Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Величие и новите месии

Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков? 58 гласували потребители

1. 1. Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

• Да!
      20%
    • Не!
      36%
    • Може би
      6%
    • Шегуваш ли се?
      36%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 2 минути, В. Велев написа:

Да не мислиш че на тебе ще го кажем. Ти много ли си загрижен за "Величие"?

Върви си и сега още продължава. До разпадането на Европа с подкупните и ръководители. Процеса започна. Така че плана на Путин дава резултати.

Не си сериозен, но няма да ритаме паднал човек.

• Отговори 5,7k
  • Прегледи 258,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Аз лично съм гласувал за Възраждане, а това което се случва с Величие е или една голяма измама и сцена на глупост, или сценарий, за който трябва да се изгледа представлението до края, за да се коменти

• инж. lebel
    инж. lebel

Знам, знам. Отивам. Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.   едит: Те са. Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха

• Истината е важно да се чува и разпространява, независимо кой е стигнал до нея пръв или се е осмелил да я изкаже от свое име.

Публикувани изображения

преди 18 минути, ___ написа:

Какво е политическа партия Величие според това което видях досега.

Шепа хора със различни интереси излизащи от пепелта като гладни вълци със амбиции да хванат златната кокошка/феникс за да им снася златни яйца. Партията няма ясни политически цели и не знае как биха били полезни в парламента, ще гледат какво се предлага като политика и ако им светне лампичката ще подкрепят. Ще оправят България и след това целият свят!!! :lol6:

За бога, спрете това безумие наречено политически проект, преди да се избиете за пари!

За теб разбрах, че нищо не ти е ясно. Нямаш необходимия багаж. Много плоски заключения правиш..

преди 3 минути, В. Велев написа:

Странно че в други теми я защитаваш неолибералната чума.

Аз? Аз още оплаквам кончината на Маргарет Тачър, а ти ми вменяваш, че съм в лЕво?!

преди 3 минути, parmobil написа:

Аз? Аз още оплаквам кончината на Маргарет Тачър, а ти ми вменяваш, че съм в лЕво?!

Точно неолибералната чума върши всички сегашни поразии на Земята. Включително и използва ковида и от пандемия (то и това не беше, но и това направиха) я превърна в пландемия. Опитаха се чрез нея да превземат света или поне една голяма част от него. И си го казаха. Самия шваб каза че трябва да се използва ковида, ама трябва да стане бързо.

Сега искат да дадат цялата власт за СЗО, която комадват и чрез нея да контролират и управляват държавите.

преди 1 минута, В. Велев написа:

За теб разбрах, че нищо не ти е ясно. Нямаш необходимия багаж. Много плоски заключения правиш..

Не се сърди на мен, видя колко внимателно те разпитах, не можеш да го отречеш.

Отговорите които ти написа провокираха потребителите, а не аз. Аз дори се въздържам от  сериозен коментар, досещаш се. :wink12: 

Имам още един въпрос: Велев, ти сигурен ли си, че си част от този политически проект? 

Държа да ни отговориш! 🙂

Точно неолибералната чума върши всички сегашни поразии на Земята. Включително и използва ковида и от пандемия (то и това не беше, но и това направиха) я превърна в пландемия. Опитаха се чрез нея да превземат света или поне една голяма част от него. И си го казаха. Самия шваб каза че трябва да се използва ковида, ама трябва да стане бързо.

Сега искат да дадат цялата власт за СЗО, която комадват и чрез нея да контролират и управляват държавите.

Ама това сте вие - левите. Ама не искате да си го признаете.

Нямаше дясно и консервативно толкова време.

преди 1 минута, parmobil написа:

Ама това сте вие - левите. Ама не искате да си го признаете.

Нямаше дясно и консервативно толкова време.

Кои са десните в България?:ohmy:

преди 10 минути, ___ написа:

Имам още един въпрос: Велев, ти сигурен ли си, че си част от този политически проект? 

Държа да ни отговориш! 🙂

Аз съм на страната на Ивелин Михайлов. И го поддърам за всичко което е направил и прави.

Самия той каза, че не е нужно задължително да е в политиката, за да успее в това, което прави, но в политиката по-бързо ще стане, защото няма да му пречат толкова.

Той каза, че ако някоя друга партия направи добро за България, като постави интересите на България на първо място и без да я командват от посолства, то ще разпусне "Величие". То и "Величие" затова е създадена август 2023 година. С много тясна цел. Да влязат общински съветници, за да се противопоставят на перките, които искали някои да слагат и така да убият и земеделието и туризма в региона. Та ако не беше това нямяше да има нужда иа от "Величие".

Видя ли какъв проект е "Величие".

Така че с или без партия Ивелин продължява да си действа и работи. И то за България.

Има достатъчно милиони и милиарди дори за да си вдигне чукалата и да напусне България и да си гледа кефа на някой остров. Ама стои тук и се бори с мафията заради тъпия народ.

Марков: ПП "Величие" е само и единствено господин Ивелин Михайлов

Марков: Целите на тази организация не са партийни, нито идеални

"От днес прекратявам моето участие във всички срещи с обществеността, организирани от ПП "Величие"!

Това обяви във Фейсбук председателят на парламентарната група на "Величие" Николай Марков.

https://www.vesti.bg/bulgaria/nikolaj-markov-obiavi-che-kysa-s-velichie-6202680

преди 4 минути, Bubbles написа:

Кои са десните в България?:ohmy:

Не си позволявам да агитирам по форуми, а и по принцип.

"На маса не се говори за политика и религия"

преди 7 минути, В. Велев написа:

Аз съм на страната на Ивелин Михайлов. И го поддърам за всичко което е направил и прави.

Самия той каза, че не е нужно задължително да е в политиката, за да успее в това, което прави, но в политиката по-бързо ще стане, защото няма да му пречат толкова.

Той каза, че ако някоя друга партия направи добро за България, като постави интересите на България на първо място и без да я командват от посолства, то ще разпусне "Величие". То и "Величие" затова е създадена август 2023 година. С много тясна цел. Да влязат общински съветници, за да се противопоставят на перките, които искали някои да слагат и така да убият и земеделието и туризма в региона. Та ако не беше това нямяше да има нужда иа от "Величие".

Видя ли какъв проект е "Величие".

Така че с или без партия Ивелин продължява да си действа и работи. И то за България.

Има достатъчно милиони и милиарди дори за да си вдигне чукалата и да напусне България и да си гледа кефа на някой остров. Ама стои тук и се боти с мафията заради тъпия народ.

Хубав отговор, но не виждам на въпроса ми да си отговорил! 🙂

Пак ще ти го задам.

Велев, ти сигурен ли си, че си част от този политически проект "Величие"? 

преди 4 минути, ___ написа:

Велев, ти сигурен ли си, че си част от този политически проект "Величие"? 

Краткия отговор е - да.

Но очаквам да напишеш някоя тъпотия и може да ти напиша и дългия отговор.

преди 24 минути, ___ написа:

от този политически проект "Величие"? 

Toва не е политичеси проект, а чисто финансов - пирамидална структура. Много, като велев ще плачат

преди 31 минути, ___ написа:

Марков: ПП "Величие" е само и единствено господин Ивелин Михайлов

Марков: Целите на тази организация не са партийни, нито идеални

"От днес прекратявам моето участие във всички срещи с обществеността, организирани от ПП "Величие"!

Това обяви във Фейсбук председателят на парламентарната група на "Величие" Николай Марков.

https://www.vesti.bg/bulgaria/nikolaj-markov-obiavi-che-kysa-s-velichie-6202680

Някой пак хакнал профила? Червеният пират?

преди 18 минути, teo-glavata написа:

Toва не е политичеси проект, а чисто финансов - пирамидална структура. Много, като велев ще плачат

Къде си видял пирамида, която да строи сгради, езера, паркове, да се бори с незаконни сметища, да засажда стотици декари дръвчета...

Да купи за 1 милион машина за сортиране на боклуци, пожарна кола, детски градини, да има 4 издателства за детска, художествена и финансова литература. Да плаща на худижници и скулптури.

Много странна пирамида.

Вместо да събере парите и най-много 1-2 години и да изчезне.

Върнахте ме в младостта. Понякога играехме футбол точно както вие правите "политика". Всеки срещу всеки. Разликата е, че ние се забавлявахме, а вие не. Приликата - че и тогава, и сега, забавляваните бяхме/сме ние.

преди 1 минута, В. Велев написа:

Къде си видял пирамида, която да строи сгради, езера, паркове, да се бори с незаконни сметища, да засажда стотици декари дръвчета...

Да купи за 1 милион машина за сортиране на боклуци, пожарна кола, детски градини, да има 4 издателства за детска, художествена и финансова литература.

Много странна пирамида.

Ти явно не си пиеш лекарствата!

ПС: Защо оная ващта дама пита. кога ще вземе субсидията......ще имала да плаща на гуруто :beer11:

преди 1 минута, lebel написа:

Върнахте ме в младостта. Понякога играехме футбол точно както вие правите "политика". Всеки срещу всеки. Разликата е, че ние се забавлявахме, а вие не. Приликата - че и тогава, и сега, забавляваните бяхме ние.

От една страна се забавлявам, ама от друга ми е мъчно, че толкова прости хора има в България. То и затова е на тоя хал, де.

преди 1 минута, teo-glavata написа:

ПС: Защо оная ващта дама пита. кога ще вземе субсидията......ще имала да плаща на гуруто :beer11:

Това не е вярно. Ама за теб няма значение.

Колко трябва да си зле, за да повярваш че "оная нащта дама" чисто по женски и емоционално ще сподели на администраторката от народното събрание, че и трябвали пари да си купи къща от Ивелин. Тя сигурно и е споделила и че и закъснява тоя месец...

От една страна се забавлявам, ама от друга ми е мъчно, че толкова прости хора има в България. То и затова е на тоя хал, де.

Едва ли ще ми повярваш, но на мен наистина ми е жал за теб. Затова и участието ми тук бих определил като щадящо.

преди 1 минута, lebel написа:

Едва ли ще ми повярваш, но на мен наистина ми е жал за теб. Затова и участието ми тук бих определил като щадящо.

Хайде само веднъж опитай и не ме щади. Да те видим колко си силен. А и гледам че се опитваш и на умен да се правиш.

Хайде само веднъж опитай и не ме щади. Да те видим колко си силен. А и гледам че се опитваш и на умен да се правиш.

Как силен... жаля те, щото съм слаб.

едит: и глупав

преди 2 минути, lebel написа:

Как силен... жаля те, щото съм слаб.

едит: и глупав

Ами стегни се малко и стани силен. Какво си се разревал.

Като те гледам дрън-дрън темата най-ти подхожда.

преди 16 минути, В. Велев написа:

...

Като те гледам дрън-дрън темата най-ти подхожда.

Когато си прав, прав си. Ще ти окажа още малко подкрепа тук и ще се прибирам.

преди 1 час, В. Велев написа:

Да купи за 1 милион машина за сортиране на боклуци, пожарна кола, детски градини, да има 4 издателства за детска, художествена и финансова литература. Да плаща на худижници и скулптури.

Много странна пирамида.

При пирамидата няма смисъл да събира парите и да изчезва, а да набира нови бу.дали. Ако няма буда.ли, няма пари. И това са явно малки инвенстеции, за да привличат нови бу.дали.

Просто казвам, не съм запознат с неговата дейност.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.