Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Величие и новите месии

Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков? 58 гласували потребители

1. 1. Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

• Да!
      20%
    • Не!
      36%
    • Може би
      6%
    • Шегуваш ли се?
      36%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 2 минути, parmobil написа:

И?

Има и изключение. Не всички деца слушаха чалга или техните родители. Когато бях ученик, слушаха рап или рок по време на час. На Уокмен примерно, слушаха хип хоп. 😁

• Отговори 5,7k
  • Прегледи 258,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Аз лично съм гласувал за Възраждане, а това което се случва с Величие е или една голяма измама и сцена на глупост, или сценарий, за който трябва да се изгледа представлението до края, за да се коменти

• инж. lebel
    инж. lebel

Знам, знам. Отивам. Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.   едит: Те са. Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха

• Истината е важно да се чува и разпространява, независимо кой е стигнал до нея пръв или се е осмелил да я изкаже от свое име.

Публикувани изображения

току-що, АСПЕКТ написа:

Има и изключение. Не всички деца слушаха чалга. Когато бях ученик, слушаха рап или рок.

И това как променя културната среда?

Защото не става да ни вменявате, че преди "89 г. се е слушала класическа музика.

преди 9 минути, parmobil написа:

Защото не става да ни вменявате, че преди "89 г. се е слушала класическа музика.

Много повече от сега.

******************************************************************************************

********************************************************************************

Освен всичко, Ивелин Михайлов е купил и пожарна кола:

2024-06-29-22-05.png

преди 7 минути, В. Велев написа:

Много повече от сега.

******************************************************************************************

********************************************************************************

Освен всичко, Ивелин Михайлов е купил и пожарна кола:

2024-06-29-22-05.png

молодцы, пардон - ЮНАЦИ

на 29.06.2024 г. в 18:42, В. Велев написа:

Ама ти пишеш за средна възраст. Тя не е отгледана при социализма. Може някой да се е родил 1986 или след това, но не е отгледан, само се е родил няколко години.

А специално за възпитанието при социализма ти писах в темата, че една от причините да падне е липсата на съзнание. Явно 45 години не стигат.

И аз съм приятно изненадан от Ивелин Михайлов, но той е типичния пример за добро възпитание при социализма. Естествено че и семейството има голяма заслуга. А и много други фактори.

Според мен най-важното е много да си чел, да си асимилирал това, което си прочел, да използваш това което си прочел, за да успееш в живота и бизнеса. И въпреки че си станал милионер, да не спираш да обичаш Родината си, да уважаваш народа си и да си дадеш дори живота за него. А пред дилемата парите или Родината да избереш Родината.

Точно това е Ивелин Михайлов.

Беше ли на събора на 22 и 23 .06 , приятелю ? 

Уникална Атмосфера беше !

Автентичният Български Дух витаеше над цялата местност ! 

Незабравимо преживяване !     Навсякъде се усещаше Доброта , Сила , Благородство , Позитивно Излъчване и Доблест !  

Всички бяхме като братя и сестри там !  Безценно !!!

Бях разперила всичката си Енергия над хората !    Изпълних си Душата с Българското !!!   

Щом тези хора са живи - България ще Оцелее Въпреки Всичко ! 

преди 1 час, _sirena_ написа:

Незабравимо преживяване !     Навсякъде се усещаше Доброта , Сила , Благородство , Позитивно Излъчване и Доблест !  

Бях разперила всичката си Енергия над хората !    Изпълних си Душата с Българското !!!   

Радвам се, че ти е харесало. 

Ще им намерят слабите места и ще ги унищожат. Изправят се срещу огромна финансова мощ. Според мен нямат шанс, но нека да видим.

Добре, нека приемем, че спечелят изборите с 80 депутата. Как ще съставят правителство? Кой ще ги подкрепи? 

преди 7 часа, _sirena_ написа:

Въпреки че се канех още от март месец, не успях поради тъпи житейски проблеми.

И за капак ми се счупи колата и съботата бях в сервиз.

Ама той Господ си знае работата. Така е трябвало да стане. В близките дни съм там.

преди 6 часа, Мечо Хубавеца написа:

Ще им намерят слабите места и ще ги унищожат. Изправят се срещу огромна финансова мощ. Според мен нямат шанс, но нека да видим.

Те имат друга подкрепа, не само финансова. Така че ще успеят.

преди 13 часа, _sirena_ написа:

Навсякъде се усещаше Доброта , Сила , Благородство , Позитивно Излъчване и Доблест !  

преди 5 часа, В. Велев написа:

Те имат друга подкрепа, не само финансова. Така че ще успеят.

Така е! Все пак прегръдката с ГЕРБ е Безценна!!!

Ивелин Михайлов обяви, че ще препоръча на депутатите от "Величие" да подкрепят кабинета на ГЕРБ

"Моментът е такъв, че трябва национално обединение. "Величие" вече управлява с ГЕРБ във Ветрино, най-красивата, богата и просперираща община в България, където се завърнаха хиляди българи от чужбина. Няма причина да не можем да постигнем същото и за цяла България", пише Ивелин Михайлов.

П.С.:

Започна се с "усукването" и извиненията!

Хакнаха профила на Ивелин Михайлов, за да съобщят подкрепа за ГЕРБ от „Величие”

Не подкрепям кабинета на ГЕРБ и не съм насърчавал депутатите от парламентарната група на „Величие” да подкрепят това правителство, каза пред Дарик Ивелин Михайлов

„Някой е успял да овладее профила ми и не мога да вляза в него”, уточни Михайлов и добави, че в момента в парламентарната група на Величие има размирици и целта е той да бъде унищожен като авторитет.

преди 41 минути, БаалБек написа:

Така е! Все пак прегръдката с ГЕРБ е Безценна!!!

Ивелин Михайлов обяви, че ще препоръча на депутатите от "Величие" да подкрепят кабинета на ГЕРБ

"Моментът е такъв, че трябва национално обединение. "Величие" вече управлява с ГЕРБ във Ветрино, най-красивата, богата и просперираща община в България, където се завърнаха хиляди българи от чужбина. Няма причина да не можем да постигнем същото и за цяла България", пише Ивелин Михайлов.

П.С.:

Започна се с "усукването" и извиненията!

Хакнаха профила на Ивелин Михайлов, за да съобщят подкрепа за ГЕРБ от „Величие”

Не подкрепям кабинета на ГЕРБ и не съм насърчавал депутатите от парламентарната група на „Величие” да подкрепят това правителство, каза пред Дарик Ивелин Михайлов

„Някой е успял да овладее профила ми и не мога да вляза в него”, уточни Михайлов и добави, че в момента в парламентарната група на Величие има размирици и целта е той да бъде унищожен като авторитет.

След П.С.-то е вярното.

Колкото и да ти се иска, не можеш да покажеш, че "Величие" и особено Ивелин Михайлов грешат някъде и няма да си спазят обещанието.

Това за работата в община Ветрино с кмет от ГЕРБ е частен случай и показва, че не партиите, а хората са важните.

Така че Ивелин не може да иска да се подкрепя цяло правителство, още повече като видиш кои се предлагат.

Само по общини ще се работи с кметове независимо от коя партия са, стига да искат да направят добро за общината и народа.

П.П. Ейййй, много бързате да се радвате, ПП "Величие" да се разпадне. Явно я имате за силна и за заплаха?

Защо толкова настоятелно не вадите статии срещу ИТН или "Възраждане"? Защото подкрепят ваш'те, нали?

А ПП "Величие" се дърпа да вземе подкупи.

преди 35 минути, В. Велев написа:

След П.С.-то е вярното.

Колкото и да ти се иска, не можеш да покажеш, че "Величие" и особено Ивелин Михайлов грешат някъде и няма да си спазят обещанието.

Това за работата в община Ветрино с кмет от ГЕРБ е частен случай и показва, че не партиите, а хората са важните.

Така че Ивелин не може да иска да се подкрепя цяло правителство, още повече като видиш кои се предлагат.

Само по общини ще се работи с кметове независимо от коя партия са, стига да искат да направят добро за общината и народа.

П.П. Ейййй, много бързате да се радвате, ПП "Величие" да се разпадне. Явно я имате за силна и за заплаха?

Защо толкова настоятелно не вадите статии срещу ИТН или "Възраждане"? Защото подкрепят ваш'те, нали?

А ПП "Величие" се дърпа да вземе подкупи.

Вече приличате на една секта. И положението е трагично. Да, ГЕРБ правят много добро от 20 години в България. Виждат се резулатите от това добро.

Как да не го подкрепи, как му викате във вашата секта, вожд или гуру Ивелин. Или май светлинен лидер срещу мрака.

преди 1 час, Toto2 написа:

https://www.mediapool.bg/ivelin-mihailov-prizova-velichie-da-podkrepi-kabineta-na-gerb-news360668.html

Ивелин Михайлов призова "Величие" да подкрепи кабинета на ГЕРБ

Много се забавиха. Това се знаеше отдавна. Разбира се, в името на ма,йка България. И Ивелин рече - Да бъде светлина!

преди 47 минути, АСПЕКТ написа:

Вече приличате на една секта. И положението е трагично. Да, ГЕРБ правят много добро от 20 години в България. Виждат се резулатите от това добро.

Как да не го подкрепи, как му викате във вашата секта, вожд или гуру Ивелин. Или май светлинен лидер срещу мрака.

Много се забавиха. Това се знаеше отдавна. Разбира се, в името на ма,йка България. И Ивелин рече - Да бъде светлина!

Само ти ли не разбра, че това не е писано от Ивелин Михайлов?

От колко отдавна се е знаело? Или е плод само на твоите сънища?

Правителство със ГЕРБ ли ще правите?

преди 27 минути, ___ написа:

Правителство със ГЕРБ ли ще правите?

Не. 

преди 3 минути, В. Велев написа:

Не. 

Тогава със кого бихте направили коалиция?

преди 4 минути, ___ написа:

Тогава със кого бихте направили коалиция?

Ивелин и Полковника казаха, че има много задачи да се решават и все неотложни, но като първа те поставя невключването на България във войната. Така че биха направили само с партии, които са против войната. И то само докато се отложи във времето това. Путин скоро ще превземе Украйна.

преди 2 минути, В. Велев написа:

Ивелин и Полковника казаха, че има много задачи да се решават и все неотложни, но като първа те поставя невключването на България във войната. Така че биха направили само с партии, които са против войната. И то само докато се отложи във времето това. Путин скоро ще превземе Украйна.

Това означава ли, че партия Величие подкрепя действията на Путин и няма нищо против Русия да унищожи Украйна след което да продължи да унищожава и другите държави. Румъния, Молдова, България, Полша и ТК.нт.?

преди 6 минути, ___ написа:

Това означава ли, че партия Величие подкрепя действията на Путин и няма нищо против Русия да унищожи Украйна след което да продължи да унищожава и другите държави. Румъния, Молдова, България, Полша и ТК.нт.?

Не! От ПП "Величие" смятат Украйна и Русия за братски народи и че не трябва да се бията по между си. Но американците пак успяха да разпалят поредната война. Явно с пари може всичко да се купи, но и трябват и подкупни хора като зеленски например.

Русия никога не напада, ако не е била предизвикана. Ако продължаваме да се перим и пращаме оръжия или САЩ изстрелят от тук ракети по Русия, само тогава Русия може да ни нападне.

И там добре знаят, че народа е за Русия, а само шепа управници също както в Украйна искат да унищожат Русия. Явно не си вземат поуки от историята. Ама Путин ще им го припомни.

Не! От ПП "Величие" смятат Украйна и Русия за братски народи и че не трябва да се бията по между си. Но американците пак успяха да разпалят поредната война. Явно с пари може всичко да се купи, но и трябват и подкупни хора като зеленски например.

Русия никога не напада, ако не е била предизвикана. Ако продължаваме да се перим и пращаме оръжия или САЩ изстрелят от тук ракети по Русия, само тогава Русия може да ни нападне.

И там добре знаят, че народа е за Русия, а само шепа управници също както в Украйна искат да унищожат Русия. Явно не си вземат поуки от историята. Ама Путин ще им го припомни.

Украйна переше ли се? Оръжия ли изпращаше на някой? Ракети ли итрелваше към Русия преди да я нападне?

Еееееее, нападна я без да ги е направила тези неща! Няма гаранция, че вдругиден няма да нападне и нас по същия начин!!!

Партия Величие нали беше за Евро Съюза и НАТО или сега вече не е?

преди 9 минути, ___ написа:

Украйна переше ли се? Оръжия ли изпращаше на някой? Ракети ли итрелваше към Русия преди да я нападне?

И още как. Ти много бързо забравяш.

Няма гаранция, че вдругиден няма да нападне и нас по същия начин!!!

Аз даже предлагам да и обявим война на Русия и да дойдат за пореден път на ни освободят. Сега и от американско робство.

Партия Величие нали беше за Евро Съюза и НАТО или сега вече не е?

Да. За сега е за тях. Защото нямаме нито армия нито икономика, за да излезем.

Основната задача на ПП "Величие" е да си оправим държавата. Силна българска икономика, без феодални кметове и общини, без поголовни наркотици за децата ни, без крадливи политици, безплатно здравеопазване, образование и т.н. И след това ще оправим и Европа и НАТО.

преди 16 минути, N1K17Y написа:

Тоя един профил в социалките не може да опази, да не му откраднат паролата, тръгнал да управлява държавата :wub:

Ти като можеш да си опазваш профила, да е мислиш че можеш да управляваш нещо? А и много си малък, та някой да си играе да ти го хакне. Ако решат за 1 минута ти е хакнат.

Еееееее, нападна я без да ги е направила тези неща! Няма гаранция, че вдругиден няма да нападне и нас по същия начин!!!

Верно ли?
Я вземи слез на земята!

преди 5 минути, Bubbles написа:

Верно ли?
Я вземи слез на земята!

А вЕрно ли също като велева искаш да обявим война на Русия и да дойдат за пореден път на ни освободят от "американско робство"?

И още как. Ти много бързо забравяш.

Аз даже предлагам да и обявим война на Русия и да дойдат за пореден път на ди освободят. Сега и от американско робство.

Да. За сега е за тях. Защото нямаме нито армия нито икономика, за да излезем.

Основната задача на ПП "Величие" е да си оправим държавата. Силна българска икономика, без феодални кметове и общини, без поголовни наркотици за децата ни, безпларно здравеопазване, образование и т.н. И след това ще оправим и Европа и НАТО.

Искаш да кажеш, че партия Величие дойде за да ни извади от НАТО и ЕС и да ни превърне пак във роби? Както беше през комунизма, така ли е?

Не знам кой и защо е гласувал за вас, но запомнете от мен едно: Българският народ никога няма да бъде свободен така както беше когато ГЕРБ управляваше България!!!! И все още сме свободни, не искаме пак робство и няма да ви позволим да ни направите роби, продажници.

преди 9 минути, В. Велев написа:

...

Основната задача на ПП "Величие" е да си оправим държавата...  безплатно здравеопазване, образование и т.н. И след това ще оправим и Европа и НАТО.

...

Кефиш. Не се eбaвaм, съвсем сериозен съм. Мисля, че си един от най-добрите в троленето на "Величие". На мен ми е по жал за тях, отколкото на теб. А това си е постижение.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.