Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Парламентарни избори(октомври 2024)

Featured Replies

преди 3 минути, crazy katon написа:

Лошо. Не очаквах свинята да вземе толкова много (тук ми се вижда дългата ръка на султана или нещо друго), мислех, че общо няма да им стигнат местата на трите мутропартии, но сега са им предостатъчно, така че според мен правителство ще има. Предполагам, че тиквата не гори от желание да се коалира с нещото, но кой е той, утре ще отидат при собствениците на България и те ще им наредят да се съвкуплят. Освен ако тлъстия не се запъне. Защото при нови избори единствено той може да си купи още проценти и като нищо да стане втора сила. Ето защо първите две нямат сметка от нови избори.

Всичко това се случи, защото българите просто не желаят да гласуват с едно изключение - стройните редици на герб-дпс (що не се обединят тия, от един дол дренки, пардон мутри са). Тези, които можеха да оберат протестния вот се изпокараха и отблъснаха хората, някога въстанали срещу мутрите. Това е положението, не искам тия неуки тикви да ни управляват, но колкото и избори да се правят, нещата ще си бъдат същите. Има една уловка. Досега, който се коалираше с герб изчезваше завинаги, но сега са попаднали на гладна свиня и този път те ще бъдат изядени.

Лошо, много лошо!!!

Хапсурд.
С Шопара никой няма да посмее да се занимава защото това значи автоматично минимум минус 10% на следващите избори, ППДБ не ги знам как ще процедират, но като се знае какви са помияри нема се учудя ако пак пристанат на тиквата но все пак е малко вероятно.

• Отговори 231
  • Прегледи 13,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 26.5% от българите гласували до 16 ч, отчете ЦИК https://news.bg/politics/26-5-ot-balgarite-glasuvali-do-16-ch-otchete-tsik.html  --------------------------------- Еми...'браво'! Кога са сл

• Значи вероятност за непредставително правителство? Пак ли? Мисля си, че трябва парламентът да изработи и гласува закон в смисъла на: "Ако избирателната активност е под 50%, изборите са анулират

• Щом сега не се промени нищо,  представяш ли какво ще бъде април-май, когато има и гъби 🤣

Публикувани изображения

преди 3 минути, Bubbles написа:

Хапсурд.
С Шопара никой няма да посмее да се занимава защото това значи автоматично минимум минус 10% на следващите избори, ППДБ не ги знам как ще процедират, но като се знае какви са помияри нема се учудя ако пак пристанат на тиквата но все пак е малко вероятно.

Франция е далеч. Този, когото наричаш ""шопар", реално се съгласи (преди година и половина) да жертва личното си ....благоденствие, в името на това, да се прекъсне тенденцията. 

Няма значение, април месец ще видим, какво ще стане - така или иначе, ние няма да вкараме повече от 80 гласа в НС=>април/май, бови избори

преди 1 минута, Bubbles написа:

Хапсурд.

Не стигат, без свинята нямат местата, освен ако не купят някой измекяр, но това ще е крехко и пак скоро избори и те повече няма да получат, а домуза да.

Мутрокрация, мила моя майно льо.

преди 4 минути, teo-glavata написа:

Франция е далеч. Този, когото наричаш ""шопар", реално се съгласи (преди година и половина) да жертва личното си ....благоденствие, в името на това, да се прекъсне тенденцията. 

Няма значение, април месец ще видим, какво ще стане - така или иначе, ние няма да вкараме повече от 80 гласа в НС=>април/май, бови избори

Офф не знам, трябва да ти кажа че са ми минавали такива мисли за него, но този човек е страшно компрометиран, иначе ако използва потенциала, връзките и като цяло възможностите си в интерес на България и хората може да направи чудеса съгласен съм.

Предпочитам да се върнат мутренските времена. Мутренските взаимни убийства и разчиствания на сметки не ме плашат. Само по този начин ще се прочисти България! Мутри не ни трябват в управлението. Надявам се да настъпят нечии интереси и силни мини. Няма да рева за тях и без тях България няма да се свърши и ще е по - добре!

преди 3 минути, Anneliese написа:

Предпочитам да се върнат мутренските времена. Мутренските взаимни убийства и разчиствания на сметки не ме плашат. Само по този начин ще се прочисти България! Мутри не ни трябват в управлението. Надявам се да настъпят нечии интереси и силни мини. Няма да рева за тях и без тях България няма да се свърши и ще е по - добре!

Ти пък, къде си вреш муцуната? Колко си дала за Америка?

Не съм гласувала за мутрите. Номер 28, преференция 105. Още въпроси?

А мутрите ги знам що за стока са още от 90 те години на 20 век. Четях вестници, помня някои убийства.

Цяла България има да съжалява, че ВИС не унищожиха навреме СИК.

Сега България можеше да е друга и да върви по своя си път.

преди 2 минути, Anneliese написа:

Не съм гласувала за мутрите. Номер 28, преференция 105. Още въпроси?

А мутрите ги знам що за стока са още от 90 те години на 20 век. Четях вестници, помня някои убийства.

Цяла България има да съжалява, че ВИС не унищожиха навреме СИК.

Сега България можеше да е друга и да върви по своя си път.

Поне от "28"....едно кИфте не ти ли дадоха?

Дригото не го коментирам...за унищожаването. Ти какво си дала, за да имаш право на мнение? Колко данък внасяш в бюджета? Изобщо...я се скривай някъде...

Не гласувам срещу подкупи. Гласувам по убеждения. Като толкова те интересува - с преференцията един вид благодарих на един много добър лекар от Монтана, който ме лекува. Така благодарих и на един друг, който май беше в предишния парламент.

Данъци може и да не внасям, обаче съм българска гражданка и имам право на глас и мнение. Много повече от онази русокоса канадка с веганските и боклуци. Аз съм българка по кръв. Тя не е.

преди 2 минути, Anneliese написа:

Не гласувам срещу подкупи. Гласувам по убеждения. Като толкова те интересува - с преференцията един вид благодарих на един много добър лекар от Монтана, който ме лекува. Така благодарих и на един друг, който май беше в предишния парламент.

Данъци може и да не внасям, обаче съм българска гражданка и имам право на глас и мнение. Много повече от онази русокоса канадка с веганските и боклуци. Аз съм българка по кръв. Тя не е.

И като си българка, защо гласуваш за расснаци? 

преди 2 минути, teo-glavata написа:

И като си българка, защо гласуваш за расснаци? 

:lol6:Гласувам за българи, не знам къде ги виждаш ти тия руснаци. Може би ти е време да идеш на психиатър, че тази твоя обсесия не е на добре!

току-що, Anneliese написа:

:lol6:Гласувам за българи, не знам къде ги виждаш ти тия руснаци. Може би ти е време да идеш на психиатър, че тази твоя обсесия не е на добре!

Добре, ама..... ГЕРБ и Пеевски печелят. Април месец, се пробвай отново

Дотогава всичко може да стане. Тези със сигурност имат врагове. Сега ще стане интересно. Народът не ги иска. А има и хора, които имат да им отмъщават. И ще го направят.

преди 1 минута, Anneliese написа:

Дотогава всичко може да стане. Тези със сигурност имат врагове. Сега ще стане интересно. Народът не ги иска. А има и хора, които имат да им отмъщават. И ще го направят.

Айде, бе :biggrin:

Я си налей едно и се успокой! И почвай да плащаш, щото така не става

Аз не пия алкохол, драги! След малко отивам да си направя кафе с мляко.

преди 1 минута, Anneliese написа:

Аз не пия алкохол, драги! След малко отивам да си направя кафе с мляко.

A, аз си свърших реаботата още в петък. Сега гледах формула 1 и отиваме да пием по една гроздова!

Успех!

• Автор
преди 9 часа, teo-glavata написа:

Имат не лошо направен тунинг :) 

И като свалиш тунинга отдолу пъпчива грозна брат'четка, дето дращи чалга и от която и наследствена блондинка има повече интелигентност. 

Категорична победа за ГЕРБ - СДС!!!

Честито Българи!

:linedance:

За пореден път Българският народ показва, че не се интересува от руско-фашиско бъдеще! 

В Европа си ни е много добре! :grimace:

@АСПЕКТ според Тренд:

"Според 100% паралелно преброяване на "Тренд" ПП "Величие" не минава 4-процентната бариера. Моментните резултати им отреждат 3,8%"

:giggle1:

• Автор
преди 26 минути, FBI-International написа:

Категорична победа за ГЕРБ - СДС!!!

Честито Българи!

:linedance:

За пореден път Българският народ показва, че не се интересува от руско-фашиско бъдеще! 

В Европа си ни е много добре! :grimace:

@АСПЕКТ според Тренд:

"Според 100% паралелно преброяване на "Тренд" ПП "Величие" не минава 4-процентната бариера. Моментните резултати им отреждат 3,8%"

:giggle1:

Ти си герп, Мирко е герб. Оженете се бре. Вземете вожда за кум.

Централната избирателна комисия (ЦИК) публикува междинни резултати при 88,09 процента обработени протоколи на секционните избирателни комисии в районните избирателни комисии.

ГЕРБ-СДС – 26,15% :clap:

„Продължаваме промяната - Демократична България“ – 15,14%

„Възраждане“ – 13,70%

„ДПС - Ново начало“ – 10,36%

„БСП – Обединена левица“ – 7,68%

„Алианс за права и свободи“ – 7,02%

„Има такъв народ“ – 6,92% 

МЕЧ – 4,65%

„Величие“ – 4,08%

„Не подкрепям никого“ са избрали 73 826 гласоподаватели. 

https://www.vesti.bg/bulgaria/eto-kakvo-pokazvat-rezultatite-pri-88.09-obraboteni-protokoli-ot-cik-6212038

преди 11 минути, FBI-International написа:

Това е за предишните избори. То бива радост, но от рано си почнал с пиенето...

Иначе очаквах по-добър резултат на Възраждане и по-лош на ППДБ, но каквото - такова. Така е решил народа.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.