Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Чудесата на Православието

Featured Replies

Всеки непредубеден който желае да се докосне до чудесата на Православието може да го направи на: http://www.rus-sky.com/miracles/

Редактирано от lili-zora (преглед на промените)

Без да се обижда никой, но мисля, че тук има нелепа игра с чувствата на хората и тяхното незнание. Всеки който се е занимавал с фотография малко повече, може да разпознае на какво се дължат някои "чудеса"

1.

07.jpg

Две снимки на един и съши кадър.

2.

36.jpg

Прекспониране.

3.

35.jpg

Поляризация на светлината.

Вярата не се насажда с лъжи! Може метода да е по-успешен от насилственият, но в никакъв случай не го прави по-красив.

Редактирано от darkterminal (преглед на промените)

Доста елементарен и плосък начин да накараш някой да приеме православието...Аз на Фотошоп такива "чудеса" мога да издокарам,че ще си глътнете езиците! :) Това е като "снимките" на летящи чинии,дето ги има с хиляди в интернет... biggrin.gif

Без да се обижда никой, но мисля, че тук има нелепа игра с чувствата на хората и тяхното незнание. Всеки който се е занимавал с фотография малко повече, може да разпознае на какво се дължат някои "чудеса"

1.

07.jpg

Две снимки на един и съши кадър.

2.

36.jpg

Прекспониране.

3.

35.jpg

Поляризация на светлината.

Вярата не се насажда с лъжи! Може метода да е по-успешен от насилственият, но в никакъв случай не го прави по-красив.

Ефекта е един и същ, едното уж е истина, а втората снимка съм я направил на бързо на Фотошопа да видите, че ефекта е един и същ :)

35.jpg

3js2.jpg

;)

Възможно е да има измама, но също е възможно и да има съвпадение...игра на светлината.

Вярвам в чудесата на природата...дъгата също е едно красиво чудо.

Снимките са красиви...затова и някой ги е показал.Благодаря, lili-zora :)

Доста елементарен и плосък начин да накараш някой да приеме православието...Аз на Фотошоп такива "чудеса" мога да издокарам,че ще си глътнете езиците! ;) Това е като "снимките" на летящи чинии,дето ги има с хиляди в интернет... biggrin.gif

Интересното тук е, че дори Фотошоп не е ползван. Просто лековерни хорица са се доверили на недостойни религиозни "водачи" и в резултат - ей ти чудеса от лошо направени снимки.

Възможно е да има измама, но също е възможно и да има съвпадение...игра на светлината.

Вярвам в чудесата на природата...дъгата също е едно красиво чудо.

Снимките са красиви...затова и някой ги е показал.Благодаря, lili-zora :)

Самата фотография е игра на светлината (от гръцки - рисуване със светлина). Самата светлина е чудо на природата, и може много чудни проявления да има. Самата същина на светлината е неприродна (не се описва с добре познатите ни корпоскулярни закони). Но когато се съчетае преекспониране на картината с мръдване на апарата - явно става въпрос за любител, който не знае да си нагласи блендата за снимане в тъмни пространства и емоционално до безотговорност натискане на спусъка на камерата - в това няма нищо чудотворно! Пък и красиви снимки (в смисъл с художествена стойност) там не видях. Пак ще кажа, вяра не означава заблуда - напротив, означава осъзнаване и разбиране!

П.П. Упрека ми е насочен към хората инспирирали създаването на сайта.

Редактирано от darkterminal (преглед на промените)

П.П. Упрека ми е насочен към хората инспирирали създаването на сайта.

Е,чак пък упреци..... :blink:

А пък,може и да си прав (за себе си).В такъв случай:

Координатор сайта - Евгений Сафронов:

[email protected]

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.