Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Величие и новите месии

Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков? 58 гласували потребители

1. 1. Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

• Да!
      20%
    • Не!
      36%
    • Може би
      6%
    • Шегуваш ли се?
      36%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Ще си помисли човек ,че си пристрастен ,в ръцете на Бай Дън може ,а в ръцете на Путин не може ,не че някой ни е искал де :rolleyes:

Абе не му е лесно и на него...

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Дори на мине някак няма да може да работи без мнозинство след това.

И все пак по-добре да не мине, България няма нужда да бъде управлявана от тиквеници и шопари.

• Отговори 5,6k
  • Прегледи 247,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Истината е важно да се чува и разпространява, независимо кой е стигнал до нея пръв или се е осмелил да я изкаже от свое име.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Аз лично съм гласувал за Възраждане, а това което се случва с Величие е или една голяма измама и сцена на глупост, или сценарий, за който трябва да се изгледа представлението до края, за да се коменти

• Знам, знам. Отивам. Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.   едит: Те са. Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха

Публикувани изображения

преди 3 минути, Bubbles написа:

И все пак по-добре да не мине, България няма нужда да бъде управлявана от тиквеници и шопари.

Че други няма ,на избори есен няма да е по различно от сега ,трябва промяна на изборната система тази се изчерпа и така можем да правим избори до края на света.

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Че други няма ,на избори есен няма да е по различно от сега ,трябва промяна на изборната система тази се изчерпа и така можем да правим избори до края на света.

Именно, време е за полупрезидентска република.

преди 30 минути, ___ написа:

Кои са правилните посоки?

Ако искаш да набутаме България във ръцете на путин за да се превърнем пак във роби, не! 

Това не е правилно.

Ти къде искаш да е България ? В ръцете на чудовищата Сатанисти ли ? М ? 

Тц ! Не Може !!!

Направи си Ревизия на ценностната система и си коригирай замърсяванията ! 

Това Човечество трябва да се отглежда в Свобода , Мир и Любов ! 

Не във война , смърт , глад , отровна среда , манипулация и блато от гнусни буболечки , сложени му в чинията ! 

Ако ти все още искаш 2-рото - дълбай под земята и се скатавай ! 

Идва Любовта и Светлина !   Мира и Свободата !  

И който се опълчва ще бъде Смазан ! Не за друго , а заради Правото на Човечеството да се Развива в среда , в която Свободната Воля и Свободата на Избор са зачетени като Изконни Права ! 

Ако някой иска да Пречи на Човечеството и да му отнема Изконните Права е редно да бъде Смазан и Заличен ! 

На Тъмнината никой не й е дал нито Привилегии , нито Права да Поробва по-слабите и да ги унищожава ! 

Никой не й е дал Права да Разполага със Съдбите на Човеците и да ги малтретира и набутва във уродливите си филми на ужасите , родени в главите на шепа деградирали чудовища , събрали финансовата система на света !!!! 

Всички , които си мислят и мечтаят да Управляват този Свят / Програма са дегенерати и пешки и скоро ще разберат и Осъзнаят Истината ! 

Къде се намират ! 

Кой Управлява този Свят и кой е Създателят !

Защото когато Създадеш една програма и я пуснеш да се развива , според онова , което си заложил в нея и дойдат некви уродливи хакери да се мъчат да я пробият със всякакви средства ,   това в един момент стига и до Авторът на тази програма и той знае какво да направи !  

Моите слова ще стигнат до определени сърца ! 

Те са важните в случая !   Онези , които Отключват онова , което казвам директно в персоналните си "компютри " . 

За тях оставям Посланията си . 

Останалите да растат и да се развиват ....

Е не можете да ме убедите!

Хубавите и съблазнителни думи крият много болка и страдание. Ние Българите сме се нагледали на хубави слова на които сме се доверявали и след това сме страдали. 

Текущото управление на диктатора ми е достатъчно за да не се съглася със вас. Предпочитам вече познатото да управлява България отколкото да се доверя на благи думи и след това да съжалявам. Там е проблема, и не съм само аз който мисли по този начин!

преди 1 час, Inana.. написа:

Всичко върви по План !!!

Така е! Приятели завинаги...

forever-Frends.png

Нещо като това:

image.png

Тука има поне двама на ЛСД. Като единият даже създава впечатление за предозирал. Което изглежда странно, щото ...

Цитат

...с него не може да се „предозира“, защото смъртоносната доза е над 12000 мкг, а това е 30 пъти повече от „силната“ единична доза. Приемане на такива дози на практика не се среща.

Освен теб Велев друг трол не виждам във темата!

преди 24 минути, ___ написа:

Освен теб Велев друг трол не виждам във темата!

Видно е че много неща не виждаш и не разбираш. Малко книги си чел.

преди 36 минути, В. Велев написа:

Видно е че много неща не виждаш и не разбираш. Малко книги си чел.

Еее, пак минахме в езотеричнито.

Вярваш само на Ивелин, а забрави как страстно защитаваше "полковника" тук.

преди 4 минути, parmobil написа:

Еее, пак минахме в езотеричнито.

Четенето на книги ли?

преди 5 минути, parmobil написа:

Вярваш само на Ивелин, а забрави как страстно защитаваше "полковника" тук.

Вярвам само на Ивелин и всичко около и с него.

преди 10 минути, В. Велев написа:

Четенето на книги ли?

Не, нещата вече загрубяха и стигнаха до фаза "къде е топчето, господине?"

преди 24 минути, В. Велев написа:

Четенето на книги ли?

Не те разбрах. Аз и твоята сподвижничка не я разбрах. Кой на кого вярва? Кой отлюспва?

Нещо сте объркани. 

преди 26 минути, parmobil написа:

Кой на кого вярва? Кой отлюспва?

Ще видиш. Няма смисъл сега да гадаем. Нали не си очаквал, че битката с мафията ще е лесна. Трябват и заобиколни маневри.

преди 26 минути, parmobil написа:

Нещо сте объркани. 

Няма такова нещо. Но в момента не мога да ти кажа всичко. Ако това те успокоява тогава си мисли, че сме объркани.

Нали виждаш каква война се води срещу "Величие"?

Председателката била питала кога ще и дадат субсидията, за да си купела къща от Ивелин Михайлов. На това и малките деца ще се смеят, ама има много простотии, които вярват.

May be an image of 1 person and text

преди 9 минути, В. Велев написа:

Ще видиш. Няма смисъл сега да гадаем. Нали не си очаквал, че битката с мафията ще е лесна. Трябват и заобиколни маневри.

Няма такова нещо. Но в момента не мога да ти кажа всичко. Ако това те успокоява тогава си мисли, че сме объркани.

Нали виждаш каква война се води срещу "Величие"?

Председателката била питала кога ще и дадат субсидията, за да си купела къща от Ивелин Михайлов. На това и малките деца ще се смеят, ама има много простотии, които вярват.

Вие сте един файтон хора в парламента, ама вече чистите плявата? И колко ще останат като зърно?

преди 1 минута, parmobil написа:

Вие сте един файтон хора в парламента, ама вече чистите плявата? И колко ще останат като зърно?

Ти да не се притесняваш?

преди 21 минути, parmobil написа:

Вие сте един файтон хора в парламента

Каква ирония, ГЕРБаджиите са избрани от един файтон хора а се биявт в гърдите, че били избрани от народа.:lol6:

преди 3 минути, Bubbles написа:

Каква ирония, ГЕРБаджиите са избрани от един файтон хора а се биявт в гърдите, че били избрани от народа.:lol6:

В този дух, колко са избирателите на "Величие"? А на "Възраждане"?

преди 2 минути, parmobil написа:

В този дух, колко са избирателите на "Величие"? А на "Възраждане"?

Пак толкова, дори и по-малко, изобщо на избори в България вече ходят само партийци и техните близки и роднини.

преди 1 час, parmobil написа:

Не те разбрах. Аз и твоята сподвижничка не я разбрах. Кой на кого вярва? Кой отлюспва?

Нещо сте объркани. 

Много ме кефят ВеЛЕВчо и шизото избягало от психодиспансера, какви фермани пишат как всичко върви по план и ние нищо не разбираме, ама и думичка не обелват какъв е плана. :giggle1:

И на Путлер плана вървеше по план, ама така и не го разкриха какъв е, преди да спрат да папагалстват, даже и те загубиха вяра в Големият Вожд. Май утре ще се гласува кабиент, да видим ще разберем ли Планът. 

току-що, Bubbles написа:

Пак толкова, дори и по-малко, изобщо на избори в България вече ходят само партийци и техните близки и роднини.

Така де. Аз гласувам винаги, но не съм представен парламентарно.

Но с оглед отрезвяването на Европа и земята от неолибералната чума, може пък и да ми случи след 10 г. да видя нещо

Какво е политическа партия Величие според това което видях досега.

Шепа хора със различни интереси излизащи от пепелта като гладни вълци със амбиции да хванат златната кокошка/феникс за да им снася златни яйца. Партията няма ясни политически цели и не знае как биха били полезни в парламента, ще гледат какво се предлага като политика и ако им светне лампичката ще подкрепят. Ще оправят България и след това целият свят!!! :lol6:

преди 19 минути, N1K17Y написа:

думичка не обелват какъв е плана. :giggle1:

Да не мислиш че на тебе ще го кажем. Ти много ли си загрижен за "Величие"?

преди 20 минути, N1K17Y написа:

И на Путлер плана вървеше по план, ама така и не го разкриха какъв е,

Върви си и сега още продължава. До разпадането на Европа с подкупните и ръководители. Процеса започна. Така че плана на Путин дава резултати.

преди 20 минути, parmobil написа:

Но с оглед отрезвяването на Европа и земята от неолибералната чума, може пък и да ми случи след 10 г. да видя нещо

Странно че в други теми я защитаваш неолибералната чума.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.