Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Младежкото ВМРО разтревожено от нова мюсюлманска организация

Featured Replies

top_logo.jpg

Ръководството на Националния младежки комитет на ВМРО- БНД изразява в позиция, изпратена до медиите, своето безпокойство от създаването във Велинград на организацията "Съюз на мюсюлманите в България" от забранената египетска групировка "Мюсюлмански братя".

Съюзът е учреден напълно тайно от медии и общественици във Велинград, а за негов председател е избран Али Хайредин, известен с контактите си с Ахмед Муса, който през 1997 година е правил опит за създаване на ядро на фундаменталистка организация, пише в позицията.

В нея се посочва още, че ръководството на Националния младежки комитет на ВМРО-БНД е категорично против всякакви опити за създаване на територията на България на крила или фракции на организации, преследващи своите цели посредством използването на терористични средства.

Ми то в наше село има секакви такива глупости. Надали има град в България, в който живеят мюсолмани и няма джамия. Надали има друг град в България, където араби инвестират пари - твърде неуспешно според мен, ама... То тия араби може и да перат терористични пари, ама не знам. Има всякакви идиоти, на които се плаща за да създават револиционни организации - маи се изявяват като Левски. Парите пак идват от арабите. Много се мрънка срещу турците и турцизирането на българо-мохамеданите, ама то не съществува. Някой се опитва да ги "арабизира". И то май по скоро да ги прати в лоното на суадитския и иранския ислям. Тва си е страшничко.....

2.13 Забранява се употребата на заплахи, вулгарни думи, цинизми и обиди, както в коментари по темите, така и в лични съобщения. Ако подобни неща станат чрез лични съобщения, трябва само да се уведоми член на администрацията и ще бъдат взети съответните мерки за предотвратяването им.

dragozow

Не знам кво да кажа освен "СМЪРТ ЗА ТУРЦИТЕ"

Ами хващай тогава шишането и айде багай в гората да ставаш айдутин.

Редактирано от xsakex (преглед на промените)

Не знам кво да кажа освен "СМЪРТ ЗА ТУРЦИТЕ"

shipkakp1.th.jpg

Защо пък на турците? И защо смърт? Цялата работа е гадна, обаче това е лозунг на друга религия, няма да уточнявам . Нали знаеш, ако те ударят по едната буза, дай си и другата. Иначе организацийки много, но си мисля, че след влизането ни в европейския съюз ще им подвият крилата на всички подобни терористически насочени организацийки.

Пък за гората има време :) Резервирам си отсега място :wors:

А бе аз май пак трябва да повторя - няма нищо общо с турците. Има общо с арабелите... Суадитци, Сирийци, Иранци - т'ва е проблема.

А бе аз май пак трябва да повторя - няма нищо общо с турците. Има общо с арабелите... Суадитци, Сирийци, Иранци - т'ва е проблема.

Имат много общо едните с другите, всичките изповядват исляма. И когато стане дума за религията им те са по задружни дори и от родствени братя. Всеки има право да изповядва каквато си иска религия който иска може и без религия, но лощото на исляма е че те искат да натресат тяхната религия на всички други и от там почват проблемите с джамийте и всичките им подобни глупости и в крайна сметка се стига до всеизвестния на всички фанатизъм който притежават. Но какво да се прави те се раждат в такава среда, от малки им промиват мозъците, щото тяхното мислене е доста изкривено (поне доколкото съм слушал духовните им водачи, речите им представляват завоалирано добро облечено в дрехите на "дявола") и засега няма оправия.

И в наше село има джамия. Да, има джамии на всякаде, даже и там където няма мохамедани. И араби има - тук - таме по някой преминаващ. Обаче нито джамията функционира, нито арабите са пребиваващи. И предполагам че няма и да има. И джамията няма да функционира. Дано. Дано няма и екстремистки организации от арабски произход. Лошото е, че те си намират дори и в българия място под небето. Нищо, ще си направим анти-арабска анти-екстремистка екстремно екстремална екстремистка организация и в джамията ще ги ударим тези терористични гадове. ВМРО с право сеизира обществеността. Стига толкова толериране на чуждите нации в страната - да се толерира само този който заслужава. А не само защото е от "чужд етнос" или "небългарски произход". То и между нас - българите има достатъчно "кофти" елементи, обаче те си получават наказанието. Кои точно - няма да цитирам, щото това е друга тема. обаче ако някой етнически съгражданин го притиснат малко - е това е вече проблем....етнически, и се тръби, че България не спазвала еди кави си права на човека, и т.н......

Айде стига съм мрънкал. Война на терористите. Ако трябва и с терористични методи - не заслужават да дишат нито дъх от нашият въздух.

Имат много общо едните с другите, всичките изповядват исляма. И когато стане дума за религията им те са по задружни дори и от родствени братя. Всеки има право да изповядва каквато си иска религия който иска може и без религия, но лощото на исляма е че те искат да натресат тяхната религия на всички други и от там почват проблемите с джамийте и всичките им подобни глупости и в крайна сметка се стига до всеизвестния на всички фанатизъм който притежават. Но какво да се прави те се раждат в такава среда, от малки им промиват мозъците, щото тяхното мислене е доста изкривено (поне доколкото съм слушал духовните им водачи, речите им представляват завоалирано добро облечено в дрехите на "дявола") и засега няма оправия.

Споко на тебе никой няма и да поиска да ти натресе исляма като религия.Да си чул някаде да натискат някого да стане мюсюлманин че говориш така? И за промиването на мозъци можем да поспорим,всеки може да каже това за другия,но трябва да каже защо мисли така,и защо си мисли че тончо неговото мислене е нормалното в случая,а не другото ;) .Нито мисленето е изкривено,просто представите за някои неща са различни,етиката,морала също.Когато някой не може или не иска да разбере някого-това вече се нарича с термина закостенялост и изкривяване.

А за думите на духовните водачи можеш да съдиш само ако ги чуеш и разбереш в светлината на проблема,иначе всичко може да се интерпретира като"завоалирано зло"

А оправията зависи не само от мюсюлманите и исляма като религия.Проблемите са сложни и вината не е само в тях.Може би ако някога вникнеш поне малко в тази сфера на религиозни противоречия и тяхната история,ще ме разбереш.

Със здраве !

П.С А предвид и преходния пост който бе редактиран,ето подобни изяви водят до конфликти. Когато единия започне с подобно "А" се намира винаги някой друг да каже и "Б" и оттам се стига до "В" Надявам се ще разберете какво имам предвид.

Редактирано от Morfey_A (преглед на промените)

Споко на тебе никой няма и да поиска да ти натресе исляма като религия.Да си чул някаде да натискат някого да стане мюсюлманин че говориш така? И за промиването на мозъци можем да поспорим,всеки може да каже това за другия,но трябва да каже защо мисли така,и защо си мисли че тончо неговото мислене е нормалното в случая,а не другото ;) .Нито мисленето е изкривено,просто представите за някои неща са различни,етиката,морала също.Когато някой не може или не иска да разбере някого-това вече се нарича с термина закостенялост и изкривяване.

А за думите на духовните водачи можеш да съдиш само ако ги чуеш и разбереш в светлината на проблема,иначе всичко може да се интерпретира като"завоалирано зло"

А оправията зависи не само от мюсюлманите и исляма като религия.Проблемите са сложни и вината не е само в тях.Може би ако някога вникнеш поне малко в тази сфера на религиозни противоречия и тяхната история,ще ме разбереш.

Със здраве !

П.С А предвид и преходния пост който бе редактиран,ето подобни изяви водят до конфликти. Когато единия започне с подобно "А" се намира винаги някой друг да каже и "Б" и оттам се стига до "В" Надявам се ще разберете какво имам предвид.

Виж сега представи си че аз седна да говоря с един от тяхните духовни водачи точно по тези теми дето си написал като етика, морал и изобщо разбирането за живота ами какво да ти кажа те на 15 мин. вече ще искат да ме обявят за дяволско изчадии и да ме ликвидират, защото аз съм добре запознат с тяхните неща и мога много лесно и директно да им покажа че разбиранията им не са прави а изопачени. Защото нали ще им кажа истината в очите и тях много адски ще ги заболи как обиждам религията им. И ся оттук нататък помисли защо съм написл че им изкривено мисленето.

Редактирано от some_spirit (преглед на промените)

Ръководството на Националния младежки комитет на ВМРО- БНД изразява в позиция, изпратена до медиите, своето безпокойство от създаването във Велинград на организацията "Съюз на мюсюлманите в България" от забранената египетска групировка "Мюсюлмански братя".

Все пак е добре, че алармират обществеността за това, а не го оставят да мине скрито-покрито.

Редактирано от myd (преглед на промените)

• Автор
....Да си чул някаде да натискат някого да стане мюсюлманин че говориш така? ....

Чували сме, че сме и виждали.... ;)

Неотдавна освободиха 2ма журналисти защото приеха исляма. Казват доброволно било: имали възможност да избират между исляма или дръвника. Никой не бил ги насилвал.... cool.gif

Да си чувал христянин, будист или евреин да бъде заплашван със смърт за това, че се е отказал от религията си или говори не добре за нея?

Виж сега представи си че аз седна да говоря с един от тяхните духовни водачи точно по тези теми дето си написал като етика, морал и изобщо разбирането за живота ами какво да ти кажа те на 15 мин. вече ще искат да ме обявят за дяволско изчадии и да ме ликвидират, защото аз съм добре запознат с тяхните неща и мога много лесно и директно да им покажа че разбиранията им не са прави а изопачени. Защото нали ще им кажа истината в очите и тях много адски ще ги заболи как обиждам религията им. И ся оттук нататък помисли защо съм написл че им изкривено мисленето.

Ако се замислиш тука основния проблем ще е само твойто много добро запознаване с тези неща,ако е като горното дори ме съмнява да те изслушат.А главата ти няма да падне,освен ако не си много нагъл и вулгарно обиждащ. Понеже още тука твърдиш че ще им кажеш че точно тяхното е изопачено естествено диалог няма да има,просто ти си предубеден още сега ;)

Затова говорех,че ти си мислиш нещо без дори да си запознат,и правиш някакви категорични мнения без да се замислиш че може би не си прав.Което спира въпроса с диалога изобщо :yanim:

"Да си чувал христянин, будист или евреин да бъде заплашван със смърт за това, че се е отказал от религията си или говори не добре за нея?"

Да чувал съм,май забравяш Инквизицията през средните векове ГолемиАлекс ;) А за будизма също важи това в Китай,където има и около 3-4 милиона мюсюлмани ;)

• Автор
Да чувал съм,май забравяш Инквизицията през средните векове ГолемиАлекс ;) А за будизма също важи това в Китай,където има и около 3-4 милиона мюсюлмани ;)

Ама нали няма да се връщаме няколко века назад (че примери много) защото тогава са действали и мислили примитивно. :yanim: Говорим за това, което е сега. Аз затова ти и дадох за пример нещо много свежо, от преди месец. Както и предполагах няма реакция от твоя страна за този случай. ;)

Ама нали няма да се връщаме няколко века назад (че примери много) защото тогава са действали и мислили примитивно. :yanim: Говорим за това, което е сега. Аз затова ти и дадох за пример нещо много свежо, от преди месец. Както и предполагах няма реакция от твоя страна за този случай. ;)

Хахха,виж сега,не мислиш ли тогава щом някои тука се връщат към няколко века назад,защо аз да не мога ;) Не е честно иначе,при това не споменавам мащабите,къде са 2-ма,при това живи ,и къде милиони,изгаряни,мъчени най-варварски(което някой беше казал за едно турско мъчение тука някаде във форума прди време)

А и няма място за сравнение защото тези двама са плениици в земя където ги възприемат за врагове заради зверствата на сънародниците им,и за сънародници,погубвани дори без право да приемат християнството по време на Инквизицията .

Причините са различни,журналистите са в място където се води война,знаят за опасноста да бъдат убити,рискуват сами своя живот.И въпреки това изглежда поради милоста на похитителите си са освободени,и за тях да ти кажа най малко проблем е било когато са ги питали дали ще станат мюсюлмани за да спасят живота си. Което си е голяма глупост,по скоро е било формално приемане,исляма не може да се приеме насила,както и всяка религия,тя трябва да се иска от сърце и да се приема от сърце.Иначе все едно ти да искаш да станеш негър и да се боядисаш в черно ;) Няма как да се получи нали разбираш ;)

А САЩ,които искат да наложат западен начин на живот там където не е желан,това не е ли насилие да се откажеш от своите обичаи,нрави,морал?? Дори по страшен от това да се приеме някоя религия ей така,на майтап само заради нещо на което държиш да стане.

Това е ГолемиАлекс,всичко друго е само предразсъдъци от някои,и същата тази Инквизиция която иска да наложи своето мнение мислейки си че е най-правия,най-добрия а другите са еди какви си терористи и всякакви промити мозъци ;)

Или се правиш на глупак или нещо не си наясно с нещата. Журналистите били приели исляма формално, ония дето са ги отвлекли знаят че не вярват в тяхната религия. Ами да те го правят за да ги унижат понеже знаят че са западняци и ся те са им господарите за момента и просто да се погаврят с тях. Важното там да се направи едно ритуалче нали как се приема исляма и там няма да описвам какво им е на тези изповядващи правоверната религия. Защото много добре знаеш какво пише в корана коя религия е правоверна и какви са другите.

Е скоро глрдах един документален филм за Афганистан малко след като талибаните завземат властта. Ами те първо разпореждат жените не само да ходят с фередже ами дори и никаква част от тялото да не си вижда дори и глезенете им. И защо го правели това ами защото тези духовните били загрижени да не имало извънбрачни изневери. Щото видители мюсюлманина като видел едно глезенче и неможе да се контролира сексуално. И след това дадоха двама как бият едни жени като някакви добичета се отнасяха към тях защото малка част от краката им се виждаха. Иначе духовния водач много уверено говореше колко са загрижени за жените, дори мислели да ги карат с коли до местата им на работа да не им се случи нещо по пътя. Ся едните ги бият с пръчки като някакви низки същества а пък другите казват ние ще ги караме с коли. И така може да си балалайкаме до безкрайност, защото има едно друго положение когато нещо което се желае се крие то става още по желано дори да придобие обратния ефект от това което се е целяло. И ето продължавам жените не им се позволявало да излизат сами на улицата без някой роднина, храната им се подавала с въжета а бе ай стига глупости тия хора да не живеят в някакъв социален концлагер а?

• Автор
Хахха,виж сега,не мислиш ли тогава щом някои тука се връщат към няколко века назад,защо аз да не мога ;) Не е честно иначе......

Доколкото си спомням във други едни теми (свързани с "Време разделно" и потурчването на българите) ТИ призоваваше да не се връщаме назад защото били други времената.

....при това не споменавам мащабите,къде са 2-ма,при това живи ,и къде милиони,изгаряни,мъчени най-варварски......

По-добре не споменавай

....(което някой беше казал за едно турско мъчение тука някаде във форума прди време)

За което ти каза че не знаеш откъде го е измислил.

А и няма място за сравнение защото тези двама са плениици в земя където ги възприемат за врагове заради зверствата на сънародниците им,и за сънародници,погубвани дори без право да приемат християнството по време на Инквизицията .

Не те разбрах - приемат ги за врагове или за сънародници?

Причините са различни,журналистите са в място където се води война,знаят за опасноста да бъдат убити,рискуват сами своя живот.И въпреки това изглежда поради милоста на похитителите си са освободени,и за тях да ти кажа най малко проблем е било когато са ги питали дали ще станат мюсюлмани за да спасят живота си. Което си е голяма глупост,по скоро е било формално приемане,исляма не може да се приеме насила,както и всяка религия,тя трябва да се иска от сърце и да се приема от сърце.Иначе все едно ти да искаш да станеш негър и да се боядисаш в черно ;) Няма как да се получи нали разбираш :ph34r:

За глупоста съм съгласен. За приемането на нечия религия насила (освен християнството и исляма няма май други религии налагани насилствено) не съм - има доста доказателства за това.

Редактирано от bigalex (преглед на промените)

Или се правиш на глупак или нещо не си наясно с нещата. Журналистите били приели исляма формално, ония дето са ги отвлекли знаят че не вярват в тяхната религия. Ами да те го правят за да ги унижат понеже знаят че са западняци и ся те са им господарите за момента и просто да се погаврят с тях. Важното там да се направи едно ритуалче нали как се приема исляма и там няма да описвам какво им е на тези изповядващи правоверната религия. Защото много добре знаеш какво пише в корана коя религия е правоверна и какви са другите.

Е скоро глрдах един документален филм за Афганистан малко след като талибаните завземат властта. Ами те първо разпореждат жените не само да ходят с фередже ами дори и никаква част от тялото да не си вижда дори и глезенете им. И защо го правели това ами защото тези духовните били загрижени да не имало извънбрачни изневери. Щото видители мюсюлманина като видел едно глезенче и неможе да се контролира сексуално. И след това дадоха двама как бият едни жени като някакви добичета се отнасяха към тях защото малка част от краката им се виждаха. Иначе духовния водач много уверено говореше колко са загрижени за жените, дори мислели да ги карат с коли до местата им на работа да не им се случи нещо по пътя. Ся едните ги бият с пръчки като някакви низки същества а пък другите казват ние ще ги караме с коли. И така може да си балалайкаме до безкрайност, защото има едно друго положение когато нещо което се желае се крие то става още по желано дори да придобие обратния ефект от това което се е целяло. И ето продължавам жените не им се позволявало да излизат сами на улицата без някой роднина, храната им се подавала с въжета а бе ай стига глупости тия хора да не живеят в някакъв социален концлагер а?

Ти гледаш филми,аз също.Но гледам също как в някои български семейства жените са бити и без грам достойснство,мачакани не по малко.И те го възприемат като нормално.На това какво ще му кажеш,напредък в морала ли? Или как малолетни девойки проституират,е..ат се за световно с мазни батковци заради някакво парцалче,парфюмче или водене на заведение с готина количка,и то непълнолетни.А какво ще кажеш за наркотиците, за възпитанието на сегашната младеж,тяхната обща или социална култура? Нима всичко това не е по-лошо ??А има и престъпления,изнасилвания,кражби,убийства,педофилия, измамници по домове и улици.И още и още от така наречените достижения на цивилизацията.И ти си тръгнал да съдиш и ми показваш талибаните,които бяха на власт с помоща на САЩ. НИма това не е пак тяхна вина косвена?Или пак исляма виновен за тебе?Айде спри се малко и помисли кой е глупака в случая и тогава ще говорим повече.Виждам те колко си запознат и наясно с "нещата" !!

Ти гледаш филми,аз също.Но гледам също как в някои български семейства жените са бити и без грам достойснство,мачакани не по малко.И те го възприемат като нормално.На това какво ще му кажеш,напредък в морала ли? Или как малолетни девойки проституират,е..ат се за световно с мазни батковци заради някакво парцалче,парфюмче или водене на заведение с готина количка,и то непълнолетни.А какво ще кажеш за наркотиците, за възпитанието на сегашната младеж,тяхната обща или социална култура? Нима всичко това не е по-лошо ??А има и престъпления,изнасилвания,кражби,убийства,педофилия, измамници по домове и улици.И още и още от така наречените достижения на цивилизацията.И ти си тръгнал да съдиш и ми показваш талибаните,които бяха на власт с помоща на САЩ. НИма това не е пак тяхна вина косвена?Или пак исляма виновен за тебе?Айде спри се малко и помисли кой е глупака в случая и тогава ще говорим повече.Виждам те колко си запознат и наясно с "нещата" !!

Ами да ще ти отговоря. При тях са нарушени някой най-основни неща на нормалното съществуване ама на е такова съвсем ниско ниво. А пък за това че някой биел жената, какво да сложим по един надзирател във всеки дом и той да наблюдава за реда в него. Като се е стигнало до бой има си полиция , съдилища, прави се разследване всеки си получава заслуженото. В крайна сметка тази жена си е избрала да съжителства с този мъж. Тези лошите неща дето си ги изброил ги има и в ислямските държави. Или там е въведено че ти режат ръката при кражба и видители те хората пред опасността да ги направят инвалиди няма да крадат. Ай сега това са доста глупави методи да се борим с даден проблем. И какво излиза исляма е много против пороците на запада ами айди направете си вашите общества да бъдат идеални, апък като гледам как е там всъщност лошо ми става. Апък това за наркотиците си е друга тема, не само на запад вземат наркотици.

Доколкото си спомням в Иран бяха забранили сателитните чинии със закон. ХА ХА и защо защото западните програми като МTV и многото филми влияели зле на психиката. Е че те самите граждани са си купили сателитни антени и си гледат и изведнъж духовните водачи видяли че им се изплъзват конците с които дърпат психиката на обикновения човек и естествено че ще ги забранят такава власт над народа изпуска ли си. Виж сега това е същата тактика която беше у нас по социалистическо време по отношение на капиталистическите държави.

И видях че го обърна малко на дървена философия и повече не ми се пише.

Ами да ще ти отговоря. При тях са нарушени някой най-основни неща на нормалното съществуване ама на е такова съвсем ниско ниво. А пък за това че някой биел жената, какво да сложим по един надзирател във всеки дом и той да наблюдава за реда в него. Като се е стигнало до бой има си полиция , съдилища, прави се разследване всеки си получава заслуженото. В крайна сметка тази жена си е избрала да съжителства с този мъж. Тези лошите неща дето си ги изброил ги има и в ислямските държави. Или там е въведено че ти режат ръката при кражба и видители те хората пред опасността да ги направят инвалиди няма да крадат. Ай сега това са доста глупави методи да се борим с даден проблем. И какво излиза исляма е много против пороците на запада ами айди направете си вашите общества да бъдат идеални, апък като гледам как е там всъщност лошо ми става. Апък това за наркотиците си е друга тема, не само на запад вземат наркотици.

Доколкото си спомням в Иран бяха забранили сателитните чинии със закон. ХА ХА и защо защото западните програми като МTV и многото филми влияели зле на психиката. Е че те самите граждани са си купили сателитни антени и си гледат и изведнъж духовните водачи видяли че им се изплъзват конците с които дърпат психиката на обикновения човек и естествено че ще ги забранят такава власт над народа изпуска ли си. Виж сега това е същата тактика която беше у нас по социалистическо време по отношение на капиталистическите държави.

И видях че го обърна малко на дървена философия и повече не ми се пише.

Едно си баба знае,едно си бае си ти :baby:

А как да се направят нашите общества когато западната цивилизация все се меси танм където не му е мястото.Нима някой канеше САЩ в Ирак,в Афганистан,в целия близък изток изобщо?? И после все другите виновни. А за капиталистически държави недей говори,погледни западния свят,САЩ като лидер и ми кажи дали са по-добре в полицейските си държави.Дали не дърпат конците на простите си народи като цяло и те?

А философия е нужна,защото иначе няма да разбереш нищо приятел,защото и самата религия за да я разбереш е необходима философия,което значи любов към знанието( от гръцки :baby: )

• Автор
Философията (от гръцки: φιλοσοφια, буквално любов към мъдростта, philein — обичам + sophia — мъдрост) е наука изследваща най-основните, но и в същото време най-възвишените въпроси засягащи човека и реалността, която го заобикаля, по този начин философията е майка на всички науки, в същото време е близо до религията, но се отличава от нея основно по принципът за вяра - понеже философията борави с рационални доказателства на мисленето. Философията е наука.

А бе я си сложете по един :wors:

Никой не говори за сменянето на религията. Просто българомохамеданите им пука толкова за религията колкото и на христяните. Ама некой плаща за да ги накара да им пука повече.

@Morfey_A

Не ми стана ясно защо си правиш труда да отговаряш на такива хумористични сказки.

Я виж това тъй свежо изказване.

Как да не си представиш дон Кихот и екшъна с мелниците.

Моля те бъди по-великодушен към такива речи.

Не виждаш ли как човека се самонавива.Как мислено сразява злото.

Нима не виждаш как духовните водачи на Исляма избягват нашия приятел,видимо респектирани от енциклопедичните му познания.Ти бъдеш ли съгласен драги ми Morfey_A,да видиш своето кредо разбито от тъй блестящата аргументация.Ей затова тук не идват духовните водачи.Сигурно ледената ръка на страха е сграбчила сърцата им.

Не по-малко чаровен е и самият призив към всенародна бдителност.Разбира се нереден е факта,че НСБОП са пропуснали да поблагодарят на тези младежи за ценните сведения в борбата с тероризма.

Това го отдавам на завистта в тези среди.На самите младежи следва да се предоставят няколко линка към възрожденски песни.Нека си попеят малко.Може това да се окаже тъй желаното лекарство за тяхните тревоги.А на простичкия въпрос: --Има ли в България макар и един терористичен акт или поне някави сведения за подготовка на такъв извършен от мюсулманска организация? --Отговорът ще бъде твърде неудобен за автора на темата.

Нелегална терористична организация известна само на Ръководството на Националния младежки комитет на ВМРО- БНД.Какъв цирк само biggrin.gif

Редактирано от badr (преглед на промените)

• Автор
....Отговорът ще бъде твърде неудобен за автора на темата....

Неудобен отговор няма (поне за мен). Има май неудобна тема cool.gif

badr - ти явно нещо не си съвсем запознат с въпроса. Не става дума само за тероризма ами изобщо за начина им на живот за мирогледа. Да беше видял в оня филм как ония биеха жените си, ами то един овчар много по-добре се отнася към овцете си отколкото тези пазители на реда. Ами другия познайник дето написа че никой нямал да ми натриса исляма и той е една гугутка. Може ли той да ми каже защо се строят джамий на всяко възможно място скаква цел, ами много ясно с цел проповядване на религията им. Аз му написах какво пише в корана коя е правоверната религия и каки са другите религии за тях, той нещо да е отговорил а, пълно мълчание.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.