Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Питанка просто

Featured Replies

Скромноста краси човека, а седалката от тоалетната чиния се очертава на задника му. Кое е по красиво?

из "100 въпроса за напредналите в Дзен"

Дзен АнгелинО не е поезия и лирика, няма символизъм - чиста прагматично асоциативна квинтесенция - никой не е казал че е евфимерно красив - просто е натурално привлекателен! Въпросът е сериозен! Може ли някой да отговори?

Отговора е готов тиЧър.... :)

П.П. Отговора е скрит в подчертания текст..... ;)

Отговора е готов тиЧър.... ;)

П.П. Отговора е скрит в подчертания текст..... :doh:

Много е важно че знаеш къде да търсиш :)

Отговорът ОнилегнА, е кръгчето по благородното продължение на гърба, защото то резултат от естесвен процес, а скромноста е как да кажа... нетипично и неестествено състояние. Но Дзен не е познат при нас.

Много е важно че знаеш къде да търсиш ;)

Който търси намира :doh: , но по някога отговора се бави или трудно се разбира..... :)

Отговорът ОнилегнА, е кръгчето по благородното продължение на гърба, защото то резултат от естесвен процес, а скромноста е как да кажа... нетипично и неестествено състояние. Но Дзен не е познат при нас.

:) НЕ

Какво НЕ - защо НЕ - НЕ на кое?

Съзрях истината и в друга тема я поместих, скрито вече и на мен принадлежи.... ;)

П.П. Малка мъдрост от мен... :)

В раздели като Секс и еротика или Празни приказки и забава, няма какво толкова да си спец, че да не можеш да публикуваш там...просто изразяваш мнение. А в специализираните раздели, ако не разбираш наистина е по-добре да не се намърдваш там...ама нали знаеш, че все има едни хора, които от всичко разбират и всичко знаят :rolleyes: . На мен ми се е случвало да не мога да участвам в теми в Секс и еротика и то защото е нещо специфично, за което аз не се чувствам компетентна и смятам, че каквото и да кажа по темата ще е глупост. cool.gif

• Автор
В раздели като Секс и еротика или Празни приказки и забава, няма какво толкова да си спец, че да не можеш да публикуваш там...просто изразяваш мнение. А в специализираните раздели, ако не разбираш наистина е по-добре да не се намърдваш там...ама нали знаеш, че все има едни хора, които от всичко разбират и всичко знаят ;) . На мен ми се е случвало да не мога да участвам в теми в Секс и еротика и то защото е нещо специфично, за което аз не се чувствам компетентна и смятам, че каквото и да кажа по темата ще е глупост. cool.gif

Еми тва имах предвид. Имаш мнение...но не се правиш на спец... само дето много хора насе като тебе и се изявяват навсякъде и по всяка тема

Еми тва имах предвид. Имаш мнение...но не се правиш на спец... само дето много хора насе като тебе и се изявяват навсякъде и по всяка тема

;):angry::wors: Ти сама си отговори на въпроса скъпа .... ;)

Ми хубу де... дай да си говорим директно. Говори с никове, а не просто ей така - 'много хора'.

Мисля, че сме големи хора и няма нужда просто да си дъвчем темата. Казвай направо - директно и прямо. Който иска да се обижда, който иска да се муси, който иска да си вземе поука.

Има ли смисъл да си говорим просто така - някой каза нещо на някого по някое време за онази работа, която ще стане на някое място по някое време?

Като си имаш мнение - изкажи го до края. Иначе нищо особено не казваш!

• Автор
Ми хубу де... дай да си говорим директно. Говори с никове.

Мисля, че сме големи хора и няма нужда просто да си дъвчем темата. Казвай направо - директно и прямо. Който иска да се обижда, който иска да се муси, който иска да си вземе поука.

Има ли смисъл да си говорим просто така - някой каза нещо на някого по някое време за онази работа, която ще стане на някое място по някое време?

Има ли смисъл да казвам... защо просто никой не може да отговори на въпроса ми.... А и въпроса беше и много общ, не се отнасяше само за форума а и по принцип... как така всички се извъдиха спецове по всичко...

Нямам намерение да давам никове... Не ми е това целта... Ама както и да е...то кой да ме разбере... Я по добре я затвори тая тема... и да се свършва...

Има ли смисъл да казвам... защо просто никой не може да отговори на въпроса ми.... А и въпроса беше и много общ, не се отнасяше само за форума а и по принцип... как така всички се извъдиха спецове по всичко...

Нямам намерение да давам никове... Не ми е това целта... Ама както и да е...то кой да ме разбере... Я по добре я затвори тая тема... и да се свършва...

Прекалено ти е хубаво аватарчето и младежите ги е хванало страх ;)

Нека те поздравя с едно мое любимо Punk парче:

Rancid - Time Bomb

Нищо лично, ама не виждам смисъл от темата тогава.

Все едно да отида на един стадион и да извикам - вие сте идиоти! ;)

И аз мога да кажа, че във форума има доста хора дето само знаят да се оплакват и да мрънкат, ама май и аз е хубаво да си замълча?

Кой го е казал това? ;)

Рискувайки да стана "спец по всичко" реших най-накрая да се включа в тази абсурдна и малоумна тема и да ти отговоря на въпросите както подобава - пренебрежително и с насмешка:

Защото те са именно такива. Неясно формулирани,достатъчно неопределени за да не обидят никого (признак на девическа мекушавост),но и достатъчно досадни за да събудят въображението на всеки един потребител,който ще си зададе въпроса "Дали това пилeнце визира мен...?" Е пиленцето няма доблест да каже кого визира,ами седи и гледа сеира на феновете си,които поддържат тази тема и кудкудяка от кеф,че ако не в живота,ако не във форума,то поне тук е център на внимание.

На въпроса ти вкратце: Има хора,които мислят бързо,разсъждават ясно,знаят много,изказват се грамотно и има какво да кажат. Всичко това липсва у теб и затова вероятно ги имаш за специалисти,но не: те не са специалисти,а просто са ЕРУДИРАНИ. Предполагам,не знаеш какво значи думата,затова - заповядай. Знам,че от твоята позиция там долу ерудирания човек изглежда като специалист по всичко,но не е така. Ти не си виновна,че не си ерудирана,защото си млада,но имаш някакъв шанс да станеш такава един ден. Пожелавам ти го от сърце.

Ако някой от вас иска никове на такива ЕРУДИРАНИ потребители/специалисти по всичко веднага ще имам доблестта да ги назова,вместо авторката.

• Автор
Нищо лично, ама не виждам смисъл от темата тогава.

Все едно да отида на един стадион и да извикам - вие сте идиоти! :angry:

И аз мога да кажа, че във форума има доста хора дето само знаят да се оплакват и да мрънкат, ама май и аз е хубаво да си замълча?

Окей де, може да затвориш, изтиреш или каквото искаш друго с темата... аз проключих...

Кой го е казал това? ;)

за това беше цялата тема

Окей де, може да затвориш, изтиреш или каквото искаш друго с темата... аз проключих...

Е хубу де... ние май типърва я започнахме?

trapped, имаш една бира от мен... домързя ме да пиша толкова много и дадох кратката версия ;)

Защото те са именно такива. Неясно формулирани,достатъчно неопределени за да не обидят никого (признак на девическа мекушавост),но и достатъчно досадни за да събудят въображението на всеки един потребител,който ще си зададе въпроса "Дали това неОсобенОумнодевойче визира мен...?" Е девойчето няма доблест да каже кого визира,ами седи и гледа сеира на глупците,които подържат тази тема и се празни от кеф,че ако не в живота,ако не във форума,то поне в тая тема е център на внимание.

Не че нещо...знаеш колко си те обичам тебе.Ама...те и твои и мои теми са пускани тук със същата цел biggrin.gif

А като гледам как не излизаме двамката от форума...май за живота нЕмА смисъл да говорим...важно е че тук сме на вЪрха :angry:

Не така към дама де...иначе за много си прав.Мляс.

В твоя чест ;)

Не така към дама де...иначе за много си прав.Мляс.

В твоя чест ;)

kiss.gif С дамите трябва с лошо,че от добро не разбират. :angry: Нали трябва да си насоча проклетията нанякъде,няма в мен да седи я...

Ама да ви кажа аз и не понасям много много да ми говорят на "мило", "слънце" и всякакви такива... а най се дразня на пиленце... офффф не знам как на някой му харесва... пиленцето после става я кокошка я петел...

Хайде в знак на извинение - специален ПОЗДРАВ за всички дами във форума и най-вече за misunderstood^girl,щото знам,че обича хевиметъл и пилеца.

vacation1.gifvacation1.gifvacation1.gif

Нали трябва да си насоча проклетията нанякъде,нЕма в мене да седи я...

Хайде в знак на извинение - специален ПОЗДРАВ за всички дами във форума и най-вече за misunderstood^girl,щото знам,че обича хевиметъл и пилеца.

a054.gif Благодаря за поздрава много е забавен... ;)

vacation1.gif;):angry::wors:

П.П. Това не е хевиметъл.... ;)

Редактирано от ^^ANGELSING^^ (преглед на промените)

kiss.gif С дамите трябва с лошо,че от добро не разбират. :angry: Нали трябва да си насоча проклетията нанякъде,няма в мен да седи я...

Стратег си ти ;)

Обаче ако не пуснеш тук и един поздрав за извън България, няма да видиш мира от мен скоро biggrin.gif

• 3 години по-късно...

това е инсинуация m131.gif

• 8 години по-късно...

Стар въпрос, актуален и в днешни дни

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.