Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Новини, ревюта и дискусии на тема Хардуер

Featured Replies

преди 13 минути, Gaming_Solutions написа:

Е той казва, че си е поръчал бройка и даже ще му пристигне около момента на излъчването на видеото и не му е проблем ама малко като отмъщение се получи с този контент 🙂

Май става объркване, защото и двамата се казват Стив > /Gamers Nexus - Стив Бърк/ и /Hardware Unboxed - Стив Уолтън/.

Стив Уолтън HU и само още трима рецензенти са получили бройки. След като Стив Бърк GN се обажда на Стив Уолтън HU , че не е получил бройка за тестовете си, тогава Стив Уолтън HU му изпраща своята бройка.

Няма как Стив Бърк GN да не е възмутен, както и останалите известни 10-тина канала не получили бройки.

• Отговори 488
  • Прегледи 44,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• @B-boy/StyLe/, абе, да не би аз да съм се объркал и неправилно да съм в темата. Нали не е "Първи стъпки в компютърната грамотност"? 

• Емил Костов
    Емил Костов

Ма майкоооо недей! То в темите общи приказки колкото щеш! 

• Може пък тази да се окаже скучна за троловете и хейтърите, но... надали...  

Публикувани изображения

преди 8 минути, Joss Bomon написа:

Май става объркване, защото и двамата се казват Стив > /Gamers Nexus - Стив Бърк/ и /Hardware Unboxed - Стив Уолтън/.

Стив Уолтън HU и само още трима рецензенти са получили бройки. След като Стив Бърк GN се обажда на Стив Уолтън HU , че не е получил бройка за тестовете си, тогава Стив Уолтън HU му изпраща своята бройка.

Няма как Стив Бърк GN да не е възмутен, както и останалите известни 10-тина канала не получили бройки.

Точно така, Стиви от Gamers Nexus не е получил бройка и както казах, напълно разбирам възмущението му, както и всичко, което казва във видеото е така. Просто на мен ми е чудно дали щеше да каже всичко от това, което е сглобил във видеото си ако си беше получил sample

Нали се сещаш, че тази информация, която изля за АМД не я е събирал след като разбра, че за него няма процесор. Според мен е събирана дълго време и е чакал момент в който да я пусне (ако изобщо дойде такъв момент), а нищо чудно вече да има и подготвен контент и за други. Харесвам го, следя му канала, но някак си това не ми направи добро впечатление.

ПП. Ще го кажа още по-разбираемо. На мен ми изглежда все едно си държи компромати и ги пуска, когато/ако се наложи. Не твърдя, че е така, просто така ми изглежда

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...
  • Автор

Това е малко по-старо, но е минало между капките.

Intel Core Ultra 5 250K Plus vs AMD Ryzen 5 7600X3D faceoff — Battle for the fastest mid-range gaming CPU

icmJTzj8TNK8Sb8BBg48V4-650-80.jpg.webp

https://www.tomshardware.com/pc-components/cpus/intel-core-ultra-5-250k-plus-vs-amd-ryzen-5-7600x3d-faceoff

Този младеж отново доказва, че е много способен. Ето нещо за геймърите, което ще им е от полза:

За по-старите потребители, които помнят потребител с ник "Bildera" (един от многото) - навремето го бъзикахме за неговите теории за зависимостта на една гейм конфигурация от процесора, но човека си беше прав. Макар че времената и технологиите бяха доста различни.😇Но правеще грешката да слага тежести в мишката, което в този клип се опровергава напълно. И му пишех тогава за някои неща, но си беше дървен философ. Русье, ако четеш това - много ти здраве!😁

• Автор

NVIDIA GeForce RTX 50 SUPER series now rumored early 2027

NVIDIA RTX 50 SUPER refresh reportedly waiting for 3GB GDDR7 chips

VideoCardz.com
No image preview

NVIDIA GeForce RTX 50 SUPER series now rumored early 2027...

BenchLife expects the update in early 2027. BenchLife now says NVIDIA’s rumored GeForce RTX 50 SUPER refresh may appear at CES 2027.

преди 3 часа, B-boy/StyLe/ написа:

NVIDIA GeForce RTX 50 SUPER series now rumored early 2027

NVIDIA RTX 50 SUPER refresh reportedly waiting for 3GB GDDR7 chips

VideoCardz.com
No image preview

NVIDIA GeForce RTX 50 SUPER series now rumored early 2027...

BenchLife expects the update in early 2027. BenchLife now says NVIDIA’s rumored GeForce RTX 50 SUPER refresh may appear at CES 2027.

Вместо RTX 6*** ще получим RTX 50** Super ☹️

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.