Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Величие и новите месии

Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков? 58 гласували потребители

1. 1. Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

• Да!
      20%
    • Не!
      36%
    • Може би
      6%
    • Шегуваш ли се?
      36%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 4 минути, teo-glavata написа:

Няма да се наложи! Историческия парк, реално е фалирал вече - остава да се документира. Кариерата във Велинград, от където взе камънака за парка го погна за 500 00 лв., НАП го подкара за данъци и финансови престъпления, ДАНС го подкарва в понеделник покрай т.нар. "спортен клуб" "Пазителите"..... Задават се и още искове, просто се водят преговори за разпределение на кинтите от михайлов. Свърши се с паркове, величия и прочие

Искаш да кажеш, че е невинен, но мъти водата на твоите хора? И те ще го премахнат, въпреки че е невинен.

Мафиотска държава сме!

Благодарение на твоите приятели.

• Отговори 5,7k
  • Прегледи 258,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Аз лично съм гласувал за Възраждане, а това което се случва с Величие е или една голяма измама и сцена на глупост, или сценарий, за който трябва да се изгледа представлението до края, за да се коменти

• инж. lebel
    инж. lebel

Знам, знам. Отивам. Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.   едит: Те са. Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха

• Истината е важно да се чува и разпространява, независимо кой е стигнал до нея пръв или се е осмелил да я изкаже от свое име.

Публикувани изображения

преди 2 минути, В. Велев написа:

Искаш да кажеш, че е невинен, но мъти водата на твоите хора? И те ще го премахнат, въпреки че е невинен.

Дали е виновен или невинен, може да каже само съда. За година - две, тези дела и проверки с/у него ще го ликвидират финансовово - много повече пари се изправят срещу него.

току-що, teo-glavata написа:

Дали е виновен или невинен, може да каже само съда. За година - две, тези дела и проверки с/у него ще го ликвидират финансовово - много повече пари се изправят срещу него.

Това казвам и аз. Човека е невинен, но вие ще го ликвидирате. И всеки честен бизнес в България го чака същото, ако не ви плати такса спокойствия?

преди 2 минути, В. Велев написа:

Това казвам и аз. Човека е невинен,

Ти не можеш да кажеш нищо - казва съда!

преди 3 минути, В. Велев написа:

но вие ще го ликвидирате.

Щом има причина - ще го ликвидираме

преди 4 минути, В. Велев написа:

И всеки честен бизнес в България го чака същото, ако не ви плати такса спокойствия?

Мене що никой за нищо не ме гони - пия си биричката спокойно

преди 9 минути, teo-glavata написа:

Мене що никой за нищо не ме гони - пия си биричката спокойно

Защото си послушен. И не те интересуват беззаконията, които стават в България.

преди 11 минути, teo-glavata написа:

Щом има причина - ще го ликвидираме

Не разбрах каква е причината за ликвидация? Не слуша ли Ивелин?

преди 12 минути, teo-glavata написа:

Ти не можеш да кажеш нищо - казва съда!

За българския съд или хубаво или нищо трябва да се казва...

преди 4 часа, AAUUXX написа:

Очаквах че ще видя нещо различно на политическата ни сцена, а те се скараха и разпаднаха още в самото си начало на политическата си кариера.

Разбрах че няма да ги бъде още като чух просташкият език и видях просташкото държание на "полковнико" или подполковник или ако изобщо е военен тоя простак?

преди 17 минути, чичо Сашо написа:

Разбрах че няма да ги бъде още като чух просташкият език и видях просташкото държание на "полковнико" или подполковник или ако изобщо е военен тоя простак?

Марков иска още мигранти 

преди 2 часа, В. Велев написа:

Ивелин много му се искаше да не се занимава с политика, защото много обичаше създанието си Исторически парк и съживяването на умиращо село, с което доказа, че и нормален човек, без евросредства и помощ от държавата може да съживи общините в България. А на сегашните управници това не им се иска. Те искат да обезлюдат България.

Та сега управляващите ще си намерят майстора, защото Ивелин влиза в политиката. А той с каквото се захване винаги е успешен и не се предава докато не го завърши. Временно ще спре или възложи на други да продължат с Исторически парк.

Ивелин гледа неговите си интереси, тези интереси нямат нищо общо със политиката и парламента. Хората, които са дали своя глас за политическа партия Величие са се доверили на обещанията и нещата които сте казали, че ще направите. Тези ваши избиратели нали се досещаш, че не са гласували за Величие за да може Ивелин да влезне във политиката и да си свърши работата/да забогатее още повече? 😁

Ти продължавай да се излагаш де. 😂

преди 2 минути, ___ написа:

Ивелин гледа неговите си интереси, тези интереси нямат нищо общо със политиката и парламента.

Всеки се бори за негови интереси. Ти не се ли бориш за свои интереси?

Само че Ивелин е единствения бизнесмен, който е стигнал до заключението, че за да е добре и дори за да стане още по-богат, трябва да направи така че всички около него да са добре и богати. И не само около него, а в цяла България.

Схвана ли? Защото е трудно за схващане особено от тарикати, келепираджии, крадци и подобни.

За да е добре трябва всички да са добре!

Това не само че го каза в няколко клипа, но и на практика го прави. Например от 20 000 негови ученици поне 10 са станали милионери.

преди 7 минути, ___ написа:

Хората, които са дали своя глас за политическа партия Величие са се доверили на обещанията и нещата които сте казали, че ще направите.

Ами да. Какво те учудва тогава че се скараха с Марков? Марков обеща още първия ден да осветли незнам си какво, да хвърли "бомба" в парламента как се крадяли гласове и други подобни. А като излезе на трибуната и се разплака.

А сега се жалва че не били минали още 7 дни и какво са искали от него. Ами защо обещаваш че още на първия ден ще подгониш мафията.

преди 10 минути, ___ написа:

Тези ваши избиратели нали се досещаш, че не са гласували за Величие за да може Ивелин да влезне във политиката и да си свърши работата/да забогатее още повече?

Точно обратното. Всички искаха Ивелин да влезе в политиката. И поне още толкова избиратели не са гласували, защото Ивелин Михайлов не искаше да влезе в политиката.

Днес слушах интервюто на полковника по БНР, най-ми хареса че пое вината, каза че напълно осъзнава какво се е случило и се извини на всички избиратели/хора които са гласували за него. Малко хора на неговото място биха признали вина и биха поднесли извинение. 

Но въпреки това не му вярвам, не вярвам и на Ивелин, все още не проумявам защо човек работил във сигурността "полковника" се е доверил на Ивелин. Може би никога няма да разберем истината. 

преди 31 минути, ___ написа:

Но въпреки това не му вярвам, не вярвам и на Ивелин, все още не проумявам защо човек работил във сигурността "полковника" се е доверил на Ивелин. Може би никога няма да разберем истината. 

Кажи честно какво те притеснява в Ивелин и защо не му вярваш?

Ама би трябвало да си изгледал доста неща на него. И негативните естествено. И още по-важно да идеш до Исторически парк и с. Неофит Рилски. И най-обективното е да се запознаеш с него и да поговориш поне 5 минути.

За начало изгледай горното.

преди 44 минути, В. Велев написа:

Адаш, "Късно е чадо за парламента"! 🙂

Ти знаеш много добре, че пиленцето веднъж каца на рамото.... 

преди 44 минути, В. Велев написа:

Кажи честно какво те притеснява в Ивелин и защо не му вярваш?

Ама би трябвало да си изгледал доста неща на него. И негативните естествено. И още по-важно да идеш до Исторически парк и с. Неофит Рилски. И най-обективното е да се запознаеш с него и да поговориш поне 5 минути.

Защо той не дойде при нас? Не обещавам обаче, че хората ще го харесат. Да не стане после, ама защо, ама ти, ама те..... 

Нали обича да обикаля по общините и говори на хората? Да заповяда във Ивайловград и ще си поговорим! :wink12:

преди 2 минути, ___ написа:

Адаш, "Късно е чадо за парламента"! 🙂

Ти знаеш много добре, че пиленцето веднъж каца на рамото.... 

Ами, сега тепърва започват нещата. Гледай за 51-я парламент с колко % ще влезе "Величие". Като само 10%+ ще са само за Ивелин, а другите са башка.

преди 4 минути, ___ написа:

Да заповяда във Ивайловград и ще си поговорим! :wink12:

И там ще дойде. Не се притеснявай. Ама за такива като тебе не си заслужава да се бори и хаби. Той иска да направи народа и България богати, а вие искате да продължават да ви управляват крадци и мафиоти.

Ами, сега тепърва започват нещата. Гледай за 51-я парламент с колко % ще влезе "Величие". Като само 10%+ ще са само за Ивелин, а другите са башка.

Няма как, дори и 1% да вземете. Просто няма да участвате в тези избори - това е казал Пеевски снощи

преди 6 минути, В. Велев написа:

И там ще дойде. Не се притеснявай. Ама за такива като тебе не си заслужава да се бори и хаби. Той иска да направи народа и България богати, а вие искате да продължават да ви управляват крадци и мафиоти.

Във България бедни са само мързеливите, болните, старите хора и тези които нямат акъл!

Нормален беден във България НЯМА !!! 

преди 7 минути, Bubbles написа:

Пиши го бегал този.🙂

Той Тео-главата сега на него се подмазва. Там сега е келепира.

преди 1 минута, В. Велев написа:

Той Тео-главата сега на него се подмазва. Там сега е келепира.

Ами, като трябваше да ставам общински - той се нави и то почти без пари. Иначе съм си за Бате

преди 13 минути, teo-glavata написа:

Ами, като трябваше да ставам общински - той се нави и то почти без пари. Иначе съм си за Бате

Така е в България. Феодална република. Пазарени кметове и общински съветници управляват и крадат общините. Основно от ГЕРБ и ДПС. 

Точно срещу вас се бори Ивелин Михайлов. Как да не го мразите.

Продажни душички! Съсипахте България!

преди 15 минути, parmobil написа:

Без, да ми се обиждаш, но на секта ми приличате.

Уточни кое е сектанството.

Нещо като ГЕРБ с Бойко или ДПС с Доган, а сега и с Пеевски?

преди 12 минути, В. Велев написа:

Имота си беше мой - просто не ми се занимава с дела. По евтино ми беше да стана съветник и да си взема каквото ми се полага

България няма нищо общо - да си намери място за детската градина - този имот си е мой и няма да бъде фетска градина а нещо друго, което е полезно

преди 22 минути, В. Велев написа:

Така е в България. Феодална република. Пазарени кметове и общински съветници управляват и крадат общините. Основно от ГЕРБ и ДПС. 

Аз досега не съм видял да се борите със нещо или някой, освен помежду си във партията. 12 човека се изпокарахте, това ли е борбата ви? 

преди 22 минути, В. Велев написа:

Слушам какво говори Марков, когото ти защитаваше до преди няколко дни. Русалка тоже. Няма по-голям стратег и шахматист на Балканите, сказала.

То дебют, мителшпил, ендшпил

преди 18 минути, ___ написа:

Аз досега не съм видял да се борите със нещо или някой, освен помежду си във партията. 12 човека се изпокарахте, това ли е борбата ви? 

Явно само ти не си видял как се бориха в Доспат, сега и митинг ще има с София. И много неща прави Ивелин Михайлов. 

преди 14 минути, parmobil написа:

Слушам какво говори Марков, когото ти защитаваше до преди няколко дни. Русалка тоже. Няма по-голям стратег и шахматист на Балканите, сказала.

То дебют, мителшпил, ендшпил

Естествено че го защитавах. Тогава всичко беше за идеята. Сега които отстъпиха от идеята и се продадоха за пари съм срещу тях. Ти няма ли така да направиш? Кое ти е чудното?

Явно само ти не си видял как се бориха в Доспат, сега и митинг ще има с София. И много неща прави Ивелин Михайлов. 

Естествено че го защитавах. Тогава всичко беше за идеята. Сега които отстъпиха от идеята и се продадоха за пари съм срещу тях. Ти няма ли така да направиш? Кое ти е чудното?

Че не прочетох "сбърках", "грешка". 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.