та ето и добавената стойност за @parmobil Над 10 пъти е нарастнала.

преди 5 минути, В. Велев написа:

Ами като не си гледал клиповете с тях така ще е. Не че те упреквам. Аз не мога всичко да ти напиша и кажа.

Но помня точно Полковника, а и Ивелин даде примера с тоя кмет. И беше по въпрос с кои партии ще работят. И те казаха, че няма да работят с партии, а с хора, които споделят техните идеи.

Имаше и клип с кмета на община Ветрино. Там човека много добре каза всичко. И това много преди партия "Величие". Кмета дори е влязал в пререкание със собствените съпартийци. Но явно човека е честен и е видял че и Ивелин е такъв и ще донесе само ползи за общината. Не помя точно но от 30 милиона сега бюджета е нарастнал на 300 милиона за общината благодарение на всичко това което прави Ивелин. И в селата и в Исторически парк.

Много преди "Величие". Последно?

преди 9 минути, В. Велев написа:

Сиреч кметът от ГЕРБ му помага да си развива бинеса. Затваря си очите? И той щастлив, и Ивелин е щастлив. Всеки получава някакъв процент.

vetrino-geit.jpg

преди 11 часа, parmobil написа:

Много преди "Величие". Последно?

Последно: Исторически парк и облагородяването на селата от Ивелин Михайлов е направено много преди партия "Величие". Започнато е 2019, а ПП "Величие" е създадена август 2023 година.

преди 11 часа, АСПЕКТ написа:

Сиреч кметът от ГЕРБ му помага да си развива бинеса. Затваря си очите? И той щастлив, и Ивелин е щастлив. Всеки получава някакъв процент.

И за какво си затваря очите? За да може Ивелин Михайлов да съживи селата в общината, а чрез Исторически парк да развие и туризма в региона и да сплоти българския дух чрез дворците в реални размери от 1-во и 2-ро Българско царство.

Та кое е лошото Ивелин да си развива тоя бизнес и да му се помага?

Нали гледаш по другите общини какво става? Пречи се на честния бизнес и се помага на далавераджиите, наркопласьорите, кражбите на евросредства...

Та въобще няма място за сравнение.

Не всички са "маскари" колкото и да ти е чудно.

Величие искат програмно правителство, сиреч министри. Сигурно 10 министри ГЕРБ, 5 ДПС и 3 Величие.

Ми, честито тогава. Новата тройна коалиция ГЕРБ-ДПС-Величие.

Ще се прави правителство тип Костов

https://bg.wikipedia.org/wiki/Правителство_на_Иван_Костов

преди 41 минути, АСПЕКТ написа:

Величие искат програмно правителство, сиреч министри. Сигурно 10 министри ГЕРБ, 5 ДПС и 3 Величие.

Пепел ти на клавиатурата!

Трябва да са много тъпи за да направят нещо такова тези, щото повече не биха видели парламент.

преди 3 часа, АСПЕКТ написа:

Какви са тия глупости, които пишеш за "Величие" напоследък? Къде видя че искат министри? Че и веднага ги сравни с Костов, благодарение на погрешните ти изводи, че искали министри.

преди 2 часа, Bubbles написа:

Пепел ти на клавиатурата!

Трябва да са много тъпи за да направят нещо такова тези, щото повече не биха видели парламент.

"Величие" няма да работят, а камо ли да травят правителство с партиите на войната - ГЕРБ, ДПС и ПП.

*********************************************************************************************

Ето така действат честните и културни хора. В никоя друга партия няма да видите това. Не всички са маскари...

преди 1 час, В. Велев написа:

Какви са тия глупости, които пишеш за "Величие" напоследък? Къде видя че искат министри? Че и веднага ги сравни с Костов, благодарение на погрешните ти изводи, че искали министри.

"Величие" няма да работят, а камо ли да травят правителство с партиите на войната - ГЕРБ, ДПС и ПП.

Ох, да съм само аз. 

Bildschirmfoto-20240626-172540.png

https://epicenter.bg/article/Bogomil-Bonev--Nikolay-Markov-e-moshenik--uvolnen-distsiplinarno-ot-NSO/352905/11/0

Бившият вътрешен министър Богомил Бонев нападна остро лидера на партия "Величие" Николай Марков. Във Фейсбук Бонев обяви, че Марков е уволнен дисциплинарно от НСО, където е отварял врати и държал пешкири и че се е самопроизвел в полковник.

https://www.facebook.com/bogomibonev/posts/10225679198466879

преди 11 минути, АСПЕКТ написа:

Ох, да съм само аз. 

Защо не показваш и позитивните мнения за "Величие" и Полковника? Има много повече.

Но вярно че негативните повече ме радват. Това показва че сме на прав път.

Ако бяхме от статуквото щяха да си мълчат.

преди 57 минути, ined написа:

Ко стана бай Евелин ще ги изхвърля ли онея петимата неправилни или ще ги оставя?

Който не слуша - аут.

Ама не е лесно. Да ти дадат да попълниш празен чек.

https://www.facebook.com/reel/1147684896504089

2024-06-28-19-41.png

**********************************************************************************************

********************************************************************************************************

2024-06-28-19-43.png

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.