Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Величие и новите месии

Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков? 58 гласували потребители

1. 1. Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

• Да!
      20%
    • Не!
      36%
    • Може би
      6%
    • Шегуваш ли се?
      36%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

и сега да го направят - това как ще промени нещщата

Искат да накарат хората да излезнат и да гласуват или ще ги глобяват 50 лева. Нищо няма да промени, ще има 70% от гласувалите за - "Не подкрепям никого" и това е. 🙂

• Отговори 5,7k
  • Прегледи 258,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Аз лично съм гласувал за Възраждане, а това което се случва с Величие е или една голяма измама и сцена на глупост, или сценарий, за който трябва да се изгледа представлението до края, за да се коменти

• инж. lebel
    инж. lebel

Знам, знам. Отивам. Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.   едит: Те са. Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха

• Истината е важно да се чува и разпространява, независимо кой е стигнал до нея пръв или се е осмелил да я изкаже от свое име.

Публикувани изображения

току-що, ___ написа:

Искат да накарат хората да излезнат и да гласуват или ще ги глобяват 50 лева. Нищо няма да промени, ще има 70% от гласувалите за - "Не подкрепям никого" и това е. 🙂

това няма как да стане с 1 ден избори - има много хора с телк - това значе че ЦИК трябва да обиколят всички с ТЕЛК, и то задължително - а това са средства - защо да оскъпяваме изборите след като резултата ще е близък до нула

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

това няма как да стане с 1 ден избори - има много хора с телк - това значе че ЦИК трябва да обиколят всички с ТЕЛК, и то задължително - а това са средства - защо да оскъпяваме изборите след като резултата ще е близък до нула

Има и хора като @АСПЕКТ които живеят във чужбина, тях как ще ги накарат да гласуват?

Как ще ги глобят?

преди 9 минути, ___ написа:

Сега точна година-години не мога да ти кажа. Бил съм малък, а и едва ли има голяма значение годината! 😃

Като си бил малък какви ги приказваш тогава? Да не обърка с дрън дрън темата?

преди 3 минути, ___ написа:

Има и хора като @АСПЕКТ които живеят във чужбина, тях как ще ги накарат да гласуват?

Как ще ги глобят?

Аз гласувам редовно и без да ме глобяват. 😄

преди 3 минути, Bubbles написа:

Имам въпрос :

Ти защо гласуваш?

Що за въпрос?  Всеки трябва да гласува, това е негово право и задължение.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Не ме разбра. Здраве. 🙂

преди 7 минути, Bubbles написа:

Не ме разбра. Здраве. 🙂

Не съм в България и не трябва да се меша. Разбрах те. Ми, то няма голям процент от чужбина гласовете. Дори и всичките 2 млн да отидат да гласуват, 4 млн са от България.

Българите в България пак си избират. А и в чужбина няма преференции. Тъй, че...  

преди 15 минути, АСПЕКТ написа:

Гласуването е като семейния секс. Хем е право, хем е задължение. :)

преди 43 минути, АСПЕКТ написа:

Не съм в България и не трябва да се меша. Разбрах те. Ми, то няма голям процент от чужбина гласовете. Дори и всичките 2 млн да отидат да гласуват, 4 млн са от България.

Българите в България пак си избират. А и в чужбина няма преференции. Тъй, че...  

Абе избират си, ама точно отвънка ДПС получават най много подкрепа, добре че не гласуваш за тях.
Аз лично това не го разбирам и то никак, но водили сме го този разговор, няма смисъл отново.🙂

преди 9 часа, АСПЕКТ написа:

Защо Англия като излезе от ЕС, отиде в СССР ли? Стана съветска република ли?

Лейбаристите спечелиха с 2/3 мнозинство ,искат да подобрят диалога си с ЕС ,но не искат да чуват за връщане в него.

преди 7 минути, AAUUXX написа:

Лейбаристите спечелиха с 2/3 мнозинство ,искат да подобрят диалога си с ЕС ,но не искат да чуват за връщане в него.

Как да чуят, като им набутаха над 2 млн имигранти. Затворите са пълни с тях. Няма място вече в затвора. 

Същото е и в Германия. Няма място в затворите в Германия. Бум на изнасилванията, бум на кражбите, бум на убийствата. Всеки ден някой имигрант ръга с нож. Защото си го погледнал на криво или кой знае защо. Да не говорим, че те въртят и бизнеса с наркотици и проституция. Мафията също. Местните джамии няма нищо общо с исляма, а са клетка за тероризъм и нарко сделки. Налагат си и Шериата, искат да правят ислямска държава в Германия.

преди 15 часа, В. Велев написа:

Ами да. Какво те учудва тогава че се скараха с Марков? Марков обеща още първия ден да осветли незнам си какво, да хвърли "бомба" в парламента как се крадяли гласове и други подобни

Не бързай .   Внушенията са едно , задкулисието върви с други кадри . 

Време за размисъл

https://pik.bg/само-в-пик-tv-боецът-от-величие-дарин-георгиев-разказва-от-първо-лице-как-ивелин-михайлов--news1237033.html

Внимателно слушай и другият гост !

...........................................

Отговорът и на Марков

Гледай и двете гледни точки и тогава анализирай .

Да, интервюто по БНР.

Аз вчера им казах за него, но пак не им вярвам. Не вярвам нито на полковника нито на Ивелин.

преди 13 минути, Inana.. написа:

Не бързай .   Внушенията са едно , задкулисието върви с други кадри . 

Време за размисъл

https://pik.bg/само-в-пик-tv-боецът-от-величие-дарин-георгиев-разказва-от-първо-лице-как-ивелин-михайлов--news1237033.html

Внимателно слушай и другият гост !

...........................................

Отговорът и на Марков

Гледай и двете гледни точки и тогава анализирай .

Тия едва видяха парламент и се изпотрепаха по между си.

Real Estate Agent Money GIF by thepanozzoteam

преди 4 минути, ined написа:

Превод в ефир? Нямам идея какво дрънка. 😄

Не всички знаеме руски език. 🤔

преди 3 часа, Inana.. написа:

Отговорът и на Марков

Само това, че Марков отиде и даде интервю при Симон Милков ми е достатъчно. Знаеш ли кой се Симон Милков? Той сам каза че е човек на Пеевски. Виждала ли си как полицаи и полицейски шефове дори стоят мирно и мълчат докато ги навиква?

Знаеш ли как Симон Милков наричаше полковника? И сега му дава интервю. Ясно е че началника на Симон Милков, сега е началник и на Марков и той му е заповядал да отиде на интервюто.

преди 3 часа, Inana.. написа:

Къде бяха затворени депутатите на “Величие”?

2024-07-06-13-16.png

преди 1 час, В. Велев написа:

Само това, че Марков отиде и даде интервю при Симон Милков ми е достатъчно. Знаеш ли кой се Симон Милков? Той сам каза че е човек на Пеевски. Виждала ли си как полицаи и полицейски шефове дори стоят мирно и мълчат докато ги навиква?

Добре де, до онзи ден опяваше, че Марков е голямата работа, ся вашите викат, че даже не е член на партията.
Нещо ич не ми е ясно. :helpwanted3:

преди 6 часа, АСПЕКТ написа:

Как да чуят, като им набутаха над 2 млн имигранти. 

Ма верно ли ? https://www.theguardian.com/uk-news/2023/nov/23/net-migration-to-uk-hit-record-745000-in-2022-revised-figures-show :wub:

Голяма работа това ЕУ, даже като не си член продължават да ти бутат мигранти. 

преди 20 минути, Bubbles написа:

Добре де, до онзи ден опяваше, че Марков е голямата работа, ся вашите викат, че даже не е член на партията.
Нещо ич не ми е ясно. :helpwanted3:

Все пак не съм врачка и да познавам кой добър и кой лош. За Марков в началото бях 20-80% лош-добър. За Ивелин 0-100%.

Не ти ли прави вЧипитление КОЛОСАЛНАТА промяна в Марков? Какво говореше преди парламента и какво като влезе.

В крайна сметка аз поддържах идеята. И затова хвалех хората, въпреки че усещах някои неща и нещо не ми се връзваше, когато Марков избра неговите хора за парламента, особено тая дето е сменила 5 партии. Ама какво да се прави. Надявах се че жената е търсила добра среда за своите идеи. А то се оказа от същото.

Донякъде е извинение, ако са го заплашили с убийство и семейството му. Ако е взел пари не е извинение. Не смятам, че за пари ще се обърне 180 градуса срещу Ивелин. Че и проверими лъжи да говори и нелепи неща. Явно е със смъртна заплаха.

И още веднъж обръщам внимание на тоталната промяна в Марков срещу Ивелин. Това не е нормално и буди съмнение.

Дори си оставям 1% съмнение, че играят някаква игра. Чак такъв фрапантен обрат не е нормален.

Соня Колтуклиева: Поканих Марков и Михайлов на дебат, полковникът отказа!

Цитат

В 11:03 часа получих смс от Николай Марков:

„Уважаема госпожо Колтуклиева, В цивилизования и демократичен свят съществуват добри журналистически практики и стандарти при които дебатите се водят между политици. Не се е провеждал дебат между политик, доскоро председател на парламентарна група в национален Парламент и обикновен избирател. Как си представяте дебат между уважаемия господин Пеевски и жител на село Муртинци? А защо не и дебат между уважаемият господин Борисов и неговия избирател Мунчо от село Горно Уйно? Или дебат между Байдън и някой борсов измамник от Уолстрийт? Живеем в европейска и демократична страна, а не в балкански лаладжийски курник за психопати и социопати. Впрочем, вече не си спомням кой, но съм сигурен, че вие не бихте толерирани сексистки декларации на индивиди, които заявяват публично, че искат да спят с 365 жени в годината, по една за всеки ден! Това е сексизъм от такава величина и обида за всяка жена в България и света, която сигурен съм, че осъзнавате като жена. Госпожо Колтуклиева, има граници в обществените отношения, които сме длъжни да устояваме. И като медии и като личности! В противен случай ще станем жертва на агресивната посредственост, която е готова да гази с мръсните си крака всеки и всичко. До смърт! Моята лична и политическа воля е да не допусна това да се случи!’

Ето го хамбарът, където Ивелин Михайлов затвори депутатите.

Под ключ ги държи.

преди 2 часа, N1K17Y написа:

Ма верно ли ? https://www.theguardian.com/uk-news/2023/nov/23/net-migration-to-uk-hit-record-745000-in-2022-revised-figures-show :wub:

Голяма работа това ЕУ, даже като не си член продължават да ти бутат мигранти. 

ЕС се пише на български език. ЕУ не знам на какъв език е.  След ЕУ няма разстояние и после запетая.

И Великобритания след Брекзит още води политика с ЕС.

May be an image of 1 person, playing football and text

************************************************************************************************

Досега нито една партия, влязла в парламента не се е отказала от субсидията и е предпочела да се разпадне, вместо да се продаде на Герб и ДПС .
Нека използваме малко мозъците си, а не да чакаме платените медии да ни създават мнение!

********************************************************************************************************

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.