Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Величие и новите месии

Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков? 58 гласували потребители

1. 1. Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

• Да!
      20%
    • Не!
      36%
    • Може би
      6%
    • Шегуваш ли се?
      36%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 12 минути, В. Велев написа:

Айдеее, сега и на теб трябва да обяснявам. 

Кажи ми къде си видял пирамида, която да строи ама големи и скъпи сгради? Не един навес за 1000 лева.

Ивелин ако е излъгал инвеститорите и им е събрал парите да не е луд да ги вложи в Исторически парк. Знаеш ли че само покрива на входната сграда е 15 милиона лева?

Пирамидата събира парите и не се застоява дълго. Максимум 1-2 години и не влага парите в камъни и цимент. А си ги прехвърля парите в собствени сметки и изчезва.

Това с Исторически парк е типична инвестиция. Никъде няма сигурност! Може да се спечели, може да се загуби. Освен това акции винаги се купуват с идеята за дългосрочна печалба. А не на другия ден.

А Исторически парк преди всичко е туристически атракцион. А знаеш ли по ковид кризата колко фирми от туризма фалираха? След това дойде войната. Сега и държавата го атакува. Ивелин каза че още 2020 можеше да се извини с Ковида и да закрия Исторически парк. И пак няма за какво да го винят защото много други туристически и ресторантьорски фирми фалираха тогава.

Но Ивелин продължи! Само това е достатъчно да покаже колко е честен и лоялен към инвеститорите!!!

Хайде проучи (има много материал) как Илън Мъск е събрал капиталите за "Тесла" още и завод даже е нямало. И какво им е обещавал на акционерите.

Освен това проучи как една "Старт-ъп" компания набира средствата си и какво обещава и изпълнява.

Всеки нов инвеститор влага нещо по имота. За да е жива пирамидата или на немски език му викат снежна топка, защото една снежна топка колкото повече я търкаляш в снега става все по-голяма. 

Така и тук, важното е да има някакви нови инвестиции. За да расте банковата сметка на Ивелин.

• Отговори 5,7k
  • Прегледи 258,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Аз лично съм гласувал за Възраждане, а това което се случва с Величие е или една голяма измама и сцена на глупост, или сценарий, за който трябва да се изгледа представлението до края, за да се коменти

• инж. lebel
    инж. lebel

Знам, знам. Отивам. Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.   едит: Те са. Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха

• Истината е важно да се чува и разпространява, независимо кой е стигнал до нея пръв или се е осмелил да я изкаже от свое име.

Публикувани изображения

преди 1 минута, В. Велев написа:

Подчертата (Дзвяра) го разбирам. Той е простовато момче и от доста неща не разбира, затова единственото нещо с което се хвали е че много му се отдава да дразни другите.

Простовато можеш спокойно да наричаш "Величие" и всички които участвате във проекта! :grimace:

преди 7 минути, ___ написа:

Простовато можеш спокойно да наричаш "Величие" и всички които участвате във проекта! :grimace:

Фанатици и войни на светлината.

images?q=tbn:ANd9GcRaq0z1_YyoJ_PNsOPoOGw

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Фанатици и войни на светлината.

images?q=tbn:ANd9GcRaq0z1_YyoJ_PNsOPoOGw

Простовато е това което направиха публично, пред цяла България - разпаднаха се! 😁 Направиха шоу на медиите и ядосаха хората които са гласували за тях!

Но това Велев няма как да го разбере защото страда от достатъчно капацитет. 

Можеха тихо, без много шум да се разберат, а не така публично със гръм и трясък! 😂

Нямате нужния интелект за тая тема!

Силата ви е в дрън-дрън темата.

преди 19 минути, АСПЕКТ написа:

Всеки нов инвеститор влага нещо по имота. За да е жива пирамидата или на немски език му викат снежна топка, защото една снежна топка колкото повече я търкаляш в снега става все по-голяма. 

Според теб където има акции и инвестиции е пирамида?

Не се излагай повече.

преди 6 минути, ___ написа:

Простовато е това което направиха публично, пред цяла България - разпаднаха се!

Кое се разпадна? Паламентарната група.

А ПП "Величие" няма как да се разпадне.

Освен това Ивелин Михаилов показа че не е като другите системни партии, които не разкриват разногласията вътре само за да не е разпаднат и да вземат субсидията.

На Ивелин не му трябва мижавата субсидия от 800 000 лева. Той иска депутатите да осветяват далаверите на системните партии и водачите им.

Враговете му си вкараха автогол като го принудиха да влезе в политиката и парламента.

Много присърце го вземаш, почваме да подозираме, че си поне инвеститор в не-пирамидата "Исторически Парк" ако не и повече.

преди 29 минути, ___ написа:

Простовато е това което направиха публично, пред цяла България - разпаднаха се! 😁 Направиха шоу на медиите и ядосаха хората които са гласували за тях!

Но това Велев няма как да го разбере защото страда от достатъчно капацитет. 

Можеха тихо, без много шум да се разберат, а не така публично със гръм и трясък! 😂

Няма как да гласуваш за председател на комисия от ГЕРБ и всички да ти се подиграват и да няма раздяла с гръм и трясък. На Марко и Василева им предложиха да напуснат постовете, те отказаха.  Това е начинът да ги махнат. Друг няма. 

преди 11 минути, adersa написа:

Тая партийка излезе голяма пирамидка взеха парите на ората и избягаха :D 

Кои пари на хората взеха?

преди 15 минути, ined написа:

Много присърце го вземаш, почваме да подозираме, че си поне инвеститор в не-пирамидата "Исторически Парк" ако не и повече.

Чул те Господ, ама за съжаление не съм толкова богат. Иначе веднага щях да купя акции. Лошото е че Ивелин доколкото разбрах вече не продава. Трябва от някой разочарован акционер. Ама и такива няма :) Никой не си продава акциите от Исторически парк ;)

Ба'си пирамидата.

преди 39 минути, В. Велев написа:

Според теб където има акции и инвестиции е пирамида?

Не се излагай повече.

Кое се разпадна? Паламентарната група.

А ПП "Величие" няма как да се разпадне.

Освен това Ивелин Михаилов показа че не е като другите системни партии, които не разкриват разногласията вътре само за да не е разпаднат и да вземат субсидията.

На Ивелин не му трябва мижавата субсидия от 800 000 лева. Той иска депутатите да осветяват далаверите на системните партии и водачите им.

Враговете му си вкараха автогол като го принудиха да влезе в политиката и парламента.

Явно Марков се е уплашил и не вярвал, че ще влезе в парламента, а ще обикаля из страната и ще търси балъци. Като говори някакви простотии. Като ония дето ти идват в дома ти и ти предлагат козметика.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Явно Марков се е уплашил и не вярвал, че ще влезе в парламента, а ще обикаля из страната и ще търси балъци. Като говори някакви простотии. Като ония дето ти идват в дома ти и ти предлагат козметикаю

Сетих се и друго за "пирамидата" Исторически парк.

Знаете ли че само 20% са продадените акции. Другото държи Ивелин.

Та с 20% акции няма да може да се построи само покрива на централната сграда.

Учете икономика и инвестиции и тогава елате в темата.

преди 1 час, В. Велев написа:

...

На Ивелин не му трябва мижавата субсидия от 800 000 лева. ...

...

Знам, знам. Отивам.

Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.

едит:

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

...

Свидетелите на Йехова. Мисля, че бяха.

Те са.

Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха рояк комари, котката на съседите и двама свидетели на Йехова.

преди 9 минути, lebel написа:

Знам, знам. Отивам.

Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.

едит:

Те са.

Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха рояк комари, котката на съседите и двама свидетели на Йехова.

Ама и ти ли си бил тука?

Кажи нещо за финансовите пирамиди.

Илън Мъск финансова пирамида ли е като има сума ти акционери? Защо не си е построил заводите само с лични средства, ами пуска акции?

преди 14 минути, В. Велев написа:

Илън Мъск финансова пирамида ли е като има сума ти акционери?

Илън Мъск е част от тайното световно правителство, заедно със Сорос. ;)

Виж, Ивелин Михайлов и Владимир Путин са от другата (правилната) страна - на Светлината...

Така, че бъди по-запознат и не смесвай тъмната със светлата страна....:lol6:

https://offnews.bg/obshtestvo/fondatcia-dava-po-200-leva-ako-si-krastite-deteto-asparuh-ili-kubrat-656198.html

Българската фондация "Въздигане" дава по 200 лева на родител, решил да кръсти детето си с име на български владетел. Кампанията бе обявена във Фейсбук и освен парично поощрение, хората ще получат и комплект комикси с български владетели, детска енциклопедия на България, тениска с лика на владетеля, на който е кръстено детето и две книги за Хан Кубрат. 

Освен описаните във Фейсбук имена, родителите могат да избират и между други, одобрени от фондацията, като например Тервел и Вълчан, разказаха от "Въздигане" пред OFFNews.

Кампанията върви от декември, но за момента все още никой не се е възползвал от нея. Все пак обаче има родители, които са изпратили бъдещата дата на раждане на децата им и са дали заявка за участие. От "Въздигане" добавиха, че подготвят и списък с женски имена.

phpdpcjs4_800x*.jpg

Кръсти детето си Аспарух и ще получиш 200 лева от Ивелин.

преди 2 часа, В. Велев написа:

Подчертата (Дзвяра) го разбирам. Той е простовато момче и от доста неща не разбира, затова единственото нещо с което се хвали е че много му се отдава да дразни другите.

Това е за дрън-дрън темата.

И тримата сте най-силни там. Така че се преместете, ако обичате.

Не е за дрън темата, просто твоя човек изглежда наистина абсурдно, заатова и коментарите са такива.
Досега не съм си позволил да се подигравам както правят доста други потребители в тази тема, разбирам, че си им симпатизант а може би и член, но съгласи се тия неща които се случват и конкретно този Ивелин наистина са абсурдни.
Горе ти посочих конкретерн момент от видеото на Цанов и помолих за коментар от твоя страна, такъв не получих, а по български му мълчанието означава съгласие. 🙂

преди 23 часа, В. Велев написа:

Ще те разочаровам, но не съм разочарован. По-скоро съм радостен, че маските паднаха бързо. Всичко и с изборите и след тях се случи много бързо. Гледаш какво става и в другите партии.

Няколко пъти писах, че вярвам на Ивелин Михайлов. И то много преди партийната дейност. Просто той умее да върши работа и не се предава пред трудности. Дори трудностите му дават повече сила, докато при останалите е обратно - предават се. И точно затова му вярвам. Пак повтарям - много преди политиката.

Падна едната маска( Н.М) . Вярвайте в каквото си искате(индивидуално е). Щом сте толкова навътре в нещата , с риск да се повторя , отново да попитам това , което е в предния ми пост - предистория на случващото се . Ако искате отговорете- ДА , НЕ , ИСТИНА , НЕИСТИНА(ЛЪЖА).. -вашата гледна точка:

https://thesite24.net/slavena-tocheva-varnenski-obsthini-poluchiha-sredstva-po-nastoyavane-na-gerb-za-realizacziyata-na-vazhni-proekti/

https://bgpravda.blogspot.com/2024/06/blog-post_24.html

ps. Не го приемайте като някаква нападка или заяждане . Нали УЖ всичко трябва да е прозрачно за избирателите...

преди 1 час, lebel написа:

Че как...

spacer.png

И това отговаря на случая, ама оригинала е следния: "Какви сме ние - жени - какво искаме - не знаем - кога го искаме - веднага"

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Българската фондация "Въздигане" дава по 200 лева на родител, решил да кръсти детето си с име на български владетел.

Нещо лошо ли виждаш?

Около мен децата и внуците на комшиите се казват: Анабел, Никол, Мери, Анита, Жаклин и подобни звучни български имена.

О, неразумний и юроде @АСПЕКТ, поради що се срамиш да се наречеш Българин?

преди 1 час, Bubbles написа:

Не е за дрън темата, просто твоя човек изглежда наистина абсурдно, заатова и коментарите са такива.

Сред глупци и луди, нормалните изглеждат абсурдно, нали?

Наистина Ивелин Михайлов е явление. Не е като останалите. Вместо да си грабне милионите и да напусне България е останал да се бори с буклуците в буквалния и преносния смисъл. Жертвайки си и живота дори.

@Bubbles, ако в България ти е застрашен живота ще останеш ли тук? Защото на Ивелин е застрашен. И е предупреден. Но той остава.

Само за това поне се дръж прилично.

преди 1 час, Bubbles написа:

Горе ти посочих конкретерн момент от видеото на Цанов и помолих за коментар от твоя страна, такъв не получих, а по български му мълчанието означава съгласие. 🙂

Това е по повод рожден ден на Ивелин преди незнам колко вече години и те му направили изненада-шега нещо като "Хепи бърдей". Виж как се смеят накрая. Не са изпаднали в транс пред великия вожд Ивелин.

Виждаш ли как се променя всичко, когато се изреже само една част?

Това могат да го пуснат че е за тебе. Накрая излизаш ти и си връзваш обувките.

преди 1 час, БаалБек написа:

Илън Мъск е част от тайното световно правителство, заедно със Сорос.

Само тая липсваше.

Значи Мъск има право да прави пирамиди. Не се учудвам. Той Сорос един ден трудов стаж няма. Само акции и машинации. Спекула. Такива са ви всички приятели, които подкрепяте.

Ама за разлика от тях, вие си оставате обикновена част от велосипед ;)

преди 19 минути, <^> написа:

Падна едната маска( Н.М) . Вярвайте в каквото си искате(индивидуално е). Щом сте толкова навътре в нещата , с риск да се повторя , отново да попитам това , което е в предния ми пост - предистория на случващото се . Ако искате отговорете- ДА , НЕ , ИСТИНА , НЕИСТИНА(ЛЪЖА).. -вашата гледна точка:

https://thesite24.net/slavena-tocheva-varnenski-obsthini-poluchiha-sredstva-po-nastoyavane-na-gerb-za-realizacziyata-na-vazhni-proekti/

https://bgpravda.blogspot.com/2024/06/blog-post_24.html

Какво искаш да ти се обяснявам? Че Ивелин Михайлов няма сестра ли?

За статия от януари 2023-та година какво да ти кажа? Искаш заради Ивелин Михайлов да не асфалтират селото в което е той ли? Това е глупаво предположение че е от ГЕРБ.

Втората е подобна. Сега опорката е да свързват Ивелин с ГЕРБ. Защо са избрали тази опорка? Защото Ивелин още от 2017 мисля че беше работи с кмета от ГЕРБ във Ветрино. Тоя кмет за ужас на всички се оказа свестен човек и родолюбец. Като видял какво ще прави Ивелин и веднага се съгласил. И спечелил.

Ще оставя на теб да провериш колко е бил общинския бюджет на община Ветрино преди и след Ивелин Михайлов да дойде.

преди 29 минути, В. Велев написа:

Какво искаш да ти се обяснявам? Че Ивелин Михайлов няма сестра ли?

Това не е сериозен отговор . Никаква опорка. Точният въпрос се нуждае от точен отговор(за да е коректно) , а не да се влиза в обяснителен режим . Ще си останете със сляпата вяра и толкова.Жив и здрав ! Приятна вечер на всички!!

преди 2 минути, <^> написа:

Това не е сериозен отговор . Никаква опорка. Точният въпрос се нуждае от точен отговор(за да е коректно) , а не да се влиза в обяснителен режим . Ще си останете със сляпата вяра и толкова.Жив и здрав ! Приятна вечер на всички!!

Добър ден!

Много късно загря! 😃

преди 38 минути, В. Велев написа:

@Bubbles, ако в България ти е застрашен живота ще останеш ли тук? Защото на Ивелин е застрашен. И е предупреден. Но той остава.

Кой му е застрашил живота? Има полиция за тия работи.

преди 39 минути, В. Велев написа:

Това е по повод рожден ден на Ивелин преди незнам колко вече години и те му направили изненада-шега нещо като "Хепи бърдей". Виж как се смеят накрая. Не са изпаднали в транс пред великия вожд Ивелин.

Виждаш ли как се променя всичко, когато се изреже само една част?

Добре.

преди 3 минути, <^> написа:

Ще си останете със сляпата вяра и толкова.

Ти гадател ли си?

Освен това вярата не е сляпа. Нали знаеш: "По делата им ще ги познаете".

А Ивелин действа и то успешно и не се спира пред трудности. 

преди 6 минути, <^> написа:

Това не е сериозен отговор .

Аз ти дадох отговора, сериозния по-долу. Защо цитираш само това за сестрата. И ти ли си манипулатор и вадиш само изрезки?

преди 44 минути, В. Велев написа:

За статия от януари 2023-та година какво да ти кажа? Искаш заради Ивелин Михайлов да не асфалтират селото в което е той ли? Това е глупаво предположение че е от ГЕРБ.

Втората е подобна. Сега опорката е да свързват Ивелин с ГЕРБ. Защо са избрали тази опорка? Защото Ивелин още от 2017 мисля че беше работи с кмета от ГЕРБ във Ветрино. Тоя кмет за ужас на всички се оказа свестен човек и родолюбец. Като видял какво ще прави Ивелин и веднага се съгласил. И спечелил.

Ще оставя на теб да провериш колко е бил общинския бюджет на община Ветрино преди и след Ивелин Михайлов да дойде.

преди 15 минути, В. Велев написа:

... ама оригинала е следния: "Какви сме ние - жени - какво искаме - не знаем - кога го искаме - веднага"

...

Жени, пияници, британци... варианти много. Но първото меме от сорта, което видях преди 100 години, беше...

spacer.png

За мен то е оригинала. Звучи ми (дано не нараня патриотизма ти) и най-логично.

------

Иначе, гледам и багаин (младши военачалник... мисля, че това съответства на 'нешното модератор) Никси раздава флаери на/за дрън-дрън-а. Вероятно в свободното си време. Няма лошо. 

преди 4 минути, Bubbles написа:

Има полиция за тия работи.

Забравих, че не живееш в България. Освен да се усмихна, друго какво да ти кажа.

Гледа ли клипа със Симон Милков как псува и навиква полицаите. Ама те мълчат, защото е човек на някой си.

Ивелин разказва история за един наркоман как викал и го заплашвал с нож. Ивелин се обажда на полицията и те му казали да се заключи и да не излиза, а оня на сутринта щяло да му мине. Обаче наркомана продължава и Ивелин нещо му се сопнал и оня се обажда и веднага идват трима полицаи.

преди 6 минути, lebel написа:

За мен то е оригинала. Звучи ми (дано не нараня патриотизма ти) и най-логично.

Ти не си ли патриот?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.