Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Величие и новите месии

Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков? 58 гласували потребители

1. 1. Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

• Да!
      20%
    • Не!
      36%
    • Може би
      6%
    • Шегуваш ли се?
      36%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Някои хора плюят по бат Бойко, но плюнките им са неоснователни. Той бил такъв, бил онакъв, имал пачки и чекмеджета със кюлчета. 

-Моля? Дами и господа, имам чувството, че вие искате той да няма нищо! Да, премиера на България да няма нищо, да е беден и да ходи със скъсани дрехи нали? Тогава пак ще плюете уважаеми дами и господа, ще крещите нашият премиер няма сто лева да си купи един анцунг  и ходи със скъсан. Ами каквото и да направи, както и да ходи вие винаги ще сте против и ще плюете като лами/камили. Ще плюете защото друго не можете, друго не знаете, плюенето ви е във кръвта. Когато той управлява България вие сте бедни и умирате от глад, когато управляват другите партии пак сте бедни и гладни, който и да управлява винаги ще сте бедни и гладни! Аз при управлението на Борисов винаги съм бил добре, как да повярвам на озверели и гладни за власт зверове които са готови на всичко и пхравят всичко само и само да вземат мястото на Борисов. 

Днес слушах цяла сутрин парламента по БНР. Цяла сутрин не спряха да ревът всички останали партии освен ДПС, които също бяха нападани. Цял ден реваха защото премиера на България сменил няколко човека на бившите управници ПП-ДБ при управлението на академик Денков! Толкова много рев и злоба, че техните няколко човека вече няма да цоцат и да работят във интерес на техните малки партии. Защо ги сменили, правили чистка, нямали основание и други. А те ако имат възможност ще направят същото, просто ги е яд, завиждат, злобеят, алчни са, а вие ги харесвате. Ами харесвайте ги. Само едно ще ви кажа, който и да вземе властта, ние обикновените хора пак ще си останем както сме били до сега, не си мислете, че Костадинов ще започне да раздава пачки на народа ако направи кабинет. И по него ще започнете да плюете.

• Отговори 5,6k
  • Прегледи 247,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Истината е важно да се чува и разпространява, независимо кой е стигнал до нея пръв или се е осмелил да я изкаже от свое име.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Аз лично съм гласувал за Възраждане, а това което се случва с Величие е или една голяма измама и сцена на глупост, или сценарий, за който трябва да се изгледа представлението до края, за да се коменти

• Знам, знам. Отивам. Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.   едит: Те са. Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха

Публикувани изображения

преди 1 минута, parmobil написа:

Че не прочетох "сбърках", "грешка". 

В крайна сметка не съм сбъркал, защото 1000 пъти ти написах, че вярвам само на Ивелин Михайлов. Сега излиза че той е сбъркал с Марков, но и това си има обяснение и го написах. Бързината с коята трябваше да се учства в изведнъж изкочилите избори.

Но сега всичко ще си дойде на мястото. Грешките в повечето случаи помагат, ама само на умните хора, които си извличат поука от тях.

Ама все пак да ти направя кефа: Сгреших много и се разкайвам, че повярвах на Полковник Марков :wors:

преди 1 минута, ___ написа:

Дами и господа, имам чувството, че вие искате той да няма нищо! Да, премиера на България да няма нищо, да е беден и да ходи със скъсани дрехи нали?

Откъде му е богатството?

преди 1 минута, В. Велев написа:

Бързината с коята трябваше да се учства в изведнъж изкочилите избори.

Като си прост, тогава изборите са изведнъж изкочили! Аз защо знам кога ще има избори?

Не ми отговаряй - за мен всеки месец да има избори е ОК

преди 44 минути, teo-glavata написа:

Имота си беше мой - просто не ми се занимава с дела. По евтино ми беше да стана съветник и да си взема каквото ми се полага

България няма нищо общо - да си намери място за детската градина - този имот си е мой и няма да бъде фетска градина а нещо друго, което е полезно

Тео, можеш ли да си купиш къща в с. Неофит Рилски, община Ветрино?

преди 7 минути, В. Велев написа:

Откъде му е богатството?

Затова нямаме правителство сега!

преди 12 минути, ___ написа:

Затова нямаме правителство сега!

Даже лошото на любимия ти премиер не е че краде евросредства, а защото направи феодален модел на управление в България. Както и ДПС.

За да станеш кмет или общински съветник трябва да му целуваш ръката и да си платиш. След това народа реве и още повече обеднява в съответната община. Питай тео-главата, ако не вярваш как се става общински.

преди 24 минути, ___ написа:

ще започне да раздава пачки на народа ако направи кабинет.

Ето ти я фундаменталната грешка!

Според теб добрия премиер трябва да раздава пачки. Даже и на тия които не работят.

Добрия премиер (държавата) трябва да не пречи и рекетира дребния и средния бизнес. Тогава хората знаят как да забогатеят. Ама сега ако минеш определена печалба и те забелязват и дърчавата чрез органите си започва да те рекетира.

преди 36 минути, ___ написа:

Някои хора плюят по бат Бойко, но плюнките им са неоснователни. Той бил такъв, бил онакъв, имал пачки и чекмеджета със кюлчета. 

-Моля? Дами и господа, имам чувството, че вие искате той да няма нищо! Да, премиера на България да няма нищо, да е беден и да ходи със скъсани дрехи нали? Тогава пак ще плюете уважаеми дами и господа, ще крещите нашият премиер няма сто лева да си купи един анцунг  и ходи със скъсан. Ами каквото и да направи, както и да ходи вие винаги ще сте против и ще плюете като лами/камили. Ще плюете защото друго не можете, друго не знаете, плюенето ви е във кръвта. Когато той управлява България вие сте бедни и умирате от глад, когато управляват другите партии пак сте бедни и гладни, който и да управлява винаги ще сте бедни и гладни! Аз при управлението на Борисов винаги съм бил добре, как да повярвам на озверели и гладни за власт зверове които са готови на всичко и пхравят всичко само и само да вземат мястото на Борисов. 

Днес слушах цяла сутрин парламента по БНР. Цяла сутрин не спряха да ревът всички останали партии освен ДПС, които също бяха нападани. Цял ден реваха защото премиера на България сменил няколко човека на бившите управници ПП-ДБ при управлението на академик Денков! Толкова много рев и злоба, че техните няколко човека вече няма да цоцат и да работят във интерес на техните малки партии. Защо ги сменили, правили чистка, нямали основание и други. А те ако имат възможност ще направят същото, просто ги е яд, завиждат, злобеят, алчни са, а вие ги харесвате. Ами харесвайте ги. Само едно ще ви кажа, който и да вземе властта, ние обикновените хора пак ще си останем както сме били до сега, не си мислете, че Костадинов ще започне да раздава пачки на народа ако направи кабинет. И по него ще започнете да плюете.

Биков ти ли си бре момче?

toma-bikov-25-06.jpg

преди 13 минути, В. Велев написа:

Даже лошото на любимия ти премиер не е че краде евросредства, а защото направи феодален модел на управление в България. Както и ДПС.

За да станеш кмет или общински съветник трябва да му целуваш ръката и да си платиш. След това народа реве и още повече обеднява в съответната община. Питай тео-главата, ако не вярваш как се става общински.

Ето ти я фундаменталната грешка!

Според теб добрия премиер трябва да раздава пачки. Даже и на тия които не работят.

Добрия премиер (държавата) трябва да не пречи и рекетира дребния и средния бизнес. Тогава хората знаят как да забогатеят. Ама сега ако минеш определена печалба и те забелязват и дърчавата чрез органите си започва да те рекетира.

Глупости!

Глупости на търкалета!

Абсолютни глупости!

Написах го вече и пак ще го повторя защото явно ти от първия път не разбираш. 

Който и да вземе властта за теб, мен и бай Пешо нищо няма да се промени. Ще се промени само за за този който е взел властта и хората около него! Или казано още по-разбираемо - ние хората не гласуваме за това кой ще управлява Борисов, Пеевски, Ивелин Михайлов, Корнелия Нинова, Костадинов и тк.нт. ами гласуваме за това кой да се докопа до министерските постове и да оправи живота на хората около него. На нас обикновените граждани/хората никой няма да започне да ни раздава пачки.

Затова се карат и не могат да направят правителство. Всеки иска да управлява, но интересите на ГЕРБ като виждане за ЕС, НАТО и приемането на Еврото мен ме устройват. Интересите на Костадинов да излезем от НАТО и ЕС и да се обвържем със СССР не ми допада. Това е!

преди 5 минути, ___ написа:

Глупости!

Глупости на търкалета!

Абсолютни глупости!

Който и да вземе властта за теб, мен и бай Пешо нищо няма да се промени. Ще се промени само за за този който е взел властта и хората около него! Или казано още по-разбираемо - ние хората не гласуваме за това кой ще управлява Борисов, Пеевски, Ивелин Михайлов, Корнелия Нинова, Костадинов и тк.нт. ами гласуваме за това кой да се докопа до министерските постове и да оправи живота на хората около него. На нас обикновените граждани/хората никой няма да започне да ни раздава пачки.

Затова се карат и не могат да направят правителство. Всеки иска да управлява, но интересите на ГЕРБ като виждане за ЕС, НАТО и приемането на Еврото мен ме устройват. Интересите на Костадинов да излезем от НАТО и ЕС и да се обвържем със СССР не ми допада. Това е!

Брей, значи пак пачки за народа  няма да има.  Ти убиваш надеждите на хората бре! Как не те е срам? 

Убивам?

Народа всичко което написах много добре знае, че е така и затова избирателната активност спада. Хората знаят, че като гласуват за някой - облага ще има само този за когото са гласували. Затова вече никой не иска да ходи да гласува!

Днес в пленарната зала чух предложение - гласуването да стане задължително! 😁 Който не гласува да бъде санкциониран! 😂

Депутатите видяха, че на всеки три месеца има избори и сега мислят как да печелят пари от толкова много избори. Ще ни глобяват! Като предложиха минималната глоба/санкция да е 50 лева! 

Не искаш да гласуваш, окей, няма проблем - 50 кинта и това е! :lol6:

преди 55 минути, ___ написа:

Не трябва да плюят политиците, а съдебната ни система, която отдавна трябваше да прати много от тях в затвора. Аха, аха, Бойко да влезе и махнаха Гешев. 

преди 1 минута, Мечо Хубавеца написа:

Не трябва да плюят политиците, а съдебната ни система, която отдавна трябваше да прати много от тях в затвора. Аха, аха, Бойко да влезе и махнаха Гешев. 

Бойко и да го осъдят, да влезне в затвора, ами как да го кажа - нищо няма да се промени! Неговото място ще заеме друг Бойко и така... 😂 

Бойковци много, виж колко много партии станаха, всички искат да вземат Бойковото!!! 😂

преди 20 минути, ___ написа:

но интересите на ГЕРБ като виждане за ЕС, НАТО и приемането на Еврото мен ме устройват.

Мен не ме устройват. Устройват ме да се гледат интересите на България.

преди 1 минута, ___ написа:

Неговото място ще заеме друг Бойко и така... 😂 

И така ли няма един свестен българин, та да заеме мястото на Бойко?

преди 10 минути, ___ написа:

Бойко и да го осъдят, да влезне в затвора, ами как да го кажа - нищо няма да се промени! Неговото място ще заеме друг Бойко и така... 😂 

Бойковци много, виж колко много партии станаха, всички искат да вземат Бойковото!!! 😂

Тогава всички политици да имат доживотен имунитет срещу наказателно преследване. Каквото и да направят, да не може да бъдат съдени. 

преди 38 минути, ___ написа:

Глупости!

Глупости на търкалета!

Абсолютни глупости!

Защо Англия като излезе от ЕС, отиде в СССР ли? Стана съветска република ли?

Добре де, виждате много добре колко много партии са, всички са против ГЕРБ и ДПС нали? Виждате го и това? Защо не се коалират и не съставят кабинет? 😃

Аз ще се радвам да направят стабилно и работещо правителство, няма да се налага да ходя пак на избори.

Обаче те партиите, как ще си поделят постовете? 😂 Ще се изпотрепят за местата! :lol6:

преди 35 минути, ___ написа:

Днес в пленарната зала чух предложение - гласуването да стане задължително! 😁 Който не гласува да бъде санкциониран! 😂

Депутатите видяха, че на всеки три месеца има избори и сега мислят как да печелят пари от толкова много избори. Ще ни глобяват! Като предложиха минималната глоба/санкция да е 50 лева! 

Гласуването е право. Как ще те задължават да ползваш правото си да гласуваш? Мислите ли малко с тия глави ... 

Цитат

Българските граждани, навършили 18 години, с изключение на поставените под запрещение и изтърпяващите наказание лишаване от свобода, имат право да избират държавни и местни органи и да участват в допитвания до народа (референдуми). Има известни разлики в условията за активно избирателно право в различните видове избори.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 1 минута, nikssi написа:

Гласуването е право. Как да ще те задължават да ползваш правото си да гласуваш? Мислите ли малко с тия глави ... 

Аз да, дано и те да мислят! 😄

Право на избор искаш да кажеш! Така е! 🙂

преди 23 минути, В. Велев написа:

Мен не ме устройват. Устройват ме да се гледат интересите на България.

И така ли няма един свестен българин, та да заеме мястото на Бойко?

Като приемем еврото ще настъпи голяма благодат. Пуснал съм тема.

Има, аз съм, но не иска да го сменя. :)  Обещавам да бъркам в меда само с един пръст. 

преди 6 минути, nikssi написа:

Гласуването е право. Как да ще те задължават да ползваш правото си да гласуваш? Мислите ли малко с тия глави ... 

Санкцията може да я наложат на тези, които не упражнят правото си на избор!

За тези, които не намират партия за която да гласуват има избор : Не подкрепям никого! 😁

преди 4 минути, ___ написа:

Аз да, дано и те да мислят! 😄

Право на избор искаш да кажеш! Така е! 🙂

Ми то в цитата си пише какво имам предвид

Цитат

Българските граждани, навършили 18 години, с изключение на поставените под запрещение и изтърпяващите наказание лишаване от свобода, имат право да избират държавни и местни органи и да участват в допитвания до народа (референдуми). Има известни разлики в условията за активно избирателно право в различните видове избори.

току-що, nikssi написа:

Ми то в цитата си пише какво имам предвид

Забрави ли как беше преди 89 год.?

Записваше се във паспорта, след това ти искаха паспорта да видят дали си гласувал? 

току-що, ___ написа:

Забрави ли как беше преди 89 год.?

Записваше се във паспорта, след това ти искаха паспорта да видят дали си гласувал? 

Мммм не беше ли след 89 та? 😀 Бай Тошо беше на власт още 89 та година

току-що, nikssi написа:

Мммм не беше ли след 89 та? 😀 Бай Тошо беше на власт още 89 та година

Сега точна година-години не мога да ти кажа. Бил съм малък, а и едва ли има голяма значение годината! 😃 Било е, и сега пак може да бъде!

Има една Българска поговорка "Където е текло пак ще тече" и те така! 🙂

преди 2 минути, ___ написа:

Сега точна година-години не мога да ти кажа. Бил съм малък, а и едва ли има голяма значение годината! 😃 Било е, и сега пак може да бъде!

Има една Българска поговорка "Където е текло пак ще тече" и те така! 🙂

и сега да го направят - това как ще промени нещщата

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.