Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Величие и новите месии

Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков? 58 гласували потребители

1. 1. Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

• Да!
      20%
    • Не!
      36%
    • Може би
      6%
    • Шегуваш ли се?
      36%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Хамбарът, който Ивелин заключва депутатите.

• Отговори 5,6k
  • Прегледи 247,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Истината е важно да се чува и разпространява, независимо кой е стигнал до нея пръв или се е осмелил да я изкаже от свое име.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Аз лично съм гласувал за Възраждане, а това което се случва с Величие е или една голяма измама и сцена на глупост, или сценарий, за който трябва да се изгледа представлението до края, за да се коменти

• Знам, знам. Отивам. Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.   едит: Те са. Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха

Публикувани изображения

преди 11 часа, Inana.. написа:

Внушенията са едно , задкулисието върви с други кадри . 

Точно така . Змиярникът е разбъркан  в първите 2 партии (особено Сарайската ) , но не трябва да се забравя , че: " Совите не са това , което са!"

преди 3 часа, В. Велев написа:

Досега нито една партия, влязла в парламента не се е отказала от субсидията и е предпочела да се разпадне, вместо да се продаде на Герб и ДПС .

Виждам ,че сте разочарован от случилото се с Величавите .Така става , когато двама тариката започнат да си ги мерят и грам не се замислят за последствията . Дори са много слаби артисти , само приказки за романтика от едни други времена. 

ps Цитирам и двама ви , защото мисля , че сте имали доверие на Величие . Ето и предисторията , която е подготвена още в края на предишния парламент , за да изгрее Величие на политическата сцена. И точно след последния подкаст (по-долу) се изпокараха , разделиха и т.н. Избори в България НЯМА (и никога няма да има).Всичко е лъжа и измама!!!

https://www.vesti.bg/bulgaria/slavena-tocheva-razkri-zashto-e-podala-ostavka-kato-deputat-6183465

https://www.dnevnik.bg/analizi/2024/06/14/4638063_predi_velichie_izborite_vuv_vetrino_se_pecheleha_ot/

https://www.youtube.com/shorts/qI5Un4V8Z28

преди 10 минути, <^> написа:

Виждам ,че сте разочарован от случилото се с Величавите .

Ще те разочаровам, но не съм разочарован. По-скоро съм радостен, че маските паднаха бързо. Всичко и с изборите и след тях се случи много бързо. Гледаш какво става и в другите партии.

Няколко пъти писах, че вярвам на Ивелин Михайлов. И то много преди партийната дейност. Просто той умее да върши работа и не се предава пред трудности. Дори трудностите му дават повече сила, докато при останалите е обратно - предават се. И точно затова му вярвам. Пак повтарям - много преди политиката.

И ето че освен около бизнеса му, сега такава трудност излезе и покрай политиката. Ивелин заложи на Марков и сгреши. Но както казах по-горе, останалите се предават и отказват, а Ивелин продължава с още по-голямо усърдие и сила.

преди 22 часа, nikssi написа:

Като си бил малък какви ги приказваш тогава? Да не обърка с дрън дрън темата?

Ко каза, ко? 😃

И ко кът съм бил малък когато е паднал комунизма? Нямам право да говоря ли? 🙂

преди 17 часа, ___ написа:

Ко каза, ко? 😃

И ко кът съм бил малък когато е паднал комунизма? Нямам право да говоря ли? 🙂

Понеже нещо бъркаш годините имаш право да дращиш в дрън дрън темите. 

преди 1 час, nikssi написа:

Понеже нещо бъркаш годините имаш право да дращиш в дрън дрън темите. 

Поправи ме като бъркам де, много ли е сложно? Коя година бъркам, поправи ме че забравих за какви години става въпрос!

Във дрън-дрън темите съм редовен, там има много стойностни хора които винаги са готови да помогнат. 🙂

преди 26 минути, Bubbles написа:

Бах мааму тия цяла секта били, ама това как го викат да излезе направо ме разби. 😶

Само неверни внушения. За който не е запознат с нещата са изумителни и Ивелин Михайлов е много лош.

Също както думи могат да се извадят от контекста така и отделни кадри могат да се нарежат и да изкараш и най-големия светец - дявол.

Това как го викат децата знаеш ли от какво и къде е изрязано?

А тая "монета" с лика на Ивелин, която Цанов постовнно пуска се оказа, че е оригинална визитна картичка, отзад с телефони, имейл и сайт. Обаче тя през цялото видео върви. И внушава на необразованите и неразсъждаващите, че Ивелин е Нарцис.

Само най-пропадналите и подкупни журналисти като Цанов могат да правят такива поръчкови клипове.

преди 5 минути, В. Велев написа:

Само неверни внушения. За който не е запознат с нещата са изумителни и Ивелин Михайлов е много лош.

Също както думи могат да се извадят от контекста така и отделни кадри могат да се нарежат и да изкараш и най-големия светец - дявол.

Това как го викат децата знаеш ли от какво и къде е изрязано?

А тая "монета" с лика на Ивелин, която Цанов постовнно пуска се оказа, че е оригинална визитна картичка, отзад с телефони, имейл и сайт. Обаче тя през цялото видео върви.

Само най-пропадналите и подкупни журналисти като Цанов могат да правят такива повъчкови клипове.

Добре може ли да обясниш ето тази част моля?

преди 38 минути, Bubbles написа:

Бах мааму тия цяла секта били, ама това как го викат да излезе направо ме разби. 😶

Как беше?

Голям майтап. 😁

Жена му фризьорка, получавала 6000 щатски долара на месец, а харчила само 1000 щатски долара. И така 5000 щатски долара пестяла. Благодарение на това, има 1000 имота. Защото се е лишавала от почивки, от не знам си какво.  Хахаха. 😁😁😁

Другото е си е чиста пирамида. Там акционерите, където са длъжни да дават някаква сума, а предлагат им бързи и лесни пари. И разбира се, който е долу на първото стъпало получава пръст в гза. 

😁

преди 11 минути, Bubbles написа:

Добре може ли да обясниш ето тази част моля?

Другото е като тия тук, как им беше името. Съботяни ли, където чукат на вратата ти в 20 часа. Сектантите. Където им забранено да празнуват рожден ден, да даряват кръв. Където си преписват имотите на вожд.

Свидетелите на Йехова. Мисля, че бяха.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Как беше?

Голям майтап. 😁

Жена му фризьорка, получавала 6000 щатски долара на месец, а харчила само 1000 щатски долара. И така 5000 щатски долара пестяла. Благодарение на това, има 1000 имота. Защото се е лишавала от почивки, от не знам си какво.  Хахаха. 😁😁😁

Другото е си е чиста пирамида. Там акционерите, където са длъжни да дават някаква сума, а предлагат им бързи и лесни пари. И разбира се, който е долу на първото стъпало получава пръст в гза. 

😁

Баси фризьорката, а аз си мисля че тука 24 евро за подстрижка са много.

Начи ако почна да харча по 1000 евро от заплатата след 10 години трябва да съм изкупил половината Па де Кале и ша им вдигна парк на Краля слънце.:lol6:

преди 3 минути, Bubbles написа:

Баси фризьорката, а аз си мисля че тука 24 евро за подстрижка са много.

Начи ако почна да харча по 1000 евро от заплатата след 10 години трябва да съм изкупил половината Па де Кале и ша им вдигна парк на Краля слънце.:lol6:

Аз до сега тук с Берлин, по тази логика, щях да си купя вила в Шпандау близо до тази на бундес министъра на здравеопазването.

Season 1 Lol GIF by NBC

https://fakti.bg/world/501910-skandal-v-germania-ministarat-na-zdraveopazvaneto-si-kupi-luksozna-vila-v-berlin-za-poveche-ot-chetiri-miliona-evro

Скандал в Германия! Министърът на здравеопазването си купи луксозна вила в Берлин за повече от четири милиона евро

images?q=tbn:ANd9GcTFEfo8rqHZc-Hqqx3lmnu

😁

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Аз до сега тук с Берлин, по тази логика, щях да си купя вила в Шпандау до бундес министъра.

😁

Ма ша тряя да мислиш за исторически парк на фюрера.

преди 3 минути, Bubbles написа:

Ма ша тряя да мислиш за исторически парк на фюрера.

Или на Карл Маркс и Фридрих Енгелс.

o7P1b0YS.jpg

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Или на Карл Маркс и Фридрих Енгелс.

o7P1b0YS.jpg

Може но от маркетингова гледна точка на фюрера е най добре, сметай какъв шум ще се вдигне.

преди 2 минути, Bubbles написа:

Може но от маркетингова гледна точка на фюрера е най добре, сметай какъв шум ще се вдигне.

Страхотен човек и страхотно видео.

Най-много ми хареса от видеото, то и другото не е за подценяване, как цар Ивелин(сигурно асоциация с цар Киро)

photo_verybig_195530.jpg

бил возил про.ститутки и продавал крадени касетки.

преди 19 минути, АСПЕКТ написа:

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Страхотен човек и страхотно видео.

Най-много ми хареса от видеото, то и другото не е за подценяване, как цар Ивелин(сигурно асоциация с цар Киро) бил возил про.ститутки и продавал крадени касетки.

Едно време Слави беше пуснал един лаф по адрес на Симеон Сакскобургготски "Тате работи цар", та може и Ивелинчо да иска да работи цар.

преди 5 минути, Bubbles написа:

Едно време Слави беше пуснал един лаф по адрес на Симеон Сакскобургготски "Тате работи цар", та може и Ивелинчо да иска да работи цар.

Нали се занимаваш с история. Ето няколко такива царе узурпатори. И какво получават.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Теодора_Ангелина_Комнина

И после всеки знае какво последва с България. Второто българско царство.

преди 8 минути, В. Велев написа:

Инвестирах в този парк и не търся никакви блага?

100 процента това е пирамида.

😄😄😄

преди 10 минути, В. Велев написа:

Ти си бил с много елементарно мислене.

Добре, не е пирамида.

Схема на Понци е. 😄

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Схема_на_Понци

преди 13 минути, АСПЕКТ написа:

Добре, не е пирамида.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Схема_на_Понци

Айдеее, сега и на теб трябва да обяснявам. 

Кажи ми къде си видял пирамида, която да строи ама големи и скъпи сгради? Не един навес за 1000 лева.

Ивелин ако е излъгал инвеститорите и им е събрал парите да не е луд да ги вложи в Исторически парк. Знаеш ли че само покрива на входната сграда е 15 милиона лева?

Пирамидата събира парите и не се застоява дълго. Максимум 1-2 години и не влага парите в камъни и цимент. А си ги прехвърля парите в собствени сметки и изчезва.

Това с Исторически парк е типична инвестиция. Никъде няма сигурност! Може да се спечели, може да се загуби. Освен това акции винаги се купуват с идеята за дългосрочна печалба. А не на другия ден.

А Исторически парк преди всичко е туристически атракцион. А знаеш ли по ковид кризата колко фирми от туризма фалираха? След това дойде войната. Сега и държавата го атакува. Ивелин каза че още 2020 можеше да се извини с Ковида и да закрия Исторически парк. И пак няма за какво да го винят защото много други туристически и ресторантьорски фирми фалираха тогава.

Но Ивелин продължи! Само това е достатъчно да покаже колко е честен и лоялен към инвеститорите!!!

Хайде проучи (има много материал) как Илън Мъск е събрал капиталите за "Тесла" още и завод даже е нямало. И какво им е обещавал на акционерите.

Освен това проучи как една "Старт-ъп" компания набира средствата си и какво обещава и изпълнява.

преди 31 минути, АСПЕКТ написа:

Нали се занимаваш с история. Ето няколко такива царе узурпатори. И какво получават.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Теодора_Ангелина_Комнина

И после всеки знае какво последва с България. Второто българско царство.

Инвестирах в този парк и не търся никакви блага?

100 процента това е пирамида.

😄😄😄

Е не знам, Теодора е омъжвана 4 пъти(Поне толкова са известни), Ивелинчо засега само за фризьорката се е женил и вече има хиляда имота, ако вземе да се ожени примерно за щерката на Фелипе ще стане не цар а император на цяла Европа.

преди 7 минути, ___ написа:

Пирамида е! :wink12:

Подчертата (Дзвяра) го разбирам. Той е простовато момче и от доста неща не разбира, затова единственото нещо с което се хвали е че много му се отдава да дразни другите.

преди 4 минути, Bubbles написа:

Е не знам, Теодора е омъжвана 4 пъти(Поне толкова са известни), Ивелинчо засега само за фризьорката се е женил и вече има хиляда имота, ако вземе да се ожени примерно за щерката на Фелипе ще стане не цар а император на цяла Европа.

Това е за дрън-дрън темата.

И тримата сте най-силни там. Така че се преместете, ако обичате.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.