Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Величие и новите месии

Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков? 58 гласували потребители

1. 1. Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

• Да!
      20%
    • Не!
      36%
    • Може би
      6%
    • Шегуваш ли се?
      36%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Ето я идеята за построяването на Исторически парк:

За изграждането на Исторически парк са участвали археолози, занаятчии, художници, зидари...

Използвани са автентични материали от времето за 1 и 2 българско царство.

Никаква бутафория няма! Само класика и изящество!

• Отговори 5,6k
  • Прегледи 247,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Истината е важно да се чува и разпространява, независимо кой е стигнал до нея пръв или се е осмелил да я изкаже от свое име.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Аз лично съм гласувал за Възраждане, а това което се случва с Величие е или една голяма измама и сцена на глупост, или сценарий, за който трябва да се изгледа представлението до края, за да се коменти

• Знам, знам. Отивам. Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.   едит: Те са. Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха

Публикувани изображения

Да не говорим, че ветрогенераторът изпуска във въздуха SF6 и променя климата на региона.

SF6-min-1024x476.jpg

преди 26 минути, АСПЕКТ написа:

Къде си видял ветрогенератор близо да къща или до земеделски регион?

Ти на ред ли си?

Я виж тия дали са в земеделски региони

https://www.energy-review.bg/bg/pregled-na-realizirani-v-proces-na-realizaciya-i-predstoyashti-proekti-za-izgrazhdane-na-vetroenergiini-centrali-u-nas/2/176/

преди 3 минути, В. Велев написа:

Ти на ред ли си?

Баа.си кефа. Сектант да ме пита дали съм добре. :)

Тия в земеделски региони ли са:

https://pronewsdobrich.bg/vyatarnata-tsentrala-kray-kavarna-spestila-26-miliona-tona-vaglerodni-emisii-p100383

току-що, АСПЕКТ написа:

Баа.си кефа. Сектант да ме пита дали съм добре. :)

Сега и мен ли изкара сектант?

https://fakti.bg/bulgaria/576044-vetrogenerator-se-zapali-krai-kavarna

@АСПЕКТ не обръщах внимание защо те подиграват в другите теми, ама ти наистина не си бил много наред.

Съжелявам те, ако закрият форума какво ще правиш? Няма да се учудя, ако се гръмнеш.

преди 25 минути, В. Велев написа:

Тия в земеделски региони ли са:

https://pronewsdobrich.bg/vyatarnata-tsentrala-kray-kavarna-spestila-26-miliona-tona-vaglerodni-emisii-p100383

Сега и мен ли изкара сектант?

https://fakti.bg/bulgaria/576044-vetrogenerator-se-zapali-krai-kavarna

@АСПЕКТ не обръщах внимание защо те подиграват в другите теми, ама ти наистина не си бил много наред.

Съжелявам те, ако закрият форума какво ще правиш? Няма да се учудя, ако се гръмнеш.

Този сюжет на Листопад стил Дързост и Красота ми идва в повече. Ветрогенератори, паркове, светлинни воини. Баааси и тюрлю гювеча. 

То и това е целта. Да те държи в неведение.

Добре, Ивелин е пътят и истината. Продавачът на дискове, жисиеми, таксмитрови там какво беше. Шофьор на прос.тутки. Далавери, схеми.

Светило.

Ботев и Левски, които ний останалите ги почитаме за светила, ще се гръмнем, да оставим място на вас. Щом от 2 страници само за убийство говориш.

Другите светила. 

Bildschirmfoto-20240713-210744.png

Digital Art Illustration GIF by Tessi Eng

ivelin-mihajlov-velichie-moneta-300x255.

преди 33 минути, АСПЕКТ написа:

Добре, Ивелин е пътят и истината. Продавачът на дискове, жисиеми, таксмитрови там какво беше. Шофьор на прос.тутки. Далавери, схеми.

Светило.

И създател на Исторически парк с който да се гордее България.

И възстановил няколко запустели български села в които сега живеят млади хора, повечето от които са се върнали от чужбина.

Села в които няма наркотици и престъпност.

Vlfvj7p.png

преди 43 минути, АСПЕКТ написа:

Продавачът на дискове, жисиеми, таксмитрови там какво беше. Шофьор на прос.тутки. Далавери, схеми.

@АСПЕКТ ти по това какво работи човек ли определяш какъв е?

преди 4 часа, В. Велев написа:

честен труд

Продажбата на крадена техника, проституцията и пр са честен труд? Верно ли?:no-no:

Приятел по-хубаво си признай че си сгрешил, хора сме случва се.

преди 11 минути, Bubbles написа:

Продажбата на крадена техника, проституцията и пр са честен труд? Верно ли?:no-no:

Ивелин Михайлов разказа откъде е тръгнал и докъде е стигнал.

Ти млад ли си или си забравил мутренските години. Всеки гледа да оцелява тогава. И каква проституция внушаваш? Разкарвал проститурки до адреси като шофьор. И една се разплакала че не иска да отива и той и казал да напусне. След това клиента се оплакал на шефа му че никой не е дошъл и шефа на Ивелин го изгонил.

Чустваш ли разликата м/у необразованата мутра и образования и честен Ивелин Михайлов.

Крадена техника също не е продавал.

Защо правиш неверни внушения?

П.П. Забелязвам, че двамата с Аспект правите тук само неверни внушения.

Все за "лошите" неща пишете, а не казвате нищо за хубавите.

Пишете какво е правил преди 30 години, а не казвате какво е направил последните 5.

преди 13 минути, В. Велев написа:

Ивелин Михайлов разказа откъде е тръгнал и докъде е стигнал.

Ти млад ли си или си забравил мутренските години. Всеки гледа да оцелява тогава. И каква проституция внушаваш? Разкарвал проститурки до адреси като шофьор. И една се разплакала че не иска да отива и той и казал да напусне. След това клиента се оплакал на шефа му че никой не е дошъл и шефа на Ивелин го изгонил.

Чустваш ли разликата м/у необразованата мутра и образования и честен Ивелин Михайлов.

Крадена техника също не е продавал.

Защо правиш неверни внушения?

П.П. Забелязвам, че двамата с Аспект правите тук само неверни внушения.

Все за "лошите" неща пишете, а не казвате нищо за хубавите.

Пишете какво е правил преди 30 години, а не казвате какво е направил последните 5.

Каквото е да правил последните 5 години, това е сумарно с предишните му изяви. Шофьор на про.ститутки, доколкото знам в България проституция е незаконна. 

Далавери, схеми, това е правил и преди 20 години и това прави и сега.

screenshot-2024-03-20-114355.jpg

преди 2 часа, В. Велев написа:

Това измисли ли си го или ???

преди 9 минути, ___ написа:

Това измисли ли си го или ???

То и за тебе се отнася. Като по цял ден дремете ФъФ форума поне не пишете глупости и не разпространявайте фалшиви новини.

************************************************************************************************

****************************************************************************************

преди 4 минути, В. Велев написа:

То и за тебе се отнася. Като по цял ден дремете ФъФ форума поне не пишете глупости и не разпространявайте фалшиви новини.

Аз ли по цял ден вися във форума или за себе си казваш? :lol6:

току-що, ___ написа:

Аз ли по цял ден вися във форума или за себе си казваш? :lol6:

Прочети ми изречението до край. А не вади само изрезки.

*************************************************************************************

*********************************************************************************

преди 1 минута, В. Велев написа:

Прочети ми изречението до край. А не вади само изрезки.

Покажи ни де?

Хайде чакам да ми покажеш фалшивите новини дето ги разпространявам! 😃

Ако изпиташ трудност във показването на тези фалшиви новини, то аз няма да имам проблеми да покажа твоите измислици. 😁

Това дето го твърдиш не се ли усещаш, че е нелепо и смешно? По-големи простотии не бях чел от доста време. Нали се досещаш, че ако ти раздухам глупостите и цяла България ще ви се смее? 

преди 15 минути, ___ написа:

Това дето го твърдиш не се ли усещаш, че е нелепо и смешно?

Кое е това? 

Ти не гледаш клиповете които пускам, а четеш само случайни неща на които попадаш от рода на: "Ивелин Михайлов е мошенник". Ама защо е мошенник, кой го твърди, има ли изгода да го твърди, теб не те интересува.

току-що, В. Велев написа:

Кое е това? 

Това което пишеш ти за Ивелин! 😃

Искаш ли да ти го припомня? 😁

преди 19 минути, ___ написа:

Хайде чакам да ми покажеш фалшивите новини дето ги разпространявам! 😃

Няколко пъти се пробваш, като хвърлиш някаква лъжа за Ивелин Михайлов и чакаш той да се обяснява че няма сестра. 

Нали ти показвам фалшивите новини които пускаш. И ти обяснявам и пускам клипове, които показват, че са фалшиви, но ти се подиграваш с моя труд, не ги гледаш и след някой ден пускаш отново фалшивите новини и пак ме подканяш да ти доказвам, че са фалшиви и така...

Няколко пъти се пробваш, като хвърлиш някаква лъжа за Ивелин Михайлов и чакаш той да се обяснява че няма сестра. 

Нали ти показвам фалшивите новини които пускаш. И ти обяснявам и пускам клипове, които показват, че са фалшиви, но ти се подиграваш с моя труд, не ги гледаш и след някой ден пускаш отново фалшивите новини и пак ме подканяш да ти доказвам, че са фалшиви и така...

Защо мислиш, че ние сме длъжни да гледаме клиповете ти? 😃

Покажи ги тези "ФАЛШИВИ НОВИНИ" дето съм пускал? :lol6: 

То е очевидно, че освен да повтаряш едно и също като латерна друго няма да се случи. Покажи поне една фалшива новина дето съм я пуснал. Толкова ли е трудно? Нали за много ФАЛШИВИ НОВИНИ пишеш, че съм пускал, а сега една не можеш да ми покажеш? :lol6:

преди 5 минути, ___ написа:

Защо мислиш, че ние сме длъжни да гледаме клиповете ти? 😃

За да не пускате фалшиви новини!

А и нали ти искаш да ти покажа, че Ивелин Михайлов не е като другите? Аз ти показвам чрез клипове, а сега ми се караш защо ги пускам.

преди 7 минути, ___ написа:

То е очевидно, че освен да повтаряш едно и също като латерна друго няма да се случи.

Покажи ги тези "ФАЛШИВИ НОВИНИ" дето съм пускал? :lol6: 

Кой е латерната сега :)

Покажи поне една фалшива новина дето съм я пуснал.

30ZjSSo.png

Ей така, на майтап. Ама е добре да се повтаря и внушава.

За да не пускате фалшиви новини!

А и нали ти искаш да ти покажа, че Ивелин Михайлов не е като другите? Аз ти показвам чрез клипове, а сега ми се караш защо ги пускам.

Кой е латерната сега :)

30ZjSSo.png

Ей така, на майтап. Ама е добре да се повтаря и внушава.

Само това ли успя да намериш? :giggle1:

Какво е фалшивото на това? Това не е новина! 

Това е истината която не можеш да докажеш, че не е вярно. 🙂

Кажи ми сега кой нормален човек ще направи партия и ще иска да влезе във парламента като депутат за да си оправя проблемите със ветрогенераторите във парка? :lol6:

Хората какво ги интересуват тези неща? 

Един съсед има проблеми със едно общинско дърво, корените му надигат му една незаконна постройка, по твоята логика трябва да направи политическа партия "Наличие" за да влезне във парламента и да ши реши проблема със дървото дето му надига бараката? :lol6:

А и да не забравим, че имал проблеми със бидона и дънката. :lol6:

преди 12 минути, В. Велев написа:

Я  сподели защо харесваш Ивелин Михайлов? Защото харесва соца ли? Аз го харесвам защото направи Исторически парк и забогатя много без помощта на държавата. Има добър външен вид като мен Мечо Хубавеца. Малко простее понякога и говори шашкании, спал всеки ден с различни жени, но като цяло ми харесва. Заради него гласувах за Величие, не заради Марков. По принцип харесвам преуспели и изглеждащи добре хора. 

преди 6 минути, Мечо Хубавеца написа:

Я  сподели защо харесваш Ивелин Михайлов? Защото харесва соца ли? Аз го харесвам защото направи Исторически парк и забогатя много без помощта на държавата. Има добър външен вид като мен Мечо Хубавеца. Малко простее понякога и говори шашкании, спал всеки ден с различни жени, но като цяло ми харесва. Заради него гласувах за Величие, не заради Марков. По принцип харесвам преуспели и изглеждащи добре хора. 

Защо? Защото получава някакво парично възнаграждение или му е обещал нещо.

Както днес го харесва така утре може да започне да плюе по него. Това вече ни го показа със онзи военен, как беше? 

Аа сетих се, полковника!

преди 4 минути, ___ написа:

Какво е фалшивото на това? Това не е новина! 

Това е истината която не можеш да докажеш, че не е вярно. 🙂

Гледай клиповете, които ти показвам. Там е доказано.

преди 5 минути, ___ написа:

Кажи ми сега кой нормален човек ще направи партия и ще иска да влезе във парламента като депутат за да си оправя проблемите със ветрогенераторите във парка? 

И това е обяснено много добре. Защо е направено. Просто гледай клиповете, които ти показвам.

Ако не ги гледаш, за да не си губиш времето, защо си го губиш да разпространяваш неверни твърдения за Ивелин Михайлов?

Един съсед има проблеми със едно общинско дърво, корените му надигат му една незаконна постройка, по твоята логика трябва да направи политическа партия

Страхотно сравнение! Няма що. Едно дърво срещу милиарден бизнес с Исторически парк и въобще за туризма около Варна. Отделно и за няколко възстановени умиращи населени места, които Ивелин е възродил.

Страхотен глупав пример даваш и принизяваш всичко, което Ивелин прави и то за такива и като тебе да се възползват.

Всъщност Ивелин сега най-много за това го критикуват - да не си губи времето, парите и семейството, за да се бори за неблагодарното и заспало българско племе.

Къде вървим, не мислим твърде,
посока няма в наший път,
спокойно бият тесни гърди,
кога от злоба не кипът.

Стреснѝ се, племе закъсняло!
Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!
След теб потомство иде цяло –
какво ще да му завещайш?

преди 9 минути, Мечо Хубавеца написа:

99% и аз за същото. Шишканиите ги говори по конкретни поводи. Не се връзвай като останалите.

Аз го писах по-назад, но сега пак ще го повторя.

(номерацията не е по важност, а за каквото се сетя по-напред):

1. Заради Исторически парк, за да има с какво да се гордеем българите, защото не са останали дворци от 1 и 2 -ро българско царства заради робството.

2. Заради голямата му борбеност и постоянство. Няколко пъти цитирам онова стихотворение на Лермонтов за паруса. Че търси щастието в бурите и тежките времена. А не в спокойното и лазурно време. Както 99% от хората-потребители.

3. За това че като всички млади, които сме чели приключенски романи и сме си мечтали да правим добри дела и да защитаваме слабите, Ивелин се е ядосвал че не е живял през 1396 година например, за да помогне на България да не падне под робство. През социализма, защото всичко си е вървяло по мед и масло, и е било спокойно се е примирил, че няма в тоя живот да има бурни времена и няма да може да направи нещо и да защити България. Обаче Господ го чул и съборил социализма, докарал демокрацията и сега България е много по-зле и нуждаеща се от помощ, отколкото когато е паднала под Османско робство.

И дошло времето на Ивелин Михайлов.

4. Най-интересното, което ме впечатли. Стигнал е до извода, че за да стане по-богат не трябва както другите милионери още повече да ограбва околните и народа като цяло, а точно обратното. Направи ли околните и народа по-богати и той едно ще стане още по-богат, защото средата увеличава най-много богатството, отделно че ще има спокойно да си говори, яде и пие с много богати като него и да не гледа как просяци и бедняци протягат ръце за подаяние.

5. Страхотно чувство за хумор. Това трябваше да е на първо място. Това е една от първите разделителни черти м/у добрите и лошите хора.

6. Сега и аз да се похваля. Въпреки че не зная дали е за хвалене. Не съм тренирал, но досега от първа среща с даден човек без да разговарям дори, нещо вътрешно ми казва - тоя е добър, тоя е лош. Не мога да обясня кое му е доброто и кое му е лошото. Чак след време най-вече от действията се потвърждава.

Та като се запознах с Ивелин Михайлов в Пловдив и особено като видях погледа му вътрешния ми глас каза: Добър човек е!

Ако съм се заблудил, това ще е първия ми случай. Изключение от правилото, за да го докаже.

Но засега нищо не води натам, даже обратното. Ивелин работи още повече и с по-голямо настроение, защото има буря :)

Не ми се мисли за сегашните управници и крадци, какво ще стане, ако го допуснат до Парламента. Защото Ивелин Михайлов досега е доказал, че заеме ли се с нещо го довършва докрай.

преди 32 минути, ___ написа:

Защо? Защото получава някакво парично възнаграждение или му е обещал нещо.

Както днес го харесва така утре може да започне да плюе по него. Това вече ни го показа със онзи военен, как беше? 

Аа сетих се, полковника!

Къде ги дават тия кинти или обещания? :) 

Покойникът лъже много, нормално е да плюе. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.