Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Величие и новите месии

Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков? 58 гласували потребители

1. 1. Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

• Да!
      20%
    • Не!
      36%
    • Може би
      6%
    • Шегуваш ли се?
      36%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

• Отговори 5,6k
  • Прегледи 247,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Истината е важно да се чува и разпространява, независимо кой е стигнал до нея пръв или се е осмелил да я изкаже от свое име.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Аз лично съм гласувал за Възраждане, а това което се случва с Величие е или една голяма измама и сцена на глупост, или сценарий, за който трябва да се изгледа представлението до края, за да се коменти

• Знам, знам. Отивам. Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.   едит: Те са. Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха

Публикувани изображения

Някак ми е нелепо и много смешно. Преди 4 - 5 години Ивелин и Коце дружки. Ивелин разбирал от хора. Е, как бе ивелине? Коце не го оцени правилно , па после и Марков не го оцени правилно. Те това не разбирам. Нали ти трябваха хора да вършат работа? Е Коце постоянно доказва че е можач, ти бега от него и се натресе на Марков. Че и сам си казваш, че полковника е неможач. Що така бе миме?

преди 3 часа, В. Велев написа:

Разтърсващи думи на Красимира Катинчарова от ПП Величие !

Това се очакваше от ПП "Величие" и особено от Марков. А той се разплака на трибуната.

Както се казва - всяко зло за добро. Изчисти се партията.

Както оная Росица Кирова, стана най-голямата метреса на Борисов. Но мястото вече е заето. Биков е там. Полковникът се лъже, ако мисли, че ще стане новият Биков.

images?q=tbn:ANd9GcTy-hWXhvVrll05lEo5h5g

преди 14 минути, Toto2 написа:

Някак ми е нелепо и много смешно. Преди 4 - 5 години Ивелин и Коце дружки. Ивелин разбирал от хора. Е, как бе ивелине? Коце не го оцени правилно , па после и Марков не го оцени правилно. Те това не разбирам. Нали ти трябваха хора да вършат работа? Е Коце постоянно доказва че е можач, ти бега от него и се натресе на Марков. Че и сам си казваш, че полковника е неможач. Що така бе миме?

Ивелин нали обясни и това? На какво се учудваш? Просто изгледайте всички клипове и тогава коментирайте и се учудвайте.

Сега не ми се търси и не ми се обяснява, но има няколко клипа в които Ивелин оняснява за Костадинов и Възраждане. Той и Киро Брейка обяснява за срещите му с тях и как им е помагал и как са го излъгали. Същото се е получило и с Ивелин.

Защо се учудваш, че Ивелин не може да намери точния човек? Познаваш ли честни и доблестни политици?

преди 20 минути, В. Велев написа:

Ивелин нали обясни и това? На какво се учудваш? Просто изгледайте всички клипове и тогава коментирайте и се учудвайте.

Сега не ми се търси и не ми се обяснява, но има няколко клипа в които Ивелин оняснява за Костадинов и Възраждане. Той и Киро Брейка обяснява за срещите му с тях и как им е помагал и как са го излъгали. Същото се е получило и с Ивелин.

Защо се учудваш, че Ивелин не може да намери точния човек? Познаваш ли честни и доблестни политици?

Познавам Костадин и всички от висшето ръководство. Неразбирателството между Костадин и Ивелин виждам единствено на ниво его. Гледал съм им клипове заедно, когато имаха нещо общо. Еми ужасна работа. Дори тогава беше борба кой да надговори другия. Ивелин просто не разбра, че са страни от една и съща монета. Допълваха се и можеха да работят заедно, но моментът е изпуснат и от тук нататък няма шанс да се обединят. И двамата са се доказали като организатори и можачи.

Разликата е, че Коце създаде организация от можачи и преследва целите си. Ивелин нещо се омота и се заобиколи от хора, дето не могат. Целите са едни и същи, виждането как да се постигнат са различни. И събитията го доказват. Та така.

преди 32 минути, Toto2 написа:

Познавам Костадин и всички от висшето ръководство. Неразбирателството между Костадин и Ивелин виждам единствено на ниво его. Гледал съм им клипове заедно, когато имаха нещо общо. Еми ужасна работа. Дори тогава беше борба кой да надговори другия. Ивелин просто не разбра, че са страни от една и съща монета. Допълваха се и можеха да работят заедно, но моментът е изпуснат и от тук нататък няма шанс да се обединят. И двамата са се доказали като организатори и можачи.

Разликата е, че Коце създаде организация от можачи и преследва целите си. Ивелин нещо се омота и се заобиколи от хора, дето не могат. Целите са едни и същи, виждането как да се постигнат са различни. И събитията го доказват. Та така.

Основния проблем на Ивелин са били тия ветрогенератори, които искат да слагат около селото и Исторически парк. Това му съсипва всичко, което е построил досега. А той 100 пъти казва, че се е чудил какъв бизнес да развива и е решил да е такъв, че да не пречи на никой от сегашните. Нито казина, нито ресторанти нито друго каквото се сетиш. И затова отива в най-затънтеното село и прави Историческия парк като атракция от една страна и за показване на българските старини в реални размери и т.н.

И изведнъж нарочно ли или без да искат, решават точно там да слагат перките. Това говоря от 2019 например досега. И той тръгва по партиите и отделни хора или лидери ако могат да му помогнат да не се слагат там перки и да не му съсипят бизнеса на живота дето се казва. И всички по един или друг начин му отказват.

Затова той прави август 2023 година партия "Величие" и вкарва 7 от 13 мисля че бяха общински съветници в община Ветрино. И спират временно перките.

Само че мисля в началото на годината в края народното събрание приема закон с който общините вече нямат думата дали ще има перки или не.

И тъй като Ивелин не иска да влиза в политиката, защото трябва и иска да си продължи с парка, защото той не е завършен, решава едва ли не да се хване с някой що-годе читав човек, който да е в парламента и да се занимава с политиката.

Но явно не е случил. Заложил и загубил. Просто нямаше време. Изведнъж падна сгобката и се очертаха избори и той едва ли не хвана първия срещнат и заложи на него.

За хубаво или лошо, сега не му остава нищо друго освен сам да си свърши работата. Ще му е мъчно, че няма да продължи със строителството на парка както му се иска, но явно ще трябва да влиза в политиката. 

Та така.

Вече няма такава партия, разпадна се!

преди 1 час, AAUUXX написа:

Какво става в тази партия ,сутринта гледах интервю с полковника ,леле мале :speak:

Вече не носи кръст Марков. И то интервю в бТВ, след като имаше забрана и бойкот.  Носи и костюм. За вратовръзка няма още явно пари.

https://bnr.bg/

преди 7 минути, Joss Bomon написа:

Глупости! 

:grimace:

Какво става в тази партия ,сутринта гледах интервю с полковника ,леле мале :speak:

Марков явно е изкукал. Имал проблем с паметта така твърди.

Преди не искаше да говори за такива работи, а сега говори без проблем. Преди искаше да говори само за политика, а сега вече зае мястото на Жоро Игнатов.

images?q=tbn:ANd9GcRcC9MQyKmB1RMgpsJy5zX

Марков твърди, че Ивелин ги заключва в хамбар и събира пари в кашони. Продавал книги за 150 лв.

Season 9 Lol GIF by The Office

преди 4 минути, ___ написа:

Ми, то си личеше. Василева и Марков от км се личаха, че не може да им имаш доверие.

Мисията значи е изпълнена. Най-големият враг на Републиката е премахнат.

/////

/////

Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

Сега тези, които са гласували тук с да, явно са сгрешили. 😁

преди 48 минути, Joss Bomon написа:

Глупости! 

Защо си разрушиха по този начин партията ? Как очакват сега някой да гласува за тях на следващите избори ?

преди 39 минути, АСПЕКТ написа:

Марков явно е изкукал. Имал проблем с паметта така твърди.

Преди не искаше да говори за такива работи, а сега говори без проблем. Преди искаше да говори само за политика, а сега вече зае мястото на Жоро Игнатов.

images?q=tbn:ANd9GcRcC9MQyKmB1RMgpsJy5zX

Марков твърди, че Ивелин ги заключва в хамбар и събира пари в кашони. Продавал книги за 150 лв.

Season 9 Lol GIF by The Office

Не знам но мисля ,че е време да се премахнат партиините субсидии.

преди 1 час, Филипов написа:

Безличие вече нямат парламентарна група. Половината са станали "независими".

Е, нищо де. Опитаха да оберат гласовете на Възраждане.

Меч на есен ще бъдат там. Роксана! 😄

Очаквах че ще видя нещо различно на политическата ни сцена, а те се скараха и разпаднаха още в самото си начало на политическата си кариера.

Знам, че това вече е пуснато по-нагоре:

Парламентарната група на "Величие" се разпадна

но искам да цитирам:

Цитат

Така независимите депутати в Народното събрание стават 17.

Това ще да е нов рекорд на Гинес. :yanim:

Защо си разрушиха по този начин партията ? Как очакват сега някой да гласува за тях на следващите избори ?

Не знам но мисля ,че е време да се премахнат партиините субсидии.

Аз лично съм гласувал за Възраждане, а това което се случва с Величие е или една голяма измама и сцена на глупост, или сценарий, за който трябва да се изгледа представлението до края, за да се коментира. Подадените оставки все още не означават автоматично, че групата им ще остане под десет депутата. Често, в последния момент се случва някой да промени решението си... особено при заплатите и придобивките от които още не са "вкусили" с големия черпак. Чакаме развитието на пиесата...

преди 49 минути, AAUUXX написа:

Очаквах че ще видя нещо различно на политическата ни сцена, а те се скараха и разпаднаха още в самото си начало на политическата си кариера.

Е, те хората са го казали. Нищо ново. Съвсем по български. Няма какво да очакваш. Няма изненадени. Чети българската история там е пълно с предатели, айдуци...

Един БЪЛГАРИН – айдук, двама – чета, трима – чета с предател, четирима – политическа партия.

Каква драма само!!!

Happy Eddie Murphy GIF by Laff

преди 5 часа, ___ написа:

Велев затова не пише.

Пиша, пиша. И се радвам донякъде на това, което става.

Ако "Величие" не бяха влезли в парламент гласовете им щяха да отидат в ГЕРБ и ДПС и можеше и да се избере правителство.

Второто радостно нещо е че маските паднаха много рано, преди да се направят големи зулуми.

Ивелин много му се искаше да не се занимава с политика, защото много обичаше създанието си Исторически парк и съживяването на умиращо село, с което доказа, че и нормален човек, без евросредства и помощ от държавата може да съживи общините в България. А на сегашните управници това не им се иска. Те искат да обезлюдат България.

Та сега управляващите ще си намерят майстора, защото Ивелин влиза в политиката. А той с каквото се захване винаги е успешен и не се предава докато не го завърши. Временно ще спре или възложи на други да продължат с Исторически парк.

Който му е интересно да слуша как се прави бизнес и по-точно как действа успешния инвеститор като Ивелин Михайлов. Как строи Исторически парк с минимум вложения. И т.н.

преди 13 минути, В. Велев написа:

Временно ще спре или възложи на други да продължат с Исторически парк.

Няма да се наложи! Историческия парк, реално е фалирал вече - остава да се документира. Кариерата във Велинград, от където взе камънака за парка го погна за 500 00 лв., НАП го подкара за данъци и финансови престъпления, ДАНС го подкарва в понеделник покрай т.нар. "спортен клуб" "Пазителите"..... Задават се и още искове, просто се водят преговори за разпределение на кинтите от михайлов. Свърши се с паркове, величия и прочие

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.