Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Парламентарни избори(октомври 2024)

Featured Replies

преди 8 минути, The Lone Star написа:

Това е за предишните избори. 

Верно ли? :giggle1:

Извинявам се. :)

• Отговори 231
  • Прегледи 13,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 26.5% от българите гласували до 16 ч, отчете ЦИК https://news.bg/politics/26-5-ot-balgarite-glasuvali-do-16-ch-otchete-tsik.html  --------------------------------- Еми...'браво'! Кога са сл

• Значи вероятност за непредставително правителство? Пак ли? Мисля си, че трябва парламентът да изработи и гласува закон в смисъла на: "Ако избирателната активност е под 50%, изборите са анулират

• Щом сега не се промени нищо,  представяш ли какво ще бъде април-май, когато има и гъби 🤣

Публикувани изображения

Дами, господа и вси ЛГБТ+ същества.

Изборите минаха. Да е честита победата на ГЕРБ+СДС. 

Нека да Ви обясня някои неща в политиката.

1. България е Парламентарна република и всеки от нас трябва да уважи победителя, за да може тя да излезе от парламентарната криза.

2. Функцията на Парламента ни е да създава закони по които България да стане държава от европейски тип. 

3. Министър-председателят ни е главен слуга, а правителството е съставено от министри (слуги) предложени от водещото мнозинство на ГЕРБ+СДС. 

4. Всеки който желае да имаме редовно правителство следва да позволи на ГЕРБ+СДС да го състави, иначе ще се счита, че сме против гражданите на България да се развиват като демократична държава. 

5. Наличието на повече партии в Парламента ни е признак, че демокрацията има своите устои сред обществото ни и механизъм, ако главния "слуга" или от подчинените му "слуги" не служат на народната воля да ги накажем и да им отнемем за пореден път управлението на държавата ни, докато не се вразумят нашите политици, че пряко са отговорни за българите и съответно интересите им.

6. Именно поради разнообразието на политически пристрасти, то вероятността да преминат противоконституционни закони намалява. 

Ще си позволя един съвет към Бойко Борисов, чрез някой от тук присъстващите да му предаде, от един обикновен гражданин като мен: Бойко, направи си по свое усмотрение кабинет. Не се спазарявай за министерски кресла. И, най-вече се вслушвай в опозицията (конструктивна или не), защото сглобки, "несгобки", то, натрупа достатъчно опит и всякакви споразумения (явни или скрити) по скоро ще ти навредят не само на имиджа, а и на достойнството ти. Внимавай с женските. Мнозина от тях са лукави и забъркват какви ли не интриги, но това не е в полза за гражданите на България. Успех и наслука! 

преди 8 минути, <:IdioibI:> написа:

Всеки който желае да имаме редовно правителство следва да позволи на ГЕРБ+СДС да го състави

Че да го състави, кой им пречи?!

току-що, The Lone Star написа:

Че да го състави, кой им пречи?!

Никой според мен, НО, знам ли из "нечистоплътните" политически ПП, ИТН и прочие, к'во ще им щукне, едните в "неправилната глава", а другите из недоразвития им мозък. :) 

Аз мутри и предатели на България не уважавам. Не уважавам човек, за когото съм абсолютно сигурна, че има нещо общо със случая "Белнейски".  По чието време кагто влавен секретар на МВР доста престъпления останаха неразследвани и виновниците - вдън земя. Не уважавам човек, който се занимава с контрабанда и престъпления.

Цитат

Екипът на БТВ даже си беше изял боя. Стана ми жал за репортерката и оператора, в края на изборния ден жената почти разплакана даваше репотражи. С видеозаснемането е имало проблем от 70% от секциите в Търново. И тишина.....В каква държава живеем?

Асоциацията на европейските журналисти. Да бъдат сезирани. Да видим дали ще излязат със становище, или щом биячите са цигани и турци, са с права и ще замълчат. Да визим колко истински журналисти има там и колко е истинска тази организация.

Лично аз на мястото на мъжа на журналистката, тръгвам сам да търся правосъдие. Ще издиря наемни убийци  и ще ги свърша. После да видим другите дали ще си позволяват побои над журналисти.

А ако следата стига до онзи оял се плондер евроатлантик - ще се погрижа да е свършен и той. Той не може да купи чуждите мафии. Едни сръбски или руски наемни лица с радост ще се съгласят.

Просто у нас правосъдие няма. Овлядяно е от мутрите. Горката жена сигурно се чуди дали да не се откаже от журналистиката. Ще и кажа, че не бива. Но да си напусне тия работодатели, защото те няма да я защитят. Да излезе на свободна практика. Жалко, че беше закрита БСТВ. Свободни телевизии вече няма.

преди 12 минути, The Lone Star написа:

Ако не го подкрепят, нови избори и така.

Да, какво лошо виждаш в това!? Има ли разлика от това да ни управлява служебен кабинет назначен от Президента ни или от редовно правителство предложено от мнозинството сред Парламента ни?

п.п. Всяка демокрация е скъпа, но българинът не може да си позволи "евтини" политици да ни управляват, но това е проблем на тези които плащат данъци. Всяка субсидия от държавата към партиите е до време. Като им свършат парите на определени партии какво ще правят?! :) 

Какъв човек трябва да си, за да гласуваш за ПППП?

Освен LGTBQI+, аз друго обяснение нямам. Предадоха избирателите си, направиха доста услуга на ДПС, гласуванията на законопроекти с ДПС и с ГЕРБ са почти еднакви. Коалицията с ДПС и с ГЕРБ.

Ако не си от дъгата, значи нещо друго ти има.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Какъв човек трябва да си, за да гласуваш за ПППП? Освен LGTBQI+, аз друго обяснение нямам. Предадоха избирателите си, направиха доста услуга на ДПС, гласуванията на законопроекти с ДПС и с ГЕРБ са почти еднакви. Коалицията с ДПС и с ГЕРБ. 

И с тези трябва да се оправим. Много от тях са и алкохолици и наркомани, ниско образовани и лесно манипулируеми. Не ни трябват тези. Прости и необразовани са.:getout:

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

LGTBQI+

Ти имаш ли жена и деца? :)

преди 16 минути, <:IdioibI:> написа:

Да, какво лошо виждаш в това!? Има ли разлика от това да ни управлява служебен кабинет назначен от Президента ни или от редовно правителство предложено от мнозинството сред Парламента ни?

Тук си в дълбока заблуда!

След калпавите промени в Конституцията, президентът вече не назначава служебно правителство. Неговите функции се сведоха само да сложи един подпис като нотариус, но вече Радев не избира премиер и министри в служебния кабинет.

Последното служебно правителство беше на Баце и Шиши, а Главчев е тяхна марионетка.

Ако ГЕРБ не успее да излъчи правителство и след тези избори, Баце идеално го устройва да продължи да си управлява служебно. Вчера Главчев неслучайно се изцепи, че е готов да продължи да бъде служебен премиер. 

преди 3 минути, Anneliese написа:

И с тези трябва да се оправим.

По какъв начин ще се оправиш с тях?! Не беше ли инвалид? :) За някои неща се изисква определена физиология, за да се справиш с въпросните. :) 

Цитат

И вчера на Нидал Алгафари не личеше да му е антипатичен ДП,даже напротив,положително се изказа и за Новото начало/по Нова тв/.С оглед на поведението на ББ последните дни и изказването на Алгафари вчера,мисля ,че се търси трети /или и четвърти/,две партии са навити.

Много хора има за канселиране в нашата страна.

Жалко, че навремето Държавна сигурност не е светила маслото на доста хора, сега нещата биха били различни.

Много врагове има България, много злобари има, дето искат да я няма, само заради избитите им деди нацисти и богаташи!

Хубавото е, че не могат да си върнат дедите, колкото и да злобеят.

току-що, &lt;:IdioibI:&gt; написа:

По какъв начин ще се оправиш с тях?! Не беше ли инвалид? :) За някои неща се изисква определена физиология, за да се справиш с въпросните. :) 

Ти четеш ли какво ти казвам? Като народ сами не можем да се справим с тези. Но можем да се примолим на сръбските, руските или китайските мутри. Жените и децата им, ако имат акъл, ще схванат посланието и ще се махнат задълго от България. А ние можем да им отнемем гражданството и анулираме паспортите. Решат ли да се върнат, ги чакат арест и съд.

Да напомня ли Боко колко се страхуваше от Сретен Йосич?

И Пеевски сигурно се страхува от някого.

преди 3 минути, Flashback написа:

Тук си в дълбока заблуда!

След калпавите промени в Конституцията, президентът вече не назначава служебно правителство. Неговите функции се сведоха само да сложи един подпис като нотариус, но вече Радев не избира премиер и министри в служебния кабинет.

Последното служебно правителство беше на Баце и Шиши, а Главчев е тяхна марионетка.

Ако ГЕРБ не успее да излъчи правителство и след тези избори, Баце идеално го устройва да продължи да си управлява служебно. Вчера Главчев неслучайно се изцепи, че е готов да продължи да бъде служебен премиер. 

Нито знам кой е Баце, нито Шиши, но уточни за кои калпави промени иде реч, т.е.  цитирай точните текстовете из конституцията ни. 

Не се занимавай с този трол, в момента му доставя извратено сексуално желание да ни задава малоумни въпроси и да си мисли, че като е евроатлантик, е нещо пповече от нас.

Аз чакам враговете на тия двете чудовища да се решат да ги терминират най - сетне. Начини има. Само желание трябва.

Я Алексей Петров как го убиха. Значи може.

току-що, &lt;:IdioibI:&gt; написа:

Нито знам кой е Баце, нито Шиши, но уточни за кои калпави промени иде реч, т.е.  цитирай точните текстовете из конституцията ни. 

Баце - Бойко Борисов

Шиши - Делян Пеевски

А след промените в Конституцията Радев вече не избира еднолично служебно правителство с негови кадри, избира от един списък, в който няма негови хора.

Та Баце и Шиши добре си опекоха работата, дори да няма редовен кабинет - пак си управляват, затова не им е на живот и смърт да съставят редовно правителство. 

преди 5 минути, Anneliese написа:

Ти четеш ли какво ти казвам?

Че, коя си ти да ми казваш какво да прочитам? :) 

Ани, гледай си проблемите със здравето. Моля! Не разбираш от политика!

преди 2 минути, Flashback написа:

Баце - Бойко Борисов

Шиши - Делян Пеевски

А след промените в Конституцията Радев вече не избира еднолично служебно правителство с негови кадри, избира от един списък, в който няма негови хора.

Та Баце и Шиши добре си опекоха работата, дори да няма редовен кабинет - пак си управляват, затова не им е на живот и смърт да съставят редовно правителство. 

Е, умни са. За какво да им завиждам? = И двамата са политици, а не лъскачи на пейки из Парламента ни. :) 

Цитат

Публикация в Х “Работя покрай изборите вече близо 11 години - предимно обикалям рискови секции и райони с чуждестранни журналисти или наблюдатели. Това, което се случи днес (и ще се случва и през нощта при броенето), отговорно заявявам, че не е било никога. За първи път съм истински изплашен. Едни и същи коли извозват гласоподаватели през 15 минути и шофьорите демонстрират близост с полицията. Най-добрият маркер са местните магазини и заведения - опашки масово - пазарува се с банкноти по 50 и 100 лева. По секциите масово има наплив между 9 и 11 и след това - мъртвило”

Ето защо не ни трябват малцинства. Не, защото ги мразя, а защото са ракови образувания, унищожаващи държавата ни. Тези гласуват да станем отново част от Турция.

С пълно право Тодор Живков е искал да ги изсели. Трябвало е по - рано да го направи.

Когато се освободим от мутрите, това трябва да ни е първата цел. Отмяна на двойното гражданство. Специално наблюдение над чужденци, мигранти и малцинства, постепенното им лишаване от гражданство и изгонването им в чужбина.

Без малцинства да видим как западът ще си купува агенти. И с техните български агенти ще се разправим. Само спокойствие.

После ще видим кой ще се смее!

Предателите тук ни се репчат, защото са анонимни. Ама я да видим като върнем Държавна сигурност дали един ден няма да се събудите и да си видите имената тук. Публични. И не само. Няма още дълго да стоите в България и да ни тровите живота. Видяхме ви я американската демокрация и не я искаме. Вървете си в САЩ. О, не ви дават визи и паспорти? Не е наш проблем. Да бяхте мислили, като сте решили да ставате национални предатели!

Тук пишат много турци, верни на мафиота Пеевски и такива с двойно гражданство. Това не са българи, тези не милеят за България.

Смешно ли ви беше като убиха Алексей Петров? Не? Другарчето на Бойко Борисов. На мен обаче ми беше смешно. Брилянтно проведена акция, браво! Който го е замислил, е много по - интелигентен от тия двамата хубостника Бойко и Делянчо.

Направо като изпълнение ми напомни акцията на "Мосад" за убийството на един нацист в Уругвай - Херберт Цукурс.:yanim::yanim::yanim:

Някои започват да осъзнават какво е това ЕС:

Цитат

Ами за какво обикаля с тези международни наблюдатели като панаирджийски мечки и накрая плах туит! Нали все пак Пеевски Е В МАГНИТСКИ!  Нали все пак сме в ЕС...За чий шит да сме в тези организации, ако те не могат да ни помогнат/ не изискват от нас и нашите управляващи да се спазва някакво право, някаква законност на изборите? Оревават орталъка само ако печелят евроскептични партии, а ако печели местен мутрафон-престъпник, но с правилната ориентация -- проблеми няма!

:yanim::yanim::yanim:

Цитат

Не знам защо се вярва, че някой в ЕС или в САЩ има нещо против Пеевски. Точно обратното. Магнитски не е някаква Алена буква, това е просто средство за управление, гаранция за добро поведение. В този смисъл Пеевски е възможно най-желаният партньор за нашите съюзници. Много повече дори от Бойко Борисов или Кирил Петков.

САЩ и ЕС също са корумпирани. До дъно. И са авторитарни.

преди 2 минути, M.Николов написа:

Пеевски с 11%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Нямам думи.

Гасете лампата.

Аз угасих лампата още когато видях 13-те процента на Израждане.

И че малоумниците от Величие, Руди гела и още няколко подобни влизат в парламента.

Няма такава държава, наистина.... :getout:

А реално , най успешни изборите бяха отново за ДПС.

Двете крила на една и съща ламя имат към 19%

преди 2 часа, Flashback написа:

Нещо си объркал! Този списък, се нарича "Домова книга" и от него президента може да избере/номинира служебен премиер и толкова. След това този, номиниран за служебен премиер, подбира хората, с които ще работи.

И напълно естествено, че в Домовата книга, няма да има хора на зеления чорап

преди 2 часа, &lt;:IdioibI:&gt; написа:

Ани, гледай си проблемите със здравето. Моля! Не разбираш от политика!

Това е най мекото обръщение към Поли форумната нацистка.

Ми не е добре жената... и аз се отнасям с разбиране, но фашизоидните и изблици често пробиват покрива.... :getout:

преди 4 минути, miro20 написа:

А реално , най успешни изборите бяха отново за ДПС.

Двете крила на една и съща ламя имат към 19%

Пеевски няма нищо общо с ДПС, това е тотално купен вот.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.