Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Парламентарни избори(октомври 2024)

Featured Replies

Значи вероятност за непредставително правителство? Пак ли?

Мисля си, че трябва парламентът да изработи и гласува закон в смисъла на:
"Ако избирателната активност е под 50%, изборите са анулират, а президентът назначава служебно правителство до нови избори".
Само така прост бг ганьо ще бъде принуден да ходи да гласува в полза на себе си.

• Отговори 231
  • Прегледи 13,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 26.5% от българите гласували до 16 ч, отчете ЦИК https://news.bg/politics/26-5-ot-balgarite-glasuvali-do-16-ch-otchete-tsik.html  --------------------------------- Еми...'браво'! Кога са сл

• Значи вероятност за непредставително правителство? Пак ли? Мисля си, че трябва парламентът да изработи и гласува закон в смисъла на: "Ако избирателната активност е под 50%, изборите са анулират

• Щом сега не се промени нищо,  представяш ли какво ще бъде април-май, когато има и гъби 🤣

Публикувани изображения

преди 10 минути, teo-glavata написа:

Ако Бате вкара 75-80 човека, може и да няма следващи избори. Останалите до 121 има от къде да се вземат

Иначе, най-вероятно средата на април....

Откъде ще ги вземе?
Шопара я вкара десет я не, ППДБ вече не щат и да чуят...

преди 6 минути, MZ/X написа:

Значи вероятност от непредставително правителство? Пак ли?

Мисля си, че трябва парламентът да изработи и гласува закон в смисъла на:
"Ако избирателната активност е под 50%, изборите са анулират, а президентът назначава служебно правителство до нови избори".
Само така прост бг ганьо ще бъде принуден да ходи да гласува в полза на себе си.

То това хубаво ама тия няма да го направят това никога.

Днес четох клюка в онзи форум, че лятото Бойко Борисов бил получил инсулт. Не знам дали е вярно. Жените недоволстваха, защото политиците и известните веднага получават спешна медицинска помощ, а обикновените болни я получават късно или изобщо не я получават.

И на мен ми стана гадно. Още помня случая с пияницата Христо Мутафчиев. Тогава се говореше, че заради алкохол се е докарал до тежко положение.

С дъщерята на мутрафона май сме в близка възраст. Криво ми става, като знам, че като дете не е била лишавана от нищо и е имала кукли "Барби" и конструктор "Лего".

• Автор
преди 11 минути, Anneliese написа:

че лятото Бойко Борисов бил получил инсулт

И да е получил, не го е връщал. Такива само прибират, в нощното шкафче.

• Автор
преди 12 минути, teo-glavata написа:

Aми купи си ти нощно шкафче и прибирай!

Дай насам няколко тона качествени суджуци и ше ги прибера.

Ами свърши екшънът  в реалити шоуто.
Общо взето - същата ситуация, с единстваната разлика че ДПС-Тотал са втори:
https://dnes.dir.bg/politika/alfa-risarch-gerb-parvi-s-nad-11-pp-db-vodyat-s-2-pred-vazrazhdane-peevski-izprevarva-dogan

преди 4 минути, MZ/X написа:

https://dnes.dir.bg/politika/alfa-risarch-gerb-parvi-s-nad-11-pp-db-vodyat-s-2-pred-vazrazhdane-peevski-izprevarva-dogan

Тюрлю гювеч.

преди 3 минути, MZ/X написа:

Да - април пак. За съжаление Пеевски не можа да вкара повече хора, а Бате ще е с 70-72 човека. Дори оня измамник михайлов и руди гела да влязат с по 10-11 калпака, то от тях реално могат да се купят не повече 10 човека - общо, Останалите за Правителство с премиер Бойко Борисов, ще трябва да се пазарят от копейкин.....ама не знам, дали си заслужава да се дават толкова пари

преди 3 минути, teo-glavata написа:

Да - април пак.

Щом сега не се промени нищо,  представяш ли какво ще бъде април-май, когато има и гъби 🤣

преди 5 минути, MZ/X написа:

Щом сега не се промени нищо,  представяш ли какво ще бъде април-май, когато има и гъби 🤣

Mного неща могат да се случат за това време - Пеевски ще стегне редиците, на мястото на историчски парк може да поникнат гъби, копейкин може да е получил заветното расийско гражданство.....

• Автор

Може пък дядя Путин да ни освободи през зимата и да не се налага да си мътим главите с политика.

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Може пък дядя Путин да ни освободи през зимата и да не се налага да си мътим главите с политика.

От кого?

А Калъпите предвиждат 9 партии в парламента. Ако се случи - това пък ще е за Гинес 😄
https://dnes.dir.bg/politika/galap-velichie-i-mech-vlizat-v-ns 

Въобще в парламента ще бъде безкраен низ от пререкания и скандали в стил  "кой къде кого свари - да му го натовари" 🤣

преди 12 минути, Sliderum2 написа:

Хаха викаш да се сбъдне мечтата на дзверо и сие?😁

преди 1 минута, MZ/X написа:

А Калъпите предвиждат 9 партии в парламента. Ако се случи - това пък ще е за Гинес 😄
https://dnes.dir.bg/politika/galap-velichie-i-mech-vlizat-v-ns 

Въобще в парламента ще бъде безкраен низ от пререкания и скандали в стил  "кой къде кого свари - да му го натовари" 🤣

Е аз затова казах по-горе Тюрлю гювеч, те 5-6 партии правят мазало, сети се с 89 какъв цирк ще е.

• Автор
преди 1 минута, Bubbles написа:

Ми май, да.

преди 2 минути, Bubbles написа:

Добре ли си?

преди 13 минути, Bubbles написа:

Е аз затова казах по-горе Тюрлю гювеч, те 5-6 партии правят мазало, сети се с 89 какъв цирк ще е.

Роксана и Дениз Хайрула са там.

441901880_935269625274940_40316819163732

Happy Simon Cowell GIF by America's Got Talent

Лошо. Не очаквах свинята да вземе толкова много (тук ми се вижда дългата ръка на султана или нещо друго), мислех, че общо няма да им стигнат местата на трите мутропартии, но сега са им предостатъчно, така че според мен правителство ще има. Предполагам, че тиквата не гори от желание да се коалира с нещото, но кой е той, утре ще отидат при собствениците на България и те ще им наредят да се съвкуплят. Освен ако тлъстия не се запъне. Защото при нови избори единствено той може да си купи още проценти и като нищо да стане втора сила. Ето защо първите две нямат сметка от нови избори.

Всичко това се случи, защото българите просто не желаят да гласуват с едно изключение - стройните редици на герб-дпс (що не се обединят тия, от един дол дренки, пардон мутри са). Тези, които можеха да оберат протестния вот се изпокараха и отблъснаха хората и така и Възраждане не мърда напред, а другите засега висят, дано влязат, но ... Това е положението, не искам тия функционално неграмотни тикви да ни управляват, но колкото и избори да се правят, нещата ще си бъдат същите. Има една уловка. Досега, който се коалираше с герб изчезваше завинаги, но сега са попаднали на гладна свиня и този път те ще бъдат изядени.

Лошо, много лошо!!!

току-що, crazy katon написа:

Лошо. Не очаквах свинята да вземе толкова много (тук ми се вижда дългата ръка на султана или нещо друго), мислех, че общо няма да им стигнат местата на трите мутропартии, но сега са им предостатъчно, така че според мен правителство ще има. Предполагам, че тиквата не гори от желание да се коалира с нещото, но кой е той, утре ще отидат при собствениците на България и те ще им наредят да се съвкуплят. Освен ако тлъстия не се запъне. Защото при нови избори единствено той може да си купи още проценти и като нищо да стане втора сила. Ето защо първите две нямат сметка от нови избори.

Всичко това се случи, защото българите просто не желаят да гласуват с едно изключение - стройните редици на герб-дпс (що не се обединят тия, от един дол дренки, пардон мутри са). Тези, които можеха да оберат протестния вот се изпокараха и отблъснаха хората, някога въстанали срещу мутрите. Това е положението, не искам тия неуки тикви да ни управляват, но колкото и избори да се правят, нещата ще си бъдат същите. Има една уловка. Досега, който се коалираше с герб изчезваше завинаги, но сега са попаднали на гладна свиня и този път те ще бъдат изядени.

Лошо, много лошо!!!

Лошо...за кого? АЗ съм ОК!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.