Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Парламентарни избори(октомври 2024)

Featured Replies

22.jpg.e44dcf5b41c5b7321ac739f318937adc.jpg

линк

• Отговори 231
  • Прегледи 13,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 26.5% от българите гласували до 16 ч, отчете ЦИК https://news.bg/politics/26-5-ot-balgarite-glasuvali-do-16-ch-otchete-tsik.html  --------------------------------- Еми...'браво'! Кога са сл

• Значи вероятност за непредставително правителство? Пак ли? Мисля си, че трябва парламентът да изработи и гласува закон в смисъла на: "Ако избирателната активност е под 50%, изборите са анулират

• Щом сега не се промени нищо,  представяш ли какво ще бъде април-май, когато има и гъби 🤣

Публикувани изображения

Цитат

БНТ с ново разкритие за фалшифициране на изборите в Гърмен. На “краси” от НН, който дори не трябва да е в секцията, му трябват триста, защото за толкова е платил шишо в Гърмен. Гласувалите обаче са 262, както става ясно от гласа на лелята, която брои бюлетините. "Не искам 260, триста ми трябват, 300-350 казах" настоява краси. Камерата се спира и когато отново е включена, в протокола срещу партия 8, вече са записани 362 гласа.
МВР, институции, прокуратура нещо...?...??

В истински нормална държава ( не като скопените САЩ) народът щеше да се вдигне на бунт , да издири и линчува тоя нещастник! После да ги видим политиците и техните слуги! Ще има да треперят! Или ще се съгласят на съвсем честни избори, или да си хващат багажчето и беж в САЩ!

преди 8 часа, Anneliese написа:

да издири и линчува тоя нещастник

Ето ти един такъв :

на 30.10.2024 г. в 11:15, Anneliese написа:

Аз тия коментатори, платени директно от американското посолство

ти и копейките сте най запознати и всичко знаете :giggle1:

Цитат

И аз слушах част от “брифинга“ на ББ /защото това си беше монолог на ББ, не на ГЕРБ/.
Освен както всеки път, така и този път говоренето в 1л., ед.ч., което всъщност му прави чест, защото надали някой смята, че ГЕРБ /не е/ = ББ, та освен това друго ми направи впечатление.

Така се изразяват само едни определени хора. ДИКТАТОРИТЕ!!!!!!!!

Цитат

Отдавна не е. Тези изнудвания и селски сметки играеха, когато уж беше амбициран да бори лошите, да защитава слабите и бедните - тоест в началото на управлението на ГЕРБ. Щото в същото това - брифинг ли, монолог ли разбрахме, че банкери, хазартни босове и ресторантьори са му по-мили от средната класа, да не говорим за социално слаби и няма да им вземе далаверата. И десети път да "победи", пак ще изнудва и ще поставя условия все едно има мнозинство в НС. И ще плюе по ППДБ. Изтърка се.

Той е олигарх, той работи само и единствено за олигарсите, за мафиотите и себеподобните! Такива не работят за хората и още от 2009 година се опитвам това да го обясня на хората! Защо толкова лесно хората забравиха СИК  и Бойко Борисов в мафиотското черно облекло? Това не е народен човек, все едно как се изразява! Културните и образованите хора не говорят така като него и не псуват!

После кажете че не е лицемер или шизофреник:

Цитат

ББ на срещата с посланиците на западните държави: “ще положа всички усилия да се сформира редовен кабинет”
ББ след срещата: “ няма да има правителство, ако не ми изберете председател на парламента”

Цитат

Защо ли ББ не иска частично касиране...

Аз се сещам защо.

Цитат

Е, и машините са виновни, нали ББ все повтаря как "пипат машините". Понеже нали, никой не "пипа бюлетините".....

Мдааааааааааааааа, знаем колко не се пипат бюлетините....................

Цитат

Чух сега целия брифинг на ББ.
1. Всички са му виновни, сал той не е.
2. Страхува ни с дупка в бюджета, но в този за 2025 година https://www.bg-mamma.com/img/emojis/most_used/sunglasses.png Ех, хитряга.
3. Ресторантьорите са му по - важни от целокупното население.
4. Разкачане от ДП няма.
5. Вероятно ще ни прати на осми избори, защото пак няма да може да направи кабинет.
Това разбрах аз.

Всеки, който гласува за този, е съгласен с това българският народ да мизерства, докато олигарсите си живеят живота. Този е заедно с Делян Пеевски, това добре го запомнете!

Цитат

В момента има брифинг на ППДБ.

1. Денков - ГЕРБ днес казаха, че ще работят с ДПС - НН
2. Кирил Петков - Борисов днес каза, че няма да работи с Пеевски.

Няма и 5 минути разлика между двете изказвания на един и същ брифинг 😂

И тези не са добри за България. Шизота и американски слуги не ни трябват.

Цитат

Иначе аз съм ЗА касиране, разбира се. Най-малкото ей така, да види пеевски, че не сме чак толкова дресирани добичета, че съвсем всичко да минава.
Не че накрая пак няма да стане на неговото, амааааа, малко отпор да има поне, баси, не може все да сме в поза партер.

Аз се надявам този и родата му да си получат заслуженото. Не да живеем в олигархия повече и един ден да ни управлява детето му!

Не сме Римската империя!

Властта тук не е наследствена!

При републиките няма такива неща!

Откъде - накъде някакви си алчни и оядени олигарси ще ни управляват? Дето са и неграмотни и  от икономика даже не разбират!

Прост човек ли искате да ви управлява? С още по - цветист речник?

Аз - не, благодаря!

За разлика от киното, в реалния живот мутрите са тъпи и необразовани. Олигарсите - също. Имат тъмно минало, циничен език и нула знания по важни неща.

Какво им се прехласвате на тия?

Цитат
Не знам накъде ще излезе работата с касирането. Прилича ми като да е не е в интерес на ГЕРБ. Ако ГЕРБ и ДП не успеят да спрат искането за касиране, то тогава вече ще я закъсат, ако не друго, то поне с имиджа. И ако на ДП не му пука, то ББ го касае лично

Да, ще вземе да реве и да се прави на многострадален. Абсолютно не - мъжко поведение! Ама да си реве, де. Отиде му имиджът на мачо!:lol6:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.